سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دوستان فشار درس های دانشگاه و زندگی اجازه فعالیت رو بهم نمیده .............. همتونو دوست دارم .......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
يعني ديگه نمياي سايت؟!![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به ببین کی اینجاس ! سلام داش سینا . نیمیای دلمون واست تنگ میشه !
ما هم فشار دانشگاه و زندگی و..... اینارو داریم ولی به دوستامونم سر میزنیم ! دوست دارم بیشتر ببینیمت آقا سینا .
اصلا انجمن بدون سینا معنی نمیده.حتما باید بیایی![]()
بازيه ديشب كه حالمو گرفت(ميلان)،اميدوارم امشب بارسا حالمو سره جاش بياره...،الان يه برده 5/6/... به صفر/يك با هت تريكه لئو،خيلي ميچسبه و حسابي سر حالم ميكنه...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام دوستان اه اه ميلان خراب كرد. يووه ببره بازي بهدو اول ميشه... راستي منتظرم امشب بارسايي ها ببرن و مسي يه هتريك كنه باز d:
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
یووه دیشب با کمک داور از باخت فرار کرد.توپ بیش از نیم متر از خطه دروازه عبور کرده بود تعجب میکنم چطور داور ندید گل شده.کمک داور هم کاملا مسلط بر صحنه بود.
ایشالا بارسا هم که امشب میترکونه و مسی هم به صدر جدول گلزنان میره.
messi capità del Barça
دوستان اینجا بخش بارسا است تاپیک آبی اناری ها![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)