به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
نیمار: می خواهم چیزهای زیادی از مسی و رونالدو یاد بگیرم
این ستاره جوان در یک سال اخیر مورد توجه باشگاه هایی مانند بارسا و رئال قرار داشته اما او ترجیح داد قراردادش را تا سال 2014 با سانتوس تمدید کند.
سایت گل- نیمار، ستاره سانتوس، با ستایش از مسی و کریس رونالدو، تاکید کرد بسیار خوشحال خواهد شد اگر بتواند از این دو یاد بگیرد.
این ستاره جوان در یک سال اخیر مورد توجه باشگاه هایی مانند بارسا و رئال قرار داشته اما او ترجیح داد قراردادش را تا سال 2014 با سانتوس تمدید کند.
با این وجود او از دورنمای بازی در کنار دو بازیکن برتر حال حاضر دنیای فوتبال استقبال کرد.
او در گفتگو با گلوبو اسپورته گفت:" هم مسی و هم رونالدو قهرمان های من هستند. اگر بتوانم کمی از یک یاد بگیرم و آن را به بازی خودم اضافه کنم، بسیار خوشحال خواهم شد. "
یکی از شباهت های بازی نیمار و رونالدو، سبک زدن ضربات آزاد آنهاست اما نیمار تاکید کرد این شباهت اتفاقی است.
" بازیکنانی هستند که سعی می کنند از یکدیگر تقلید کنند اما زدن ضربه آزاد یک مسئله شخصی است. هر بازیکنی تکنیک خاص خودش را دارد و من هم سبک خاص خودم را دارم. من سعی نمی کنم از کسی کپی برداری کنم."
نیمار بعد از قهرمانی در رقابت های پائولیستا و کوپا لیبرتادورس با سانتوس، عنوان بهترین بازیکن آمریکای جنوبی در سال 2011 را به دست آورد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حمایت از آبیدال در سن سیرو
مدافع فرانسوی بارسلونا به زودی تحت عمل پیوند کبد قرار خواهد گرفت.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از سایت گل، پلاکارد جالبی در میان طرفداران بارسلونا در ورزشگاه سنسیرو به چشم میخورد. این پلاکارد بسیار بزرگ که از سوی گروه دلا پنیا لومباردا به ورزشگاه آورده شده بود در طرفداری از اریک آبیدال بود. این مدافع چپ در بارسلونا در انتظار پیوند کبد است.
روی پلاکارد نوشته شده بود: «آبی، دوستت داریم. تشویقت میکنیم/www.jamnews.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در پی تساوی تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا مقابل میلان ایتالیا در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسلونا بازی دفاعی بازیکنان میلان را ستود.
به گزارش واحدمرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه در میلان نوشت: مسی در پایان این بازی که در چارچوب دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد و با نتیجه تساوی صفر بر صفر خاتمه یافت گفت: همه چیز در این بازی پیچیده بود.
وی افزود: ما میتوانستیم این بازی را با پیروزی به پایان برسانیم اما بازیکنان میلان در خط دفاعی بسیار قوی ظاهر شدند. در بازی برگشت باید تمام توان خود را نشان دهیم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پيراهن امضا شده، هديه زلاتان براي آبيدال
به گزارش رسانه هاي اسپانيايي، زلاتان ابراهيموويچ، ستاره سوئدي ميلان، در ديدار شب گذشته تيمش بارسا يک پيراهن امضا شده به سيدو کيتا داد تا اين بازيکن آن را به اريک آبيدال برساند.
مهاجم روسونری به این ترتیب حمایتش را از هم تیمی سابقش که باید به زودی تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد، نشان داد.
به گزارش نشریه اسپورت، زلاتان در یک فصلی که در نیوکمپ سپری کرد، رابطه نزدیکی با آبیدال داشت و حتی بعد از پیوستن زلاتان به میلان، این رابطه حفظ شد.
زلاتان در کتاب زندگی نامه اش به شدت به گواردیولا و بازیکنان بارسا حمله کرد و به همین دلیل محبوبیت چندانی بین هواداران بارسا ندارد اما ممکن است این اقدام باعث شود در دیدار برگشت بارسا- میلان در نیوکمپ با سوت های اعتراضی کمتری روبرو شود.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادميلسون: موفقيتهاي بارسا به خاطر رونالدينيوست
ادميلسون مدافع سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که رونالدينيو يکي از عوامل و فاکتورهاي مهم موفقيت هاي اخير بارسلوناست.
رونالدینیو در طول سالهای 2003 تا 2008 در نوکمپ توپ می زد و با این تیم به دو قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت.
اکنون 4 سال از جدایی این ستاره 32 ساله از بارسا و پیوستنش به میلان و درنهایت بازگشتش به فوتبال برزیل می گذرد و ادمیلسون معتقد است که این رونالدینیو بوده که باشگاه بارسا را به اینجا رسانده است.
