نها راه اینکه تیمتو پاک کنی و بری از اول بازی log in نشدن طی مدت 70 روزه !!!!
چگونه به یک بازیکن ستاره اضافه میشود؟
با تشکر از آقا مهدی
با مثال بهتر توضیح میدم:
مثلا یه بازیکن 2 ستاره دارین با قدرت 39
وقتی قدرتش شد 40 3 ستاره میشه. و وقتی قدرتش به 45 رسید میشه 4 ستاره و همینطور این روند ادامه پیدا میکنه
5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 و ....... الی آخر
این ها اعدادی هستند که وقتی بازیکن تون به این قدرت ها برسه یه ستاره بهش افزوده میشه
سلام دوباره خدمت دوستای عزیز
امروز خواستم یه بار دیگه قسمت تبلیغات یا همون توکن های رایگان رو امتحان کنم و موفق شدم از یکی از اون پیشنهاد ها 2 تا توکن رایگان بدست بیارم
واسه کسانی که هنوز با این قسمت آشنایی ندارن آدرس این قسمت رو میدم
روی موبایل وقتی وارد بازی شدین پایین روی تعداد توکن شما رو نشون داده.روش کلیک کنید و وارد یه صفحه جدید میشید
3 قسمت داره Buy ، Free و Redeem . روی قسمت Free برید و اولین آفر یعنی SponserPay رو بزنین. وارد یه صفحه جدید میشید. نرم افزار Mobogenie رو دانلود و نصب کنین و 2 تا توکن رایگان بدست میارید
پیشنهادای دیگشو امتحان نکردم. شما اگه امتحان کردین و نتیجه داد خبرشو به ما هم بدین
موفق باشید
گزینه اي هم داره که باید آدرس ایمیلت رو وارد کنی. بعد یه ایمیل برات میفرسته. اگه روی اون لینک داخلش کلیک کنید بهتون 28 تا توکن میده . منتها سایتی که باز میشه $$$$$ه و باید $$$$$شکن داشته باشید به خاطر همینم من نتونستم بگیرمش.
یه بازیکن خواستم بخرم 18 ساله و 600 هزار و لی 20 توکن دادم آخرش هم رقیب بردش،لعنتی![]()
من که یه سری 12 تا توکن حروم کردم و آخرش توکن هام تموم شد و یارو همینجور داشت چکش میزد کصافط !!!
خلاصه رقابت کردن با اینا توکن تو جوب ریختنه!
اونا پول میدن 100 50 تا توکن میخرن... فکر میکنی با 20 تا توکن میتونی باهاشون رقابت کنی؟!
یعنی کافیه طرف یه بازیکنی رو بخواد. دیگه همه چی تمومه! :|
من که دیگه تنها امیدم به آکادمیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)