به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
.
گوارديولا:بارسلونا لياقت پيروزي را داشت
پپ گوارديولا سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا معتقد است شاگردانش لياقت پيروزي در ديدار يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر آث ميلان ايتاليا را داشتند.
در شبی که لیونل مسی دو پنالتی را برای بارسا به گل تبدیل کرد آبی اناری پوشان توانستند با نتیجه سه بر یک روسونری را شکست دهند.گواردیولا بر این باور است که هر دو پنالتی که بیورن کویپرس داور این دیدار به نفع بارسلونا اعلام کرد صحیح بوده است.
نخستین پنالتی که خطایی آشکار روی مسی بود اما در صحنه دوم داور در تصمیمی جنجالی خطای کشیدن پیراهن از سوی آلساندرو نستا مدافع کهنه کار میلان روی سرخیو بوسکتس را اعلام کرد و نقطه پنالتی را نشان داد.
سرمربی بارسا در پاسخ به اظهار نظر زلاتان ابراهیموویچ مهاجم میلان که گفته بود تصمیم داور برای اعلام دومین پنالتی را درک نمی کند خاطر نشان کرد: «می توانید در تلویزیون ببینید که هر دوی این صحنه ها پنالتی بودند.شاید در جاهایی چنین پنالتی هایی را اعلام نکنند اما کشیدن پیراهن همیشه پنالتی است».
گواردیولا همچنین تصریح کرد: «اگر ایبرا می گوید ما (بارسلونا) با کمک داور به نیمه نهایی راه پیدا کرده باید نگاهی هم به گذشته بیندازد.آنها (داوران) به هیچ وجه به ما لطف نداشته اند.ما حرف خود را در زمین مسابقه می زنیم».
وی در ادامه افزود: «ما در دفاع کنترل بیشتری داشتیم و به دنبال برتری در زمین بودیم.ما نزدیک به بیست بار به سمت دروازه حریف ایتالیایی خود توپ را شلیک کردیم.از این که برای پنجمین بار متوالی به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردیم خوشحال هستیم».
شاگردان گواردیولا تنها زمانی در این مسابقه عقب نشینی کردند که جرارد پیکه مدافع این تیم به علت آسیب دیدگی از ناحیه عضله پا از زمین مسابقه بیرون رفت.با این حال باشگاه بارسلونا اعلام کرد مصدومیت این بازیکن بلند قامت چندان جدی نیست و وی می تواند در دیدار پیش روی بارسا برابر ساراگوسا در چهارچوب مسابقات لالیگا به میدان برود.
سرمربی آبی اناری پوشان همچنین خاطر نشان کرد: «ما نمی توانیم جلوی مصدومیت ها را بگیریم اما در عین حال نمی خواهیم بازیکنانمان زیاد دچار مصدومیت شوند».
به گزارش خبرگزاری شین هوا از مادرید ، بارسلونا اکنون در مرحله نیمه نهایی باید با برنده دیدار چلسی و بنفیکا روبرو شود که در صورت پیروزی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت این چهارمین فینال طی پنج سال اخیر لیگ قهرمانان اروپاست که آبی اناری پوشان در آن حاضر خواهند بود. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
داوربازي بارسا-ميلان:ازعملکردم راضي هستم
بيورن کويپرز، داور ديدار شب گذشته بارسا- ميلان، از عملکرد خودش و کمک هايش در اين ديدار ابراز رضايت کرد.
این داور هلندی به دلیل اعلام کرد خطای پنالتی در دقیقه 41 به خاطر برخورد نستا با بوسکتس، با انتقادات زیادی مواجه شد اما او از عملکردش ابراز رضایت کرد و اعلام کرد به خاطر تصمیمی که گرفته احساس گناه نمی کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما (داوران بازی) عملکرد تیمی خوبی داشتیم. بازی همان طور که انتظار داشتیم، پیش رفت."
