Design & Developed BY Patira

صفحه 18 از 22 نخستنخست ... 81617181920 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 219

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    سلام.........
    کسی نبود نتیجه رو بگه خودم بگم بهتره.
    رم1.کاتانیا1
    گلها دانیل دروسی برای رم
    نیکولا لگروتالیه برای کاتانیا.
    بازی:معوقه در چار چوب لیگ.
    خب بازیو کاتانیا خیلی زود با گل مدافع پیش تاخته خود لگروتالیه جلو انداخت و داشت سه امتیازیو میگرفت که ده روسی این خوشحالی را کمرنگ کرد و با گلی زیبا بازیو به تساوی کشید.
    در ادامه دو تیم کاری از پیش نبردند و بازی مساوی تموم شد.

بازی معوقه بود اما از نوعی که در طول تاریخ فوتبال کم نظیر بود
    حدود یه ماه پیش این بازی برگزار شد و لگروتالیه و دروسی هم گل های بازی رو زدن اما زمین پر از آب و باتلاق مانند و اینکه حتی توپ به زحمت خودشو حرکت میداد باعث شد در دقیقه ی 65 داور بازی رو قطع کنه و بالاخره پریشب ادامه ی بازی انجام شد یعنی از همون دقیقه ی 65!!!! جالب اینجاست که بازی از جایی از زمین شروع شد که در بازی یه ماه پیش همونجا تموم شده بود! بازی پریشب 25 دقیقه بیشتر نبود و به قول آلئاندرو رزی همین که اومدیم تو زمین ، بازی تموم شد

2. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

من فقط میخوام بدونم یعنی خداییش از این مزخرفتر هم دیگه میشد بازی کرد!؟
    در طول 90 دقیقه حتی یه موقعیت جدی هم نتونستیم روی دروازه سیه نا خلق کنیم. واقعا جای تعجب داره!
    تیمی که هفته پیش با اون شرایط اینتر رو تحقیر کرد و اجازه خود نمایی به حریف نمی داد حالا می بینیم در مقابل تیم قعر نشینی همچون سیه نا کارش به چه کنم چه کنم میوفته!
    مربی سیه نا با اون خنگی خودش متوجه شد اگه رم رو از همون جلو بشه پرس کرد، هیچ کاری نمیتونه بکنه .بارها دیدم شاگرداشو به جلو فرا میخوند و با این کارش عملا برنامه ها و تاکتیک های رم رو اونم به شکل گسترده خنثی کرد.
    بازیکنا هم که غیر یه چندتاشون هنوز نفهمیدن دارن واسه چه تیمی بازی میکنن
    دفاع که کلا مشکل داره بخصوص دفاع چپ که خیلی آزار دهندست خیال میکردم با اومدن آنجل بتونیم اونجارو بهتراز قبل سرو سامون بدیم ولی انگار خیال باطل بود!...
    فک کنم بد نباشه دنبال یه هافبک از جنس تدافعی هم باشیم با اینکه احتمال محرمیت دانیل و مصدومیت بیش از حد گاگو زیاد شده بهتره اینو در اولین اولویت قرار داد! آثارش هم که در بازی دیشب دیده شد!
    دیگه چی بگم
    تا حالا تو عمرم یه همچین بازی بی کیفتی از رم ندیده بودم..

و در انتها باز باید بگیم امیدوار هستیم چون غیر از این راهی نمیمونه!

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 02-14-2012 در ساعت 22:47

4. 7 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    چيرو
    بازیکن محبوب
    فرانچسكو توتى
    اسم واقعی شما
    محمد

