Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 131 نخستنخست ... 917181920212969119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

با همه حريفان براى كسب قهرمانى رقابت مى كنيم

عمران زاده: نفت را دست كم نمى گيريم

تيم استقلال امروز در چارچوب رقابت هاى هفته ششم ليگ برتر مقابل نفت تهران قرار مى گيرد. در آستانه اين ديدار حساس گفت وگويى را با حنيف عمران زاده مدافع بلند قامت آبى پوشان ترتيب داديم كه از نظرتان مى گذرد:

• شرايط فعلى استقلال چگونه است؟
    - تيم ما در ديدار با پيكان عملكرد خوبى داشت و توانست با
    ۳ گل حريف را شكست دهد. در اين روزها كه تيم ما بدنسازى نمى كند، بدن بازيكنان ول كرده و به شرايط ايده آلى رسيده اند كه در نيمه دوم بازى با پيكان اين مساله كاملاً مشهود شد.

• در بازى هاى قبلى انتقادات زيادى از خط دفاع استقلال شد. اين موضوع را قبول دارى كه عملكرد خط دفاع تاكنون خوب نبوده است؟
    - من قبول ندارم كه خوب بازى نكرديم اما آنطور هم كه بايد نبوديم. نفرات خط دفاع هنوز به طور كامل هماهنگ نشده اند و اين موضوع به زودى شكل بهترى مى گيرد و با كمك ساير مدافعان بهترين خط دفاع ليگ را تشكيل مى دهيم.

• به نظر مى رسد اميرحسين صادقى از نيمكت نشينى در استقلال ناراحت است.
    - اميرحسين يك شوخى كرد و خيلى ها شروع به حاشيه سازى كردند. او بازيكن خوبى است و من نديدم كه اعتراضى به نيمكت نشينى داشته باشد. قطعاً هر كس بيشتر تلاش كند بازى مى كند، شايد روزى من جاى اميرحسين را روى نيمكت گرفتم البته سعى مى كنم اين اتفاق نيفتد.

• بازى با نفت را چطور مى بينى؟
    - نفت تيم بسيار خوبى است. اين تيم تاكنون نتايج بدى نگرفته و قطعاً مقابل استقلال هم نفرات اين تيم از انگيزه بالايى برخوردارند و براى كسب حداقل امتياز تلاش مى كنند. البته ما به ۳ امتياز اين ديدار احتياج داريم و بايد نفت را شكست دهيم. در طول هفته شناخت خوبى از نفت به دست آورديم و مى دانيم كه چگونه بايد به آن ها پاتك بزنيم.

• اولين سال حضور نفت در ليگ برتر باعث ايجاد غرور در بازيكنان استقلال نمى شود؟
    - ما هيچ حريفى را دست كم نمى گيريم. بازى خودمان را مى كنيم و كارى نداريم كه تيم حريف در كجاى جدول است و چه شرايطى دارد.
    در تمام بازى ها اين طرز فكر در بين بازيكنان استقلال وجود دارد. مقابل نفت هم براى برد مى جنگيم و هركارى از دستمان بر بيايد در اين راستا انجام مى دهيم.

• به نظرت استقلال در پايان فصل چه نتايجى كسب خواهد كرد؟
    - ما به دنبال قهرمانى هستيم. امسال همه تيم ها قدرتمند هستند اما ما مى خواهيم با همه رقابت كنيم و آرام آرام خود را به صدر جدول برسانيم. هدفمان قهرمانى است و در اين راه از هيچ كوششى دريغ نخواهيم كرد. اميدوارم در اين راه بدشانسى نياوريم تا بتوانيم دل هواداران كه همواره يار و ياورمان بوده اند را شاد كنيم
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه غلامحسین مظلومی

فقط به پرويز پيشنهاد مى دهم، در كارش دخالت نمى كنم

غلامحسين مظلومى: اگر پورحيدرى برود، سرپرست استقلال مى شوم

تا كنون نه عليه پرويز حرف زده ام، نه فتح الله زاده غلامحسين مظلومى مديرسال گذشته تيم استقلال احتمال دارد در اين فصل هم همان سمت را بگيرد البته با اين تفاوت كه ديگر نام اين سمت مدير تيم نيست و به «سرپرستى» تغيير يافته است.
    با عضو كنونى كميته فنى و رئيس كميته انضباطى باشگاه استقلال گفت و گويى را انجام داديم كه ما حصل آن را در ادامه مى خوانيد:

• چرا چند روز براى قبول سمت هاى جديد خود در باشگاه استقلال معطل كرديد؟
    - مى خواستم در اين مدت قبل از هر چيز از تمام دوستان رخصت بگيرم و همچنين كمى در مورد قبول اين سمت فكر كنم. قصد داشتم كمى تامل كنم تا ببينم از پس اين سمت ها بر مى آيم يا خير.

• كه به نتايج خوبى رسيديد؟
    - بله، من جا دارد از فتح الله زاده تشكر كنم كه هميشه نظرش نسبت به پيشكسوتان مثبت بوده است. فتح الله زاده بارها اين راهكار را اجرا كرده و اتفاقاً موفق هم بوده است. اميدوارم با درايت خود استقلال را به سرمنزل مقصود برساند.

• شايد بحث تكرارى باشد اما باز هم ماجراى اختلاف شما با پرويز مظلومى، برادرتان و اينكه احتمال دارد اين اختلافات به استقلال ضربه بزند، شنيده مى شود...
    - (حرفم را قطع مى كند) من نمى دانم اين اختلافات چيست كه به آن دامن مى زنند؟ ببينيد در هر خانواده اى گاهى اوقات اختلافى به وجود مى آيد و من نيز با پرويز در مواردى اختلاف داشته ام اما او برادرم است و دوستش دارم. من از پرويز بزرگترم و او همواره به من احترام گذاشته است.

