Design & Developed BY Patira

صفحه 182 از 470 نخستنخست ... 82132172180181182183184192232282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,811 تا 1,820 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

perspolis

به تيمم افتخار مي‌کنم
    دنيزلي: اين برد بازگشت ما به ليگ برتر بود

سرمربي پرسپوليس عنوان کرد که برتري برابر شاهين به معني بازگشت اين تيم به ليگ برتر است.

مصطفی دنیزلی پس از پیروزی ۴ بر یک تیمش مقابل شاهین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا این برد یک جرقه بود و یا بازگشت پرسپولیس به لیگ برتر گفت: تشخیص دوم درست بود و این پیروزی بازگشت پرسپولیس به لیگ برتر است.

وی افزود: هر روز بهتر از روز گذشته می‌شویم. زمان کمی است که کارمان را آغاز کرده‌ایم اما در درجه اول باید نشان دهیم فوتبال خوبی ارائه می‌کنیم چون نه تیم ما و نه من با حضور این تعداد تماشاگر در آزادی عادت نداریم و دوست داریم هرچه ما پیشرفت می‌کنیم تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند.

یکی از خبرنگاران گفت شما با شکست ۴ بر یک مقابل سپاهان ایران را ترک کردید و حالا با پیروزی ۴ بر یک مقابل شاهین به ورزشگاه آزادی برگشتید در این خصوص چه صحبتی دارید که دنیزلی گفت: خیلی نباید به نتایج تکیه کرد. شاید اگر امروز از پاس‌های نهایی استفاده می‌کردیم گل‌های بیشتری می‌زدیم ولی چیزی که برای من اهمیت دارد و از نتیجه مهم‌تر است، تلاش و درک بازیکنانم نسبت به فوتبال است.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به وضعیت ساختار دفاعی این تیم نسبت به دیدارهای نیم فصل اول گفت: از کار کلیه مجموعه چه در بخش دفاع و چه در بخش هجوم راضی و خشنود هستم. شاید در زمان‌هایی از بازی در حد دفاع تزلزل داشته باشیم اما بهتر است به من کمی اجازه دهید.

دنیزلی تاکید کرد: هنوز نام عده‌ای از بازیکنان که در ترکیبم حضور دارند را حفظ نیستم اما یک تیم راحت بوجود نمی‌آید و ما باید سعی کنیم پیشرفت‌مان بیشتر باشد. باید بهترین بهره‌‌وری را از کادر فنی و بازیکنان بگیریم و جایگاهی که پرسپولیس در آن وجود دارد کیفیت تیم ما را نشان نمی‌دهد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه این تیم چقدر با شرایط بدنی ایده‌آل شما فاصله دارد، گفت: برای این بازی انتظاراتمان برآورده شد. ۵۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی کردن کار ساده‌ای نیست اما از مدل بازی که امروز ارائه کردیم راضی هستم. شاید در بعضی مواقع در نیمه دوم مالکیت توپ در دست شاهین بود اما ما موقعیت‌های گل بیشتری خلق کردیم. امروز به تیمم افتخار کردم و با چشم دیدم که چه کارهای دیگری می‌توانیم انجام دهیم.

دنیزلی در خصوص اینکه اولادی و رضایی نسبت به گذشته پیشرفت کرده‌اند و شما روی چه مسئله‌ای با آنها کار کرده‌اید، گفت: این‌ها بازیکنانی هستند که کیفیت‌شان مشخص است. من از رضایی و اولادی خیلی راضی‌ام اما از بقیه تیمم نیز رضایت دارم. بدانید این عملکرد نشان می‌دهد که آنها به کیفیتی که خودشان دارند نزدیک می‌شوند و کار چندان فوق‌العاده‌ای نمی‌کنند. باید تلاش کنیم که هر بازیکن را به سمت کیفی خود برسانیم و ما باید هر روز کارمان را از نظر تیم شدن بهتر کنیم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص داوری بازی، پنالتی اتفاق افتاده و اخراج نورمحمدی گفت: نمی‌خواهم در مورد داوری صحبت کنم. ما با درست‌ها و غلط‌‌ها همگی با هم بصورت یکسان در حال سپری کردن لیگ هستیم و در این بین خبرنگاران، طرفداران و داوران نیز حضور دارند. من نتوانستم پنالتی را دقیق ببینم ولی کسی که بهترین زاویه دید را داشت کمک داور بود که نظرش را اعلام کرد. در مورد اخراج هم نورمحمدی کارت زرد دوم گرفت اما کاری که ما می‌توانستیم انجام دهیم این بود که نتیجه را حفظ کنیم.

در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران گفت هاشمیان و بادامکی داوطلب زدن پنالتی شده بودند اما تماشاگران می‌خواستند کریمی پنالتی بزند آیا این مسئله از قبل مشخص بود که دنیزلی در پاسخ گفت: از قبل مشخص بود که چه کسی پنالتی را می‌زند ولی من ندیدم که بادامکی و هاشمیان چنین کاری را انجام دهند. ما پنالتی زن تیم را در زمان اتفاق افتادن پنالتی مشخص نمی‌کنیم بلکه قبل از بازی آن را تعیین می‌کنیم.

