Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 63 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 630
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

آرسنال ܓܨܓ●۩ بحث و تبادل نظر توپخانه آرسنال فصل 2012/13 ۩•ܨܓܨ

با سلام خدمت همه توپچی های عزیز

::::

بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13

حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    ردنپ - هیدینگ - فرگوسن - ونگر
    بازیکن محبوب
    برگکمپ . علی کریمی . جواد کاظمیان - مسی - رونالدو - زیدان -
    اسم واقعی شما
    حسن

GermanyPersepolisArsenal

تشکر ها
    2,468
    تشکر شده 348 در 69 پست

اما اين كه ستاره ها ميرن و ونگر ميفروشتشون رو زياد قبول ندارم چون سر قضيه ي تك تكه ستارهايي كه رفتن ونگر با باشگاه موافق نبود !
    بابا دمتون گرم
    مگر نمیگین ونگر مخالف رفتن بازیکنا هست ؟ پس چرا با این شرایط کنار میاد ؟

به نظر من اصلا بحث هزینه ساخت ورزشگاه و بحث نقل و انتقالات کاملا یک مقوله جدا گانه است و به هم هیچ ربطی ندارن.
    این که فروش ویرا با اون قرارداد گزاف به یوونتوس فقط و فقط به جهت تامین بخشی از هزینه های ساخت استادیوم بود رو شک ندارم
    لینکش رو بزودی پیدا میکنم واستون میزارم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 7 کاربر از پست مفید Arsenal تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

مگر نمیگین ونگر مخالف رفتن بازیکنا هست ؟ پس چرا با این شرایط کنار میاد ؟
    به نظرم در حده يه مربي كه داره بهترين بازيكنش رو از دست ميده مخالفت ميكنه يه جورايي فقط رفتنشون به تعويق ميندازه...
    ميتونه تهديدشون كنه و بگه منم ميرم اينجوري حداقل به خوشون بيان...
    بله! ميتونه محكم تر باشه اما تا وقتي كه دنبال ستاره درست كردنه چشمش به بازيكنه بعديه كه قراره معرفي بشه%

اما باشگاه كارش كاملا اشتباهه اگه دنبال سود هستن تو پست قبلي توضيح دادم راههاي بهتر و پرسودتري هم هست !

این عکس نشان می دهد سریعترین فوتبالیست دنیا تئو والکات است:

فقط کاش میدونست چطور از سرعتش استفاده کنه
    تجربه اش كمه!
    اون موقعي هم كه باتجربه ميشه اميدوارم همين سرعت رو داشته باشه&
    حسن نفر 18 دربي بوديا.....
    الان خيلي از اولينها نيستشون !نه اي ولا.....
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

5. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    ردنپ - هیدینگ - فرگوسن - ونگر
    بازیکن محبوب
    برگکمپ . علی کریمی . جواد کاظمیان - مسی - رونالدو - زیدان -
    اسم واقعی شما
    حسن

GermanyPersepolisArsenal

تشکر ها
    2,468
    تشکر شده 348 در 69 پست

هیچ وقت اون گلی که تو لیگ قهرمانان به لیورپول زدیم رو یادم نمیره
    از در دروازه همه رو جا گذاشت وبایه پاس آدبایور رو تو موقعیت تک به گل قرار داد

یادش بخیر
    ما کوچیک شماییم افشین خان :)

7. 9 کاربر از پست مفید Arsenal تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd نمایش پست ها
    قبلنا يه پست بلند بالا در رابطه با سياست ونگر و كلا آرسنال فعلي تو تايپيك قبلي دادم ولي ديدم الان روش بحث شده گفته نظرمو كوتاه بگم .