• اما مصاحبه اى كه شما چندى پيش عليه او انجام داديد نشان مى داد هنوز هم با وى اختلاف داريد!
    - كدام مصاحبه؟

• مصاحبه اى كه گفته بوديد «پرويز بايد مى گفت اگر برادرم نباشد، من هم نيستم».
    - من اينطور نگفتم و از حرف هايم برداشت اشتباه شد. زمانى كه در استقلال بازى مى كردم گفتم كه اگر پرويز نباشد، من هم نيستم گفته من اين بود اما از آن برداشت اشتباه شد. هيچ وقت ادعايى نداشته و ندارم. من دنبال پست و مقام نيستم. اين را هم بگويم مگر پارسال كه مدير تيم بودم زير نظر كادر فنى كار مى كردم، پس حضور من ربطى به پرويز نداشت. در اين خصوص اصلاً پرويز نبايد به من زنگ مى زد.

• در آن مصاحبه صحبت هايى را هم عليه فتح الله زاده انجام داديد. فكر نمى كنيد همان مصاحبه باعث شد تا
    فتح الله زاده شما را به استقلال بياورد.
    - من عليه فتح الله زاده هيچ گاه حرف نزدم. فقط گفته بودم كه انتظار داشتم از من يك قدردانى خشك و خالى بكند. او مدير توانايى است و بى ترديد براى اين موضوع مرا به استقلال نياورده است. حالا كه آمده ام مى خواهم كمك كنم و قدمى كوچك در راه موفقيت استقلال بردارم.

• به نظر شما وجود كميته فنى در استقلال مفيد خواهد بود؟
    - چرا كه نه، اين كميته از اعضاى با سابقه اى تشكيل شده كه همگى استقلال را دوست دارند. قطعاً مفيد است.

• فكر نمى كنيد در طولانى مدت شاهد اختلافاتى بين اعضاى كميته فنى و كادر فنى باشيم؟
    - خير، در كميته فنى من و ساير دوستان نظراتمان را به كادر فنى مى دهيم و قرار نيست در كار پرويز دخالت كنيم كه باعث بروز اختلاف شود.
    در استقلال تصميم گيرنده اول و آخر پرويز مظلومى است.
    قطعاً يك دست صدا ندارد و حالا مى خواهيم با همكارى يكديگر استقلال را به موفقيت برسانيم.

• شنيده ايد احتمال دارد منصور پورحيدرى از استقلال برود؟
    - بله، چيزهايى شنيده ام، البته اميدوارم اين اتفاق نيفتد. منصور هم مثل ساير كسانى كه در استقلال هستند برايم عزيز است و دوستش دارم.

• گفته مى شود شما جايگزين پورحيدرى مى شويد!
    - چرا اين سمت را قبول نكنم. مگر پارسال بد كار كردم؟ من از پورحيدرى رخصت مى گيرم و اين پست را درصورت دادن پيشنهاد قبول مى كنم؛ البته بايد
    فتح الله زاده ترجيح دهد كه لياقتش را دارم يا خير. اگر سرپرست باشگاه اجازه را صادر كند اين پست را قبول مى كنم، هر چند كه تاكيد مى كنم اميدوارم پورحيدرى در استقلال بماند.

• شرايط استقلال چگونه است؟
    - استقلال روز به روز هماهنگ تر مى شود و خطرناك تر. در چند بازى اول با توجه به تمرينات سنگين بدنسازى بازيكنان در شرايط خوبى قرار نداشتند اما اكنون بدن ها ول كرده و همه آماده هستند. ديديد كه در بازى با پيكان هم بازيكنان چقدر خوب بازى كردند.

• بازى امروز مقابل نفت را چگونه مى بينيد؟
    - اين بازى ۳ امتياز ويژه دارد. نفت تيم خوبى است اما ما با مديريت خوب
    فتح الله زاده و پرويز خان به دنبال اين هستيم كه پيروز شويم.نفت مهره هاى ارزشمندى دارد و مربى با تجربه اى بالاى سرش است.اميدوارم نتيجه بازى امروز به سود استقلال باشد تا بتوانيم در جدول صعود كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پرویز مظلومی

