به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
نکاتی از پیروزی بارسا برابر لوانته
کارلوس پویول در بازی برابر لوانته دوباره پایش به گل باز شد و پس از یک سال طعم شیرین گلزنی را چشید.
پویول برای بازی با لوانته از کمند مصدومیت رهایی یافت و آماده بازی کردن مجدد برای تیمش شد. او نود دقیقه به طور کامل برای بارسا بازی کرد تا پانصد و نود و یکمین بار در لباس بارسلونا به میدان برود. وی در بازی با لوانته ششمین گل خودش را برای باشگاهش به ثمر رساند. تقریباً یک سال پیش بود که کاپیتان کارلوس پویول در در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی مقابل مالاگا گلزنی کند.
در ادامه به برخی از نکات جالب بازی بارسلونا برابر لوانته اشاره خواهیم کرد.
1- در ده گل اخیر کارلوس پویول، هفت گل از روی ضربه سر به ثمر رسیده است.
2- با گلی که پویول زد، تعداد بازیکنان بارسلونا که در این فصل گل زده اند به عدد 15 رسید. مسی با 18 گل در صدر بهترین گلزنان بارسلونا قرار دارد.
3- آخرین پیروزی 5-1 بارسلونا دقیقاً یک سال پیش بود، در 27 ژانویه 2013 و در هفته ی بیست و یکم لالیگا و برابر اوساسونا. در آن بازی مسی 4 گل زد و پدرو هم یکبار موفق شد دروازه حریف را باز کند.
4- الکسیس اولین گل خود را در رقابت ها جام حذفی در این فصل به ثمر رساند. او در دو بازی اخیر 3 گل به ثمر رسانده و در حال حاضر مجموع گلهای او در لالیگا و جام حذفی 14 گل می باشد.
5- الکسیس موفق شد برای هشتمین بار، با پیراهن بارسا دبل کند (یکی از این 8 دیدار با هت تریک وی همراه بوده). نکته جالب این است که 7 مرتبه از این 8 بار در نیوکمپ رخ داده است.
6- آدریانو نیز در این بازی برای بارسا گلزنی کرد، او حالا در این فصل 3 گل برای بارسا زده و در کل نیز 13 بار برای بارسا گلزنی کرده است.
7- با گلزنی فابرگاس، وی اولین گل خود را در سال 2014 برای بارسا به ثمر رساند. لازم به ذکر است که او در 32 بازی بارسا موفق شده است که 12 گل به ثمر برساند.
8- نکته مهم و برجسته این بازی حضور مجدد اینیستا در ترکیب تیم بود. او یک نیمه در میدان حضور داشت. مصدومیت اینیستا در ویسنته کالدرون رخ داده بود.
9- بارسلونا در سال 2014 تنها سه بار دروازه اش باز شده که همه این گلها را از لوانته دریافت کرده است!
10- نتیجه نهایی 4 بازی بارسلونا برابر لوانته در این فصل به این شرح است: 17-3!
11- سرجی روبرتو هفدهمین بازی متوالی خود را برای بارسا انجام داد. آخرین دیداری که سرجی روبرتو در آن حضور نداشت، مربوط به پیروزی 3-1 برابر میلان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا می شود.
12- الکس سانگ اولین کارت زرد سال 2014 خود را دریافت کرد. ژاوی، پدرو و مسی تنها بازیکنان بارسا هستند که در این فصل کارت زرد دریافت نکرده اند.
13- سانگ بیشترین پاس صحیح را در این بازی داد: 124 پاس صحیح از 133 پاس.
14- لیونل مسی در این دیدار 90 دقیقه روی نیمکت بود. آخرین باری که این اتفاق رخ داده بود، به دیدار برگشت بارسا برابر بایرن در فصل گذشته بر میگردد.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والنسيا بيشترين استفاده را ازسلاحهايش برد
سرخيو بوسکتس پس از شکست سه بر دو بارسلونا مقابل والنسيا اظهار داشت: از زماني که در اين ورزشگاه شکست خورديم، زمان زيادي ميگذرد. والنسيا بيشترين استفاده را از سلاحهايش کرد و ما نتوانستيم کاري بيشتر از اين انجام دهيم.
