Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 63 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 626

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

Getty Images

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، بعد از شکست 2-1 این هفته تیمش مقابل کاتانیا، در گفتگو با نشریه گاتزتا دلو اسپورت، از شرایط داوری در سری آ انتقاد کرد.
    یک پنالتی بحث برانگیز در دیدار شنبه شب، پیروزی کاتانیا را رقم زد و به همین دلیل، موراتی به شدت داور این دیدار را مورد انتقاد قرار داد.
    " سه پنالتی از چهار پنالتی اخیری که علیه ما اعلام شده، حاصل اشتباه داوری بوده است. چه زمانی هدیه دادن ها به تیم هایی که مقابل اینتر بازی می کنند، تمام خواهد شد؟"
    علی رغم شروع ضعیف اینتر در رقابت های این فصل، موراتی از بازیکنان و سرمربی تیمش حمایت کرد.
    " شرایط جدول بازیکنان را ترسانده اما من به رانیری اعتقاد دارم. بازگشت وسلی اشنایدر می تواند شرایط تیم را عوض کند."www.goal.com

2. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مورینیو: اینتر به روزهای خوبش برمی گردد

این در حالی است که اینتری ها در 6 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل 4 بار شکست خوردند

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، با باشگاه اینتر که فصل جدید سری آ را بسیار بد آغاز کرد، همدردی کرد.
    آقای خاص دو فصل هدایت نرآتزوری را برعهده داشت و با این تیم علاوه بر قهرمانی در سری آ، رقابت های چمپیونزلیگ را نیز فتح کرد. این در حالی است که اینتری ها در 6 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل 4 بار شکست خوردند.
    مورینیو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من این نتایج را دوست ندارم. من همیشه از تیم، بازیکنان و رئیس سابقم حمایت می کنم."
    علی رغم این نتایج ضعیف، سرمربی رئال مطمئن است اینتر به روزهای خوبش برمی گردد.
    " من به موفقیت اینتر خوش بین هستم. آنها چند نتیجه ضعیف کسب کرده اند اما من همچنان به آنها اعتقاد دارم و این از باز بعدی آغاز خواهد شد."
    او همچنین در مورد جدایی شایعه مارکو برانکا از اینتر و پیوستنش به رئال گفت:" من او را بسیار خوب می شناسم. من او دوستان نزدیکی هستیم. من در اینتر رابطه خوبی با او داشتم و شیوه کاری او را دوست دارم. او یک حرفه ای است اما این اتفاق هنوز رخ نداده است."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

زانتی زنگ خطر را به صدا درآورد.

پس از دومین شکست پیاپی اینتر، «خاویر زانتی» زنگ خطر را به صدا درآورده است: «نمی‌توان باخت را با پنالتی توجیه کرد.»

نراتزوری در آخرین بازی خود در سری‌آ با نتیجه دو بر یک به کاتانیا باخت؛ به این ترتیب آن‌ها در شش بازی نخست خود در سری‌آ، تنها چهار امتیاز به دست آورده‌اند. اینتر تنها دو بار آغازی بدتر از این را تجربه کرده بود: سال‌های 22-1921 و 25-1924 که در شش بازی، یک برد و پنج باخت داشت.

هم‌چنین آمار نشان می‌دهد تیمی که نشان جام باشگاه‌های جهان را بر روی پیراهن دارد، با دریافت سیزده گل، دارنده بدترین خط دفاعی در میان تمام تیم‌های این فصل است.

اسطوره و کاپیتان این تیم، «خاویر زانتی» درباره برد بحث‌برانگیز کاتانیا می‌گوید: ‌«نمی‌توانیم همه تقصیرها را گردن پنالتی بیندازیم. هر چند که مهم‌ترین نکته این است که ما باز هم باختیم. در نیمه نخست خوب بازی کردیم اما در نیمه دوم نتوانستیم نمایشمان را تکرار کنیم. این یکی از زمان‌هایی است که همه‌چیز بد پیش می‌رود. ما از این موضوع بسیار ناراحتیم و مطمئنم هواداران نیز همین حس را دارند.»