از صادقى بد قيافه تر را هم بازى داده ام

پرويز مظلومى: برخى از تصميمات فدراسيون شبهه برانگيز است

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: آنچه كه تا به حال از استقلال ديده ايد تنها ۶۰ درصد از توانايى هاى تيم ما بوده است.وى درباره ديدار استقلال مقابل نفت تهران گفت: در هر صورت بازى خانگى است و ما بايد ۳ امتياز اين بازى را به دست بياوريم. نبايد در باد برد قبلى بخوابيم و اين را به بازيكنان گوشزد كرده ام كه اگر بخواهيم به خاطر بازى با پيكان مغرور شويم در ديدار با نفت به مشكل بر مى خوريم. او افزود: بازى با نفت، ديدار آسانى براى ما نخواهد بود. سرمربى نفت حسين فركى است كه كارش رابه خوبى بلد است و تيم نفت هم تيم دونده اى است كه تا اين هفته از رقابت هاى ليگ خوب هم نتيجه گرفته است. با اين همه بايد ۳ امتياز اين بازى را بگيريم و كسب پيروزى در بازى با نفت دور از دسترس نيست.
    مظلومى ادامه داد: مشكلات تيم را پيدا كرده ايم اما وقت نداشته ايم كه آنها را برطرف كنيم. ۲ روز بعد از بازى با پيكان ريكاورى كرديم و امروز هم تمرين سبكى خواهيم داشت. به هر حال اين زمان براى انجام كارهاى تاكتيكى مناسب نيست. با اين حال با توجه به شناختى كه از نفت در جام ولايت و ۵ هفته ابتدايى ليگ پيدا كرده ايم با شناخت كامل از نقاط ضعف و قوت به مصاف حريف مى رويم. وى در پاسخ به اين سوال كه با توجه به گذشت ۵ هفته از ليگ از وضعيت استقلال رضايت داريد به ايسنا گفت: هنوزراضى نيستم. متاسفانه ما بدشانسى هم آورده ايم. هيچ وقت تيم كاملى نداشته ايم. در هر بازى مصدوم و محروم داشته ايم. جبارى تا آماده شده بود مصدوم شد و به بازى با نفت نمى رسد. پژمان منتظرى و فرهاد مجيدى هم به دليل محروميت حضور ندارند. آنچه كه تا به حال از استقلال ديده ايد تنها ۶۰ درصد از توانايى هاى تيم ما بوده است. به هر صورت شايد يكسرى ايراد بگيرند كه استقلال هماهنگ نيست. من هم قبول دارم كه هنوز به طور كامل هماهنگ نشده ايم اما تا مى آييم هماهنگ شويم يا مصدوم داريم يا محروم.
    مظلومى در پاسخ به اين سوال كه آيا سرانجام محروميت منتظرى و مجيدى را پذيرفتيد گفت: به هر حال به اين حكم احترام مى گذاريم اما در بازى با استيل آذين اتفاقى نيفتاد كه محروميت در نظر گرفته شود. در تمام دنيا وقتى صحنه اى اتفاق مى افتد بازيكنان همديگر را هل مى دهند. در آن صحنه بزن بزن نشد كه چنين حكمى صادر كردند. پژمان منتظرى در تمام اين ۶ سال حتى يك كارت قرمز هم نگرفته است. كميته انضباطى بايد مسابقه بازيكنان را در نظر بگيرد يا در جريمه آشوبى برايم عجيب است كه چرا از بين همه بازيكنان كه نسبت به صحبت هاى يكى از مسئولان فدراسيون فوتبال اعتراضى كردند فدراسيون فوتبال فقط آشوبى را با آن سابقه روشنش جريمه كرد و اين اتفاقات و تصميم گيرى ها برايم شبهه انگيز است.
    وى با بيان اين كه من مخالف فشردگى رقابت هاى ليگ هستم افزود: فشردگى بازى ها كيفيت مسابقات را پايين آورده است. مربيان وقت ندارند كار تاكتيكى كنند و همين مساله باعث كاهش كيفيت بازى ها شده است. اگر بازى ها هر هفته برگزار شود تماشاگران هم استقبال بيشترى نشان مى دهند. با اين حال از طرف ديگر سازمان ليگ هم چاره ديگرى ندارد. مسابقات مختلف بين المللى در راه است. البته من همچنان معتقدم اصل فشردگى بازى ها اشتباه است. ضمن اينكه مقايسه فوتبال ما با فوتبال اروپا كار درستى نيست و نبايد بگوييم چون آنجا فشرده برگزار مى شود ما هم بايد بازيها را فشرده برگزار كنيم. او تصريح كرد: از خنديدن بازيكنانم روى نيمكت نه تنها ناراحت نمى شوم بلكه خوشحال هم مى شوم.وى در مورد اينكه گفته مى شود باشگاه استقلال قصد دارد با امير حسين صادقى به دليل خنديدن روى نيمكت و مصاحبه عليه كادرفنى برخورد كند، اظهار داشت: من نمى دانم بعضى ها اين خبرها را از كجا مى آورند و آبروى بقيه همكاران خود را هم مى برند. اصلا با امير حسين صادقى بحثى نداشتم. وى ادامه داد: براى بازى دادن يا نيمكت نشاندن بازيكنان نيازى نيست كه به آنها توضيح دهم. من بازى ها و تمرينات را مى بينم و بر اساس آن بازيكنان را انتخاب مى كنم. نيمكت نشينى هميشه به دليل ضعف فنى نيست. من تشخيص داده ام در يك بازى با توجه به شرايط از چه بازيكنانى استفاده كنم.سرمربى استقلال تصريح كرد: من نه به بازيكنان در رختكن اخطارى دادم و نه حرفى به آنها زده ام. اصلا به رختكن نرفتم كه بخواهم بازيكنانم را به خاطر خنده روى نيمكت مؤاخذه كنم، پس از پايان بازى به سالن نشست خبرى رفتم و بعد هم مستقيم سوار اتوبوس تيم شدم.مظلومى تاكيد كرد: از اينكه مى بينم بازيكنان روى نيمكت خوشحال هستند و مى خندند نه تنها ناراحت نمى شوم بلكه خوشحال هم مى شوم، يكى به من بگويد كه بازيكن روى نيمكت بايد چه كار كند.اگر بخواهند بخندند اين طور حرف در مى آورند و اگر نخندند و ناراحت باشند جورى ديگرى حرف درمى آورند.سرمربى استقلال با بيان اينكه اين خوب است كه بازيكنان روى نيمكت روحيه داشته باشند خاطرنشان كرد: اگر كه بازيكنان روى نيمكت با قيافه عبوس و اخمو بنشينند، دوربين هاى تلويزيونى روى آنها زوم مى كند، اين چه فوتبالى است كه براى ما ساخته اند مدام دنبال حاشيه هستند. تا يك گلر گل مى خورد فورى دوربين ها سراغ دروازه بان نيمكت نشين مى روند. تا يك مهاجم گل مى زند سريع دوربين ها روى مهاجم نيمكت نشين زوم مى كند تا عكس العمل او را ببينند. سرمربى آبى پوشان در مورد صحبت هاى اميرحسين صادقى مبنى بر اينكه از قيافه اش خوششان نمى آيد و به همين دليل نيمكت نشين است؛ گفت: من اميرحسين را به خوبى مى شناسم و مى دانم وقتى از روى عصبانيت حرفى مى زند خيلى زود پيشمان مى شود. بازيكنان موقع عصبانيت بايد كنترل داشته باشند و هر حرفى را نزنند. چرا نبايد از قيافه او خوشم بيايد؟ از او بدقيافه تر را در تركيب قرار داده ام. مظلومى تصريح كرد: من مربى اى نيستم كه با مصاحبه يك بازيكن او را بازى دهم. نمى خواهم بازيكنى براى تيم حاشيه درست كند. از آن دست مربيانى نيستم كه در كنفرانس خبرى بازيكن را خراب كنم. هيچ وقت نمى گويم بازيكنم به خاطر ضعف فنى در تركيب قرار نگرفته است، تا آنجا كه بتوانيم شخصيت بازيكن را حفظ مى كنم و به كسى بى احترامى نمى كنم. اگر بازيكنى در تمرين خوب نباشد يا مشكل فنى داشته باشد با نفرستادن به زمين جواب بازيكن را مى دهم. گاهى اوقات هم شرايط ايجاب مى كند كه يك بازيكن نيمكت نشين باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه طالب لو

