به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
اسین: بارسلونا شکست ناپذیر نیست
ستاره غنایی باشگاه چلسی نسبت به پیروزی تیمش مقابل بارسلونا امیدهای زیادی دارد
مایکل اسین، ستاره غیایی باشگاه چلسی با خوش بینی تمام به مصاف آتی تیمش مقابل بارسلونا نگاه می کند.
این درحالی است که دو تیم بارسلونا و چلسی در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت اسین غنایی در وب سایت شخصی اش به این نکته اشاره کرده که تیم گواردیولا شکست ناپذیر نیست و به جنجالی که در مصاف دو تیم در سال 2009 ایجادشده بود هم اشاره کرده
اسین دراین باره نوشته:« ما در فصول اخیر، چند باری مقابل بارسا قرار گرفتیم و در آنها دیدارها می توانستیم بارسا را شکست دهیم. این همان کاری است که الان سعی می کنیم تا آن را انجام دهیم. آخرین باری که تیم ما مقابل بارسا قرار گرفت، درام بزرگی اتفاق افتاد و درعین حال فوتبال خوبی را هم شاهد بودیم. در آن بازی همه چیز دیده شد؛ از جمله دو گل زیبا. ما بارسایی ها را در جایی که می خواستیم نگاه داشتیم ولی در همان لحظه ای که باید کار را تمام می کردیم لغزیدیم و چوبش را هم خوردیم.»
اسین با اشاره به آن بازی گفت:« در آن بازی بازیکنان اعتراضات زیادی برای اعلام پنالتی داشتند. من هیچ وقت در تمام طول عمرم درخواست این قدرپنالتی در یک بازی را ندیده بودم و ازاینکه حذف شدیم واقعا ناامید شدیم. البته حس می کنم که الان زمان خوبی برای ماست تا از سد بارسا عبور کنیم. بارسا شکست ناپذیر نیست.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشلي کول غايب احتمالي ديدار چلسي با بارسا
اشلي کول بازيکن ملي پوش تيم فوتبال چلسي انگليس به دليل مصدوميت، احتمالا ديدار با بارسلونا در نيمه نهايي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا را از دست خواهد داد.
به نقل از دیلی میل، کول که از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شده است همچنین ممکن است قادر به بازی در دیدار یکشنبه آینده نیمه نهایی چلسی مقابل تاتنهام در جام حذفی انگلیس هم نباشد.
گفته می شود وی امشب (دوشنبه) نیز نمی تواند در ترکیب بازیکنان ''روبرتو دی ماتئو'' برای دیدار با فولام قرار بگیرد.
این بازیکن 31 ساله در جریان برتری 2 بر یک چلسی مقابل ویگان از روی احتیاط بازی نکرد و در تمرینات روز یکشنبه نتوانست شرکت کند.
اگر اشلی کول نتواند بازی کند، ''رایان برتراند'' جای وی را در ترکیب چلسی برای بازی با بارسلونا خواهد گرفت.
بازیکن سابق آرسنال در هفته جاری تحت درمان های بیشتری قرار خواهد گرفت و وضعیت قوزک پای او قبل از بازی هفته آینده مقابل تاتنهام مورد بررسی قرار خواهد گرفت. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مربی بارسا از تلاش تک تک بازیکنانش در زمین لاروماردا پس از بازی سنگین هفته گذشته تیمش مقابل میلان در دور برگشت یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان تقدیر کرد. گواردیولا گفت: «می دانستیم که بازی پیچیده ای در انتظار ما خواهد بود و همانطور که انتظار داشتیم بازی سخت و پیچیده بود».
جوزپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی تیمش پیش از شروع بازی، از زاراگوزا به عنوان یک رقیب سرسخت یاد کرده بود. او گفته بود: «می دانستیم چه بازی سختی در پیش رو داریم. زاراگوزا در یک ماه گذشته مقابل حریفانش بسیار سرسخت و صبور ظاهر شده است. بازی بسیار سخت و پیچیده بود. از پیروزی تیمم احساس غرور می کنم».