یوفا به داورانش اجازه نمی دهد در مورد قضاوت های شان اظهارنظر کنند اما کویپرز اعلام کرد از صحبت کردن در این مورد پشیمان نیست.
" اینکه از قضاوت در این دیدار احساس خوبی داریم، گویای همه چیز است. تلفن من بی وقفه زنگ می خورد و همه از عملکرد من تعریف می کنند."www.varzesh3.com
مورینیو: بارسا به فینال می رسد؛آنها واقعا خوب هستند؛ایبرا پسر باهوشی است ولی این نکته را دیرفهمیده
کریس همیشه برای آنکه تیم به جلو پیش برود کارهای بزرگی انجام می دهد. او پسر تیم است و نه یک بازیکن فرد محور. من برایش خوشحالم
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید، چهارشنبه شب شاهد صعود تیمش به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود. با برد رئال در دیدار دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آپوئل نیکوزیا، صعود این تیم به دور بعدی این رقابتها مسجل شددرپایان این دیدار، ژوزه مورینیو به خبرنگاران گفت:« من از نتیجه بازی خیلی رضایت دارم. زمانی که من به رئال آمدم، این تیم دوران تیره و تاری در لیگ قهرمانان اروپا داشت. این تیم الان خوب کار می کند و به خوبی اوضاع را به جلو پیش می برد.»
مورینیو در مورد برد تیمش مقابل آپوئل گفت:« پیروزی مقابل آپوئل مهم بود. ما توانستیم این بازی حذفی را کنترل کنیم. از این بابت راضی و خوشحالم. نه به خاطر دو گلی که حریف وارد دروازه ما کرد، چون اندکی خونسردی درمیان بازیکنان ما طبیعی بود. آنها هم از این نتیجه راضی هستند. دروازه رئال را باز کردند و ثابت کردند که چرا تا مرحله یک چهارم پایانی پیش آمده اند.»این مربی پرتغالی از عملکرد شاگردانش به ویژه تعدادی از آنها خیلی رضایت داشت:« کریس همیشه برای آنکه تیم به جلو پیش برود کارهای بزرگی انجام می دهد. او پسر تیم است و نه یک بازیکن فرد محور. من برایش خوشحالم.برای دی ماریا و کایه خون هم همین طور که مدتها بود بازی نکرده بودند.»
آقای خاص درمورد بازی تیمش درمرحله نیمه نهایی مقابل بایرن گفت:« بازی بایرن- رئال بازی فوق العاده ای در نیمه نهایی خواهد بود. مطمئن باشید که بارسلونا به فینال خواهد رسید.چون آنها تیم خوبی هستند.»مورینیو درپاسخ به سوالی درمورد اظهارات ایبراهیموویچ در پایان بازی بارسا مقابل میلان گفت:« به نظر می رسد که ایبرا پسر باهوشی است ولی این نکته را دیر متوجه شده.»مربی پرتغالی رئال در بخش پایانی صحبتهایش درمورد بایرن مونیخ صحبت کرد و گفت:« بایرن حریف بزرگی است .آنها از نظر انسجام مدیریتی و فوتبالی خیلی قدرتمند هستند.بایرن تیمی است که به خوبی آن را می شناسم چون دو سال پیش با اینتر در فینال مقابل آنها قرار گرفتیم. بایرن بازیکنان خیلی خوبی دارد و هوادارانشان هم فوق العاده اند.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لمپارد: يک کار ناتمام با بارسلونا داريم
فرانک لمپارد ستاره انگليسي چلسي معتقد است که تيمش مي تواند در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به پيروزي برسد.
این درحالی است که چلسی با برد 1-3 مقابل بنفیکا درمجموع دو دیدار رفت و برگشت در مرحله یک چهارم پایانی، توانست به جمع 4 تیم برتر این رقابتها اضافه شود.