ادمیلسون در صحبتهایی به «بند» گفت:« رونالدینیو در بارسلونا بازیکنی استثنایی بود. من نمی دانم که در ماه های اخیر حضورش در بارسا چه اتفاقاتی برای او رخ داد. رونالدینیو در لحظاتی بحرانی به بارساآمد. با این تیم همه چیز را فتح کرد و تاریخ بارسا را عوض کرد. »
ادمیلسون ادامه داد:« 80% موفقیتهای کنونی بارسا به خاطر رونالدینیو است. او تصمیم گرفت تا بارسا را به مقصد میلان ترک کند ولی متاسفانه نتوانست در میلان، در همان سطح و اندازه های فوتبالش در بارسا باشد.»
ادمیلسون که در سال 2011 با فوتبال خداحافظی کرد در ادامه صحبتهایش یادآوری کرد که از درخشش مسی در بارسلونا متعجب نشده است.
این اسطوره 35 ساله گفت:« زمانی که مسی تازه به تیم اصلی آمده بود، من در کنارش بازی می کردم. در جلسات تمرینی ما می دیدیم که او به خاطر کیفیت بازی اش، سرعت بالایش و قدرت فوق العاده اش در کنترل توپ، بازیکن متفاوتی است.در آن دوران رونالدینیو در روزهای اوجش بود ولی ما می دانستیم که مسی هم می تواند بازیکن بزرگی باشد. رونالدینیو رفت و مسی تدریجا به همان اهمیتی دست یافت که رونی در بارسا داشت. از سال 2007 مسی به گلها و بازیهایی رسید که اصلا طبیعی نبود.»
www.varzesh3.com
هفته سي و يکم لاليگا اسپانيا
در اولين سري از مسابقات هفته سي و يک لاليگا اسپانيا تيم فوتبال اوساسونا پذيراي کهکشاني هاي مادريدي خواهد شد.
فردا شب پیکارهای این هفته با انجام 5 دیدار آغاز خواهد شد که ورزشگاه رینو ناوارا ، محلی خواهد بود که یاران جواد نکونام در تیم اوساسونا به استقبال از مردان خوزه مورینیو خواهند شتافت.
رئالی ها در بازی رفت 7 بر یک هم تیمی های کاپیتان تیم ملی ایران را درهم شکستند. اکنون برای حفظ موقعیت خوب خود در رده نخست جدول به تجدید پیروزی می اندیشند. در مقابل میزبان، چشم امید به حضور نزدیک به 20 هزار نفر تماشاگرش در ورزشگاه دارد تا با استفاده از حمایت های مستمر آنان، تیم کنونی رده ششم جدول بلکه بتواند خللی در بازی مادریدی ها ایجاد کند.
این دو حریف تاکنون 23 مرتبه در سطح لالیگا با یکدیگر مواجه شدند که رئالی ها در 14 بازی برنده از زمین خارج شدند 5 مرتبه نیز توسط اوساسونا شکست خوردند و 4 مسابقه نیز با تساوی خاتمه یافته است.
در دیداری دیگر بارسلونا، مدافع قهرمانی این پیکارها و تیم رده دوم کنونی جدول میزبان بیلبائو است.
برنامه سایر مسابقات به این شرح است:
سانتاندر- گرانادا
خیخون – ساراگوسا
مالاگا – بتیس
در شرایط کنونی رئال مادرید با 75 امتیاز صدرنشین است و بارسلونا با 69 امتیاز صاحب پله دوم است.
والنسیا ، مالاگا و لوانته به ترتیب در رده های سوم تا پنجم حضور دارند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
جوابیه رسمی باشگاه میلان در مورد شکایت بارسلونا
پس از دیدار شب گذشته دو تیم، کاتالان ها و به ویژه پپ گواردیولا در مورد وضعیت چمن سن سیرو اعتراض داشتند
سایت گل- نتیجه دیدار میلان و بارسلونا در حالی با نتیجه 0-0 مساوی و در چهارچوب دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 12-2011 در سن سیـرو به پایان رسید، که بارسلونایی ها بخصوص پپ گواردیولا در مورد وضعیت چمن سن سیرو اعتراض داشتند و حتی در این مورد شکایتی را تسلیم یوفا کردند.
به گزارش میلانیستا دات آی آر، باشگاه میلان جواب خود نسبت به این اعتراض را در دو بخش عنوان کرد که آن را در ذیل میخوانیـد:
1- مرطوب کردن زمین مسابقه مطابق قوانین یوفا تا یک ساعت قبل از شروع مسابقه کاملا بدون منع قانونی میباشد. و این مساله هیچ تناقضی با آنچه در قوانین لیگ قهرمانان اروپا بیان شده است ندارد. و مرطوب کردن زمین برای رسیدن به شرایط آرمانی خود، کاملا طبیعی است..