شرایط بد زمین روی همه ما تاثیر گذاشت
مربی آبی و اناری پوشان مدعی است که پیروزی در چنین زمینی برای آنها بسیار ارزشمند بوده است و قطعا نشان از شایستگی آنها دارد. گواردیولا در این باره گفت: «ما بسکتبال یا هندبال بازی نمی کنیم که جهش های ناگهانی توپ تاثیری بر بازی ندارند؛ زمین به این سفتی برای فوتبال مناسب نیست». وی در ادامه افزود: «ما نباید از این موضوع شکایت کنیم، بلکه باید خودمان را با آن وفق بدهیم. حفظ زمین نامساعد توسط رقیب، ممکن است برای آنها برتری محسوب شود ولی روی کیفیت بازی هر دو تیم تاثیر منفی خواهد گذاشت».
احتمال غيبت دني آلوس درديدارمقابل ختافه
بازيکن برزيلي بارسا احتمالا در ديدار فردا شب اين تيم مقابل ختافه حضور نداشته باشد.
به نقل از ساکروی، بارسا در ابتدای هفته موفق شد در خانه ساراگوسا با نتیجه 4 بر یک به برتری برسد. در این دیدار دنی آلوس مدافع برزیلی بارسا در دقیقه 68 به دلیل مصدومیت در ناحیه ران از زمین مسابقه خارج شد و به جای او مارتین مونتویا وارد زمین شد.
باشگاه بارسا پس از معاینات پزشکان این تیم مصدومیت آلوس را تایید و عنوان کرده که این بازیکن برزیلی از ناحیه پشت ران پای چپ خود دچار صدمهدیدگی شده است.
مدت استراحت دنی آلوس هنوز از سوی پزشکان کاتالانها اعلام نشده اما به نظر میرسد ستاره اسبق سویا دیدار فردا شب (سهشنبه) بارسا مقابل ختافه را از دست خواهد داد.
شاگردان گواردیولا در آغاز هفته سیودوم در نیوکمپ میزبان ختافه است.
![]()
فیگو: دیدن بازی بارسا لذت بخش است
سفیر فعلی باشگاه اینتر بین سال های 1995 تا 2000 پیراهن بارسا را به تن کرد و سپس با انتقالی جنجالی راهی رئال شد و 5 فصل نیز برای این باشگاه به میدان رفت.
لوئیس فیگو، ستاره سابق تیم ملی پرتغال، معتقد است دیدن بازی بارسا لذت بخش است و در عین حال تحت تاثیر نمایش این فصل رئال مادرید نیز قرار گرفته است.سفیر فعلی باشگاه اینتر بین سال های 1995 تا 2000 پیراهن بارسا را به تن کرد و سپس با انتقالی جنجالی راهی رئال شد و 5 فصل نیز برای این باشگاه به میدان رفت.
او در گفتگو با لانسنت گفت:" من هنوز علاقه زیادی به همه باشگاه هایی دارم که برای شان بازی کردم. بازی در بارسا و رئال دو دوره مهمی زندگی من بودند. از اینکه برای آنها بازی کردم، احساس غرور می کنم.
همیشه پاسخ به این سوال که کدام تیم بهتر است، دشوار است زیرا به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. تنها چیزی که می توانم بگویم این است که تماشای بازی بارسا لذت بخش است. آنها تیم بسیار بااستعدادی هستند و بازیکن بسیار باکیفیتی دارند.
رئال و بارسا بسیار به هم نزدیک هستند. رئال صدرنشین لیگ است و در مقابل بارسا به فینال کوپا دل ری رسید. هر دو تیم هم در چمپیونزلیگ به نیمه نهایی رسیدند."
