[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لواندووسکی در دورتمند می ماند
Fcabyern.ir- باشگاه بورسیا دورتمند آلمان شایعات اخیر پیرامون پیوستن رابرت لواندووسکی مهاجم این تیم به تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس را رد کرد وتاکید کرد این ستاره لهستانی در بورسیادورتمند خواهد ماند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ گمانه زنی ها در مورد آینده لواندووسکی پس از اظهارات سرمربی تیم ملی لهستان که لواندووسکی را خرید جدید منچستر نامیده بود بسیار افزایش یافت اما یواخیم واتزکه، مدیر اجرای باشگاه بورسیادورتمند اتفاقات اخیر را بازی رسانه ها خواند.
او میگوید:" تا آنجایی که من اطلاع دارم هیچ اتفاقی رخ نداده است، رابرت پس از یورو 2012، کمی استراحت خواهد کرد و سپس به تمرینات ما ملحق خواهد شد، این تنها اتفاقی است که رخ خواهد داد، این گمانه زنی ها برای من ناخوشایند است و به همین دلیل به حرفهایی که در رسانه ها مطرح میشود توجهی نمیکنم".
اسمودا سرمربی لهستان هفته پیش در اظهار نظری گفته بود پس از مسابقات یورو لواندووسکی به منچستریونایتد، پیچک به رئال مادرید و کوبا به یکی از تیمهای انگلستان خواهد رفت.
fcbayern.ir