Design & Developed BY Patira

صفحه 182 از 218 نخستنخست ... 82132172180181182183184192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,811 تا 1,820 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پرهام: دليل حضورم در استقلال رفاقت با قلعه نويى نيست

پرهام: دليل حضورم در استقلال رفاقت با قلعه نويى نيست

مهدى پرهام معاون اقتصادى باشگاه استقلال گفت: دليل حضورم در اين باشگاه رفاقت با امير قلعه نويى نيست. وى در خصوص انتخابش به عنوان معاون اقتصادى باشگاه استقلال عنوان كرد: براى كمك به باشگاه استقلال آمده ام. راه كارهايى داريم تا بتوانيم در استقلال كه نام بزرگى هم دارددرآمدزايى داشته باشيم، اميدوارم موارد ما اجرايى شود.او درباره وجود مشكلات مالى در استقلال و اينكه در گذشته صلاحى معاون پيشين اقتصادى باشگاه قول اسپانسر ۹ ميلياردى داده بود اما موفقيتى نداشت، خاطرنشان كرد: بحث اسپانسر نيست. استقلال پتانسيل بالايى دارد و بايد از خود باشگاه درآمدزايى كنيم. آقاى فتح الله زاده تمام اختيارات را به من داده و البته گفته كه كمك هم مى كند. يك نفر نمى تواند كارى كند و بايد با مشورت به نتيجه برسيم. در اين زمينه هواداران هم بايد كمك كنند.معاون اقتصادى باشگاه استقلال در مورد برنامه هاى خود افزود: برنامه هاى خوبى براى باشگاه دارم كه در صورت قرار گرفتن امكانات و اختيارات مى توانم مشكلات را حل كنم و ديگر استقلال با مسائل مالى روبرو نخواهد بود. در صورت شفاف بودن وظايف قطعا به درآمد مى رسيم و هيچ مشكلى وجود نخواهد داشت.پرهام در پاسخ به اين سوال كه صحبت حضور وى در هيأت مديره استقلال وجود داشت، يادآور شد: ديگر نيازى به اين موضوع نيست. من قصد داشتم به استقلال كمك كنم. اين مسأله مى تواند هر جايى باشد. بايد ديد كجا خروجى دارد و بتوانيم نتيجه بگيريم.وى درباره دوستى خود با امير قلعه نويى و اينكه علت پذيرفتن اين سمت به همين دليل بوده، تصريح كرد: اميرقلعه نويى دوست خوب من است اما نمى خواهم وقت خود را بگيرم. با قلعه نويى رفيق هستم اما فقط براى رفاقت با او نيامدم و به خاطر تيم مورد علاقه خود قصد داشتم كمك كنم. اگر وقتى مى گذارم مى خواهم نتيجه بگيرم و دوستى با قلعه نويى هم سرجايش است.پرهام در پاسخ به اين سؤال كه آيا قولى براى رفع مشكلات استقلال مى دهد تصريح كرد: بايد بسترسازى صورت بگيرد. نمى توان با قول اسپانسرهاى ميلياردى مشكلى را برطرف كرد. اين مسائل در كوتاه مدت جواب مى دهد و بايد با ريشه يابى اين مسأله را برطرف كنيم. ورزش يك صنعت است و بايد همه دست به دست هم دهيم تا بتوانيم درآمدزايى كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برنامه نشست خبرى ۶ مربى ليگ برترى اعلام شد

برنامه نشست خبرى ۶ مربى ليگ برترى اعلام شد

نشست خبرى پيش از مسابقه شش سرمربى تيم هاى ليگ برترى سه شنبه برگزار مى شود. سازمان ليگ برتر برنامه نشست خبرى پيش از مسابقه سرمربيان تيم هاى ليگ برترى را به شرح زير اعلام كرد:
    سه شنبه ۷ آذر ساعت ۱۴
    نشست خبرى منصور ابراهيم زاده سرمربى نفت تهران و مجتبى تقوى سرمربى سايپا
    ساعت ۱۵
    نشست خبرى امير قلعه نويى سرمربى استقلال و حسين فركى سرمربى فولاد خوزستان
    ساعت ۱۶
    نشست خبرى محمد مايلى كهن سرمربى گهر دورود و ابراهيم قاسمپور سرمربى مس كرمان
    اين نشست ها در سالن روابط عمومى سازمان ليگ برگزار مى شود. مسابقات هفته شانزدهم ليگ برتر روز چهارشنبه برگزار مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal جمشيديان: از استقلال خواستم با سپاهان مذاكره كند