احتمال غیبت کریس رونالدو، والدس و پنج بازیکن دیگر در ال کلاسیکو
با توجه به اینکه دو تیم تا پیش از ال کلاسیکو، دو بازی باید انجام دهند، ممکن است بعضی از این بازیکنان با گرفتن اخطار در اولین بازی، مشکلی برای حضور در ال کلاسیکو نداشته باشند.
کریس رونالدو، ویکتور والدس و چند بازیکن کلیدی رئال و بارسا در خطر از دست دادن دیدار حساس ال کلاسیکوی پیش رو هستند.در تیم بارسا ویکتور والدس، سیدو کیتا، الکسیس سانچس و تیاگو آلکانتارا چهار اخطاره هستنند و در صورتی که یک کارت زرد دیگر دریافت کنند، برای یک جلسه از همراهی تیمش ان محروم خواهند شد.
در تیم رئال نیز کریس رونالدو، ژابی آلونسو و فابیو کوئنترائو خطر از دست دادن دیدار حساس ال کلاسیکو که 12 روز دیگر برگزار می شود را احساس می کنند.
با توجه به اینکه دو تیم تا پیش از ال کلاسیکو، دو بازی باید انجام دهند، ممکن است بعضی از این بازیکنان با گرفتن اخطار در اولین بازی، مشکلی برای حضور در ال کلاسیکو نداشته باشند.
البته مطمئنا کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا به دقت این دیدارها را زیر ذره بین خواهد گرفت تا بازیکنان دو تیم تعمدا اخطار نگیرند.
فصل گذشته ژابی آلونسو و سرخیو راموس در لیگ قهرمانان به توصیه مورینیو کارت زرد گرفتند و یوفا برای همه آنها جریمه هایی در نظر گرفت.
رئالی ها در دو دیدار آینده با اتلتیکو مادرید و اسپورتینگ خیخون روبرو خواهند شد و بارسا با ختافه و لوانته بازی خواهد کرد.
پیش بازی: بارسلونا- ختافه؛ آبی اناریها و رویای اختلاف یک امتیازی حتی برای چند ساعت
بارسا اگر می خواهد به چهارمین قهرمانی متوالی اش در رقابتهای لالیگا امیدوار بماند، نباید دیگر امتیازی از دست بدهد.
سایت گل- انتظار می رود که پپ گواردیولا در دومین بازی تیمش با فاصله سه روز درمیان، تغییراتی را درترکیب تیمش اعمال کند. بارسا بعد از بازی شنبه شب خود مقابل ساراگوسا که با برد 1-5 آبی اناری ها همراه بود ، امشب در نوکمپ میزبان ختافه خواهد بود.
چابی ارناندس، اندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس بعد از استراحت در دیدار با ساراگوسا به ترکیب اصلی تیمشان بازخواهند گشت و جرارد پیکه که به دلیل مصدومیت شانس حضور در بازی با ساراگوسا را از دست داده بود،ممکن است نتواند در این بازی هم حضور داشته باشد
از سوی دیگر ایبراهیم افلای در استانه بازگشت به روزهای اوج است، هرچند که بعید به نظر می رسد که او در این بازی حضور یابد.
از سوی دیگر در ختافه هم غایبانی دیده می شود. مانه، مدافع این تیم به دلیل دریافت پنجمین کارت زردش در رقابتهای این فصل در بازی با خیخون، در بازی مقابل بارسا غایب خواهد بود.
عبدالعزیز بارادا ممکن است بعد از پشت سرگذاشتن مصدومیتی که به دلیل مشکل عضلانی داشت، به ترکیب اصلی بازگردد و پدرو لئون که از ناحیه زانو احساس ناراحتی می کرد هم ممکن است به ترکیب تیمش بازگردد.
بارسلونا در حال حاضر رکورد 9برد متوالی را در کارنامه اش می بیند
- آبی اناری ها در 33 دیدار اخیر خانگی شان دررقابتهای لالیگا و در نوکمپ شکست نخورده اند و به 30 برد و 3 تساوی دست یافته اند. این رکورد در تمامی تورنمنتهای برگزار شده، به عدد53 می رسد.