IranRomaPersepolis

Francesco Totti

تشکر ها
    1,823
    تشکر شده 446 در 89 پست

ديگه همه به اين بى ثباتى عادت كرديم
    واقعا عجيبه كه وقتى دروسى و گاگو خط هافبكو ميچرخونن تيم تو زمين دنبال حفظ توپ بالا و بازى هجومى و استفاده از فضاهاست؛ وقتى دنى و گاگو رو نداريم و به جاى اونها جناب سيمپيليسيو و ويويانى بازى ميكنن دوباره ميخوايم همون سبك بازيو ارائه بديم!! آخه مگه زوج ويويانى هجده ساله و سيمپى با زوج گاگو و دنى در يك سطحن؟؟ چرا هميشه بدون توجه به داشته هامون دنبال حفظ توپيم؟؟اصلا فرقى نداره جلو چه تيمى بازى مى كنيم يا چه تعداد مصدوم و محروم داريم،تنها چيزى كه براى لوئيز جان مهمه حفظ توپ بالاست!! براى همينه كه تيم ثبات نداره ديگه!
    اگه مهره هاى كليديمونو داشته باشيم و حريف از نقطه ضعفمون(عمق دفاع) استفاده نكنه و به بازيكنامون فضا بده، با حفظ توپ بالا بلاى جونشون ميشيم ولى امان از روزى كه زياد مصدوم و محروم داريم و يا تيم حريف بسته بازى ميكنه و از ضعف عمق دفاعمون استفاده ميكنه، اونروز كاملا خلع سلاح ميشيم و هيچ حرفى براى گفتن نداريم
    به هرحال براى خلاص شدن از اين بى ثباتى انريكه بايد ياد بگيره كه براى هر بازى با توجه به شرايط خودمون و تيم مقابل از تاكتيك مخصوصى استفاده كنه، وگرنه بازم همون آشه و همون كاسه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 6 کاربر از پست مفید IL Bimbo De Oro تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

به نتایج این فصلمون وقتی نگاهی میندازیم متوجه میشیم که تشابه زیادی داره با فصل 2005/06 . اومدن اسپالتی که یه سری تفکرات خاص مثه بازی های چشم نواز داشت رو میشه با اومدن انریکه با تفکرات خاصتر مقایسه کرد. رفتن فوق ستاره ای مثه کاسانو در اون فصل و البته رفتن عده ی زیادی از بازیکنامون در فصل قبلش رو میشه با رفتن مکسس ، ووچینیچ ، دونی ، ریسه و... مقایسه کرد. اومدن دونی و تادی در اون سال رو میشه با اومدن استکلنبرگ ، پیانیچ ، گاگو و بقیه ی بازیکنایی که در فصل جاری اومدن مقایسه کرد.

ترکیب رم در فصل 2005/06 رو که نگاه کنیم ، میبینیم که اندک تشابهی با رم قدرتمند دوران کاپلو نداره. جالب اینجاست که این فصل هم وقتی به ترکیب نگاه میکنیم ، میبینیم که اندک تشابهی با رم قدرتمند دوران اسپالتی و رانیری نداره. اون سال نتایج پرفراز و نشیبی داشتیم و امسال هم همینطوریه.

اون سال جایگاه خوبی رو به دست نیاوردیم و به مقام پنجم رسیدیم که با قضیه ی کالچوپولی مقام نایب قهرمانی به ما رسید. اما رم دقیقا از همون سال به بعد دوباره به یکی از قدرت های ایتالیا تبدیل شد و فصل های خاطره انگیزی مثه 2006/07 ، 2007/08 و 2009/10 داشتیم.

هدف من از این مقایسه ها این بود که فقط به زمان حال خودمون متمرکز نباشیم بلکه آینده رو هم در نظر داشته باشیم. رم متحول شده در ابتدای کار با اسپالتی نتونست موفق عمل کنه اما در ادامه همه رو شگفت زده کرد. انریکه هم دقیقا میتونه همون قصه رو تکرار کنه. درسته که تا به امروز پرنوسان کار کرده اما این توانایی رو داره که از امروز به بعد و یا حتی از این فصل به بعد ما رو به تیم آرمانی خودمون برسونه.

8. 6 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط feri71 نمایش پست ها

هدف من از این مقایسه ها این بود که فقط به زمان حال خودمون متمرکز نباشیم بلکه آینده رو هم در نظر داشته باشیم. رم متحول شده در ابتدای کار با اسپالتی نتونست موفق عمل کنه اما در ادامه همه رو شگفت زده کرد. انریکه هم دقیقا میتونه همون قصه رو تکرار کنه. درسته که تا به امروز پرنوسان کار کرده اما این توانایی رو داره که از امروز به بعد و یا حتی از این فصل به بعد ما رو به تیم آرمانی خودمون برسونه.
    كاملا با نظر فراز موافقم.
    قبلا هم گفتم كه خيلي زياد به كار انريكه اعتقاد دارم و به نظرم مربي بسيار باهوش و كاربلديه, اما هنوز تجربه كافي رو بدست نياورده ضمن اينكه تازه داره به فوتبال ايتاليا عادت ميكنه !
    اين مدت زماني كه انريكه هدايت رم رو در اختيار داشته زمان زيادي نبوده كه بخوايم در موردش قضاوت كنيم ! اين تيم تا فصل بعد به يه هماهنگي و پختگي نسبتا خوبي ميرسه .