آن خبرنگار دوباره پرسید یعنی دفعه بعد باز هم کریمی پنالتی می‌زند که دنیزلی با خنده‌ای معنادار پاسخ داد: ما پنالتی‌زن را قبل از بازی تعیین کرده بودیم اما حالا که شما چنین مسئله‌ای می‌گویید از هاشمیان و بادامکی در خصوص این صحبت شما سؤال می‌پرسم.

وی در پاسخ به سؤال فنی یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه تیم امروز پرسپولیس با بازی با ملوان چقدر تفاوت داشت، گفت: از نظر بدنی تمرینات ما با همین ریتم دنبال می‌شود. در بازی با ملوان اشکالاتی از لحاظ بدنی روی تیم ما وجود داشت اما من برنامه‌ریزی که انجام داده‌ام این است که در اواسط اسفندماه به حد ایده‌آل بدنی برسیم. آن زمان تفکراتمان را راحت‌تر پیاده می‌کنیم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا نفرات جدیدی به تیم اضافه می‌شود یا خیر، گفت: بله، نفرات جدید به تیم ما اضافه می‌شود.

مصطفی دنیزلی درحالی که نشست خبری‌اش به پایان رسید، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران تلویزیونی مبنی بر اینکه به نظر شما مشکلات پرسپولیس در این مدت چه بود، گفت: نمی‌خواهم مشکلات را مقابل میکروفن بیان کنم و بهتر است این مسئله در درون خانواده و تیم‌مان حل شود. با این وجود تلاش می‌کنیم به شرایط ایده‌آل برسیم و وضعیتمان را هر روز بهبود ببخشم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 6 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض به لیگ برگشتیم / دنیزلی:این همان پرسپولیس قدرتمند بود.

نه من و نه پرسپوليس به بازي در برابر اين تعداد كم از تماشاگران عادت نداريم و از آن‌ها مي‌خواهيم كه هرچقدر ما سطح فوتبال‌مان را پيشرفت مي‌دهيم، ‌آن‌ها نيز حضورشان را در ورزشگاه بيشتر كنند.

سایت گل - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي چهار بر يك تيمش برابر شاهين، با بيان اينكه از عملكرد بازيكنانش كاملا راضي است، گفت: اين پيروزي بازگشتي براي پرسپوليس بود.
    به گزارش گل به نقل از ايسنا، مصطفي دنيزلي با حضور در نشست خبري درباره اين بازي گفت: اين بازي بازگشت پرسپوليس به روزهاي خوبش بود. هر روزي كه مي‌گذرد، بهتر مي‌شويم و هرچند مدت كوتاهي است كه كارمان را در پرسپوليس آغاز كرده‌ايم، اما با اين بازي نشان داديم كه شرايط نيم فصل دوم هرچه كه هست، بايد فوتبال خوبي بازي كنيم.
    وي در ادامه با انتقاد از حضور كم تعداد تماشاگران بازي امروز گفت: نه من و نه پرسپوليس به بازي در برابر اين تعداد كم از تماشاگران عادت نداريم و از آن‌ها مي‌خواهيم كه هرچقدر ما سطح فوتبال‌مان را پيشرفت مي‌دهيم، ‌آن‌ها نيز حضورشان را در ورزشگاه بيشتر كنند.
    در ادامه خبرنگاري به آخرين بازي پرسپوليس با حضور دنيزلي در چند فصل پيش اشاره كرد و گفت: پرسپوليس در آن بازي 4 بر يك به سپاهان باخت و امروز با همان نتيجه شاهين را شكست داد.
    دنيزلي در پاسخ به اين صحبت خبرنگار گفت: نبايد زياد به نتايج تكيه كنيم. مثلا همين امروز اگر پاس‌هاي آخر را بهتر مي‌داديم، مي‌توانستيم با اختلاف بيشتري پيروز شويم. چيزي كه بيشتر از نتيجه براي من مهم است، بازي، تلاش، انگيزه و درك فوتبالي است كه بازيكنانم از خود نشان دادند.
    در ادامه خبرنگاري ديگر به دنيزلي گفت به نظر مي‌رسيد در بازي با شاهين دوندگي بازيكنان پرسپوليس بيشتر شده است اما هنوز در خط دفاعي ضعف‌هايي داريد كه دنيزلي گفت: امروز از كار تمام بازيكنان پرسپوليس، چه در كار دفاعي و چه در كار حمله راضي هستم. ممكن است كه برخي مهره‌ها در دفاع تزلزل داشته باشند اما بايد اجازه بدهيم كه من بازيكنانم را بهتر بشناسم. من هنوز نام برخي از بازيكنانم را هم كامل نمي‌دانم. تيم در مدت كوتاه درست نمي‌شود ولي ما سعي مي‌كنيم كه روز به روز پيشرفت كنيم. ما بايد بهترين بهره‌وري را از بازيكنان‌مان ببريم.