ناصر حجازى به من روحيه مى دهد

طالب لو: آقاى مزدك ميرزايى شما گزارشگر هستيد، نه هنرپيشه

وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: آقاى مزدك ميرزايى بايد بداند كه او يك گزارشگر است؛ نه شومن و هنرپيشه.وى درباره بحث خنديدن او و ساير نيمكت نشينان استقلال مقابل پيكان، اظهار داشت: دليل مانور كردن روى اين مساله صحبت هاى مزدك ميرزايى، گزارشگر اين مسابقه، است. خنديدن ايرادى ندارد. به كسانى مى خنديدم كه مى خواهند در راه پيشرفت وحيد طالب لو سنگ اندازى كنند؛ اما بايد به اين افراد بگويم رسيدن من به شرايط ايده آل دير نخواهد بود. ثابت مى كنم آنهايى كه مى خواهند مانع پيشرفتم شوند، موفق نخواهند شد. فكر مى كنم خدا به آنها مى خندد. وى افزود: مى خندم به كسانى كه دوست ندارند خنده طالب لو را ببينند. روى نيمكت در حال شوخى با چند بازيكن جوانمان بودم كه براى اولين بار در تركيب ۱۸ نفره قرار گرفته بودند. اين وظيفه ما است كه به تيم انرژى مثبت بدهيم. مى خواستم شرايطى فراهم شود كه خيلى زود با جو تيم هماهنگ شوند. طالب لو تصريح كرد: با تلاشى كه انجام مى دهم، احساس مى كنم دير يا زود جواب زحماتم را مى گيرم. به خاطر مسائل دنيوى خودم را ناراحت نمى كنم و چنين مسائلى باعث نمى شود خنده از لبانم بيفتد.وى افزود: پيشنهادى براى آقاى مزدك ميرزايى دارم. از او مى خواهم كه خودش باشد. آقاى ميرزايى شما شومن و هنرپيشه نيستيد. يك گزارشگر هستيد و نبايد اداى كسى را در بياوريد. شما نمى توانى با اين صحبت ها وجهه بازيكنان را خراب كنى. بازيكنان استقلال، تيم خود را دوست دارند و مردم هم اين را مى دانند. آقاى ميرزايى اين را بداند كه مردم او را به خاطر گزارش هاى گذشته اش دوست دارند چون ادا در نمى آورد و فقط به گزارش بازى مى پرداخت.
    دروازه بان استقلال با اشاره به حاشيه سازى هايى كه در چند روز گذشته پس از پست گرفتن ناصر حجازى در باشگاه توسط عده اى صورت گرفت، خاطر نشان ساخت: برخلاف مسائلى كه من در روزنامه ها مى بينم و مى شنوم و صحبت هاى عجيبى كه از ناصر حجازى چاپ شده بود، در صحبت با يكى از دوستان نزديك ناصرخان متوجه شدم كه اكثر صحبت هايى كه از ايشان در روزنامه ها چاپ شده به صورت نقل قول بوده و عده اى مى خواستند از آب گل آلود ماهى بگيرند.وى ادامه داد: در تمام مدتى كه ناصر حجازى سرمربى استقلال بود، به شاگردى او افتخار مى كردم و به خاطر همين، با شنيدن برخى مسائل ناراحت مى شوم. درد كهنه اى در كتف دارم كه مربوط به دوره سرمربيگرى ناصر حجازى است. در همان اوايل كار با ايشان دچار اين مصدوميت شدم؛ اما با همان شرايط گلرى كردم و حتى با وجود چند سالى كه از آن زمان گذشته هنوز اين درد را دارم. بابت اين مساله منتى بر سر كسى نمى گذارم فقط مى خواهم بگويم تمام توانى كه داشته ام را در زمان سرمربيگرى ايشان از خود گذاشته ام. طالب لو همچنين با بيان اينكه برخوردهاى ناصر حجازى با وى و ساير بازيكنان هيچ فرقى با گذشته نكرده است، گفت: قبل از هر چيز خوشحالم كه سلامتى خود را به دست آورده و بدون نياز به كمك ديگران، كارهايش را انجام مى دهد. دلم
    مى خواست تمام كسانى كه اين توهم را دارند ناصر حجازى با من خوب نيست، در تمرين بودند و مى ديدند چقدر صميمانه با هم صحبت مى كنيم. حتى ناصر حجازى به من گفت كه فيزيك من مثل خود اوست. او هم مثل من به وزنش اضافه نمى شده است. او مى گفت كه هر كارى مى كرده وزنش تغيير نمى كرد. ناصر حجازى از رفلكس هاى من تعريف كرد و كلى به من روحيه داد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حیدری

حيدري: تقابل با هواداران آبي سخت‌ترين لحظه زندگي‌ام است

خبرگزاري فارس: هافبك تيم سپاهان با اشاره به سختي تقابل با هواداران استقلال گفت: جمعه سخت‌ترين لحظات زندگي را تجربه مي‌كنم.

خسرو حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تقابلش با هواداران استقلال و كادر فني اين تيم صحبت‌هايي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيد:

* در آخرين لحظات مقابل پاس تساوي را با برد عوض كرديد.
    پاس تيم بسيار خوبي است و نشان داد كه امتيازاتي كه كسب كرده بي‌دليل نبوده است. ما در دقايقي از مسابقه كه يك بر صفر جلو بوديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم اما مطمئنا يك گل حاشيه امنيت نيست و حتي بعد از خوردن گل مساوي نزديك بود گل دوم را دريافت كنيم. اما در نهايت با گل بنگر به برتري رسيديم.