- تیـم بارسلونا به همراه کادر فنی خود شب قبل از بازی در سن سیرو و در زمین اصلی تمرین کرده بودند، و تا آن زمان آنها هیچ اعتراضی به نوع چمن زمین سن سیرو ارائه نداده بودند. ضمن این که داوران رسمی یوفا و دست اندکاران فنی کمیته یوفا قبل از شروع این دیدار کاملا زمین را مورد بررسی قرار داده بودند و هیچ نکته تامل برانگیزی در مورد چمن سن سیرو برای آنها به وجود نیامده بود..
این جوابیه رسمی باشگاه میلان در مورد اعتراض باشگاه کاتالانی به چمن سن سیرو بود. قرار است یوفا هم در این مورد بررسی های لازم را انجام داده و باید دید در نهایت چه تصمیم اتخاذ خواهد شد؛ هرچند مطمئنا تاثیری در نتیجه این دیدار نخواهد داشت.
این مدافع بعد از ژاوی رکورد بیشترین تعداد بازی برای بارسلونا را دارد. ژاوی با 617 بازی بیشترین بازی را انجام داده است.
کاپیتان کارلس پویول 549 امین بازی خود را در برابر آ.ث میلان در چهار چوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا انجام داد که با رکورد بازیکن افسانه ای بارسلونا یعنی میگوئل برناردو بنکتی برابری می کند. این مدافع آبی اناری ها در دوم اکتبر 1999 در ترکیب بازی با وایادولید، در زمان مربی گری فان خال قرار گرفت و اولین بازی اش را برای بارسلونا انجام داد. 12 سال و 5 ماه بعد، او از لحاظ تعداد بازی با مدافع سالهای پبش بارسا یعنی میگوئلی - معروف به تارزان - که برای بارسا از سال 1973 تا سال 1989 بازی می کرد، برابری می کرد.
دومین نفر بعد از ژاوی
پویول، که با یک بازی دیگر می تواند میگوئل را از سر راه بردارد تنها ژاوی را بالای خود می بیند که 617 بازی رسمی برای بارسلونا انجام داده است؛ ژاوی یک سال قبل از کاپیتان به تیم اول دعوت شده بود.
مسي و رونالدو قهرمان هاي ستاره سانتوس
نيمار، ستاره سانتوس، با ستايش از مسي و کريس رونالدو، تاکيد کرد بسيار خوشحال خواهد شد اگر بتواند از اين دو ياد بگيرد.
![]()
با این وجود او از دورنمای بازی در کنار دو بازیکن برتر حال حاضر دنیای فوتبال استقبال کرد.
او در گفتگو با گلوبو اسپورته گفت:" هم مسی و هم رونالدو قهرمان های من هستند. اگر بتوانم کمی از یک یاد بگیرم و آن را به بازی خودم اضافه کنم، بسیار خوشحال خواهم شد. "
یکی از شباهت های بازی نیمار و رونالدو، سبک زدن ضربات آزاد آنهاست اما نیمار تاکید کرد این شباهت اتفاقی است.
" بازیکنانی هستند که سعی می کنند از یکدیگر تقلید کنند اما زدن ضربه آزاد یک مسئله شخصی است. هر بازیکنی تکنیک خاص خودش را دارد و من هم سبک خاص خودم را دارم. من سعی نمی کنم از کسی کپی برداری کنم."
نیمار بعد از قهرمانی در رقابت های پائولیستا و کوپا لیبرتادورس با سانتوس، عنوان بهترین بازیکن آمریکای جنوبی در سال 2011 را به دست آورد.
ادميلسون: موفقيتهاي بارسا به خاطر رونالدينيوست
ادميلسون مدافع سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که رونالدينيو يکي از عوامل و فاکتورهاي مهم موفقيت هاي اخير بارسلوناست.
![]()
رونالدینیو در طول سالهای 2003 تا 2008 در نوکمپ توپ می زد و با این تیم به دو قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت.
اکنون 4 سال از جدایی این ستاره 32 ساله از بارسا و پیوستنش به میلان و درنهایت بازگشتش به فوتبال برزیل می گذرد و ادمیلسون معتقد است که این رونالدینیو بوده که باشگاه بارسا را به اینجا رسانده است.