در ادامه از دنيزلي پرسيده شد در بازي با شاهين وضعيت بدني بازيكنانش را چگونه ديده است كه وي در پاسخ گفت: بازيكنانم در اين بازي انتظاراتم را برآورده كرده‌اند. 50 دقيقه 10 نفره بازي كردن كار ساده‌اي نيست. ممكن است پس از آن كه بازيكن ما اخراج شد و بويژه در نيمه دوم، به نظر مي‌رسيد كه توپ بيشتر در اختيار حريف است اما مدل بازي ما باعث شده بود كه ما فرصت‌هاي گلزني بيشتري خلق كنيم. من امروز به بازيكنانم افتخار كردم و به اين فكر كردم كه با اين بازيكنان چه كارهاي بزرگ ديگري مي‌توانم انجام دهم.
    دنيزلي در ادامه گفت: بازيكناني مثل اولادي و رضايي در حال رسيدن به كيفيت ذاتي خود هستند. بازيكنان پرسپوليس كيفيت مشخصي دارند كه روز به روز به آن كيفيت نزديك‌تر مي‌شوند. كاري كه اكنون بايد انجام دهيم اين است كه هر بازيكني را به سطح ايده‌آل خودش برسانيم و كاري كنيم كه پرسپوليس به يك تيم قدرتمند تبديل شود.
    وي در ادامه در برابر سوالي درباره داوري اين ديدار قرار گرفت و در پاسخ گفت: همان طور كه مي‌دانيد من علاقه‌اي به صحبت كردن درباره داوري ندارم. بازيكنان، مربيان، داوران،‌ تماشاگران و حتي رسانه‌ها با تصميم‌هاي درست و اشتباه‌شان ليگ را سپري مي‌كنند اما درباره صحنه پنالتي از آنجايي كه من درست آن را نديدم نمي‌توانم نظري بدهم. نزديك‌ترين فرد به آن صحنه كمك داور بود كه به پنالتي اعتقاد داشت.
    در ادامه خبرنگاري به دنيزلي گفت كه در هنگام اعلام پنالتي به سود پرسپوليس، به نظر مي‌رسيد بر سر اينكه چه كسي اين ضربه را بزند بين وحيد هاشميان و حسين بادامكي گفت‌وگويي صورت گرفته است كه دنيزلي در واكنش به اين صحبت گفت: پيش از بازي مشخص كرده بوديم كه چه كسي پنالتي را بزند ولي اينكه حسين و وحيد در اين باره حرفي زده باشند، بايد از آن‌ها سوال كنم.
    دنيزلي در ادامه و در حالي كه با اصرار خبرنگار براي اثبات گفته‌اش روبه‌رو شد، تنها به خنديدن اكتفا كرد.
    سرمربي ترك‌تبار پرسپوليس در ادامه به نحوه تمرين‌هايش اشاره كرد و گفت: ريتم تمرين‌هاي ما به همان صورتي كه اكنون هست ادامه خواهد يافت ولي بايد بگويم كه ممكن است فشار تمرين‌ها در بازي ملوان كمي تاثير منفي در تيم گذاشته بود. اوايل اسفند زماني است كه به عقيده من ما مي‌توانيم به ايده‌آل بدني خود برسيم و از آن زمان به بعد مي‌توانيم تفكرات‌مان را بهتر و راحت‌تر در زمين پياده كنيم.
    دنيزلي در پايان و در پاسخ به اين سوال كه آيا براي جذب بازيكن جديد برنامه‌اي دارد يا خير گفت: بله. اين برنامه را داريم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

5. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض دنیزلی: به تیمم افتخار می‌کنم/اسامی برخی بازیکنان را حفظ نیستم!

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس عنوان کرد که برتری برابر شاهین به معنی بازگشت این تیم به لیگ برتر است.

