Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 49 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 484
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠‏اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.

از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

inter

چراغ روشن سمپدوریا به اینتر

اختصاصی Inter.ir - باشگاه سمپدوریا که در این هفته چندین جلسه با اینتر برای انتقال پولی مذاکره کرده بود چراغ روشن به اینتر نشان داده است.
    لحظاتی پیش باشگاه سمپدوریا فهرست بازیکنان خود برای شرکت در کمپ تمرینی پیش فصل را اعلام کرد که در این لیست نامی از آندره پولی دیده نمیشود.
    این هافبک ایتالیایی همیشه از علاقه اش برای ماندن در اینتر گفته اس و بسیار مشتاق است تا فوتبال خود را در نرآتزوری ادامه دهد و دو باشگاه ایتالیایی در حال کار هستند تا این اتفاق رخ دهد و پولی در میلان بماند و قرارداد وی دائمی شود.
    قرارنگرفتن نام پولی در لیست سمپدوریا پیامی واضح و روشن از سوی مسئولان این تیم برای اینتر بود که این موضوع میتواند کمک شایانی به اینتر برای جذب این بازیکن بکند.
    مذاکره با سمپدوریا برای انتقال پاتزینی نیز همچنان ادامه دارد که تا چند روز آینده وضعیت این مهاجم ایتالیایی نیز مشخص خواهد شد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

خبر فوری : موافقت سزار برای ترک اینتر

اختصاصی Inter.ir - هنگامی که شما را دیگر نخواهند انتخاب های شما تنها به پایان دادن به این ارتباط محدود میشود.این همان اتفاقی است که در حال حاضر برای سزار دروازه بان بزرگ اینتر افتاده است.
    با ورود هندانویچ و شعار کاهش هزینه ها و جوان کردن تیم از سوی موراتی به نظر جدایی دروازه بان شماره یک برزیل از اینتر اجباری است و به نظر میرسد سزار نیز به ناچار با این موضوع موافقت کرده است.
    با توجه به گزارش اسکای اسپورت سزار به اینتر اطلاع داد که او متوجه است دیگر بخشی از آینده اینتر نیست و در برنامه های بازسازی این تیم جایی ندارد و در نتیجه بدنبال پیدا کردن باشگاه جدید خواهد بود.

سزار آنقدر به اینتر علاقمند است که در ابتدای تابستان که حرفی از جدایی او نبود در برنامه تلویزیونی شبکه اینتر در پاسخ به سوال آیا به جدایی از اینتر فکر میکنی به گریه افتاد (عکس خبر مربوط به این ماجرا است) وی در آن مصاحبه گفت : "من هرگز دوست ندارم از اینتر جدا شوم و هر وقت به فکر جدایی از این تیم می افتم اشک در چشمانم جمع میشود.اما روزی این جدایی اتفاق میافتاد زیرا یک بازیکن روزی باید فوتبال را کنار بگذارد.آرزو من این است که در اینتر از فوتبال خداحافظی کنم اما هر وقت به این جدایی فکر میکنم اشک در چشمانم جمع میشود و نمیتوانم خودم را نگه دارم."
    به نظر سزار فرصت رسیدن به آرزویش را ندارد و نمیتواند فوتبالش را در اینتر تمام کند.در حال حاضر باید صبرکرد و منتظر پیشرفت های بیشتر ماند اما یک چیز مسلم است : اینتر یکی از متعصب ترین بازیکنان خود را از دست خواهد داد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

اسکای:اینتر لوکاس را میخواهد اما کوتینیو می ماند

اختصاصي Inter.ir -موراتی لوکاس را می خواهد.این خبری بود که باز هم موراتی بعد از پایان بازی دوستانه ی اینتر با ترنتینو(که با پیروزی 6 بر 0 و با هتریک میلیتو و گل های کامبیاسو و کوتینیو و گاریتانو به سود اینتر به پایان رسید) به خبرنگاران گفت.
    ”ما در حال بررسی شرایط هستیم و هرچه زمان بیشتر بگذرد تکلیف این ماجرا مشخص می شود.قطعا لوکاس ویژگی های خاصی دارد.اما خرید لوکاس این معنی را می دهد که ما نیاز به فروش یکی از ستاره های خود را داریم.”
    شاید منظور از این فروش بزرگ وسلی اسنایدرباشد؟اما طبق گفته ی کارشناس اسکای- جیانلوکا دی مارزیو- خرید لوکاس بدون در نظر گرفتن وسلی اسنایدر است زیرا در حال حاضر پیشنهادی برای خرید اسنایدر روی میز نیست.اما موراتی گفته است اگر لوکاس بیاید فروش ستاره ها را ارزیابی خواهد کرد.
    اما در مورد شایعه ای که در مورد کوتینیو مطرح شده است و اینکه اینتر میخواهد برای لوکاس 25 میلیون + کوتیینیو پرداخت کند اما صحبت های موراتی و گزارشات منتشر شده حکایت از آن دارد که هدف اصلی اینتر این است که کوتینیو را نگه دارد چون استراماچیونی کوتینیو را از امتیازات تیمش میداند و به وجود او احتیاج دارد
    با این حال لوکاس به عنوان یک هدف مهم برای اینتر در بازار نقل و انتقالات به شمار می اید