- بارسلونا در تمام رقابتهای مختلف در طول این فصل 161 گل به ثمر رسانده که بدین ترتیب رکورد بیشترین گل در طول یک فصل را که 158 گل و در فصل 9-2008 بود را پشت سرگذاشته.
- ختافه در چهار دیدار از شش دیدار اخیرش در رقابتهای لالیگا به پیروزی رسیده.
- آبی ها یکی از دو تیم لیگ برتر هستند که در طول این فصل موفق شده اند تا بارسا را شکست دهند.بارسلونا درطول این فصل تنها 2شکست داشته مقابل ختافه و اوساسونا بوده.
- ختافه تا به اینجای رقابتهای لالیگا به 33 گل رسیده و این درحالی است که لیونل مسی به تنهای 38 گل برای بارسا به ثمر رسانده.
ترکیب احتمالی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلونا
![]()
Valdes
Alves, Mascherano, Puyol, Adriano
Xavi, Busquets, Iniesta
Fabregas, Messi, Cuenca
ختافه
![]()
Moya
Valera, Diaz, Alexis, Torres
Michel, Lacen
Rios, Barrada, Gavilan
Miku
تصور پيروزي حتمي بارسا برابر رئال در نيوکمپ اشتباه است گوارديولا: با اين شرايط فتح لاليگا غيرممکن است
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا بر اين مسئله اصرار دارد که در شرايط موجود لاليگا، فتح آن از سوي آبي و اناري ها غيرممکن است.
به نقل از آس اسپانیا، جنگ روانی است یا نه، به هر حال گواردیولا صحبت های چند هفته پیش خود را بار دیگر تکرار کرد و گفت: با این شرایط فتح لالیگا غیرممکن است و بارسلونا هرگز به اندازه رئال مادرید برای قهرمانی در این فصل امیدوار نیست. گواردیولا ادامه داد: به هر حال ما تلاش خود را خواهیم کرد اما فاصله با رئال مادرید کم نیست و این طرز فکر که در نیوکمپ حتما این تیم را شکست خواهیم داد کاملا اشتباه است، چرا که هر بازی مختصات خودش را دارد و نباید فراموش کنیم که روند لیگ قهرمانان اروپا در سرنوشت بازی های ما در لالیگا تاثیر خواهد داشت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا: تکرار می کنم غیرممکن است که قهرمان لالیگا شویم؛به شاگردانم گفتم کمتر بخندند وبیشتر بدوند
گواردیولا رئال را مدعی اصلی قهرمانی در لالیگا می داند
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا معتقداست که تیمش در پایان رقابتهای این فصل لالیگا به قهرمانی نخواهد رسید:« هیچ وقت اتفاق نیفتاده که رئالی ها این ده امتیاز را کاهش دهند. الان خیلی ها ما را قهرمان می دانند ولی فاصله 4 امتیازی با چنین تیمی خیلی زیاد است. باز هم تکرار می کنم که تقریبا غیرممکن است که ما قهرمان لالیگا شویم. رئال مدعی قهرمانی است. آنها 4 امتیاز بیشتر از ما کسب کرده اند و الان مشکلات بزرگتر می شوند. 4 امتیاز فاصله گویای آن است که رئال مدعی قهرمانی است و اگر ما بلغزیم، قهرمانی دیگر رسما مال آنها می شود.»
