بعدش صفحه سفید میشه![]()
بعدش صفحه سفید میشه![]()
یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید فیفا 15 رو هر وقت نصب میکنم و میزنمش اصلا بالا نمیاد و هیچ ارور و پیام خاصی هم نمیاد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه راه حلی بلدید راهنمایی کنید.
این سوال رو یکی از رفقام ازم پرسیده لطفا جواب بدید تا راه حلی براش پیدا کنیم
کسی جواب مارو نمیده!!!!!!!!!!!!!!!
زبون رو انتخاب میکنم ارم شرکتو نشون میده بعدش میگه اسپیس یا استارت رو بزنید میزنم یکم میچرخه بعد گیر میکنه
داشتم توی سی دی نصبش میگشتم که یه فایل به اسم فیفا15بود کلیک میکنم مینویسه منبع پیدا نشد!!!!!
سلام خدمت بچه های گل سایت.
با عرض پوزش من یه سوال داشتم اگه یکی بزرگواری کنه بهم کمک کنه ممنون میشم.
راستش من به تازگی فیفا 15 بازی میکنم قبلش اصلا دوست نداشتم از اونجائی که خیلی تعریف کریر مود رو میکنن خیلی دوس دارم ببینم چجوریه منتهی اصلا با قسمت منینجر مود آشنا نیستم یعنی لپه کلام اینکه میخوام بدونم آموزشی چیزی هست که بشه باهاش تمرین کرد و یاد گرفت که چطور مدیریت کنیم باشگاه رو؟؟!!
برای مثال من یه بازیکن رو جستجو میکنم و میزارم تو shortlist اما نمیدونم کجا میره یا مثلا به یه بازیکن پیشنهاد میدم اما اول فصل نمیاد و معلومم نیست ک کی میاد![]()
عزیز مدیریت تیم کار خیلی شاخی نیست.شما باید تا میتونید بازیکناتونو راضی نگه دارید.حقوق مناسب همراه با تمدید قرارداد و بازی دادن بهشون مهمه.
میتونین اکادمی بازیکنان نوجوان بزنید،میتونید استعدادیاب بفرستید کشورای مختلف تا بازیکنان خوب رو کشف کنند.
قسمت شورت لیست هم اگه اشتیاه نکنم تو بخش ترانسفرز هست،یکی از گزینه هاش شوک رو باید بدی دست راست میره تو قسمت شورت لیست
مطمئن نیستم فک کنم قسمت سرچ باشه
در مورد خرید اگه با یه بازیکن با باشگاه مقابل و خود بازیکن مذاکره کنید و قبول کنن.قراردادو که امضا کرد میاد تو تیمت.مگه اینکه اگه سال اخر قرارداش باشه با تیمش،نیم فصل باهاش مذاکره کنی که مثلا اخر فصل گه میشه همون شروع فصل جدید به صورت رایگان بیاد تو تیم شما و شما فقط باهاش سر حقوق بازیکن مذاکره کنید
ویرایش توسط aliexpress : 08-31-2015 در ساعت 23:02
اقا چجورش باید حقوق بازیکنا رو زیاد کرد؟
pouya82.blogfa.com
به این وبلاگ برید ضرر نمی کنید
سلام . چرا قسمت edit player همیشه غیر فعال هست و هیچ وقت فعال نمیشه ؟
توی کریر مود میگی ؟!
pouya82.blogfa.com
به این وبلاگ برید ضرر نمی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)