مصطفی دنیزلی پس از پیروزی ۴ بر یک تیمش مقابل شاهین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا این برد یک جرقه بود و یا بازگشت پرسپولیس به لیگ برتر گفت: تشخیص دوم درست بود و این پیروزی بازگشت پرسپولیس به لیگ برتر است.
    وی افزود: هر روز بهتر از روز گذشته می‌شویم. زمان کمی است که کارمان را آغاز کرده‌ایم اما در درجه اول باید نشان دهیم فوتبال خوبی ارائه می‌کنیم چون نه تیم ما و نه من با حضور این تعداد تماشاگر در آزادی عادت نداریم و دوست داریم هرچه ما پیشرفت می‌کنیم تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند.
    یکی از خبرنگاران گفت شما با شکست ۴ بر یک مقابل سپاهان ایران را ترک کردید و حالا با پیروزی ۴ بر یک مقابل شاهین به ورزشگاه آزادی برگشتید در این خصوص چه صحبتی دارید که دنیزلی گفت: خیلی نباید به نتایج تکیه کرد. شاید اگر امروز از پاس‌های نهایی استفاده می‌کردیم گل‌های بیشتری می‌زدیم ولی چیزی که برای من اهمیت دارد و از نتیجه مهم‌تر است، تلاش و درک بازیکنانم نسبت به فوتبال است.
    سرمربی پرسپولیس با اشاره به وضعیت ساختار دفاعی این تیم نسبت به دیدارهای نیم فصل اول گفت: از کار کلیه مجموعه چه در بخش دفاع و چه در بخش هجوم راضی و خشنود هستم. شاید در زمان‌هایی از بازی در حد دفاع تزلزل داشته باشیم اما بهتر است به من کمی اجازه دهید.
    دنیزلی تاکید کرد: هنوز نام عده‌ای از بازیکنان که در ترکیبم حضور دارند را حفظ نیستم اما یک تیم راحت بوجود نمی‌آید و ما باید سعی کنیم پیشرفت‌مان بیشتر باشد. باید بهترین بهره‌‌وری را از کادر فنی و بازیکنان بگیریم و جایگاهی که پرسپولیس در آن وجود دارد کیفیت تیم ما را نشان نمی‌دهد.
    وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه این تیم چقدر با شرایط بدنی ایده‌آل شما فاصله دارد، گفت: برای این بازی انتظاراتمان برآورده شد. ۵۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی کردن کار ساده‌ای نیست اما از مدل بازی که امروز ارائه کردیم راضی هستم. شاید در بعضی مواقع در نیمه دوم مالکیت توپ در دست شاهین بود اما ما موقعیت‌های گل بیشتری خلق کردیم. امروز به تیمم افتخار کردم و با چشم دیدم که چه کارهای دیگری می‌توانیم انجام دهیم.
    دنیزلی در خصوص اینکه اولادی و رضایی نسبت به گذشته پیشرفت کرده‌اند و شما روی چه مسئله‌ای با آنها کار کرده‌اید، گفت: این‌ها بازیکنانی هستند که کیفیت‌شان مشخص است. من از رضایی و اولادی خیلی راضی‌ام اما از بقیه تیمم نیز رضایت دارم. بدانید این عملکرد نشان می‌دهد که آنها به کیفیتی که خودشان دارند نزدیک می‌شوند و کار چندان فوق‌العاده‌ای نمی‌کنند. باید تلاش کنیم که هر بازیکن را به سمت کیفی خود برسانیم و ما باید هر روز کارمان را از نظر تیم شدن بهتر کنیم.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص داوری بازی، پنالتی اتفاق افتاده و اخراج نورمحمدی گفت: نمی‌خواهم در مورد داوری صحبت کنم. ما با درست‌ها و غلط‌‌ها همگی با هم بصورت یکسان در حال سپری کردن لیگ هستیم و در این بین خبرنگاران، طرفداران و داوران نیز حضور دارند. من نتوانستم پنالتی را دقیق ببینم ولی کسی که بهترین زاویه دید را داشت کمک داور بود که نظرش را اعلام کرد. در مورد اخراج هم نورمحمدی کارت زرد دوم گرفت اما کاری که ما می‌توانستیم انجام دهیم این بود که نتیجه را حفظ کنیم.
    در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران گفت هاشمیان و بادامکی داوطلب زدن پنالتی شده بودند اما تماشاگران می‌خواستند کریمی پنالتی بزند آیا این مسئله از قبل مشخص بود که دنیزلی در پاسخ گفت: از قبل مشخص بود که چه کسی پنالتی را می‌زند ولی من ندیدم که بادامکی و هاشمیان چنین کاری را انجام دهند. ما پنالتی زن تیم را در زمان اتفاق افتادن پنالتی مشخص نمی‌کنیم بلکه قبل از بازی آن را تعیین می‌کنیم.
    آن خبرنگار دوباره پرسید یعنی دفعه بعد باز هم کریمی پنالتی می‌زند که دنیزلی با خنده‌ای معنادار پاسخ داد: ما پنالتی‌زن را قبل از بازی تعیین کرده بودیم اما حالا که شما چنین مسئله‌ای می‌گویید از هاشمیان و بادامکی در خصوص این صحبت شما سؤال می‌پرسم.
    وی در پاسخ به سؤال فنی یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه تیم امروز پرسپولیس با بازی با ملوان چقدر تفاوت داشت، گفت: از نظر بدنی تمرینات ما با همین ریتم دنبال می‌شود. در بازی با ملوان اشکالاتی از لحاظ بدنی روی تیم ما وجود داشت اما من برنامه‌ریزی که انجام داده‌ام این است که در اواسط اسفندماه به حد ایده‌آل بدنی برسیم. آن زمان تفکراتمان را راحت‌تر پیاده می‌کنیم.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا نفرات جدیدی به تیم اضافه می‌شود یا خیر، گفت: بله، نفرات جدید به تیم ما اضافه می‌شود.
    مصطفی دنیزلی درحالی که نشست خبری‌اش به پایان رسید، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران تلویزیونی مبنی بر اینکه به نظر شما مشکلات پرسپولیس در این مدت چه بود، گفت: نمی‌خواهم مشکلات را مقابل میکروفن بیان کنم و بهتر است این مسئله در درون خانواده و تیم‌مان حل شود. با این وجود تلاش می‌کنیم به شرایط ایده‌آل برسیم و وضعیتمان را هر روز بهبود ببخشم.

7. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض اولادی بعد از 18 هفته گل زد، پرسپولیس دنیزلی بعد از 6 سال 4-1 برد.

مرجع خبری پرسپولیس : آخرین نمایش درخشانی که ار مهرداد اولادی با پیراهن پرسپولیس به یاد داریم در جریان پیروزی 4-1 پرسپولیس مقابل ملوان با هدایت مصطفی دنیزلی بود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ مهرداد اولادی با عملکرد درخشانش مقابل شاهین در ورزشگاه آزادی ، سرانجام موفق شد پس از 18 هفته روی پاس زیبای غلامرضا رضایی برای پرسپولیس گلزنی کرد.