اول از همه بايد بگم ونگر مربي بزرگ و دوست داشتني هست كه ديد بسيار خوبي نسبت به فوتبال داره ، همه فوتبال رو تو قهرماني و كسب جامها نميبينه و سعي ميكنه به ارزش ها هم پايبند باشه ، بسياري از هوادارن آرسنال به اين افتخار ميكنند حتي اگه جامي كسب نكنند.
    چندين سال هست كه آرسنال در پي كسب جام تلاش ميكنه و ناموفق هست و دلايل زيادي داره ، درسته هواداري از يه تيم ربطي به قهرماني هاي اون تيم نداره ، مثلا اون هواداران نيوكسل كه تو ورزشگاهشون با غيرت و تعصب خاصي تشويق ميكنند حتما نيازي به كسب جام نميبينند و هدف هاي ويژه اي واسه هواداراي از تيمشون دارند كه وراي كسب جام هست ، اما آرسنال تيم خوب و با ريشه كه افتخارات و عنواوين مختلفي در طول تاريخ كسب كرده بايد كمي سياستهاشو تغيير بده و در جهت موفقيت گام برداره ، ونگر سالهاست كه استعدادهارو شناسايي ميكنه و اونهارو در بازيهاي مهم به كار ميگيره و از اونها بازيكنان خوبي ميسازه ولي در نهايت درست موقعي كه به اوج ميرسن اونهارو از دست ميده ، نكته مهم همين جا هست ، اينكه ونگر جوون هارو پرورش ميده كار بسيار پسنديده اي هست ولي فروش اين بازيكنان درست موقعي كه به اوج ميرسن مشكل آرسنال هست ، ضعف مديريتي و يه خرده سياست غلط ونگر در اين مورد باعث خروج ستاره ها از اين تيم ميشن ، بلاخره ونگر هم انسان هست و بي نقص نيست ، اشكالش هم همينه كه نميتونه از جوون گرايي خودش بهره اي ببره ، كار ونگر مثل اينه كه يه كشاورز فقط بكاره و بكاره و بكاره .... هيچ برداشتي هم در كار نباشه !!!!
    در كل من آرسنال رو با مربي بزرگ و قابل احترامي مثل ونگر بهترين رقيب تو جزيره ميدونم و اعتقاد دارم كاري كه آرسنال ميكنه ارزشش از قهرماني بعضي تيمها مثل منستي خيلي بيشتره . ولي نظرم اينه كه سياستهاي آرسنال نياز به كمي تغيير داره ...
    اميدوارم در فصل پيش و رو آرسنالي قدرتمند رو در ميادين ببينم ...
    درست میگی چیزایی به شیرینی جام هم وجود داره اما هر شیرینی جای خود داره و بعضی وقتا دل ادمو میزنه
    شیرینی که فقط حسرت داشته باشه یکم سخته
    الان به قول خودت وقت درو هم شده یکمم باید درو کنیم
    در کل کاملا با نظرت موافقم
    نقل قول نوشته اصلی توسط goll نمایش پست ها

تجربه اش كمه!
    اون موقعي هم كه باتجربه ميشه اميدوارم همين سرعت رو داشته باشه&
    فک کنم پیرترین کاربر دربی باشه حسن خان که الان تو سایت فعالیت میکنه

نقل قول نوشته اصلی توسط arsenal نمایش پست ها

:)
    اره من اون گلو خیلی دوس دارم البته گلش غم انگیز هم بود اما خیلی خیلی بیادموندنی بود یادش بخیر

9. 10 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

شاید همین طوری که میگی باشه....

ولی الان حدود6ساله آرسنال هیچ جامی نگرفته پس هیچ چیز از جام برای آرسنال شیرین تر نیست گل آرسنال به لیورپول هم قشنگ بود!حالا اگه شایعه اومدن هانری درست باشه هانری باید از کادر فنی باشه نه یه بازیکن!خوب پیر شده دیگه تا کی بیاد برامون بازی کنه؟

من برای تمام هواداران,مربیان,کادر فنی,سران باشگاه,بازیکنان آرسنال آرزوی موفقیت میکنم.

forza arsenal
    forza the gunners

The King

11. 6 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

یادش بخیر
    ما کوچیک شماییم افشین خان :)
    نگيد آقا ,بزرگواريد شما

فک کنم پیرترین کاربر دربی باشه حسن خان که الان تو سایت فعالیت میکنه
    نه بابا آمار اينو نميگه.....

نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    قبلنا يه پست بلند بالا در رابطه با سياست ونگر و كلا آرسنال فعلي تو تايپيك قبلي دادم ولي ديدم الان روش بحث شده گفته نظرمو كوتاه بگم .

اول از همه بايد بگم ونگر مربي بزرگ و دوست داشتني هست كه ديد بسيار خوبي نسبت به فوتبال داره ، همه فوتبال رو تو قهرماني و كسب جامها نميبينه و سعي ميكنه به ارزش ها هم پايبند باشه ، بسياري از هوادارن آرسنال به اين افتخار ميكنند حتي اگه جامي كسب نكنند.
    چندين سال هست كه آرسنال در پي كسب جام تلاش ميكنه و ناموفق هست و دلايل زيادي داره ، درسته هواداري از يه تيم ربطي به قهرماني هاي اون تيم نداره ، مثلا اون هواداران نيوكسل كه تو ورزشگاهشون با غيرت و تعصب خاصي تشويق ميكنند حتما نيازي به كسب جام نميبينند و هدف هاي ويژه اي واسه هواداراي از تيمشون دارند كه وراي كسب جام هست ، اما آرسنال تيم خوب و با ريشه كه افتخارات و عنواوين مختلفي در طول تاريخ كسب كرده بايد كمي سياستهاشو تغيير بده و در جهت موفقيت گام برداره ، ونگر سالهاست كه استعدادهارو شناسايي ميكنه و اونهارو در بازيهاي مهم به كار ميگيره و از اونها بازيكنان خوبي ميسازه ولي در نهايت درست موقعي كه به اوج ميرسن اونهارو از دست ميده ، نكته مهم همين جا هست ، اينكه ونگر جوون هارو پرورش ميده كار بسيار پسنديده اي هست ولي فروش اين بازيكنان درست موقعي كه به اوج ميرسن مشكل آرسنال هست ، ضعف مديريتي و يه خرده سياست غلط ونگر در اين مورد باعث خروج ستاره ها از اين تيم ميشن ، بلاخره ونگر هم انسان هست و بي نقص نيست ، اشكالش هم همينه كه نميتونه از جوون گرايي خودش بهره اي ببره ، كار ونگر مثل اينه كه يه كشاورز فقط بكاره و بكاره و بكاره .... هيچ برداشتي هم در كار نباشه !!!!
    در كل من آرسنال رو با مربي بزرگ و قابل احترامي مثل ونگر بهترين رقيب تو جزيره ميدونم و اعتقاد دارم كاري كه آرسنال ميكنه ارزشش از قهرماني بعضي تيمها مثل منستي خيلي بيشتره . ولي نظرم اينه كه سياستهاي آرسنال نياز به كمي تغيير داره ...
    اميدوارم در فصل پيش و رو آرسنالي قدرتمند رو در ميادين ببينم ...
    دقيقا سعيد .....
    هر هواداري يه انتظاري از تيمش داره مثلا نيوكاسل آرسنال يا منچستر رو بزنه هوداراش رو راضي كرده اما تيمي مثه آرسنال هواداراش جام ميخوان
    خيلي ها ميگن هواداريا آرسنال صبرشون زياده چون هم هرساله بهترين بازيكنهاشون ميرن و هم جام نميگيرن اما اونا بين ما نيستن كه بدونن يه سري ويژگي هايي داره كه ما رو هميشه آرسنالي كرده يكيش همين ونگري كه خودت گفتيش و ديد خوبش كه فك نميكنم تو دنياي فوتبال كسي اينجوري باشه
    بعديش هم نتايجه تيمه كه خيلي باحال جبران ميكنن , شيرينيه همين بردها جاي صدتا جام ارزش داره%

صحبتهاي امروز ونگر:

در مورد هر گونه مساله نا امید کننده در این دیدار...

معتقدم از نظر دفاعی شکننده به نظر می رسیدیم، خصوصا در نیمه اول. در نیمه دوم زیاد اینگونه نبود زیرا به دردسر نیوفتادیم. از نظر دفاعی کارهای زیادی برای انجام دادن داریم تا بهتر شویم.

