ونگر: به صعود نزدیک بودیم، به تیمم افتخار می کنم
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدرا مقابل بایرن مونیخ.
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدرا مقابل بایرن مونیخ.
در مورد عملکرد تیم...
به آن نزدیک شدیم و به تیمم افتخار می کنم. همچنین برای همراهان آرسنال در این دیدار متاسفم که نتوانستیم گل سوم را به ثمر برسانیم. جا برای زدن گل سوم وجود داشت. وقتی به دیدار امشب نگاه می کنید، تاسف بسیاری از دیدار رفت دارید. صعود در 180 دقیقه صورت می گیرد و در 90 دقیقه ابتدایی در بهترین فرم خود نبودیم. باور دارم بسیار امکان پزیر بود تا بایرن را حذف کنیم. وقت دوباره دیدار رفت را تماشا کردیم این احساس را داشتیم. برنامه ای داشتیم که امشب به ان وفادار بودیم، در برخی موقعیت ها به نفع ما پیش رفت اما حداقل نشان دادیم که کیفیت حضور در این جام را داریم.
در مورد زمان زدن گل دوم...
گل دوم دیر رقم خورد. اما چندین شانس توسط جروینیو و کازورلا و جیرود داشتیم که بعد از پاس جنکینسون همه چیز به خودش بستگی داشت. بسیار رو به جلو کار کردیم، سعی کردیم مانع آنها شویم تا آنها در خطوط ما کار کنند. آنها خوب بازی کردند و از نظر من آنها ترکیبی دفاعی هستند. چندین توپ را از دست دادیم که عادت نداشتیم آنها را از دست بدهیم. صادقانه فکر نمی کنم که خطاهایی انجام داده باشیم. در برخی موقعیت ها نظر مشابهی از سوی داور به نفع ما وجود نداشت.
در مورد دفاع...
دفاع ما خوب بازی کرد. مرته ساکر، گیبز، کوسیلنی و جنکینسون و دروازبان همه بازی های خوبی انجام دادند. همواره به نظر میرسید که بازی را کنترل کردیم و مستحکم بودیم. نمی توانید تیمی مانند بایرن را محدود کنید که موقعیتی ایجاد نکند.
در مورد گل زودهنگام...
به این فکر می کردم که بایرن چطور به آن واکنش نشان می دهد. آیا وحشت زده می شوند؟ انها را شگفت زده کردیم؟ ما زیر فشار خواهیم بود؟ آنها واکنش خوبی داشتند. در نیمه نخست موقعیت های زیادی خلق نکردیم. در نیمه دوم فضای بیشتری برای موقعیت سازی وجود داشت.
در مورد خروج از این جام...
همانند فصل گذشته است که 90 دقیقه ابتدایی را مقابل میلان شکست خوردیم و در 90 دقیقه دوم نزدیک به جبران نتیجه بودیم. این افسوس ما است. موضوع بازی امشب نبود، بلکه نتیجه دیدار رفت در امارات بود. می توانستید سنگینی آن گل سوم را احساس کنید.
در مورد اینکه با کنار زدن فشار عملکرد خوبی ارائه کردید...
امشب زیر فشار بودیم. یک عملکرد بد برای روحیه و غرورمان مخرب بود. پشیمانی ما این است که پتانسیلی در تیم وجود دارد و ما از این جام کنار رفته ایم.
در مورد کنار گذاشتن ورمالن...
نمی خواهم توضیح زیادی در مورد آن بدهم. امکان پزیر است که او در برابر سوانسی بازی کند. فردا و جمعه را برای تصمیم گیری داریم. باید ببینم همه چطور بازیابی می کنند. در این لحظه تا حدودی تغیراتی در عقب زمین داریم.
در مورد عدم حضور تیم های انگلیسی در جمع 8 تیم...
این برای فوتبال انگلستان ناامیدی عظیی است. این هشدار بزرگی برای ما است که فکر کنیم چلسی، منچستر سیتی ، منچستر یونایتد و آرسنال همه حذف شده اند. از اخرین بار که این اتفاق افتاده زمان زیادی می گذرد. این بدان معناست که مابقی فوتبال اروپا از ما پیشی گرفته اند و وقتی به آینده لیگ برتر نگاه میکنید باید این موضوع را در نظر بگیرید.
در مورد تبدیل شدن فابیانسکی به گلر شماره یک...
هرگز برای همیشه و یا برای یک دیدار گلر شماره یک در ترکیب ندارید. او خوب کار کرد و تنها می توانید به او تبریک بگویید.