اگه به كارنامه مربي هاي بزرگ نگاه كنيم ميبينيم كه اكثرشون تو اول راه چندان موفق نبودند ! براي مثال فرگوسن كه به نظر من و خيلي ها ميشه به عنوان بهترين مربي تاريخ ازش ياد كرد , تو اولين فصل حضورش در منچستر عملكرد نگران كننده اي داشت و انتقادات نسبت به او بسيار ! ولي در ادامه تونست خودشو ثابت كنه و به طوري كه بعد از گذشت 25 سال همچنان داره با قدرت به كارش ادامه ميده و موفقيت هاي بسياري رو براي يونايتد به ارمغان آورده .
    پس بايد به انريكه اعتماد كرد , احتمال اينكه رم اين فصل رو بدون جام به پايان برسونه بسيار زياده ولي اين طبيعيه !
    فصل بعد با جذب چند بازيكن براي پوشش نقاط ضعف(مخصوصا تو خط دفاعي) و حفظ بازيكنان فعلي ميشه به موفقيت رم اميد زيادي داشت و تيم با هماهنگي بيشتري پاي به مسابقات ميزاره.
    فقط اميدوارم اميدوارم اميدوارم در ادامه اين فصل به دليل چند نتيجه بد انريكه اخراج نشهايشالا چندين فصل تو اين تيم بمونه و نتيجه بگيره.
    به هواداران واقعي رم هم تبريك ميگم كه تو بدترين شرايط هم پشت تيمشونو خالي نميكنند و هر موقع اومدم به اينجا سر زدم كلي لذت بردم
    با آرزوي موفقيت براي رم
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 02-24-2012 در ساعت 19:58

10. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

الان ما نفهمیدیم از چی انریکه باید درس گرفت.باخت سنگین4.1 با هتریک ژرمن دنیس وتک گل موریلونگو اگه اسمشو درست نوشته باشم در مقابل تک گل تادی.و دو اخراجی از رم.مارکو کاستی و اسوالدوی ارژانتینی.
    بازیو من یه نیمشو دیدم رم بسیار افتضاح بود...خدا به رم رحم کنه.

12. 6 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma

در مقابل تک گل تادی.
    گل رم رو بورینی به ثمر رسوند.
    .................................
    اینم از این بازی چهار خوردیم چند تا هم نخوردیم! بابا دست مریزاد
    هیچوقت تا حالا به این شکل حالم گرفته نشده بود کل بازی رو با حرص تماشا میکردم ! و این خیلی سخته..
    دیگه این سبک کوفتی اوضاع واسم نذاشته. خسته شدم از این باخت های یک شکل و پی در پی- از این پستی بلندی ها بی مورد- از این چینش مضحک- از این ضربه خوردنا- از این اعتماس به نفس کاذب - از این لج بازیا- از این انریکه بیشعور و احمق... که اخلاقش از یه بچه مدرسه ای هم گند تره! هنوز نفهمیده نباید مسائل شخصی رو با مسائل باشگاه ربط بده. بهترین بازیکن تیم رو از حضور در بازی محروم میکنه اونم به دلیل یه موضوع واقعا مسخره..
    من هنوز قانع نشدم که جریان چی بوده!؟
    میگن که بدلیل تاخیری که در تمرین داشته این تصمیم گرفته شده!( تصمیم که چه عرض کنم بهتره بگیم خریت)!!
    خنده داره واقعا" خب یعنی چی؟ حالا گیریم دانیل با این اقدام تنیبه شده باشه این وسط اهداف باشگاه چی میشه؟ تیم به بدترین شکل تحقیر شده کی جواب هوادار رو میده ...
    25 هفته گذشته اما بازم ثباتی در تیم نمی بینیم مشکلات دفاعی تیم هنوز که هنوزه برطرف نشده . گل سرسبدشون رو هم میشه همین بازی مثال زد که به بدترین شکل ممکن مغلوب مهاجمین حریف شدن!
    ولی بهرحال با این اوضاع نمیشه دووم آورد... فایده نداره ! بدترین فصل رم و بدترین سال رو با هم تجربه کردیم
    من از این سبکی که رم در پیش گرفته هیچ لذتی نمیبرم .
    آمار بالا و گردش توپ زیاد امریه که فقط در فوتبال روز رم خلاصه شده! که هیچ منفعتی تا الان نداشته..
    آمار بالا=باخت دیگه خودتون فکرشو بکنین و تا تهش برین!
    خداییش مسئولین رم دیگه باید به شرف خودشون خندیده باشن و در قبیل این نتایج و عملکرد ضعیف سکوت اختیار کنن!