* ظاهرا عده‌اي از هواداران سپاهان از نتيجه تساوي ناراضي بودند؟
    تعداد كمي از آنها اعتراض مي‌كردند كه خوشبختانه در نهايت با شادماني راهي منازلشان شدند.

* به اعتقاد تو سپاهان نتايج خوبي گرفته است؟
    بايد به اين مسئله توجه كرد كه ما تغييرات زيادي در اين تيم داشتيم بازي به بازي بهتر مي‌شويم و حتي مقابل ذوب آهن كه نتيجه را واگذار كرديم مستحق باخت نبوديم. ذوب‌آهن در آن مسابقه دو موقعيت گل داشت درحالي كه ما بيش از 5 موقعيت نصيب ما شد و حتي پنالتي بازيكن ما گرفته نشد. يادم مي‌آيد كه بعد از بازي با ذوب‌آهن، امير قلعه‌نويي در تمرين از بازيكنان خواست به احترام بازي خوب مقابل ذوب‌آهن براي يكديگر دست بزنند. فكر مي‌كنم بازي به بازي بهتر شويم و نتيجه خوبي بگيريم.

* روز جمعه بازي سختي مقابل استقلال داريد. اين بازي را چگونه مي‌بيني؟
    مطمئن هستم كه هر دو تيم كار سختي پيش رو دارند در اين مسابقات حساس هر تيمي از موقعيت‌ها بهتر استفاده كند برنده خواهد بود. شك نكنيد كه تيم ما نيز براي 3 امتياز مسابقه به مصاف استقلال خواهد رفت.

* روياروئي قلعه‌نويي، بيك‌زاده و خودت با هواداران را چطور مي‌بيني؟
    هواداران استقلال امير قلعه‌نويي را دوست دارند چون او براي اين تيم زحمات زيادي كشيده است. هنگامي كه به سپاهان رفتم، امير قلعه‌نويي نقش چنداني در اين انتخاب نداشت و خودم اين تيم را انتخاب كردم. مطمئنا بازي كردن مقابل هواداراني كه 2 سال تشويقم كردند سخت‌ترين روز زندگي‌ام را رقم مي‌زند. آنها بيشترين لطف را به من داشته‌اند و مديون آنها هستم.

* نمي‌ترسيد عده‌اي عليه شما شعار دهند؟
    مطمئن هستم هواداران واقعي استقلال، من، بيك‌زاده و جانواريو را تشويق مي‌كنند. حتي به آنها قول دادم كه مجددا به استقلال باز مي‌گردم. شايد عده‌اي تماشاگرنما عليه ما شعار دهند اما تلاش خود را براي سپاهان انجام مي‌دهيم.

* و به عنوان سؤال آخر آيا به سمت مظلومي و نيمكت استقلال مي‌روي؟
    انتقال من به سپاهان فقط بحث فني داشت و به خاطر فوتبالم اين كار را كردم. در بيرون از مستطيل سبز با كسي مشكلي ندارم و در بازي جمعه هم به سمت آقاي مظلومي و نيمكت استقلال خواهم رفت و از آنها رخصت مي‌گيرم. اين عادت خسرو حيدري است كه به مربياني كه برايش زحمت كشيده‌اند احترام بگذارد بنابراين قطعا با دسته‌گل به سمت آنها خواهم رفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

شناخت قلعه نويى از استقلال تاثيرى در بازى ما ندارد

حجازى: اگر مظلومى مى گويد دستم خالى است پس نفت تهران چه بايد بگويد؟

ناصر حجازى به هيچ عنوان از شرايط استقلال و بازى اين تيم مقابل نفت تهران راضى نيست و معتقد است كه انتظارات از پسران آبى خيلى بالا است و بايد هر چه سريعتر مشكلات اين تيم حل شود چون بازيهاى سخت در پيش است.

• بازى استقلال و نفت تهران مساوى شد. اين بازى را چطور ديديد؟
    - بازى خوبى نبود و استقلال خوب كار نكرد چون انتظارات از استقلال خيلى زياد است و بايد در اين موارد صحبت كنيم. بازى را ديدم و از نحوه كار تيم خيلى ناراحت شدم و تماس گرفتم كه جلسه بگذاريم، امروز جلسه داريم تا در مورد مسائل فنى صحبت كنيم. در اين بازى بد كار كرديم و بايد بيشتر صحبت كنيم چون بازيهاى سخت استقلال در پيش است.

• عدم حضور مجيدى، جبارى و منتظرى كه مهره هاى اصلى تيم هستند، در اين بازى چقدر تاثير داشت؟
    - جبارى كه مهره اصلى نبود و اگر تمرين كند، مهره اصلى مى شود چون از اول فصل در تركيب تيم نبود اما اگر تمرين كند، خوب مى شود. فرهاد مجيدى مهره تاثيرگذارى است و نصف تيم ما است چون با تجربه است و خوب حركت مى كند و خيلى موثر است. اگر جلوى پرسپوليس و سپاهان باشد، مى شود گفت كه نبودن اين مهره ها تاثيرگذار است اما جلوى نفت كه از ليگ يك آمده، نبايد چنين چيزهايى گفت: مظلومى گفته دستم خالى بود، اگر مظلومى چنين حرفى بزند، پس نفت چه بايد بگويد؟ مگر ميداودى، برهانى و بقيه نبودند؟ مظلومى بايد فكر كند و درست مهره چينى كند و بداند چه كسى را بايد در تركيب بگذارد. ما نظراتمان را مى گوييم. اگر مظلومى قبول كرد كه هيچى و اگر نكرد، خودش بايد جوابگو باشد.ما از فوتبال يك چيزى مى فهميم و نظر مى دهيم. من زمانى كه بودم، از خيلى ها نظر مى گرفتم و گاهى اوقات اعمال مى كردم. مظلومى هم بايد مشورت بگيرد و مقابل سپاهان يك تيم خوب را روانه ميدان كند چون سپاهان تيم پر مهره اى است و پارسال هم قهرمان ليگ شده است.

• در رابطه با تقابل قلعه نويى و استقلال چه نظرى داريد؟
    - نمى دانم چه بگويم، هيچ نظرى ندارم.