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

سیلوستره:آماده ام تا جای لوسیو را پر کنم

اختصاصي Inter.ir -سیلوستره مدافع جدید اینتر با مطبوعت به گفتگو پرداخت و تاکید کرد که آماده است جایگزینی مطمئن برای لوسیو شود.
    این بازیکن آرژانتینی که اخیرا به صورت قرضی به اینتر امده است اصرار داشت بگوید همواره اینتر انتخاب اول او بوده است.همچنین سیلوستره در کنفرانس مطبوعاتی درمورد وضعیت خودش در اینتر گفت:
    جایگزین شدن لوسیو یک مسئولیت بزرگ خواهد بود.اما من آماده ی انجام این کار هستم.چندین گزینه برای پست دفاع مرکزی وجود دارد و من با آن ها رقابت خواهم کرد و تمام سعی ام را می کنم تا اعتماد همه را جلب کنم و در آن پست جای لوسیو را پر کنم.
    او همچنین درباره ی انتخاب اینتر گفت:
    من از اینکه اینجا هستم خوشحالم.این یک انتخاب درست در زندگی من بود.من تجربه ی کافی برای حضور در اینتر را دارم باشگاه های دیگر هم به جذب من علاقه نشان دادند اما من همیشه می خواستم به اینتر بیایم.اینتر یک باشگاه بزرگ است که آرژانتینی های زیادی دارد و این به من کمک خواهد کرد تا پیشرفت کنم.

سیلوستره با قراردادی یکساله به صورت قرضی به اینتر آمده است

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

رسانه های روسی:ایجنت اشنایدر با مسئولان آنژی دیدار کرده

اختصاصی inter.ir رسانه های کشور روسیه هنوز بر دیدار ایجنت اشنایدر با مسئولان آنژی پا فشاری میکنند.
    به گفته ی سو اسپورت ایجنت اشنایدر در چند روز گذشته با مسئولان آنژی دیدار کرده است و ادامه ی گفت و گو های آنان به روز های اینده موکول شده است.
    این اطلاعات سو اسپورت هنوز به طور رسمی تائید نشده است.
    به نظر میرسد اخبار منتشر شده از رسانه های روسی بلوف بزرگی بیش نباشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

قیمت لوکاس 25 میلیون است،مهلت ثبت قرار داد تا 27 جولای

اختصاصی inter.ir ماموریت اصلی پیرو مدیر ورزشی اینتر در برزیل جذب پائولینهو است.
    اما پیرو به دنبال این است تا علاوه بر خرید پائولینهو بتواند لوکاس را نیز خریداری کند.
    مسئولان سائوپائولو برای لوکاس قیمت 25 میلیون + کوتینهو را در خواست کردند.
    احتمال اینکه کوتینهو + 25 میلیون به سائوپائولو در ازای لوکاس داده شود زیاد است به شرط اینکه مسئولان سائوپائولو قیمت را بالاتر نبردند.

دیروز ایجنت جیامبو پاتزینی برای دومین بار در باشگاه اینتر حاضر شد و در خصوص انتقال پاتزینی به گفت و گو پرداخت.
    او می خواهد پاتزینی به سمپدوریا، لاتزیو و یا هر تیم دیگه ای که علاقه نشان دهد به صورت قرضی برود و از بین مشتریان آنکه پول بیشتری بدهد پاتزو را جذب می کند.

خبر پیشنهاد 25 میلیونی آنژی به اشنایدر هم تقریبا یک شایعه خوانده شد.
    احتمالا دلیل این شایعه این است که سال قبل مدیر عامل آنژی ساموئل اتوئو ستاره ی خط حمله ی اینتر را جذب کرد.