مهرداد اولادی که سال ها قبل توسط پروین از قائمشهر به پیراهن پرسپولیس رسیده بود، فصل گذشته پس از 5 سال به لیگ برتر بازگشت و با به ثمر رساندن 12 گل یکی از ستاره های ملوان در لیگ دهم بود. این مهاجم خوش تکنیک در رسیدن ملوان به فینال جام حذفی هم نقش پر رنگی داشت و حتی دروازه تیم سابقش را هم گشود.
    اولادی که در ابتدای فصل در ازای مبلغ کلانی به پرسپولیس بازگشته بود، با کج سلیقگی حمید استیلی نتوانست عملکرد قابل قبولی ارائه کند تا جایی که شایعه جدایی این بازیکن از جمع سرخ ها دهان به دهان چرخید اما با برکناری استیلی و بازگشت مصطفی دنیزلی، اولادی به روزهای باشکوهش نزدیک می شود.
    درخشان ترین نمایشی که از اولادی به یاد داریم در جریان پیروزی 4-1 پرسپولیس مقابل ملوان با هدایت مصطفی دنیزلی بود. او که سابقه به ثمر رساندن گل پیروزی سرخپوشان در دربی را هم یدک می کشد ، 6 سال پیش در جریان پیروزی 4-1 پرسپولیس مقابل ملوان یکی از بهترین بازی هایش را به نمایش گذاشت.
    حالا با بازگشت دنیزلی ، اولادی هم به روزهای اوج نزدیک می شود و مهمتر اینکه پرسپولیس دیروز بعد از 6 سال دوباره با هدایت افندی ، این بار مقابل شاهین به پیروزی 4-1 رسید!

9. 6 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض گزارش تصویری / پرسپولیس - شاهین.

مرجع خبری پرسپولیس : گزارش مسابقه تیم های پرسپولیس و شاهین بوشهر با برتری سرخپوشان تهرانی در ورزشگاه آزادی با 39 عکس به روایت عکس:

perspolisnews.com

11. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis ۵ روز حیاتی پیش روی پرسپولیس

پرسپولیس اف سی : برد پرگل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، بعد از چند هفته ناکامی، هم جایگاه سرخ ها را در جدول بهبود بخشید و هم روحیه برتری جویی را به این تیم بازگرداند. با این همه، رویا پردازانه خواهد بود اگر تصور کنیم در پایان فصل پرسپولیس در صف مدعیان قهرمانی قرار می گیرد. این تیم از آغاز فصل بد بسته شده و توازن بین کیفیت عناصر هجومی و عناصر دفاعی آن برقرار نیست و هرچقدر هم ورود دنیزلی موثر باشد، باز هم در ادامه فصل خط دفاعی و دروازه بان متزلزل پرسپولیس، کار دست این تیم خواهد داد.
    با این اوصاف، سقف اهداف پرسپولیس دنیزلی را باید در کسب نیم سهمیه لیگ قهرمانان آسیا جستجو کرد.
    سهمیه ای که امسال به برکت مشکلات ساختاری فوتبال ایران و امکانات عصر حجری استادیوم های ما «آب» رفت ولی هنوز هم تصاحب همین نیم سهمیه برای تیم های لیگی، ارزشمند است.
    پرسپولیس برای اینکه به جمع بالانشینان جدول نزدیک شود، در هفته آینده، ۵ روز حیاتی در پیش خواهد داشت. این تیم ابتدا باید در تبریز با شهرداری روبرو شود و در پایان هفته، میزبان مس سرچشمه قعرنشین است. شهرداری تبریز بعد از راه آهن، بدترین تیم در بازی های خانگی بوده و در ۱۰ بازی فقط یک برد داشته، مس سرچشمه هم در بازی های بیرون از خانه چنین وضعیتی دارد و با آمار دو مساوی ۷ شکست و ۲۰ گل خورده، ضعیف ترین تیم لیگ در بازی های خارج از خانه بوده. در نگاه اول به نظر می رسد ۶ امتیاز این دو دیدار در جیب پرسپولیس است ولی در نیم فصل دوم، بازی با تیم های ته جدولی و در معرض خطر اصلاً آسان نیست. شهرداری تبریز در اینگونه بازی ها معمولاً طرفداران بیشتری را در استادیوم می بیند و تیم اصغر شرفی هم با وجود اینکه در انتهای جدول قرار گرفته، در بازی های پخش مستقیم و مقابل تیم های پرطرفدار مثل تراکتورسازی و استقلال، نمایش شجاعانه ای داشته.
    برای دو بازی پیش روی پرسپولیس، دو سناریو متصور است؛ اول اینکه آن ها مثل بازی با شاهین بوشهر تیمی پرانگیزه و خطرناک باشند که در این صورت می توانند فاصله خود را با تیم های سپاهان و صبا کاهش دهند. اما اگر سبک بازی آن ها چیزی شبیه مسابقه با ملوان باشد، امیدهای آن ها برای سهمیه لیگ آسیا کمرنگ تر خواهد شد. این ۲ بازی تا حدودی تکلیف پرسپولیس مدل دنیزلی را مشخص خواهد کرد و بعد از آن خواهد بود که می شود قضاوت بهتری نسبت به این مربی ترک و تاثیرش بر پرسپولیس داشت.