• قلعه نويى استقلال را خوب مى شناسد. اين مساله در بازى استقلال و سپاهان تاثيرگذار نيست؟
    - نه، تاثيرگذار نيست. مگر او پاس همدان را نمى شناخت؟ اگر دقيقه آخر گل نزده بود كه الان بازى مساوى تمام شده بود.

• با توجه به تجربيات سالهاى قبل، روى سكوها اتفاق خاصى در اين بازى نمى افتد؟
    - فكر نمى كنم اتفاقى بيفتد. يعنى بايد سعى كرد اتفاقى نيفتد چرا بايد اتفاقى در اين بازى روى سكوها بيفتد؟ بايد در زمين كار خودمان را بكنيم و كارى كنيم كه سكوها آرام شود و هواداران را تحريك نكنند تا هر ۲ تيم در آرامش كار كنند. با حاشيه ، فحش و توهين كارى درست نمى شود.
    بايد در زمين فوتبال هر تيمى حقش را بگيرد و داور منصفانه قضاوت كند تا هر تيمى كه قدرت بيشترى دارد، برنده شود. البته گاهى اوقات هم تيم ضعيف برنده مى شود اما اين اتفاقات خيلى نادر است. قانون كلى اين است كه هر تيمى قوى تر باشد و بيشتر بدود و بجنگد و كارگروهى بهترى داشته باشد، موفق مى شود.

• چقدر به پيروزى مقابل سپاهان اميدوار هستيد؟
    - مگر مى شود نا اميد بود؟ بايد اميدوار باشيم. اول جلسه مى گذاريم و صحبت مى كنيم تا براى موفقيت جلوى سپاهان آماده شويم. البته بايد در تمام بازيها موفق باشيم تا در پايان ليگ به عنوان شايسته اى برسيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه بیانی

بياني: اعضاي كادر فني استقلال بايد حرف‌هايشان را يكي كنند

خبرگزاري فارس: آناليزور باشگاه استقلال گفت: اعضاي كادر فني استقلال بايد جلسه گذاشته و حرف‌ها را يكي كرده و سپس آنها را به مظلومي منتقل كنند.

شاهرخ بياني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد جلسه آناليز باشگاه استقلال كه امروز در محل باشگاه برگزار شد اظهار داشت: بازيكنان در بازي مقابل نفت تاكتيك‌هاي تيمي را انجام ندادند و احساس مسئوليت در زمين پيدا نبود، ضمن اينكه فاصله بين خطوط زياد بود.
    وي ادامه داد: آنها كار من تو من را خوب انجام ندادند و در خط هافبك بازيكنان بيشتر نظاره‌گر بودند و پوشش لازم را نمي‌دادند.
    بياني افزود: از دست دادن امتيازات در بازي هاي ابتدايي مي تواند براي ما دردسر ساز شود. هر اندازه در بازي‌هاي ابتداي فصل امتيازات را جمع‌آوري كنيم، اين مورد در بازي‌هاي پاياني بيشتر مؤثر خواهد بود.
    وي تأكيد كرد: بازي مقابل نفت آناليز و نقاط ضعف و قدرت تيم به بازيكنان گوشزد شد. پرويز مظلومي با بازيكنان صحبت كرد و مشكلات برطرف شد.
    بياني در پاسخ به اين سؤال كه آيا اظهارنظرهاي متفاوت اعضاي كادر فني نمي‌تواند براي استقلال دردسرساز شود؛ گفت:‌ صد در صد اين صحبت درست است. بايد جلسه بگذاريم و حرف‌ها را يكي كنيم و سپس آنها را به مظلومي منتقل كنيم. به نظر من هر فردي نبايد براي خودش اظهار نظر كند.
    آناليزور استقلال افزود: نمي‌توان گفت آماده نيستيم، بازيكني كه 6 هفته بازي مي‌كند، بايد حداقل تا 80 درصد آماده باشد. به نظرم برزيلي‌ها هنوز با تيم هماهنگ نيستند.
    وي تأكيد كرد:‌ آنها از لحاظ كيفيت بازيكنان خوبي هستند و بايد فقط هماهنگ شوند، ضمن اينكه آنها مشكل زبان هم دارند.
    بياني در مورد ديدار با سپاهان گفت: اين ديدار هم مثل بازي‌هاي ديگر، اما كمي سخت تر است. ما مقابل تيم‌هاي بزرگ راحتأ‌تر بازي مي‌كنيم. چون تمركز بازيكنان بيشتر است كه اين مورد انگيزه‌ها را زياد مي‌كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: بازيكنان استقلال از شرمندگي سرشان را هم بالا نياوردند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان از شرمندگي به خاطر بازي ضعيف مقابل نفت، سرشان را هم بالا نياوردند.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره ديدار حساس روز جمعه مقابل سپاهان، اظهار داشت: اين ديدار به نوعي فينال محسوب مي شود؛ البته همه تيم‌ها مقابل ما با دو برابر توان بازي مي‌كنند و همه ديدارهاي ما هم فينال است. با اين وجود، به سپاهان احترام مي‌گذاريم چون باشگاهي حرفه‌اي هستند. به آنها به عنوان يك رقيب در روز جمعه نگاه خواهيم كرد.
    وي ادامه داد: بدون شك سپاهان به دنبال ارائه فوتبال است. همانطور كه ما در تمامي مسابقات همين هدف را دنبال مي‌كنيم. اميدوارم تماشاگران كه در ورزشگاه حضور پيدا مي‌كنند يا از خانه‌هايشان اين بازي را مي‌بينند، از تماشاي چنين مسابقه‌اي لذت ببرند.

وي درباره اينكه در اين مسابقه چه بازيكناني را در اختيار ندارد، ‌گفت: متاسفانه بدشانسي‌ها دست از سر تيم ما برنمي‌دارد و بازيكنان ما مدام مصدوم مي‌شوند. با اين وجود، در خيلي از پست‌ها كمبود داريم. فعلا محسن يوسفي و مجتبي جباري را در اختيار نداريم. اميدوارم تا پايان هفته مصدوم ديگري نداشته باشيم تا بتوانيم با نيروهاي خود مقابل سپاهان صف‌آرايي كنيم. البته دسوزا در اين بازي 3 كارته است و نمي‌توانيم از او استفاده كنيم.