اینتر به جز بازی‌های سری‌آ، دغدغه‌های دیگری نیز دارد؛ یکی از آن‌ها آسیب‌دیدگی ران والتر ساموئل است که در استادیوم ماسیمینو رخ داد. هنوز اطلاعات بیش‌تری درباره میزان آسیب‌دیدگی وی منتشر نشده است.

البته نراتزوری به بازگشت چند بازیکن کلیدی‌اش، همانند اسنایدر، چیوو و ژولیو سزار دل بسته است تا در بازی برابر لیل، آن‌ها را به میدان بفرستد که با داوری «هوارد وب» در روز سه‌شنبه برگزار خواهد شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

رانيري: بايد روي ليگ قهرمانان تمرکز کنيم

سرمربي اينترميلان اعلام کرد بايد سري آ‌ را فراموش کرده و به بازي برابر ليل بپردازيم.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، اینترمیلان بازی ابتدای هفته خود در سری آ را به کاتانیا واگذار کرد تا مشکلاتش بیش از پیش شود. آن‌ها اکنون با ۴ امتیاز در رده هفدهم جدول قرار گرفته‌اند.
    کلودیو رانیری در این مورد گفت: زمانی‌که بازی لیگ قهرمانان اروپا را در پیش داریم، نباید به بازی‌های لیگ و رتبه‌ای که در آن قرار داریم فکر کنیم. لیگ قهرمانان بسیار مهم است. باید روی بازی‌های آن تمرکز کنیم تا در اروپا به سرنوشت سری آ دچار نشویم.
    رانیری ادامه داد: بازی گذشته در اروپا را با پیروزی پشت سر گذاشتیم. پیروزی در مسکو کار آسانی نبود. اکنون نیز باید به دیدار لیل فرانسه برویم. آن‌ها در لوشامپیونه در رده چهارم قرار دارند و با 18 گل زده یکی از تیم‌هایی هستند که از خط حمله خوبی بهره می‌برند. می‌دانیم که بازی بسیار سختی پیش رو داریم و باید در آن پیروز شویم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

گاسپريني: اينتري‌ها احساسي برخورد مي‌کردند

سرمربي پيشين اينترميلان اعلام کرد همه اينتري‌ها در برخورد با مشکلات احساسي رفتار مي‌کردند.

جیان‌پیرو گاسپرینی تابستان گذشته سرمربی اینترمیلان شد و پس از ۵ بازی و پذیرفتن ۴ شکست از این تیم اخراج شد.
    گاسپرینی گفت: دوره خوبی را در اینتر سپری کردم. با بازیکنان بسیار خوبی کار کردم و بسیار بد شانس بودم که اینتر در این فصل از نظر روحی در وضعیت بدی قرار داشت. تیم در بحران فرو رفته بود و همه به شکل احساسی با آن برخورد می‌کردند. به همین دلیل نمی‌توانستیم از آن شرایط خارج شویم.
    گاسپرینی در مورد فروش اسنایدر در تابستان گفت: تصمیم فروش اسنایدر بسیار قبل‌تر گرفته شده بود. در بازار نقل و انتقالات منچستریونایتد و منچسترسیتی برای خرید وی ابراز علاقه کرده بودند ولی اوضاع به شکل دیگری پیش رفت. وسلی بازیکن بسیار خوبی است و من ارتباط بسیار خوبی با وی داشتم. او همواره در بالاترین سطح بازی می‌کند. فروش او می‌توانست از نظر کیفی به تیم ضرر بزند ولی از نظر مالی سود فراوانی داشت. سران اینتر می‌خواستند اسنایدر را به بهترین قیمت بفروشند ولی توافق نهایی صورت نگرفت.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