دوران جدید اینتر در حال شکل گیری است و اینتر دحال تغییرات بسیار است.
    این تیم ایتالیایی امسال باید در لیگ اروپا بازی کند و تا 27 جولای مهلت ارسال لیست تیم خود را دارد.
    باید دید استراماچونی چه برنامه هایی برای ادامه ی نقل و انتقالات اینتر دارد.

9. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

رسمی : پائولینهو در کورینتیاس می ماند

اختصاصی Inter.ir - باشگاه کورینتیانس به طور رسمی در وبسایت رسمی خود اعلام کرد پائولیتهو در این تیم باقی خواهد ماند.
    در این اعلامیه مصاحبه پائولینهو نیز چاپ شده است : " من نمیخواستم تصمیمی شتاب زده بگیرم و با آرامش تصمیم خود را گرفتم.من ماندن در کورینتیانس را انتخاب کردم و میدانم تصمیم درستی گرفته ام."
    پائولینهو قرارداد خود با کورینتیانس را تا سال 2015 تمدید کرد.
    اینتر دیگر شانسی برای خرید پائولینهو ندارد و حال باید بدنبال گزینه های دیگری باشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

رسمی - پولی به سمپدوریا بازگشت

اختصاصی Inter.ir - قرارداد اینتر با پولی به اتمام به پایان رسید و این بازیکن به باشگاه سمپدوریا بازگشت.
    اینتر تا 14 جولای فرصت داشت تا قرارداد قرضی پولی را با مبلغ 5میلیون یورو دائمی کند اما سران اینتر این فرصت را از دست دادند و اکنون پولی به سمپدوریا بازگشته است و بازیکن این تیم محسوب میشود.
    اسکای اسپورت ایتالیا ساعتی قبل گزارش داد : "قرارداد منعقد میان دو باشگاه اینتر و سمپدوریا به پایان رسیده است و حق خرید پولی با مبلغ 5میلیون توسط نرآتزوری دیگر اعمال نمیشود.بدین ترتیب سمپدوریا میتواند پولی را با هر مبلغ که بخواهد به هر تیمی واگذار کند."
    براکینی ایجنت پولی میگوید : " تلاش های بسیاری برای انجام این انتقال صورت گرفته است اما مذاکرات از تا امروز بی فایده بوده است.بنابراین آندره پولی از اینتر تشکر کرده و مذاکره با سایر تیم هایی که به او علاقه مند هستند را شروع میکند."
    به گزارش اسکای باشگاه هایی همچون یوونتوس - ناپولی و میلان بشدت به پولی علاقه مند میباشند.
    براکینی در مصاحبه با Calciomercato.com گفت : " ما باید منتظر باشیم تا تکلیف باشگاه بعدی پولی مشخص شود.او دیگر با اینتر قرارداد ندارد و بنابراین تعهد اخلاقی با اینتر در اینجا به پایان میرسد.فردا وضعیت پولی را با سمپدوریا مورد ارزیابی قرار خواهیم داد."

استراماچیونی برای خرید پولی بارها به باشگاه فشار آورد اما مدیریت اینتر در فکر خرید پائولینهو بوده اند که در خرید این بازیکن نیز به شکست خورده اند.باید منتظر ماند و واکنش سران اینتر در قبال این دو شکست را مشاهده کرد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

سمیر هندانویچ 28 ساله شد

اختصاصی Inter.ir - سمیر هندانویچ در 14 جولای 1984 در شهر لجوبل جانا که در کشور اسلوونی قرار دارد چشم به جهان گشود و امروز 28 امین سالگرد تولد وی میباشد.این اولین تولد او در خانواده نرآتزوری میباشد و ما برای او بهترین آرزو ها را داریم.
    وب سایت رسمی اینتر نیز تولد دروازه بان جدید خود را به او و طرفدارانش تبریک گفته است
    .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

پاتزینی در راه وردربرمن

اختصاصی inter.ir
    به گزارش گاتزا دلو اسپورت اینبار گزینه ای جدیدی برای انتقال پاتزینی مطرح شده است.
    پاتزینی در برنامه های استراماچونی سرمربی حال و حاضر تیم اینتر میلان جایی ندارد و به همین دلیل قصد دارد تا به تیم دیگری ملحق شود.
    بعد از آن که پاتزینی با تیم قبلی خود یعنی سمپدوریا بر سر قیمت به توافق نرسید امروز گاتزا دلو اسپورت خبر داد که این مهاجم ایتالیایی قصد دارد تا به وردربرمن آلمان ملحق شود.
    اما همچنان پیش بینی ها بر این اساس است که این مهاجم به یکی از دو تیم یوونتوس یا لاتزیو در سری آ می پیوندد.

صفحه 19 از 49 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)