سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
منم با قلب موافقم!در ضمن بارسا تيمه خاكييه و اين جور تشريفات(تاج)اصلا با مرامش نميخونه!!
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا همین عالیه , یعنی نمیشه یکی از فقرا شاه بشه !
اگه بارسا با شعار و فلسغه بومی و مردمی اون دوره شروع به کار کرده درست ! ولی الان چی ! بارسا شده حکومت مطلق و سالم ! در ضمن تاپیک ما باید توی سایت "کینگ" باشه !!!
دوستان قبول کنید که برازنده و مناسب هست !
من همین جا جاداره از آقا مهدی به عنوان یکی از بهترین مدیر ها تشکر کنم و همین طور به اون عزیزی که این علامت رو پیشنهاد داده !
کسی شکل جام نداره؟؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
دوستان نظرتون در مورد این چیه؟
♥ ♣ ♠ آبی و اناری ها.حرف های خودمونی هواداران بارسلونا ♠ ♣ ♥
به نظرم جذاب میاد
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
توی این چند روز که سرمون خلوته و بازی نداریم،بهتره یه کم به تاپیک برسیم.من که خودم دو تا چیز رو خواستم باهاتون در میون بذارم.شما هم نظراتون رو بگین:
1.تاج ها باید برداشته بشن.میدونین دلیلش چیه؟احترام به تاریخچه ی آبی اناری.اگه میگین تاج ها باید بمونه،دو حالت داره:یا شما تاریخچه ی بارسا رو نخوندین یا خوندین و یادتون رفته.یادتون نره که مردم نسبتا فقیر کاتالونیا،این تیم رو برای رهایی از سلطنت و تاج و تخت اسپانیا بنا کردن.(اصلا واسه همینه که پرچم کاتالونیا همون پرچم اسپانیا ولی بدون نماد سلطنتیه) و اینکه ما میگیم رئال مادرید،معنی دقیقش میشه:مادرید سلطنتی.(رئال = رویال (انگلیسی) = سلطنتی) حتی اگه این تاج ها به نشونه ی این باشه که بارسا مثل تاج روی سر فوتبال جهانه،به خاطر دلیلی که گفتم،به نظر من باید برداشته بشه.
2.با عرض و پوزش و معذرت و شرمندگی،هر چه سریعتر باید مدیر هواداران بارسا به دلیل عدم فعالیت به مدت طولانی عوض بشه.چون مدیر هوادارا،یه جورایی نماینده ی ما توی این سایته!به نظر من یه عضو فعال باید مدیر بشه،یکی مثل داداش شهریار (spiderkiller)
کی نظر داده که تاج باشه حالا؟
به نظر من همون قلب خوبه،چون نشون میده بارسا همیشه توی قلب همه ی طرفداراش جا دارهحتی توی دورانی مثل الآن که پر افت و خیز بوده
نه بابا کارکتر قلب توی سایت زیاده و برای بیشتر تاپیک ها استفاده میشه ! ( خَز )
حد اقل صبر کنید تا یه کارکتر خوب پیدا کنیم که برازنده باشه ! با اینکه همین هم برازندس ! و دارید گیر الکی میدیت !
من روزانه توی انجمن های زیادی میچرخم ! کارکتر های زیادی پیدا میکنم و توی یه پست میزارم ! هرکدوم که تائید شد میگیم برامون قرارش بدن ! خوبه ؟
به نظر منم تا دوباره بحث بازی ها نشده اگه تکلیف تایتل تایپیک مشخص شه بهتره.چون به هر حال باید بعد راجع به بازی ها بحث کنیم.دوستان هرچی دارید بزارید برای تایتل تا بچه ها انتخاب کنن.در مورد مدیریت هم دینا خانوم همه تقریبا میدونن من از اون متعصبا هستم که تا یکی یک چیزی ضد بارسا گفت میخوام بپرم بهش.برای همین مدیر شدنم برای خودم سخته شما لطف دارید.
دوستان این هم کلی کارکتر ! هنوزم هست ولی در شان تاپیک نبودن ! خود من نظرم 2 /4/ 20 /25
1 ♚
2 ✌
3 ⚜
4 ♡
5 ✪
6 ✯
7 ✰
8 ϟ
9 ✡
10 ❤
11 ღ
12 ❖
13 卐
14 ❥
15 ☭
16 ✠
17 ✙
18 ☩
19 ♤
20 ♔
21 ╰☆╮
22 ❂
23 ✮
24 ₪
25 ₪₪₪
26 ☯
27 ◆ ◇
28 ✦ ✧
29 ☣
30 シ
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)