در مورد مدافعین تازه وارد...
    امروز اجازه دادیم همه بازی کنند و برخی بازیکنان هنوز در سطح لیگ برتر نیستند. این یک روند یادگیری است، اگر شما این کار را در پیش فصل انجام ندهید، آنوقت هرگز نمی توانید این کار را کنید. شما به آنها شانسی می دهید تا ببینید چه جایگاهی در سطح اول دارند. من از تمام مدافعان در طول این تور استفاده کردم تا ببینم چه کسی آماده است و چه کسی نیست. ما سانیا، کوسیلنی و مرته ساکر را در خانه داریم، سه مدافع باتجربه.

يه سري دفاع محكم لازم داريم كه ونگر هم درباره اش صحبت كرده كه بايد با خط دفاعي بيشتر كار كنه
    تو اين چندتا بازي تداركاتي دفاع هاي تيم واقا نگران كننده بازي كردن كه خوشبختانه ونگر براشون برنامه داره و تا شروع ليگ اصلاح ميشن
    آخرين بازي هم تو ورزشگاه هنگ كنگ با كيچه 2-2 شد كه يه از نظر ونگر يه پديده جديد داشته كه به نظرم اين فصل ازش استفاده بشه:

توماس ایسفیلد كه نظر ونگر رو به خاطر جاگيرهاش و هوش خوبش در پاسكاري و خونسردي و زدن 2تا گل از 45 دقيقه اي كه تو اين اردو بازي كرد جلب كرده .....
    خدا به خير كنه اميدورم تو ليگ برتر هم همينطوري باشه و اعتماد ونگر روحيه مثبت بهش بده.....

درمورد آرشاوين هم گفته هنوز در آرسنال ميتونه بمونه و بايد باهم مذاكره كينم ....
    و والكات هم كه امروز تيم به لندن برگشته قراره بره تمديد كنه حالا كي نميدونم اما ميمونه&!
    كلا تو اين اردو بازيكنهاي اصل به دلايل مختلف و مصدوميت و آماده نبودن نداشتيمشون اما اگر دفاع ها درست بشن تيم بدون مشكل وارد ليگ ميشه ايشالا.....

به اميد تكرار ه اين صحنه ها!!!
    گله هانري به منچستر رو من خيلي دوس دارم واقعا هنرمندانه زد مثه همه گلهايي كه هميشه ميزد يادمه چه پاهايي زيدان بهش ميداد و چقد راحت گلش ميكرد
    گلي كه به رئال هم زد همينطور....

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

13. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

گلهای هانری تو آرسنال همشون خاطره انگیز و زیبا بودن

زیدان و هانری در تیم فرانسه مخضوضا تو جام جهانی 2006 خیلی هماهنگ بودن گل هانری به برزیل سانتر زیدان بود واقعا قشنگ زد

خوب برگردیم به آرسنال فعلا خط حمله که خوبه آرشاوین و والکات فقط خط دفاع یکمی دست کاری میخواد که ونگر توصحبت هاش امروز به این موضوع اشاره کرد واین خوبه اول باید بعد از هر مسابقه نقاط ضعف تیم رو مشخص کنه بعد برای بهبودشون کار کنه خوبه که دارن مسابقه دوستانه میدن حداقل نقاط ضعفشون رو میفهمن

من که برای همشون امیدوارم موفق بشن و بتونن کارهایی که برکمپ و هانری کردن رو دوباره بکنن و هواداران تیم رو دوباره امیدواربرای یک ارسنال قوی بکنن که هرتیم رو توپ بارون کنه.....

The King

15. 6 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

با عرض احترام خدمت دوستان !