ادمیلسون در صحبتهایی به «بند» گفت:« رونالدینیو در بارسلونا بازیکنی استثنایی بود. من نمی دانم که در ماه های اخیر حضورش در بارسا چه اتفاقاتی برای او رخ داد. رونالدینیو در لحظاتی بحرانی به بارساآمد. با این تیم همه چیز را فتح کرد و تاریخ بارسا را عوض کرد. »
ادمیلسون ادامه داد:« 80% موفقیتهای کنونی بارسا به خاطر رونالدینیو است. او تصمیم گرفت تا بارسا را به مقصد میلان ترک کند ولی متاسفانه نتوانست در میلان، در همان سطح و اندازه های فوتبالش در بارسا باشد.»
ادمیلسون که در سال 2011 با فوتبال خداحافظی کرد در ادامه صحبتهایش یادآوری کرد که از درخشش مسی در بارسلونا متعجب نشده است.
این اسطوره 35 ساله گفت:« زمانی که مسی تازه به تیم اصلی آمده بود، من در کنارش بازی می کردم. در جلسات تمرینی ما می دیدیم که او به خاطر کیفیت بازی اش، سرعت بالایش و قدرت فوق العاده اش در کنترل توپ، بازیکن متفاوتی است.در آن دوران رونالدینیو در روزهای اوجش بود ولی ما می دانستیم که مسی هم می تواند بازیکن بزرگی باشد. رونالدینیو رفت و مسی تدریجا به همان اهمیتی دست یافت که رونی در بارسا داشت. از سال 2007 مسی به گلها و بازیهایی رسید که اصلا طبیعی نبود.»
همون طور که مسی هم بهش اشاره کرده:فقط خدا
پیغام گواردیولا به شکیرا: دست از سرپیکه بردار
مربی جوان بارسلونا پیغام روشنی برای خواننده کلمبیایی دارد
سایت گل- مدتی است که شکیرا، نامزد جرارد پیکه مدافع باتجربه بارسلوناست و همین موضوع باعث شده تا پیکه و شکیرا یکی از جنجالی ترین زوج های فوتبالی در اسپانیا لقب بگیرند
اشنایی پیکه و شکیرا به بعد از رقابتهای جام جهانی 2010 برمی گردد؛ البته در طول این مدت، فوتبال پیکه دچار فراز و نشیب هایی شده و خیلی ها معتقدند که آشنایی و نامزدی او با شکیرا، باعث شده تا فوتبالش دچار افت شود .
در طول این مدت پیکه بارها از ترکیب اصلی تیم گواردیولا کنار رفته و شنیده می شد که اختلافاتی میان این شاگرد و مربی وجود دارد. با وجودی که رابطه پیکه و شکیرا باعث شد تا نام باشگاه بارسلونا هم بیش از پیش در میان کسانی که کمتر فوتبال را دوست دارند، برسر زبان ها بیفتد ، اما گواردیولا چندان موافق این موضوع نیست
طبق گزارشی که در هفته های اخیر در رسانه های اسپانیایی بازتاب یافته و به گزارش سایت فانیک،حتی شنیده می شد که شرط تمدید گواردیولا برای تمدید قراردادش با بارسا، فروش جرارد پیکه است. و او اعلام کرد بود که اگر سران بارساپیکه را نفروشند، او قراردادش را تمدید نخواهد کرد. طبق صحبتهای گواردیولا، شکیرا، عامل اصلی پرت شدن حواس پیکه است.
اگر این روند ادامه یابد،چندان بعید به نظر نمی رسد که در ماه های آتی اخباری درمورد برهم خوردن رابطه این دو زوج جوان را بشنویم تا درامی شبیه به جدایی الکس رودریگس، ستاره نیویورک یانکیس از کامرون دیاز را به خاطر دستور مربی تیمش ،درمورد پیکه و شکیرا هم بشنویم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرین بارسا در کمپ جوانان اینتر
آبی و اناری ها که چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان به تساوی بدون گل رسیدند، روز گذشته در مرکز ورزشی جاچنتو فاکتی و در حضور 1000 هوادار اینتر به تمرین پرداختند
سایت گل- پس از اینکه اعتصاب سراسری در اسپانیا، مانع از بازگشت تیم بارسا شد، بازیکنان این تیم روز گذشته در آکادمی جوانان باشگاه اینتر تمرین کردند.
آبی و اناری ها که چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان به تساوی بدون گل رسیدند، روز گذشته در مرکز ورزشی جاچنتو فاکتی و در حضور 1000 هوادار اینتر به تمرین پرداختند.
این در حالی است که ستاره اصلی بارسا از جمله مسی که در دیدار مقابل میلان به میدان رفتند، یک تمرین سبک را پشت سر گذاشتند.
مارکو برانکا، مدیر فنی ، پیرو آسولیو، مدیر ورزشی و روبرتو سامادن، مدیر آکادمی جوانان باشگاه اینتر نیز برای دیدن تمرینات بارسا حضور پیدا کردند و در پایان تمرین با پپ گواردیولا برای دقایقی صحبت کردند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)