به نقل از فارس،وي ادامه داد: والنسيا زير نظر مربي جديد موقعيت بهتري دارد و از وجود بازيکنان بسيار خوبي بهره ميبرد. بازي را عالي شروع کرديم. در يک ساعت اول مسابقه عالي بوديم و فرصتهاي گلزني زيادي خلق کرديم. پس از آن، نوبت به آنها رسيد و ما خوب کار نکرديم. اين بدشانسي ما بود.
هافبک بارسلونا خاطرنشان کرد: مدافعان در روزي که سه گل دريافت کنند، روز بدي را پشت سر گذاشتهاند. ضربهاي که به من وارد شد، فقط يک دقيقه طول کشيد و مصدوم نشدم.
منبع:ورزش3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
ویرایش توسط azeraspeed : 02-02-2014 در ساعت 23:01
پله: در حال حاضر رونالدو از مسي بهتر است
پله ميگويد رونالدو در چند سال گذشته توانسته با عملکرد بينظير خود، خودش را برتر از ليونل مسي نشان دهد.
کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي در سال 2013 موفق شد در نهايت پس از چهار سال با کنار زدن ليونل مسي به عنوان "برترين بازيکن فوتبال جهان" انتخاب شود. او نمايش خوب خود را در سال 2014 نيز ادامه داد و موفق شده است با بازيهاي خوبش فاصله رئال مادريد و بارسلونا را در ليگا کاهش دهد.
به نقل از ايسنا،پله، اسطوره فوتبال برزيل در پاسخ به سوالي درباره مقايسه کريستيانو رونالدو و ليونل مسي، گفت: رونالدو در دو، سه سال گذشته عملکرد خوبي در تيمش داشته و به نظر من توانسته خود را بالاتر از ليونل مسي به عنوان بهترين بازيکن جهان معرفي کند. فکر ميکنم در حال حاضر بي شک رونالدو بهترين بازيکن جهان باشد.
پله در ادامه گفت: ليونل مسي پنج سال استثنايي را در بارسلونا پشت سر گذاشت، اما در دو سال گذشته و امسال او مشکل داشته و بيشتر با مصدوميت دست و پنجه نرم کرده است. او بازيهاي خيلي کمي در اين فصل براي تيمش بازي کرده است.
رونالدو در سال 2013 عملکرد بسيار خوبي در ليگا داشت و طي 59 بازي موفق شد 69 گل را به ثمر برساند. او اين فصل 14 گل بيشتر از ليونل مسي در رقابتهاي ليگا به ثمر رسانده است و "آقاي گل" رقابتها محسوب ميشود.
پله در پايان گفت: مسي کارهايي را در زمين مسابقه انجام ميدهد که من زماني که در سانتوس بودم انجام مي دادم. رونالدو بر خلاف مسي يک قدم جلوتر بازي ميکند بنابراين فکر ميکنم رونالدو بازيکن مهمتري باشد که گلهاي بيشتري را به ثمر ميرساند.
پله که در مراسم "برترينهاي فوتبال جهان" موفق شد اولين توپ طلاي افتخاري را کسب کند جايزه برترين بازيکن فوتبال جهان را به کريستيانو رونالدو پرتغالي اهدا کرد.
منبع:ورزش3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
ویرایش توسط azeraspeed : 02-02-2014 در ساعت 23:00
مسي: مارتينو با ويلانووا فرق دارد
ستاره آرژانتيني خط حمله بارسلونا با ابراز تاسف از شکست اخير تيمش برابر والنسيا تاکيد کرد ميان تاکتيکهاي سرمربي فعلي و سرمربي پيشيناش تفاوتهايي وجود دارد.
به نقل از نشريه مارکا، ليونل مسي در خصوص شکست 3 بر 2 بارسلونا در ورزشگاه نيوکمپ مقابل والنسيا که روز شنبه هفته جاري رقم خورد، اظهار داشت: اين روز براي بارسلونا روز تلخي بود. البته من به شخصه از وضعيت خود راضي هستم، چون پس از پايان دوره ريکاوريام، اکنون چند بازي متوالي است در که ميدان حضور دارم. از لحاظ روحي و رواني نيز شرايط خوبي دارم. اينکه من براي مدتي اُفت کرده بودم درست است اما فکر ميکنم آن دوره اکنون تمام شده است.
