FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
this is my hero
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو کریر فیفا 12 رمزش اینجوریه پولتو به 0 میرسونی
بعد یکی که قرض گرفتی پس بگیر
بعد برو تو قسمت جابهجا کردم در بودجه بازیکن و تیم همون budget چی چی
بعد میبری رو 50 و 50 انوقت میبینی پولت به 4 میلیارد رسیده و بودجه برای بازیکن به 40 میلیون رسیده یعنی با این پول میشه 40 تا رونالدو رو خرید !!!!!!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی جوابمو نمیده؟تا حالا ده تا کریر بستم همش اینطوری شده.....کریرم هردفعه اول فصل سوم با انتخاب بازیکن و قراردادنش در لیست فروش میپره بیرون.چیکار کنم؟![]()
جی میگی!میگم بعد دو فصل واز اول فصل سوم،وقتی که به قصد گذاشتن بازیکن تو لیست فروش یا دیدن مشخصاتش یا اقدام برای خرید بازیکنان دیگر دکمه 3 یا A رو میزنم تا player bioی بازیکن رو بیاره میپره بیرون.بعدش هم سر روز 8یا 9 ماه اول فصل دگه ادامه نمیده و میپره بیرون.ممنوم میشم راهنماییم کنید.
برادر من من میگم کلا از بازی میپره بیرون.بعد هم دقت کنی نوشتم از فصل سوم.پس حتما دلیلی داره.
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)