جمشيديان: از استقلال خواستم با سپاهان مذاكره كند

احمد جمشيديان هافبك تيم فوتبال سپاهان گفت: از استقلال خواستم با سپاهان مذاكره كند نه با خودم.وى درباره بحث حضورش در تيم استقلال از نيم فصل دوم اظهار داشت: نمى دانم چرا اين مباحث مطرح شده است. صحبت هايى براى حضورم در استقلال شده اما چيزى قطعى نشده است.او افزود: من با باشگاه سپاهان تا پايان فصل قرارداد دارم و به همين دليل همه چيز را به خود باشگاه واگذار كردم. حتى به مسئولان استقلال هم گفتم با من مذاكره نكنند و همه چيز را با خود سپاهان در ميان بگذارند.اين هافبك ادامه داد: حتى باشگاه سايپا هم براى جذب من در نيم فصل دوم مصر است اما به آنها هم گفته ام بايد با باشگاه صحبت كنيد. زمانى با تيم ها وارد مذاكره مى شوم كه رايزنى ها براى رضايتنامه ام را كرده باشند.جمشيديان در خصوص اينكه تصميم خود را براى جدايى از سپاهان گرفته است يا خير گفت: همه چيز به تصميم باشگاه بستگى دارد. من صحبت هايم را با آنها انجام دادم و حتى چند وقت قبل هم با خود كرانچار صحبت كردم و رضايت شفاهى او را براى جدايى ام گرفتم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پیروزی ملوان و استقلال در دیدارهای معوقه فوتبال بانوان

پیروزی ملوان و استقلال در دیدارهای معوقه فوتبال بانوان

خبرگزاری فارس: ملوان و استقلال در دیدارهای معوقه لیگ برتر فوتبال بانوان مقابل حریفان‌شان به برتری رسیدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال بانوان ملوان بندر انزلی در دیدار هفته یازدهم که به دلیل درخواست پاس همدان به امروز (سه‌شنبه) موکول شد موفق شد با نتیجه 9 بر 2 به برتری برسد.
    در دیدار معوقه هفته دهم نیز تیم‌های استقلال و پاس همدان به مصاف هم رفتند که استقلال با دو گل یگانه خلیلی به برتری رسید.
    فردا نیز دیدار معوقه سرخ‌پوشان گرگان و شهرداری بم برگزار می‌شود.
    شهرداری بم بدون شکست در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal صالحی و قهرمانی برای پرسپولیس و استقلال سوت می‌زنند

صالحی و قهرمانی برای پرسپولیس و استقلال سوت می‌زنند

خبرگزاری فارس: صالحی و قهرمانی بازی‌های پرسپولیس و استقلال را قضاوت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران هفته شانزدهم لیگ برتر به شرح زیر است:

استقلال- فولاد خوزستان ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی تهران

محسن قهرمانی – رسول فروغی – مصطفی فراهانی – محمدحسین اسدی – ناظر: حیدر شکور

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

9. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal رحمتی در فهرست ۱۸ نفره استقلال

رحمتی در فهرست ۱۸ نفره استقلال

عمران‌زاده و بیک‌زاده خط خوردند

خبرگزاری فارس: کیانوش رحمتی پس از مدت‌ها در فهرست ۱۸ نفره آبی‌پوشان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال با 19 بازیکن راهی اردوی پیش از دیدار مقابل فولاد خوزستان شد و کیانوش رحمتی که به دلیل آسیب دیدگی مدت‌ها از میادین دور بود، در فهرست 18 نفره این تیم قرار گرفت و مقابل فولاد روی نیمکت می‌نشیند.
    همچنین هاشم بیک‌زاده و حنیف عمران‌زاده به دلیل آسیب‌دیدگی در فهرست آبی‌پوشان برای بازی فردا حضور نخواهند داشت.
    دیدار تیم‌های استقلال و فولاد فردا ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

مدیر برنامه توزی به باشگاه استقلال نیامد!

توزی بازیکن برزیلی استقلال از این تیم شکایت کرده است، اما این در حالی است که بازیکن سابق آبی ها قرار بود با حضور در باشگاه استقلال با توافق لازم از این تیم جدا شود اما این اتفاق رخ نداد شرایط بین طرفین به دادگاه و شکایت منجر شود.
    براساس این گزارش توزی در حالی از آبی ها شکایت کرده است که از آبی ها خواسته است تا پول وی را به این بازیکن پرداخت کنند زیرا این هافبک پس از سه ماه حضور در تیم استقلال پولی دریافت نکرد و این موضوع عاملی شد که آبی ها در این مورد مدارک لازم را جمع آوری کنند که پول این بازیکن را پرداخت کردند.