سرمربي استقلال در مورد اينكه آيا از وضعيت كلي تيم سپاهان در اين روزها باخبر است، عنوان كرد: بازي مقابل پاس همدان را در دقايق پاياني از آن خود كردند. فعلا خبر خاصي ندارم چون در كنار زاينده‌رود تمرين مي‌كنند و ما هم در آزادي. نه از تيم ما كسي براي شناسايي سپاهان به اصفهان رفته و نه از آنها كسي به تمرينات ما آمده است. با اين وجود، از روز چهارشنبه تمريناتمان بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.
    وي در خصوص دليل اين كار گفت: هدف ما انجام امور تاكتيكي است. تصميم داريم تمرينات از چهارشنبه بدون تماشاگران برگزار شود؛ حتي قبل از بازي با پيكان اين كار را انجام داديم كه جواب داد. روزهاي قبل از بازي با نفت تهران به دليل اينكه تنها ريكاوري انجام مي‌داديم و فرصت زيادي نداشتيم، به تماشاگران اجازه حضور در تمرين را داديم.

پرويز مظلومي با اشاره به اينكه از ابتداي فصل تا كنون مصاحبه‌اي عليه اميرقلعه‌نويي انجام نداده است، ‌تاكيد كرد: از ابتداي فصل، هر كس در مورد قلعه‌نويي از من سؤال مي‌كرد، پاسخي نمي‌دادم. دوست ندارم وارد اين مباحث شوم. همانطور كه از ابتدا گفته بودم، نمي‌خواهم تيمم را وارد حاشيه كنم و اجازه اين كار را به بازيكنانم هم نخواهم داد.

سرمربي تيم استقلال درباره اينكه صحبت‌هايي مبني بر خوش‌تيپ ‌بودن بعضي بازيكنان و نيمكت‌نشيني آنها در اين چند روز مطرح شده است، ‌گفت: استقلال خوش‌تيپ زياد دارد و بازيكنان بي‌ريخت هم در اين تيم حضور دارد؛ اما من مربي هستم و همه را به يك چشم نگاه مي‌كنم. برايم فرقي نمي‌كند كدام بازيكنان روي نيمكت مي‌نشيند يا در زمين حضور دارد. تنها ملاك من عملكرد فني بازيكنان در تمرينات هفتگي است.
    وي درباره ناراحتي كه روز گذشته از بازيكنان داشت و در ابتداي تمرين از آنها گله كرد،‌ اظهار داشت: با آنها صحبت كردم چون معتقدم هوادار گناهي ندارد كه بيايد و اينگونه بازي‌هاي كم روح را تماشا كند. به آنها گفتم كه با جان و دل بازي كنند. در صورتي كه اين كار را انجام ندهند، كنارشان خواهم گذاشت. از عملكرد بازيكنان تيمم در ديدار با نفت تهران ناراحت هستم. اين مسئله را به آنها انتقال دادم. خود آنها نيز شرمنده بودند و از ناراحتي سرشان هم بالا نمي‌آ‌مد.

پرويز مظلومي درباره اظهار نظر خسرو حيدري مبني بر اينكه قرار است با دسته گل به سمت نيمكت استقلال برود، گفت: او شاگرد من بوده و مشكلي با اين موضوع ندارم. از هواداران مي‌خواهم به بازيكنان سابق استقلال احترام بگذارند. ما نيز از اين بازيكنان استقبال مي‌كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

هواداران به حيدرى و بيك زاده بى احترامى نمى كنند

محمد محمدى: نبايد به همين سادگى امتيازات را از دست بدهيم

محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: نبايد به همين سادگى امتيازات خانگى را از دست داد چون روزهاى سخت ترى در پيش داريم.
    وى در مورد بازى اين تيم مقابل نفت و ديدار حساس روز جمعه مقابل سپاهان به سوالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراه باشيد:

• بازى با نفت را چطور ديدى؟ قبول دارى استقلال خوب بازى نكرد؟
    با نظر شما هم عقيده هستم. تيم استقلال در بازى ديروز چنگى به دل نزد و اين مسأله چند دليل مختلف داشت، اول اينكه ما چند مهره اصلى در اختيار نداشتيم و دوم اينكه نفت بسيار بسته بازى كرد. به رغم اينكه احترام خاصى براى آقاى فركى قائل هستم اما اين تيم تنها به ضد حملات دل بسته بود هرچند مقابل استقلال و پرسپوليس همه تيم ها با اين هدف بازى مى كنند.

• و ۲ امتياز خانگى ديگر از دست رفت.
    ما خوب نبوديم و اعتقاد دارم نبايد به سادگى از ۳ امتيازها بگذريم. به خصوص وقتى كه در خانه بازى مى كنيم مطمئنا ما روزهاى سخت ترى را تجربه خواهيم كرد.

• قبول دارى بعد از گذشت ۶ هفته ديگر نبايد عدم نتيجه گيرى را به ناهماهنگى بازيكنان ارتباط داد؟
    ديگر بهانه اى به اسم ناهماهنگى بازيكنان قابل قبول نيست و نمى توان روى اين مسأله مانور كرد. البته در يك تيم ۲۵ نفره طبيعى است كه يكسرى نفرات با افت بدنى دچار شوند اما بايد ديد اين افت ها فقط شامل يك يا دو بازى است يا اينكه ادامه دار است. شايد يك فوتباليست در يك مسابقه از لحاظ روحى در وضعيت خوبى نباشد. اما نكته مثبتى كه بازى روز گذشته تيم استقلال داشت اين بود كه ما ياد مى گيريم كه خوب دفاع كنيم هرچند هنوز هم اعتقاد دارم كه يك سرى مشكلات وجود دارد اما روزهاى سخت ترى را پيش رو داريم و بايد قدر موقعيت ها را بدانيم و ۳ امتيازها را به راحتى از دست ندهيم.