مسي در ادامه به بيان تفاوتهاي موجود ميان سبک مربيگري خراردو مارتينو، سرمربي حال حاضر بارسلونا و تيتو ويلانووا، سرمربي فصل گذشته کاتالانها پرداخت و تصريح کرد: هر سرمربي ايدههاي خاص خودش را دارد. به نظر من تاکتيکها و شيوه مربيگري تيتو ويلانووا بيشتر شبيه شيوه تاکتيکها و شيوه مربيگري پپ گوارديولا بود، چرا که آنها سالها در کنار هم کار کرده بودند. تاتا اما متفاوت است و تفاوت ميان او و تيتو کاملاً مشخص است.
مسي در پايان به جام جهاني 2014 اشاره داشت و ابراز اميدواري کرد بتواند همراه با آلبيسلسته تا فينال اين رقابتها بالا برود. وي که تيم ملي کشورش در مرحله گروهي جام جهاني 2014 با تيمهاي ملي ايران، نيجريه و بوسنيوهرزگوين در گروه F قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: قهرماني در جام جهاني روياي تمام مردم آرژانتين است. تيم ما پيشرفت زيادي داشته است اگرچه هنوز در برخي حوزهها نياز به پيشرفت دارد. به نظر من آرژانتين در اوج پا به جام جهاني ميگذارد. بازي در فينال يک رويا است، فرقي نميکند برابر برزيل يا برابر هر تيم ديگري باشد.منبع:ورزش3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
توقف رئال مقابل بيلبائو در شب اخراج رونالدو
تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار مقابل اتلتيک بيلبائو متوقف شد تا همامتياز بارسلونا شود.
رئال مادريد در سن مامس خانه اتلتيک بيلبائو به ميدان رفت و اين بازي با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
در اين بازي خسه روئريگوئر در دقيقه 65 براي کهکشانيها گل زد و گومز در دقيقه 72 بازي را به تساوي کشاند.
ضمن اينکه کريستيانو رونالدو دارنده توپ طلاي سال 2013 در دقيقه 75 با دريافت کارت قرمز از زمين اخراج شد.
شاگردان آنچلوتي بهترين فرصت را داشتند تا با برد در خانه حريف، بارسا را پشتسر بگذارند اما اين اتفاق رخ نداد و آنها با فرصت سوزي همامتياز کاتالانها با 54 امتياز در مکان سوم باقي ماندند.
پيش از اين ديدار اتلتيکو با برتري مقابل سوسيهداد با 57 امتياز به صدر لاليگا صعود کرده بود.منبع:ورزش3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
پيکه: خوشحالم رونالدو توپ طلا را برد
مدافع تيم بارسلونا با اعلام اينکه پپ گوارديولا بهترين مربي او بوده، ميگويد رونالدو شايسته کسب توپ طلا بوده است.
رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد موفق شد در سال 2013 به چهار سال سلطه ليونل مسي پايان دهد و به عنوان مرد سال فوتبال جهان انتخاب شود.
جرارد پيکه مدافع بارسلونا درباره انتخاب کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي تيم رقيب که موفق شد ارزشمندترين جايزه انفرادي فوتبال جهان را در سال 2013 کسب کند، گفت: انتخاب رونالدو باعث شگفتيخيليها شد که رونالدو را نميشناسند اما من از انتخاب رونالدو شگفتزده نشدم. به نظرم رونالدو شايسته دريافت توپ طلاي فوتبال بود. او بازيکن بزرگي است که در سال 2013 موفق شد عملکرد بسيار خوبي از خود نشان دهد. رونالدو هميشه سعي ميکند که پيشرفت کند و بتواند کارهاي خارق العاده در زمين مسابقه انجام دهد به همين خاطر خوب بود که او مزد زحمات خودش را بگيرد . رونالدو خيلي براي کسب توپ طلا زحمت کشيد و بالاخره به چيزي که مستحق آن بود، رسيد. من هميشه بازيهاي رونالدو را ستايش کردم و رابطه خوبي با او داشتم. البته مدتهاست که با او حرف نزدم، زيرا شماره همراهم را هر چند يک بار عوض ميکنم، درست مانند او. رونالدو پسر خوبي است که در چند وقت اخير پيشرفت زيادي کرده است. زماني که به منچستريونايتد آمدم او خيلي به من کمک کرد تا در اين تيم جا بيفتم.