گفتنی است،‌ توزی از سوی آبی‌ها به باشگاه استقلال خوانده شد تا اعضای باشگاه ضمن گفتگو با مدیر برنامه هایش شرایط را تغییر دهند اما این اتفاق، رخ نداد و این بازیکن نپذیرفت با آبی‌ها وارد مذاکره شود و از مدیر برنامه هایش خواست تا در این جلسه حاضر نشود تا فیفا به این موضوع رسیدگی کند و رای نهایی را ارائه دهد، به همین دلیل توقع و انتظار آبی‌ها اجرا نشد تا مشخص شود توزی دل خوشی از اعضای این تیم ندارد و تصمیمی برای بررسی شرایط مالی خود جدی است و هیچ راهی برای ادامه همکاری نیز وجود ندارد.

13. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

H~T

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

همراهی فتح الله زاده برای سفر علی کریمی به کنفدراسیون آسیا

مدیر عامل تیم استقلال، در اقدامی قابل توجه توسط مسئولان در کنفدراسیون آسیا برای حضور در مراسم بهترین ها به کشور مالزی دعوت شده است.
    علی فتح الله زاده به فاصله چند روز پس از حضورش در کنار تیم استقلال راهی کشور مالزی شد تا همراه نماینده ایران در این مراسم مهم باشد علی کریمی به عنوان کاندیدای برتر انتخابات بهترین‌های آسیا قرار دارد و با اینکه وی از تیم پرسپولیس جزو کاندیداها قرار گرفته است ، مدیریت استقلال وی را در این سفر همراهی کرد تا پس از اتمام این مراسم به تهران بازگشته و اعضای تیم استقلال را همراهی کند.
    مدیریت آبی‌ها، اواسط هفته به مالزی سفر کرده است و قرار است که عصر جمعه از این کشور به تهران بازگردد. وی در حالی به این کشور سفر کرده است که در بازی تیمش مقابل فولاد خوزستان حضور ندارد و قبل از عزیمت توصیه های لازم را ارائه کرده است تا سرمربی این تیم نهایت استفاده را از شرایط به وجود آمده در بازی با فولاد خوزستان داشته باشد زیرا این بازی و امتیازش برای استقلال حائز اهمیت است، از طرفی علی فتح الله زاده معتقد است که این دو بازی باقی مانده در نیم فصل می‌تواند شرایط را برای استقلال تغییر دهد زیرا از هر جهت برای این تیم حائز اهمیت است و قلعه نوعی باید آن را جدی بگیرد.

15. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

H~T

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

آمار فوق العاده استقلالی ها در گل های خورده,استقلال بهتر از بارسلونا ..

استقلال بهتر از یوونتوس، بارسلونا و منچستریونایتد
    تیم استقلال با دریافت فقط 7 گل در 15 بازی لیگ برتر آمار فوق العاده ای را به ثبت رسانده است.
    آبی پوشان پس از گذشت 15 هفته از آغاز لیگ برتر در فصل 92_91 ،7 گل خورده اند تا آمار خیره کننده ای از خود برجای بگذارند. مروری بر صدرنشینان فعلی لیگ های ایتالیا،اسپانیا و انگلیس از شرایط مطلوب استقلال در قیاس با این تیم ها در مقوله گل های خورده حکایت دارد. در سری A ایتالیا، یوونتوس صدر‌نشین در‌14 بازی‌10 گل خورده و بارسلونا در لالیگا اسپانیا در 13 بازی که انجام داده‌ 15 بار توپ از خط دروازه‌اش عبور کرده است. منچستر‌یونایتد، صدر‌نشین لیگ برتر انگلیس نیز در‌ 13‌ بازی 18 گل خورده‌ و در بین صدر‌نشین‌های لیگ‌های اروپایی بدترین خط دفاعی را داشته است. مقایسه‌ عملکرد آبی پوشان در گل های خورده با صدر‌نشینان این 3 لیگ برتر اروپایی نشان می‌دهد‌ استقلال در رتبه‌ نخست در بین این تیم ها قرار دارد.

17. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

H~T

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

برای جذب عنایتی استقلال با باشگاه مس کرمان مذاکره می کند

باشگاه استقلال به دنبال جذب رضا عنایتی در نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر است.
    مدتهاست که بحث حضور مهاجم تیم فوتبال مس کرمان در استقلال شنیده می شود و در این میان استقلالی ها بارها تمایل خود را برای به خدمت گرفتن عنایتی ابراز کرده اند و از آنجایی که این بازیکن در لیست مورد نظر قلعه نویی برای نقل و انتقالات نیم فصل وجود دارد، قرار است استقلالی ها دوباره با باشگاه مس درباره این انتقال مذاکره کنند.
    گفتنی است؛ با بازگشت فتح الله زاده از مالزی دور جدید مذاکرات استقلال با مس برای حضور عنایتی در جمع آبی پوشان آغاز می شود.

19. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

صفحه 182 از 218 نخستنخست ... 82132172180181182183184192 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)