درپایان دیدار 4شنبه شب دو تیم بنفیکا و چلسی دراستمفورد بریج که با برد 1-2 آبی های لندنی به اتمام رسید، لمپارد 33 ساله به اسکای سپورتس گفت:« همه ما یک کار تمام نشده با بارسلونایی ها داریم. باید به بارسا احترام گذاشت، چون آنها بزرگترین تیم دنیا بوده و هستند.»
لمپارد با اشاره به دیدار تیمش مقابل بارسا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سه سال پیش گفت:« آن بازی هنوز در ذهن ماست ولی امسال، سال کاملا متفاوتی است. پس باید تلاش کنیم و آنها را شکست دهیم.»
درجریان دیدار دیشب استمفورد بریج این فرانک لمپارد بود که از روی نقطه پنالتی اولین گل تیمش را به ثمر رساند .البته چلسی دراین بازی فرصتهای متعددی را از دست داد و لمپارد در مورد این بازی گفت:« بازی سختی بود. با وجودی که در دیدار خارج از خانه به برد 0-1 رسیده بودیم ولی می دانستیم که کار سختی داریم.الان خوشحالیم که به دور بعد صعود کرده ایم. بنفیکا تیم خوبی است که باید برای آنها احترام قائل بود ولی ما خوشحالیم که به نیمه نهایی رسیده ایم.»
بازی مقابل بارسلونا، اولین مصاف چلسی با این تیم بعد از شکست و حذف مقابل تیم کاتالان درهمین مرحله در سال 2009 است. با وجود رشد و پیشرفت بارسا در طول این چند سال، لمپارد معتقد است که تیمش می تواند انتقام آن بازی رابگیرد:« قطعا بارسلونا مدعی خواهد بود، آن هم به خاطر سبک و شیوه بازی شان.ما باور زیادی به خودمان داریم. همه ما می دانیم که باید با بیشترین توان بازی کرده تا به نتیجه مطلوبی دست بیابیم و باور داریم که می توانیم این کار را بکنیم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مارادونا: فينال تمام اسپانيايي نخواهد بود
سرمربي آرژانتيني تيم فوتبال الوصل امارات پيشبيني کرد رئال مادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا توسط بايرن مونيخ حذف خواهد شد.
به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، دیگو مارادونا با وجودی که از ۹ ماه قبل زمام امور تیم اماراتی را برعهده دارد، اما تمام اتفاقات مهم روز فوتبال جهان را دنبال میکند. وی در مورد تیمهایی که به دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهند رسید، نقطه نظرش را بیان کرده است.
اسطوره ۵۱ ساله فوتبال آرژانتین و جهان پس از مشخص شدن چهره تیمهای دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان نقطه نظرش را در مورد برنده نهایی دوئل رئال مادرید و بایرن در نیمه نهایی بیان کرد.
وی گفت: علاقمندان فکر میکنند در نیمه نهایی رئال بر بایرن غلبه خواهد کرد و با وجود بارسا، فینالی کاملا اسپانیایی برگزار شود. اما اطمینان دارم چنین فینالی شکل نخواهد گرفت. چرا که بایرن موفق به حذف رئال خواهد شد.
این اظهارات درحالی از سوی وی عنوان می شود که در مرحله نیمه نهایی رئال مادرید اسپانیا حریف بایرن مونیخ است و بارسلونا برای گذر و راهیابی به دیدار پایانی مجبور به رویارویی با تیم سختکوش چلسی انگلیس است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
الوس: گل اينيستا به چلسي پايه موفقيتهاي بارسا است
دني آلوس، مدافع بارسا، گل آندرس اينيستا در ديدار نيمه نهايي چمپيونزليگ مقابل چلسي در فصل 09-2008 را عامل موفقيت هاي چند سال اخير آبي و اناري ها معرفي کرد.
ر آن دیدار چلسی با یک گل از بارسا پیش بود؛ نتیجه ای که می توانست به حذف شاگردان گواردیولا منجر شود اما گل اینیستا کار را به تساوی کشاند و بارسا را به فینال رم مقابل منچستریونایتد رساند.