مدافع بارسلونا در ادامه به تمجيد از پپ گوآرديولا ، سرمربي سابق تيم خود پرداخت و گفت: گوآرديولا مربي درجه يکي است. در تيم بارسلونا تلاش زيادي کرد و تيم متفاوتي ساخته بود. گوآرديولا کسي است که فوتبال را خوب ميفهمد. پپ فوتبال را خيلي خوب ميفهمد و زير نظر او توانستم خوب پيشرفت کنم. هيچ وقت دوراني که زير نظر او توانستم فوتبال بازي کنم را فراموش نميکنم. او براي بارسلونا خيلي تلاش کرد و 24 ساعته خودش را وقف باشگاه کرد.
پيکه ادامه داد: رفتن گوآرديولا از بارسلونا يک مساله شخصي بود درست مانند اتفاقي که براي ساندرو روسل رخ داد.
بارسلونا اين هفته با شکست چهار بر دو برابر والنسيا صدر جدول ليگا را از دست داد و اين هفته در هفته بيست و سوم مهمان سويا خواهد بود. منبع=VARZESH3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
یکی از شرکای بارسا که با شکایتش از روسل مقدمه استعفای او از ریاست بارسلونا را فراهم آورد حالا اعلام کرده که پرونده این شکایت را دنبال خواهد کرد
سایت گل- جوردی کاسس یکی از سهامداران باشگاه بارسلونا چندی پیش به دلیل وجود ابهامات در پرونده خریداری نیمار برای بارسا، این پرونده را به دادگاه کشید و به نحوی ساندرو روسل را مجبور به استعفا از سمت ریاست باشگاه کاتالان نمود، روز گذشته اعلام کرد که شکایتش از روسل را دنبال نخواهد کرد.
اما امروز او دوباره اعلام کرده که تا زمانی که سران بارسا به صورت کتبی تضمین ندهند که قصد تلافی این اقدام را ندارند، از این شکایت صرف نظر نخواهد کرد.
جوردی کاسس عصر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که این پرونده را دنبال خواهد نمود.
در طول روزهای اخیر جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس کنونی باشگاه بارسلونا و جوردی کاردونر، یکی از مقامات این باشگاه جلسات متعددی با آقای کاسس داشتند و به او قول دادند که اقدامی را علیه او وافراد دیگر انجام نخواهند داد. اما حالا آقای کاسس خواسته تا سران بارسا به صورت کتبی چنین تعهدی بدهند.
تا چند روز پیش شنیده می شد که آقای کاسس قصد دارد تا از شکایتش صرف نظر کند و قرار بود تا با جوردی فریه سا، سخنگوی باشگاه بارسلونا دیدارکرده و کتبا از او تعهدی دریافت کند که سران بارسا قصد تلافی این اقدام را ندارند. این جلسه کنسل شد و در روز دوشنبه نیز این جلسه برگزار نشد و از همین رو آقای کاسس اعلام کرد که شکایتش را دنبال خواهد کرد و از این شکایت منصرف نشده است
منبع:سایت گل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر این قرارداد پیش از این تمدید نشده، به این خاطر بود که مقامات بارسا می خواستند که اول قرارداد اینیستا را تمدید کنند
سایت گل-روز 27 دسامبر سال 2013 بود که سران باشگاه پاری سن ژرمن احتمال تلاش آنها برای جذب لیونل مسی را تکذیب کردند؛ اما حالا این بار روزنامه اکیپ در گزارشی احتمال تلاش این باشگاه برای خریداری مسی را مورد بررسی قرار داده و درعین حال یادآوری کرده که انجام این انتقال کار سختی است.
دراین گزارش می خوانیم:« تیم قهرمان فرانسه تصمیم گرفته تا شانسش را امتحان کند و برنامه ریزی ها برای خریداری مسی وانتقال او به پاریس برای فصل آینده را آغاز کرده. پیوستن مسی به پی.اس.جی باعث افزایش سرعت بازی این تیم و ریتم بازی آنها می شود. تیمی که رویای فتح جام های اروپایی و افتخارات جهانی را دارد.»
اگر سران پی.اس.جی با خریداری دیوید بکام در بازار نقل وانتقالات زمستان 3-2012 یک بمب خبری را منفجر کردند، اما در صورت انتقال مسی به این تیم، آنها می توانند بمب خبری قرن را بترکانند. این درحالی است که روزنامه اسپورت روز 27 دسامبر از قول مقامات پی.اس.جی نوشته بود که آنهاتلاشی برای خریداری مسی انجام نمی دهند.