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

13. 2 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض رده بندی نهایی تیم های باشگاهی جهان در سال 2011/ بارسلونا در صدر، پرسپولیس 347.

مرجع خبری پرسپولیس : فهرست نهایی برترین تیم های باشگاهی سال 2011 جهان از سوی فدراسیون آمار و تاریخ اعلام شد.

سايت فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار امروز پنجشنبه رده‌بندي نهايي بهترين باشگاه‌‎هاي سال 2011 فوتبال جهان را اعلام کرد که بر اين اساس بارسلوناي اسپانيا با کسب 367 امتياز در صدر اين رده‌‎بندي قرار گرفت.

در اين رده‌بندي که 400 باشگاه دنيا در آن قرار دارند، تيم‌هاي رئال مادريد اسپانيا با 312 امتياز، ولز سارسفيلد آرژانتين با 271 امتياز، منچستريونايتد انگلستان با 270 امتياز، منچسترسيتي انگلستان با 239 امتياز، سانتوس برزيل با 238 امتياز، يونيورسياد سانتياگو شيلي با 5/235 امتياز، بنفيکا ليسبون پرتغال با 235 امتياز، پورتوي پرتغال با 231 امتياز و يونيورسياد کاتوليکا شيلي با 230 امتياز در رده‌هاي دوم تا دهم قرار گرفتند.

براساس اين گزارش، در رده‌بندي بهترين تيم‌هاي باشگاهي دنيا تيم فوتبال سپاهان اصفهان با کسب 5/111 امتياز در رده 128 جهان و ششم آسيا ايستاد تا بهترين تيم ايران در سال 2011 لقب بگيرد. همچنين تيم‌هاي ذوب‌آهن اصفهان با 88 امتياز در رده 172 جهان و دوازدهم آسيا، استقلال تهران با 77 امتياز در رده 251 جهان و پرسپوليس تهران با 65 امتياز در رده 347 جهان قرار گرفتند.

رده‌بندي 10 تيم برتر باشگاهي آسيا در سال 2011 به شرح زير است:

1- جئونبوک موتورز کره جنوبي با 159 امتياز (رده 44 جهان)
    2- سوون سامسونگ کره جنوبي با 5/157 امتياز (رده 50 جهان)
    3- نصف قارشي ازبکستان با 124 امتياز (رده 99 جهان)
    4- اف سي سئول کره‌جنوبي با 120 امتياز (رده 108 جهان)
    5- السد قطر با 5/117 امتياز (رده 113 جهان)
    6- سپاهان اصفهان با 5/111 امتياز (رده 128 جهان)
    7- سرزو اوزاکاي ژاپن با 110 امتياز (رده 134 جهان)
    8- ناگويا کرامپوس ژاپن 5/105 با امتياز (رده 145 جهان)
    9- کاشيما ريسول ژاپن با 5/105 امتياز (رده 146 جهان)
    10- گامبا اوزاکاي ژاپن با 105 امتياز (148 جهان)

15. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض بازوبندی که دیگر فقط یک تکه پارچه نیست.

مرجع خبری پرسپولیس : دقیقه 88 علی کریمی درست در لحظاتی که همه مدافعین تیمش جا مانده بودند خودش را به مهاجم شاهین رساند و موقعیت گل را از حریف گرفت.

عد از خداحافظی کریم باقری از فوتبال ؛ پرسپولیس در لیگ دهم و بازی های جام حذفی خلاء یک کاپیتان کاریزماتیک را به شدت در میان نفراتش احساس کرد. بازوبندی که روزگاری بر بازوی پروین ، پنجعلی و عابدزاده بود در نهایت به بازیکنی رسید که آن را یک تکه پارچه خطاب می کرد.
    مدافع جنجالی پرسپولیس پس از شکست سنگین تیمش مقابل صبا در ورزشگاه آزادی بازوبند کاپیتانی را روی مچ دستش بست تا سیل حاشیه ها بیشتر از همیشه به سمت پرسپولیس روانه شود. او که بعدها به عنوان یکی از مقصرین اصلی شکست سرخ ها معرفی شد، در واکنش به انتقاد پیشکسوتان پرسپولیس و هواداران گفته بود: "بازوبند کاپیتانی فقط یک تکه پارچه است!"