اسنايدر: بايد متحد شويم و بجنگيم

هافبک هلندي اينترميلان معتقد است براي خروج از وضعيت کنوني همه اعضاي تيم بايد متحد شده و براي پيروزي بجنگند.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، نرآتزوری در فصل جاری به هیچ‌وجه نتایج خوبی نگرقته و به نوعی با بحران روبه‌رو است.
    وسلی اسنایدر در این مورد گفت: وضعیت اینتر روشن است. همه به دنبال این هستند که تیم از این شرایط بیرون بیاید. ۴ امتیاز در 6 بازی نمی‌تواند برای تیمی مانند اینترمیلان جالب باشد. هیچ‌کس انتظار چنین شروع فاجعه‌باری را نداشته ولی می‌دانیم در ادامه فصل می‌توانیم خودمان را پیدا کنیم.
    هافبک اینتر ادامه داد: به نظر می‌رسد تمام بازیکنان به ترکیب بازگشته‌اند و بازیکن آسیب دیده‌ای نداریم. پیروزی مهم‌ترین چیزی است که اکنون به آن احتیاج داریم. دوباره می‌خواهیم به یک تیم خوب تبدیل شویم. برای رسیدن به این مهم باید متحد شویم و برای پیروزی بجنگیم. این می‌تواند رمز موفقیت ما در خروج از شرایط نامناسب کنونی باشد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

سایت گل- وسلی اشنایدر، هافبک اینتر، مطمئن است که تیمش نتایج ضعیف اخیر را پشت سر خواهد گذاشت و به روزهای خوبش برمی گردد.
    اینتری ها رقابت های فصل جدید را بسیار ضعیف آغاز کردند اما ستاره هلندی به موفقیت تیمش اطمینان دارد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما همان تیم دو سال قبل هستیم، همان تیمی که در زمین همه جام ها را به دست آورد. ما تنها باید به سختی کار کنیم. من نگران این شرایط نیستم زیرا به تیمی که داریم، اطمینان دارم. ما باید تنها به کارمان ادامه بدهیم.
    من فکر می کنم تیم در بهترین شرایط قرار ندارد. چهار امتیاز از 6 بازی اصلا جالب نیست اما می توانیم از این به بعد پیروز شویم و فصل برای مان از حالا شروع شود. چند بازیکن جدید تیم نیز برگشته اند البته به جز فورلان.
    اگر بازی خودمان را انجام بدهیم و با روحیه مناسب در زمین حضور پیدا کنیم، به نتیجه خواهیم رسید. من به این اطمینان دارم. تحت فشار بازی کردن من را نمی ترساند. من تحت فشار بهتر بازی می کنم."

14. 5 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

داوران به راحتي عليه اينتر سوت مي زنند

پنالتي دقيقه 90 شب گذشته در ديدار مقابل آتالانتا، پنجمين پنالتي اي بود که اين فصل داوران براي رقباي اينتر در اين فصل اعلام کردند.

ارنستو پائولیلو، نایب رئیس باشگاه اینتر، از عملکرد داوران در دیدارهای تیمش در رقابت های این فصل انتقاد کرد و از تعداد پنالتی هایی که داوران علیه این تیم اعلام می کنند، ابراز تعجب کرد.

پنالتی دقیقه 90 شب گذشته در دیدار مقابل آتالانتا، پنجمین پنالتی ای بود که این فصل داوران برای رقبای اینتر در این فصل اعلام کردند.

البته این پنالتی را لو کاستلاتزی، دروازه بان ذخیره اینتر، دفع کرد اما این اتفاق هم موجب نشد تا پائولیلو از تصمیم داور ناراضی نباشد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" اعلام 5 پنالتی علیه ما در 8 بازی بسیار تعجب برانگیز است. تعجب می کنم که آنها چقدر راحت علیه اینتر قضاوت می کنند. در حالی که تا به حال اینقدر راحت برای ما سوت نزده اند.