منتظر تمدید قرارداد مسی باشید
دراین شرایط، سران باشگاه بارسا نیز بیکار ننشسته اند و باوجود تغییرات در بالاترین رده مدیریتی باشگاه وکناررفتن ساندرو روسل و نشستن جوزپ ماریا بارتومئوبه جای او، سران این باشگاه قصد داند تا به زودی قرارداد مسی را تمدید کرده و رقم دستمزد او را افزایش دهند.
آقای بارتومئو دراولین کنفرانس خبری اش به عنوان رئیس جدید باشگاه بارسلونا از تمدید قریب الوقوع قرارداد مسی خبر داد ویادآوری کرد که این اتفاق به زودی رخ خواهد داد؛ چرا که مذاکرات میان ساندرو روسل رئیس سابق باشگاه و خانواده مسی انجام شده و توافقات به دست آمده.اگر این قرارداد پیش از این تمدید نشده، به این خاطر بود که مقامات بارسا می خواستند که اول قرارداد اینیستا را تمدید کنند.حالا بهبود بخشیدن قرارداد مسی اولویت اول کاری تیم کاتالان است و باید منتظر این اتفاق باشیم
با امضای این قرارداد، رقم دستمزد مسی بهبود بخشیده شده و او دستمزدی مشابه با کریس رونالدو در رئال مادرید می گیرد.
ستاره پرتغالی حالا سالی 18 میلیون یورو به صورت فیکس و 3 میلیون یوروی متغیر دستمزد می گیرد و مسی هم دستمزدی دراین حد و حدود خواهد داشت.او تا به امروز سالی 13 میلیون یورو به صورت خالص دستمزد داشت و درصورت محقق شدن اهداف از پیش تعیین شده این رقم تا 16 میلیون یورو نیز می رسید.
منبع:سایت گل
مارتينو: هنوز قهرمانی در دستان ما قرار دارد
خراردو مارتينو سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت که با وجود باخت اخير تيمش در برابر والنسيا هنوز قهرماني در رقابتهاي فوتبال لاليگاي اسپانيا در دستان تيمش قرار دارد.
مارتينو گفت: اگر چه در رتبه دوم جدول قرار داريم به نظرم اين موضوع(قهرماني در لاليگا)در دستان ما قرار دارد.ما هم اکنون صدرنشين نيستيم اما مي توانيم در پايان فصل به آن (قهرماني )برسيم.اين موضوع به ما بستگي دارد.شايد دوباره دچار اشتباه شويم اما همه چيز به ما بستگي دارد.
وي افزود:ما در طول فصل هم در برابر تيمي چون لوانته هم امتيازاتي را از دست داديم.اين يک حقيقت است که ما در رده دوم جدول هستيم و بازي پاياني ما هم در برابر تيم صدر نشين کنوني لاليگا و در ورزشگاه خانگي خواهد بود اما راهي طولاني پيش رو داريم و بايد به مبارزه خود ادامه خواهيم داد.
وي در ادامه گفت:زماني که يک شکست وجود دارد بازي بعدي مي تواند شانسي براي اعاده حيثيت باشد.حتي اگر قرار باشد در بازي آتي خود در نيمه نهايي جام حذفي به ميدان برويم اهميت اين موضوع دو چندان خواهد بود.نه تنها بايد چهره اي متفاوت از خود نشان دهيم بلکه بايد در اين بازي تعيين کننده باشيم زيرا اين بازي بازي رفت و نود دقيقه اول است که از اهميت زيادي برخوردار است و پس از آن بايد در سن سباستيان راحت تر و با خيالي آسوده به ميدان برويم.
مارتينو درباره لئونل مسي مهاجم آرژانتيني تيمش گفت:به نظرم او(مسي)در تمامي لحظه هاي بازي اهميت خود را درک مي کند.او با ديگر بازيکنان تيم همکاري مي کند.زماني که پنج بازيکن تيم رقيب وي را احاطه مي کنند با دادن پاس به ديگر هم تيمي هايش هم در گلزني مشارکت مي کند.همه چيز به احساس وي بستگي دارد زيرا از سالهاي گذشته تاکنون او بهترين گلزن تيم بوده است.منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)