اکنون که دو تیم باید بار دیگر در مرحله نیمه نهایی این رقابت ها مقابل هم قرار بگیرند، دنی آلوس با نگاهی به رویارویی دو تیم در سال 2009، گل اینیستا را آغاز برتری بارسا در اسپانیا و اروپا معرفی کرد.
او در گفتگو با دیلی میرر گفت:" این خاطره ای است که هرگز پاک نمی شود. آن گلی بود که ما را به فینال رساند و به لطف آن گل توانستیم به قهرمانی برسیم.
آن گل به ما اعتماد به نفس داد تا بتوانیم به قهرمانی های مختلف برسیم. آن گل پایه موفقیت های ما در رسیدن به جام ها بود."
این ملی پوش برزیلی همچنین تاکید کرد که بارسا شکست ناپذیر نیست اما معتقد است شکست دادن آبی و اناری ها بسیار دشوار است.
" ما شکست ناپذیر نیستیم اما وقتی بازی خودمان را انجام بدهیم، شکست دادن ما بسیار دشوار است. ما می خواهیم بار دیگر در چمپیونزلیگ به قهرمانی برسین و از قهرمانی مان دفاع کنیم اما می دانیم که کار دشواری در پیش داریم."www.varzesh3.com
کوئنکا: حرف هاي زلاتان اهميتي ندارد
ايساک کوئنکا، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد توجهي به اظهارنظرهاي زلاتان ابراهيموويچ بعد از ديدار سه شنبه شب بارسا- ميلان ندارد
ستاره سوئدی بعد از شکست 3-1 تیمش با انتقاد از بیورن کویپرز، ادعا کرد که احساس می کند روسای یوفا دوست دارند بارسا به فینال امسال چمپیونزلیگ برسد.
زلاتان همچنین گفت که اکنون درک می کند که چرا مورینیو بعد از هر بازی مقابل بارسا ناراحت است اما کوئنکا اعلام کرد بازیکنان بارسا از صحبت های هم تیمی سابق شان ناراحت نیستند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من بیشتر به دستاوردمان توجه دارم تا حرف هایی که افراد خارج از تیم می زنند. ما به این حرف ها توجهی نمی کنیم زیرا سعی می کنیم به جای فکر به بقیه، بهترین بازی مان را انجام بدهیم.
ما به پنجمین نیمه نهایی پیاپی مان رسیدیم و خوشحال خواهیم شد اگر به تاریخ سازی مان ادامه بدهیم."
کوئنکا همچنین اعلام کرد انتظار نداشت در دیدار مقابل میلان در ترکیب اصلی قرار بگیرد.
" حتی برای فکر کردن به این موضوع زمان هم نداشتم. فقط خیلی خوشحال بودم زیرا این اعتمادی بود که اصلا انتظارش را نداشتم. وقتی به من گفته شد که بازی خواهم کرد، بسیار هیجان زده شدم.
بسیار خوشحال هستم و از این لحظات لذت می برم و هر روز تلاش می کنم پیشرفت کنم تا به تیمم کمک کنم و در مقابل، به بازیکن بهتری تبدیل شوم." www.varzesh3.com
ماتا: بارسا فقط مسي نيست
خوان ماتا، بازي ساز اسپانيايي باشگاه چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که بارسلونا به مراتب فراتر از يک بازيکن يعني ليونل مسي است.
چلسی در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت. از سوی دیگر مسی در طول یک فصل بیش از 50 گل برای بارسا به ثمر رسانده و این روزها خیلی ها او را بهترین بازیکن دنیا می دانند.
ماتا در صحبتهایی به آ.اس گفت:« بارسلونا تیم بزرگی است و تمام بازیکنان این تیم می توانند بازی را از حالت تعادل در بیاورند و فقط مسی این قابلیت را ندارد.»
