خوب برادر من فکر کن تو مربی تیم تولید ماست دارغوز ابادی و میخوای همه بازکنارو اندازه مسی قوی کنی نمیشه که یعنی بخوای ره صد ساله رو یه شبه بری.! نمیشه اون تو کریر مود فعال نیست توی بازی معمولی فعاله
pouya82.blogfa.com
به این وبلاگ برید ضرر نمی کنید
سلام
داخل کریر مود 15 نمیشه دوتا تیم جدا رو مدیریت کنی؟؟ مثلا من میخوام بارسلونا رو مدیریت کنم برادرم میخواد رئال رو مدیریت کنه ،ولی لود نداره که سیوها رو بیارم!!!
لطفا راهنمایی کنید...
شما تو ایکس باکس بازی میکنی؟
pouya82.blogfa.com
به این وبلاگ برید ضرر نمی کنید
سلام من بازیو نصب کردم ارور برنامه اورجین میده اونم دان کردم
چجوری باهاش کار کنم؟؟
کسی پاسخگو هست ؟داش علی هست جواب منو بدی؟
کرک 3 دان کردم چیکارش کنم
هر پسووردی هم که به اورجین میدم قبول نمیکنه
من تو اورجین ثبت نام کردم
همه چی تکمیل میزنم رو ایکون بازی برنامه اورجین باز میشه چیکار کنم؟
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای من باید چیکار کنم
میزنم که بره تو بازی هی اورجین باز میشه
اهههههههههههههههههههههه
اههههههههههههههههههههههه
اهههههههههههههههههههههههه ه
اهههههههههههههههههههههههه ههههههه
یکی به من بگه چیکار کنم
برم خودمو بکشم
چرا این نمیاد
تروخدا برو تو بازی تروخدا
کممممممممممممممممممممک
هر کاری شما بگید من کردم داره چیکار میکنه باهامون فیفا
یکی نیست توضیح بده
بعد از کرک های ناموفقی که شرکت 3dm برای فیفا 15 منتشر کرده ، کرک ورژن 4 که کاملا تست شده و سالم می باشد را منتشر نموده تا بتواند طرفداران خود را قدری راضی نگه دارد.
نحوه نصب کامل کرک:
ابتدا اینترنت را غیر فعال کنید سپس بازی را نصب کنید . حال آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید و کرک بازی و فایل فشرده شده دایرکت ایکس را اکسترکت کنید. سپس کرک بازی را در محل نصب کپی کرده و فایل dxcpl.exe دایرکت ایکس را که قبلا اکسترکت کرده بودید اجرا کنید و طبق راهنمایی که در فایل ورد موجود نوشته شده است تنظیمات را اصلاح کنید. حال فایل Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM.exe را که در پوشه بازی قرار دارد اجرا کنید. و در آخر فایل Launcher.exe را اجرا کنید و از بازی لذت ببرید.
*دانلود کرک ورژن 4 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
*دانلود تنظیمات دایرکت ایکس : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
*پسورد: crack98.xzn.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)