پنالتی مقابل اتالانتا هم بسیار مشکوک بود. باشگاه اینتر برای داوران احترام زیادی قائل است و نمی خواهیم در مورد نحوه چینش آنها اعتراض کنیم اما رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا باید به عملکرد داوران و کمک های شان نظارت کافی داشته باشد."

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

16. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

ماسیمو موراتی:شرایط اینتر نگران کننده است

نمایش های ضعیف اینتر موجب اخراج جان پیرو گاسپرینی و حضور رانیری روی نیمکت نرآتزوری شد اما حضور او نیز نتوانست اینتر را به روزهای خوبش برگرداند.

ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، از نمایش های تیمش در هفته های ابتدایی فصل جدید سری آ اظهار نگرانی کرد.
    نمایش های ضعیف اینتر موجب اخراج جان پیرو گاسپرینی و حضور رانیری روی نیمکت نرآتزوری شد اما حضور او نیز نتوانست اینتر را به روزهای خوبش برگرداند.
    موراتی در گفتگو با سایت اختصاصی اینتر گفت:" قرار گرفتن در چنین شرایطی ناامید کننده است زیرا هیچ کس نمی خواهد در شرایط بد قرار بگیرد. ما تمام تلاش مان را می کنیم تا از این شرایط خارج شویم. باید هر چه زودتر به روزهای خوب برگردیم.
    آیا از این شرایط خارج خواهیم شد؟ می توانم بگویم بله. عمیقا اعتقاد دارم که ما توانایی بهتر کار کردن را داریم. مطمئنا می توانیم خودمان را جمع و جور کنیم."
    اینتر در حال حاضر با 4 امتیاز از 6 بازی در رتبه هفدهم جدول قرار دارد.

goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

18. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

رانیری: یک جنگ تمام عیار پیش روی ما است.

«کلودیو رانیری»، سرمربی اینتر که چندی پیش جانشین «جیان‌پیرو گاسپرینی» شد، به همه بازیکنان اینتر هشدار داد که بازی سختی در برابر کیه‌وو خواهند داشت و نباید این تیم را دست کم بگیرند. نراتزوری در لیگ قهرمانان خوب کار کرد و توانست در بازی با لیل در فرانسه، سه امتیاز بسیار مهم به دست بیاورد؛ اما در سری‌آ با دو باخت پشت سر هم، در میانه پایینی جدول به سر می‌برد.
    سرمربی اینتر در کنفرانس مطبوعاتی‌اش گفت:‌ «کیه‌وو از آغاز سری‌آ بسیار خوب بوده و نشانه آشکار این تیم، جنگیدن، پرس کردن و دوندگی بسیار آن‌ها است. در بازی هفته گذشته، یوونتوس را به دردسر زیادی انداختند و به همین دلیل انتظار یک بازی بسیار سخت را می‌کشم.»
    وی در دنباله حرف‌هایش به بازیکنان نیز اشاره کرد: «احتمال این که جابه‌جایی‌های زیادی داشته باشیم، کم است؛ هر چند که دگرگونی‌هایی نیز خواهیم داشت. برای بازی‌های آینده، جای برخی از بازیکنان عوض خواهد شد. اگرچه نمی‌خواهم بازیکنانی را که آماده هستند، پشت خط نگه دارم. یکی از آماده‌ها، پاتزینی است؛ اما هنوز روشن نیست که وی بازی خواهد کرد یا نه.»
    «مائورو زاراته بسیار خوب کار می‌کند و من از او راضی هستم. من باور دارم جو رقابتی بسیار خوبی در تیم ما حاکم است.»
    بازیکنان اینتر:
    سزار، کاستلاتزی، اورلاندونی
    کوردوبا، لوسیو، مایکون، چیوو، جوناتان، ناگاتومو
    زانتی، استانکوویچ، موتا، اسنایدر، آلوارز، کامبیاسو، اوبی، مونتاری
    پاتزینی، میلیتو، زاراته، کاستاینوس

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

20. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 63 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)