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 02-27-2012 در ساعت 20:03

14. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrd@d نمایش پست ها
    گل رم رو بورینی به ثمر رسوند.
    !
    الان شرمنده دیدم کسی هیچی نمیگه گفتم یه پست تو بخش رم بذارم من بازیو که دیدم هی تادی رو نشون میداد منم درست حواسم نبود فکر کردم اون زده..میدونم سخته الان رم شرایط پارسال یووه رو دقیقا داره.این انریکه هم مثل دل نری خون به مغزش نمیرسه.تعویضاشم خیلی عجیبند فتوکپی برابر اصل رانیری
    ولی عیبی نداره فقط دیشب اسوالدو رو مخ بود.

16. 5 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma

الان شرمنده دیدم کسی هیچی نمیگه گفتم یه پست تو بخش رم بذارم من بازیو که دیدم هی تادی رو نشون میداد منم درست حواسم نبود فکر کردم اون زده..میدونم سخته الان رم شرایط پارسال یووه رو دقیقا داره.این انریکه هم مثل دل نری خون به مغزش نمیرسه.تعویضاشم خیلی عجیبند فتوکپی برابر اصل رانیری
    ولی عیبی نداره فقط دیشب اسوالدو رو مخ بود.
    ممنون
    آره خیلی وقته که تادی رو نشون میدن. خیلی وقته که همه بهش اعتقاد دارن . خیلی وقته که به تیم تحمیل شده!
    به نحوی این حمایت ها زیاده که میشه کاپیتان تیم! بازیکنی که در حد لیگ محلات هم نیست! اونوقت در تیم اول پایتخت بازی میکنه.
    باید خودتون بازیشو ببینید تا بفهمین چی میگم.
    دیشب کلا همه رو مخ بودن از اون داور گرفته که اکثر سوتاش 80 به 20 تا مجموع بازیکنا و همچنین عملکرد فوق العاده ضعیف کادر فنی تیم! که هر چی میکشیم از سر بی تجربگی این بشره ! اخلاق تند و بچگونش همه چی رو از دم نابود کرده!
    اون از اختلاف اوایل فصلش با نماد باشگاه اینم از عدم استفاده از دروسی در این شرایط حساس که تیم نیاز مبرمی بهش داشت !
    25 هفته گذشته تیم هنوز ثبات نداره ! کجاییم ما الان؟
    4 تا 4 تا میخوریم ، رفت و برگشت به کالیاری میبازیم، حذف از جام حذفی و لیگ اروپا، از دست دادن مهره های شاخص واصلی تیم، باخت در خانه مقابل میلان که از خود میلانی ها هم بپرسین الان یادشون نمیاد آخرین بردی که مقابل رم آوردند مربوط به چه سالی میشه!، از بین رفتن رکورد تاریخی رم 5 برد پیاپی مقابل لاتزیو. و... به نظرم اینا آخرین شاهکار انریکه نیاد و با عدم کسب جواز ucl سال بعد این افتخارات تکمیل بشه!
    دیگهنمیدونم باید چه اتفاقی بیوفته که حداقل شاهد یه تلنگری از سوی باشگاه باشیم...

!!! No Totti No Party

18. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrd@d نمایش پست ها
    ممنون
    آره خیلی وقته که تادی رو نشون میدن. خیلی وقته که همه بهش اعتقاد دارن . خیلی وقته که به تیم تحمیل شده!
    به نحوی این حمایت ها زیاده که میشه کاپیتان تیم! بازیکنی که در حد لیگ محلات هم نیست! اونوقت در تیم اول پایتخت بازی میکنه.
    باید خودتون بازیشو ببینید تا بفهمین چی میگم.
    ...
    نمیدونم این بشر چرا اینقدر بد قیافس
    بازیشو درست ندیدم ولی قیافش رو اعصابه
    فقط پنوچی و پروتا نمیدونم چرا ازین دوتا همیشه خوشم اومده.مخصوصا پروتا.بازیش شاید بیشتر وقتها در حد یه بازیکن تاپ نبود ولی من ازش خوشم میومد.

20. 5 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

صفحه 18 از 22 نخستنخست ... 81617181920 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)