با شروع لیگ یازدهم و بازگشت علی کریمی به پرسپولیس ؛ هیچ کدام از مدعیان کاپیتانی به خودشان اجازه ندادند در خصوص بستن این بازوبند اظهار نظر کنند. کریمی که طی دو سال گذشته تغییرات رفتاری قابل توجهی هم داشته است، حالا دوباره به بازوبند کاپیتانی تیمش شخصیت می دهد.
    مردی که به جای فحاشی به هواداران تیمش بعد از شکست سنگین پرسپولیس مقابل رقیب سنتی به میان آن ها می رود و از هواداران دل شکسته عذرخواهی می کند. کاپیتان سرخ ها حالا بعد از هر مسابقه به رسم بازی های بوندس لیگا ، بازیکنان پرسپولیس را برای تقدیر از هواداران به 4 سوی ورزشگاه آزادی می برد.
    کاپیتان پرسپولیس در لیگ یازدهم بجای شوخی های بچه گانه و ترساندن مسافران هواپیما ، به نمایندگی از جامعه فوتبال در مراسم سالگرد جهان پهلوان تختی شرکت می کند و پیراهن امضا شده اش را به یک مادر دلشکسته هدیه می دهد.
    او که در طرفه العینی آرزوی بلند قامت ترین جوان ایرانی را برآورده کرد ، همان مردی است که در شب تولدش به جمع کودکان بی سرپرست می رود و 33 سالگی اش را در میان آرزوهای کودکانه آن ها جشن می گیرد.
    کریمی که در نیم فصل نخست تنها ناجی پرسپولیس در بسیاری از مسابقات بود ، حالا با هدایت دنیزلی در زمین مسابقه هم کیفیت متفاوتی را ارائه می کند. ستاره شماره 8 دیروز با تکنیک منحصر به فرد و تعصب مثال زدنی اش نقش عمده ای در پیروزی مقتدارنه پرسپولیس و بازگشت به یاد ماندنی دنیزلی به ورزشگاه آزادی داشت.
    در هشتاد و هشتمین دقیقه مسابقه زمانی که مدافعین پرسپولیس در هوای پیروزی 4-1 مقابل حریف ، دست از تلاش کشیدند و در کورس با مهاجم شاهین قافیه را باختند، کاپیتان 33 ساله به زحمت خود را به مهاجم شاهین رساند و پس از زدن توپ نقش بر زمین شد اما موقعیت صد در صد گلزنی را از شاگردان فیروز کریمی گرفت.
    اتفاقی که تنها بیانگر تعصب بی مثال کاپیتان شماره 8 پرسپولیس بود و البته با واکنش هواداران این تیم مواجه شد، آن ها که از بازی درخشان کاپیتان به وجود آمده بودند یکصدا با شعار "کریمی با تصب" از عملکرد درخشان جادوگر تشکر کردند، مردی که بدون شک، بازوبند کاپیتانی پرسپولیس برایش تنها یک تکه پارچه نیست!

17. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض دایی: از دنیزلی غیر از این انتظار نمی‌رفت/ حقیقی بزرگی خودش را نشان داد.

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت: مطمئن بودم دنیزلی موفق می‌شود چون جز این از او انتظاری نمی‌رفت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ علی دایی درباره آخرین شرایط راه‌آهن، سفرش به مقر فیفا و شرایط پرسپولیس و تیم ملی شرکت کرد که در زیر می‌خوانید:

شنیدیم که در جلسه‌ای که برای انتخاب بهترین بازیکن جهان رفته بودید مجددا عضو فیفا شده‌اید درست است؟
    ببخشید من 5- 6 سال است که عضو هستم و هر سال هم حکم من تمدید می‌شود امسال هم حکم من تأیید شد خدا را شکر می‌کنم که این اتفاق افتاد و در کنار بزرگان فوتبال حضور پیدا می‌کنم.

آقای دایی شاید خیلی‌ها دوست داشته باشند که در این مراسم‌ها باشند و با بزرگان فوتبال دنیا عکس بیندازند اما شما هر ساله در این مراسم حضور دارید.
    بله، من کاری ندارم که چه کسی دوست دارد در این مراسم همیشه باشد و نباشد. خدا رو شکر به عنوان یک ایرانی در این مجامع بسیار خوب و در کنار بزرگان فوتبال حضور دارم و نام ایران را زنده نگه می‌دارم. من همیشه دعا می‌کنم روزی برسد تعداد ما ایرانی‌ها در این مراسم بیشتر شود و نماینده بیشتری از ایران روی صندلی‌ها بنشیند این برای ما یک افتخار بزرگ است.

آیا جلسه‌ای با بزرگان فوتبال داشتید؟
    همه را دیدم اما جلسه‌ خاصی نداشتم با خیلی‌ها سلام‌علیک و احوالپرسی کردم و درباره مسائل جزئی حرف زدیم که فقط مسائل روز بود.

در مورد بلوکه شدن پول فدراسیون فوتبال حرف ندارید؟
    اصلا و ابدا ، اصلا به من ربطی ندارد بخواهم حرفی بزنم. این یک مسائل بین‌المللی است و به من ربطی ندارد.

اما ای کاش از مسئولان آسیایی می پرسیدید چرا سهمیه ما در لیگ قهرمانان کم شده چون هنوز مسئولان پاسخ واضحی نداده‌اند.
    سؤال خوبی پرسیدید ما فوتبال خودمان را باید از بالا درست کنیم یعنی از مدیریت تا برسیم به تجهیزات آن وقت می‌توانیم سهمیه بیشتری در لیگ قهرمانان آسیا بگیریم فقط نباید حرف بزنیم باید جامه عمل بپوشانیم تا فوتبال ما دچار مشکل نشود.

به دلیل بازی تیم ملی 12 روز قرار است لیگ برتر تعطیل شود، برخی از مربیان معترضند، نظر شما چیست؟
    ببینید اگر این موضوع به فوتبال ما ضربه بزند یا نزند این 12 روز را تعطیل می‌کنند و بعد از آن ما باید بازی‌هایمان را انجام دهیم. ما تابع تیم ملی هستیم و باز هم برای تیم ملی کشورم در مرحله دوم راهیابی به جام جهانی آرزوی موفقیت می‌کنم. امیدوارم بتوانیم به هدفمان برسیم.