• در پايان بازى هواداران تشويقت مى كردند چه احساسى داشتى؟
    من وظيفه ام را به عنوان نفر آخر انجام دادم. تماشاگران هميشه به من لطف دارند و حتى زمانى كه گل مى خورند من را تشويق مى كنند. نكته مثبت اين فصل احترام تماشاگران تيم استقلال به بازيكنان و كادر فنى است. ديگر از بى احترامى خبرى نيست و فرق محسوسى نسبت به ليگ گذشته روى سكوها ايجاد شده است و اين مسأله را به فال نيك مى گيرم.

• بازى هفته آينده مقابل سپاهان بسيار حساس است. تقابل ستاره هاى سابق استقلال و امير قلعه نويى با هواداران آبى. در خصوص اين بازى نيز صحبت كن.
    ليگ دهم با ساير ليگ ها متفاوت است و هيچ تيمى مقابل حريفان كار ساده اى ندارد. البته بقيه تيم ها مقابل استقلال، پرسپوليس، سپاهان و ذوب آهن انگيزه دارند. ولى فكر مى كنم ديدار روز جمعه قشنگ و جذاب خواهد بود. حضور بازيكنان سابق استقلال هيجان خاصى به اين بازى خواهد داد. سپاهان تيم بزرگ و خوبى است كه فوتبال را خوب بازى مى كند ولى ما فقط و فقط دنبال شكست اين تيم هستيم.

• فكر مى كنى چه برخوردى با حيدرى، بيك زاده و جان واريو كه شايد در ورزشگاه باشد، صورت بگيرد.
    مطمئنم هواداران ما آنقدر باشعور هستند كه همانطور كه اكبرپور و كاظمى را تشويق كردند حيدرى، بيك زاده و جان واريو را نيز تشويق مى كنند. فوتبال حرفه اى شده است و مردم همه چيز را خوب مى فهمند. اميدوارم تك تك بازيكنانى كه از استقلال به سپاهان رفتند روزى به اين تيم بازگردند. زيرا آنها سرمايه هاى اين تيم بودند و براى استقلال ستاره محسوب مى شدند.

• اين روزها در خصوص سريال «در مسير زاينده رود» حرف و حديث هاى زيادى پيش آمده. عده اى معتقدند نبايد فوتباليست ها را به اين شكل به مردم معرفى كرد.
    معتقدم نبايد يك طرفه به قاضى رفت؛ اما مى شد خيلى از واقعيت ها را به تصوير كشيد. آقايان نبايد به بنز و بى ام وى فوتباليست ها توجه كنند. چرا اشاره نشد كه بازيكن بيمه ندارد و وقتى بازنشسته مى شود كسى حالش را هم نمى پرسد. آن آقاى نويسنده اى كه فيلم نامه اين سريال را نوشت بايد اشاره مى كرد كه ما هم جزو مردم هستيم. حتما نبايد به ماشين فوتباليست ها توجه كرد. اى كاش از پيشكسوتان هم صحنه هايى بود كه آنها چه جور زندگى خود را مى گردانند. آنها زندگى سختى دارند و فقط در جوانى در چشم مردم بودند و بعدها به فراموشى سپرده شدند.

• صحبت خاصى ندارى؟
    مى خواهم در مورد مسأله اى صحبت كنم كه چند هفته پيش هم به آن اشاره كردم. از مسئولان سازمان ليگ عاجزانه مى خواهم كه روى توپ هاى ليگ برتر بررسى مجددى داشته باشند. واقعا اين توپ ها براى ما دروازه بان ها معضل و مهارش مشكل شده است. فعلا كه زير نور بازى مى كنيم و ديد چندانى نداريم ولى به زودى بايد زير باران و برف بازى كنيم كه اين كار ما گلرها را مشكل مى كند. اينكه سازمان ليگ هماهنگى خوبى با تيم ها براى تهيه توپ ها داشته جاى تقدير دارد اما چه خوب است در ميان اين همه هزينه مسأله را به دوش باشگاه ها بياندازند و از آنها بخواهند خودشان توپ ها را با هزينه خود تامين كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شاهرخ‌ بياني: مي‌توانيم سپاهان را شكست دهيم
    پيشكسوت استقلال معتقد است انگيزه آبي‌پوشان در برابر سپاهان بسيار زياد خواهد بود.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، شاهرخ بياني، آناليزور تيم فوتبال استقلال گفت: در برابر نفت تهران متاسفانه تيم استقلال عملكرد خوبي نداشت و خواسته‌هاي كادرفني به خوبي اجرا نشد. فاصله خطوط سه‌گانه استقلال زياد بود و حريف با دوندگي فراوان فضاهاي لازم براي حمله استقلال را مسدود كرده بود.
    تيم نفت علي‌رغم اينكه براي يك امتياز به ميدان آمده بود ولي بازي نه چندان خوب استقلال باعث شد آنها چند با تا آستانه پيروزي پيش بروند.
    شاهرخ بياني در ادامه تصريح كرد: بازي جمله با سپاهان كاملا با بازي با نفت متفاوت است. از ديرباز استقلال در برابر تيم‌هاي بزرگ باانگيزه و قدرتي مضاعف به ميدان مي‌رفت و در حال حاضر نيز اين رويه ادامه دارد. همه ديدند كه استقلال در برابر تيم‌هاي قدرتمندي نظير ذوب‌آهن و استيل‌آذين بازي به مراتب بهتري از بازي با فولاد يا نفت ارائه كرد.
    بياني در انتها گفت: استقلال اگر خودش باشد و با حوصله و با تجربه برابر سپاهان ظاهر شود اين توان را دارد كه حريف را شكست دهد. تيم سپاهان تيم كاملي است و از كادرفني مجربي سود مي‌برد وليكن استقلال مي‌تواند اين رقيب را در تهران شكست دهد.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

14. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 131 نخستنخست ... 917181920212969119 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)