این درحالی است که بارسا در 5 سفرش به استمفورد بریج تنها یک بار به پیروزی رسیده و همین روحیه آبی های لندنی را برای رسیدن به فینال افزایش داده است.
ماتا که محصول آکادمی رئال مادرید است و بعد از آن در والنسیا توپ زده، اکنون ستاره چلسی است.او درادامه صحبتهایش درمورد بارسلونا گفت:« درگذشته بارسلونا بازیهای آسانی در استمفورد بریج نداشته و باید امیدوار باشیم که این شرایط الان هم پیش بیاید.درپایان فصل خواهیم دید که آیا می توانیم بگوئیم که این فصل ما خوب بوده یا خیر. ما باید در مرحله نیمه نهایی بازی کنیم ولی من همیشه گفته ام که رئال و بارسلونا مدعی صعود و رسیدن به فینال هستند.»
چلسی در روز 18 آوریل در دور رفت مرحله نیمه نهایی در استمفورد بریج میزبان بارسلونا خواهد بود و در روز 24 آوریل در نوکمپ مقابل شاگردان گواردیولا قرار خواهد گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم بارسا: مشکلي با مسي ندارم
مسي در ديدار رفت مرحله يک چهارم نهايي چمپيونزليگ مقابل ميلان، بعد از موقعيت هايي که کوئنکا و تيو از دست دادند، بر سر آنها فرياد زد.
ایساک کوئنکا، مهاجم بارسا، تاکید کرد که مشکلی با لیونل مسی ندارد.
مسی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل میلان، بعد از موقعیت هایی که کوئنکا و تیو از دست دادند، بر سر آنها فریاد زد.
اما کوئنکا معتقد است این جزئی از فوتبال است که یک بازیکن به حرکات هم تیمی هایش واکنش نشان بدهد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" فکر می کنم این کاملا طبیعی است که ما بعضی اوقات از یکدیگر اندکی عصبانی شویم. خب، ما یکدیگر را تصحیح می کنیم تا بهتر بازی کنیم به جای اینکه عصبانی شویم.
این به ما کمک می کند تا بهتر شویم و مراقب باشیم تا در بهترین فرصت توپ را به هم تیمی های مان برسانیم.
طبیعی است که وقتی می دوید و منتظر پاس هستید اما هم تیمی های تان شما را نمی بینند، اندکی ناراحت شوید."
بارسا این هفته در لا لیگا مقابل ساراگوسا قرار خواهد گرفت.
برمه: مسي بهتر از مارادوناست
آندرياس برمه، مدافع سابق تيم ملي آلمان، معتقد است مسي نسبت به مارادونا بازيکن بهتري است.
مسی در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار بالایی برخوردار بوده و با به ثمر رساندن گل های زیاد، نقش مهمی در نتایج خوب تیمش در این فصل داشته است.
برمه کاپیتان فعلی آلبی سلسته را یک پدیده می داند و به ویژه تحت تاثیر هوش او در زمین قرار گرفته است.
او در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" اگر من مقابل مسی قرار می گرفتم، نمی توانستم او را متوقف کنم. او یک پدیده است. من از دیدن بازی او در چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد کاملا تحت تاثیر قرار گرفتم. او خیلی بهتر از ویدیچ و فردیناند بود.
به نظر من او بهتر از ماردوناست. او 23 ساله است (مسی 24 ساله است) و همین حالا هم به همه افتخارات ممکن رسیده است. این چیزی است که مارادونا نتوانست به آن برسد."
برمه که در دوران حرفه ای اش پیراهن تیم هایی مانند بایرن مونیخ و اینتر را به تن کرد، همچنین روبرتو کارلوس، مدافع سابق رئال را مورد ستایش قرار داد.
" او بهترین مدافع چپ تاریخ است. او همه ویژگی های لازم را داشت؛ قدرت، سرعت و شوت های فوق العاده."www.varzesh3.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)