دنیزلی با پرسپولیس 4 بر 1 شاهین را شکست داد، نظر شما چیست؟
    من مطمئن بودم دنیزلی با پرسپولیس نتیجه می‌گیرد، الان هم مطمئن هستم هر روز پرسپولیس بهتر می‌شود. انشاء‌الله پرسپولیس به هدفش برسد و هوادارانش خوشحال شوند و بیشتر به ورزشگاه بیایند البته از آقای دنیزلی به غیر از این انتظاری نداشتم. او بازی خوب و روانی در طول مدت حضور کمش در پرسپولیس ارائه کرده است. من برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

همانطور که می‌دانید حقیقی راهی اروپا شده، آیا از شما طبق گفته خودش رخصت گرفته است؟
    دنبال این بودم درباره این موضوع صحبت کنم به نظر من این یک موفقیت بزرگ است. رفتن حقیقی به خصوص یک دروازه‌بان ایرانی و بازی در لیگ معتبر و برتر اروپایی مسئله کوچکی نیست. حقیقی با من تماس گرفت و حرف زد من هم تمام تجاربم را در آن چند دقیقه به صورت خلاصه برایش گفتم و راهنمایی‌اش کردم، حقیقی بزرگی خودش را نشان داد . این دروازه‌بان فقط 23 سال دارد و من برای او که پتانسیل موفقیت را دارد آرزوی موفقیت می‌کنم. انشاء‌الله علیرضا در فوتبال باشگاهی اروپا بتواند به میدان برود و موفق شود.

آقای دایی راستی چرا شما شانس خودتان را در مدیریت فدراسیون فوتبال آزمایش نمی‌کنید؟
    برخی‌ها همین حرف را به من زده‌اند، من آدمی نیستم به گروه سیاسی خاصی وابسته باشم به خاطر همان شرکت نمی‌کنم. این حرف من است.

رفتن شما به مراسم انتخاب بهترین بازیکن جهان انعکاس زیادی نداشت، چرا؟
    ایرادی ندارد، سوال خوبی بود من دوست دارم چراغ خاموش بروم و چراغ خاموش برگردم اینطور بهتر است البته من باز هم می‌گویم من جایی رفته‌ام که نام ایران به آنجا رفت، این برای من مهم بود.

آقای دایی در کلاس مربیگری که حضور داشتید مثل اینکه برخی از مربیان قصد آشتی دادن شما و مایلی کهن را داشتند ماجرا چه بود؟
    اصلا این موضوع نبود. اصلا ماجرای ما سر آشتی و قهر نیست، الان دیگر دفاع از حق است و جواب توهین؛ چیز دیگری در این مسئله نیست، من فقط به دنبال حقم هستم تا همه چیز مشخص شود.

و اما حرف‌های شما را در پایان می‌شنویم.
    من امیدوار هستم بتوانم با جوانانی که در اختیار داریم راه‌آهن را به هدفمان در امسال نزدیک کنیم. ما جوانان خوبی داریم که بازی‌های خوبی را به نمایش می‌گذارند اما انشاء‌الله این بازی‌های خوب با 3 امتیازها توأم شود تا بتوانیم در بالای جدول باشیم الان گرفتن 3 امتیاز بسیار باارزش است.

perspolisnews.com

19. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض بازگشت مهدوی کیا به پرسپولیس مهم ترین انتقال نیم فصل لیگ لقب گرفت+عکس.

مرجع خبری پرسپولیس : انتقال مهدی مهدوی کیا به پرسپولیس با نظر مردم مهم ترین نقل و انتقال نیم فصل لیگ برتر فوتبال کشور لقب گرفت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ، نظرسنجی برنامه نود پنجشنبه شب به مهم ترین نقل و انتقال نیم فصل بازیکنان اختصاص داشت که بازگشت مهدوی کیا ، موشک پرسپولیس پس از 13 سال از داماش به تیم سابقش با 804 هزار رای ، معادل 58 درصد آرا مکان نخست را به خود اختصاص داد.
    پس از آن ساموئل بازیکن خارجی جدید استقلال با 26 درصد دوم شد ، و انتقال قاسم حدادی فر به تراکتور و کرارجاسم به شاهین با 11 و 5 درصد آرا عناوین سوم و چهارم را کسب کرد.
    نکته جالب نظرسنجی این جاست ، کرارجاسم که بمب نقل و انتقالات استقلال در ابتدای فصل لقب گرفته بود و قرار بود از علی کریمی بهتر باشد ، کمتر از نیم فصل طول کشید تا سر نخواستنش دعوا شود و در این نظرسنجی نیز با کسب 5 درصد آرا در رده آخر نقل و انتقالات مهم قرار گرفت.
    در نظرسنجی برنامه پیش نیز علی کریمی بازیکن پرسپولیس تکنیکی ترین بازیکن بعد از انقلاب فوتبال کشور معرفی شد و دو هفته قبل هم گل حسین بادامکی بازیکن پرسپولیس گل برتر نیم فصل لقب گرفته بود.

21. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 182 از 470 نخستنخست ... 82132172180181182183184192232282 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)