مربی جوان بارسا در ادامه صحبتهایش گفت:« زمانی که تیم مادریدی به اینجا بیاید، می دانیم که با چه قصدی به اینجا آمده است.و این بازی ای است که می تواند خیلی چیزها را عوض کند.باز هم تکرار می کنم که این تقریبا غیرممکن است که در رقابتهای این فصل لالیگا به قهرمانی برسیم. برای قهرمانی باید در 7 بازی آتی مان به پیروزی برسیم و این خیلی سخت است.چون به معنای 15 برد متوالی ماست.به علاوه حریفان ما هم حریفان سرسختی هستند.»گواردیولا ادامه داد:« حالا هرچه می خواهند بگویند، من آنچه فکر می کردم را گفتم. »مربی ابی اناری ها به علاوه فکر نمی کند که رئال به مشکلات بیشتری بخورد:« رئال قابلیت تحمل فشار را دارد. چون آنها تیم واقعا بزرگی هستند. اگر رئال چیزی داشته باشد، آن غرور و عشق به خود است.»درهر صورت گواردیولا کاملا شرایط مثبت اندیشی کنونی را از سوی هواداران تیمش درک می کند:« من کسی نیستم که بخواهم رویاها را از هواداران تیمم بگیرم؛ آن هم درشرایطی که در 4 امتیازی رئال صدرنشین هستیم. من فکر می کنم که رقابت دراین شرایط خیلی سخت است.»پپ با مرور شرایط تیمش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« اینکه بگوئیم که چلسی از همین الان حذف شده است، خیلی زشت است. در این تیم، ما چنین تربیتی نداریم . » او به بازیکنانش پیغامی داد:« من به شاگردانم گفته ام که کمتر بخندند و بیشتر بدوند.»گواردیولا پیغامی هم برای کمیته رقابتها داشت . بارسا امشب درحالی بازی می کند که هنوز مشخص نیست که سسک را به همراه خواهد داشت یا نه:« این اتفاق در بازی ما با گرانادا، درمورد یکی از بازیکنان گرانادا رخ داده بود. به نظر می رسد که در روزهای تعطیلات دراین کشور هیچ کاری انجام نمی شود.»گواردیولا در پایان در پاسخ به سوالی راجع به لگدی که په په به اشتباه به آربلوا زد گفت:« نمی دانم. » و لبخندزنان این پاسخ را داد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه ریزی تیم برای دو بازی آینده اش در لالیگا.
تیم اصلی بارسلونا برای دیدار مقابل ختافه در خانه، دو جلسه تمرینی را سپری خواهد کرد؛ همچنین آن ها قبل از بازی مقابل لوانته در انتهای این هفته دو جلسه تمرینی دیگر نیز خواهند داشت.
بارسلونا در این هفته تمرکزش را به طور ویژه بر روی لالیگا قرار داده است. روز سه شنبه تیم باید در نیوکمپ مقابل ختافه قرار بگیرد. کاتالان ها قبل از سفر به لندن برای دیدار مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل چلسی، میهمان لوانته خواهند بود. در اینجا برنامه بارسا در این هفته را بررسی خواهیم کرد.
• دوشنبه، نهم: تیم در ساعت 18:00 در سیوتات اسپورتیوا تمرین کرد و بعد از آن جوزپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی شرکت کرد.
• سه شنبه، دهم: در ظهر این روز، تیم در نیوکمپ آخرین جلسه تمرینی خودش را پیش از بازی با ختافه پشت سر خواهد گذاشت.
• چهارشنبه، یازدهم: تیم در ساعت 11:00 در سیوتات اسپورتیوا ریکاوری خودش را انجام می دهد؛ این جلسه نخستین تمرین تیم قبل از بازی با لوانته خواهد بود.
• پنجشنبه، دوازدهم: تیم در این روز تنها روز استراحت خودش را پشت سر خواهد گذاشت.
• جمعه، سیزدهم: این جلسه آخرین تمرین تیم قبل از سفر به والنسیا می باشد؛ پس از این تمرین جوزپ گواردیولا در کنفرانس خبری پس از بازی شرکت می کند.
• شنبه، چهاردهم: بارسا در این روز برای دیدار مقابل لوانته به والنسیا سفر خواهد کرد.
• یکشنبه، پانزدهم: تیم پس از بازی، آن شب را در والنسیا اقامت خواهد کرد و فردا صبح به بارسلونا باز خواهد گشت و پس از آن در ساعت 12:30 در سیوتات اسپورتیوا تمرین خواهند کرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)