منم از گل هانری به منچستر با اون حرکتش خیلی خوشم میاد و همیشه به عنوان بهترین گل تو یادم میمونه

آرسن ونگر میخواد تو این فصل یک پدیده معرفی کنه که این خوبه
    ونگر میخواد تو این فصل به جونها بیشتر بازی بده و بهشون بیشتر بها بده که میترسم بازم بشه مث هر سال و عدد 8 سال بی جامی بشه 9 سال ( البته بلا به دور )

الان خیلی خوبه که ونگر داره برای بهبودی خط دفامون تلاش میکنه و امیدوارم موفق بشه
    خب خدا رو شکر ولکات هم که میره واسه تمدید قرار داد و این میتونه واسه رابین هم یک خبر خوش باشه که اونم بیاد تمدید کنه
    اما من هنوزم میگم ولکات و رابین خیلی مشکوکن
    اولش میگن ما از ارسنال میریم و حالا فعلا ولکات اومده میخواد تمدید کنه و به نظرم بعد از اونم رابین بیاد واسه تمدید قرار داد . من به نظرم این دو تا میخوان با این کارشون خودشونو نزد هوادارا محبوب تر کنن البته فن پرسی شاید رفتنی باشه اما ولکات با تمدید خیلی میتونه خودشو تو دل هوادارا بیشتر جا بده
    خب حالا درباره اون بازی که 2 بر 2 کردیم با کیچه :
    خب ظاهرا افتضاح بودیم تو این بازی که به نظرم این خوبه ! چون این بازی های دوستانه رو باید برای شناخت بهتر بازیکن ها انجام بدی و معلومه که ونگر هم از بازیکن های اصلی کمتری استفاده کرده و این نتیجه رو بدست اورده و این برامون خیلی خوبه که ترکیب دوممون یا شایدم سوممون تونسته با این تیم 2 بر 2 مساوی کنه .
    بنابراین اینده خوبی در انتظارمونه

اما بحث دفاع :
    خب خدا رو شکر خود ونگر هم فهمیده که خط دفاعمون مشکل داره اما فک کنم نمیخواد هیچ بازیکنی رو بخره و میخواد جوونها رو واسه دفاع تقویت کنه اما به نظرم باید چن تا بازیکن دفاع خوب بخره و کنار این بی تجربه ها بزاره تا اینجوری بهتر این جوونا پخته تر بشن .
    یه روز خوب میاد ...

17. 7 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

عجب بازی مزخرفی بود

چه قدر بد ترکیب میچینه تو آسیا بدجور داره آبروریزی میکنه رفتن اردو قبول ولی دیگه اصلا زحمت نمیکشن.. فک کنم شبا میرن پاتایا چون تا بازی میشه حوصله راه رفتن ندارنانقدر بهشون خوش گذشته با شیخ ها دیگه ول کردن.. میگن قهرمان هم نشیم باهامون قرار داد می بندند// اگر هم برا هماهنگی هست چرا هماهنگ نمیشن؟؟ همه الان هماهنگن به نظرم گهر زاگرس هم بازی کنه ببره آرسنال رو(رویای میتی تارتار)

اون بازی که سسک وآرشاوین و ویلشیر و فان پرسی تک ضرب بازی میکردن کجاس؟؟؟؟؟!!!! تور آسیایی میرفتن میدرخشیدن ذاتا هماهنگ بودن

19. 6 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

پویان جان این بازی ها دوستانه است و ضرورتی نداره که با ترکیب اصلی به میدون بریم و بازی کنیم
    هدف از این بازی ها شناخت استعداد هاست که ونگر هم داره همین کار ها رو میکنه که واقعا خیلی خوبه

یادمه پارسال نه سال پیشش که سسک تو ارسنال بود همه میگفتیم دلمون واسه بازی ویرا و پیرس و ... تنگ شده اما الان میگی دلم واسه بازی سسک و نصری و... تنگ شده و این داستان هنوز ادامه داره...

اما این دلتنگی ما چیزی رو درست نمیکنه
    باید به ونگر اجازه بدیم که دوباره بازیکن هایی مثل سسک و نصری و .. پرورش بده
    الان وقت انتقاد از ونگر نیست
    چون هیچ مربی نمیتونه بجز ونگر ارسنال رو هدایت کنه به این خوبی و باید امیدوار باشیم .
    یه روز خوب میاد ...

21. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 63 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)