Design & Developed BY Patira

صفحه 18 از 141 نخستنخست ... 816171819202868118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 1407

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd نیمکت نشینی رونالدو، بازگشت کاکا به ترکیب اصلی

احتمالا مورینیو برای اینکه وضعیت ستاره تیمش بدتر نشود، ترجیح داده ازاو در ترکیب اصلی استفاده نکند

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در دیدار امشب تیمش مقابل لوانته، روی نیمکت خواهد نشست و ژوزه مورینیو به جای او از کاکا در ترکیب استفاده خواهد کرد.
    ستاره پرتغالی رئال در دیدار رئال مقابل دینامو زاگرب در لیگ قهرمانان، بارها توسط بازیکنان حریف با خطا متوقف شد و تکل های خطرناکی روی پای او زده شد. به طوری که در پایان دیدار پزشکان تیم چند بخیه روی پای او زدند.
    احتمالا مورینیو برای اینکه وضعیت ستاره تیمش بدتر نشود، ترجیح داده ازاو در ترکیب اصلی استفاده نکند. هرچند تیمش برای برگشتن به صدر جدول، به پیروزی در این دیدار نیاز دارد.در حال حاضر والنسیا با سه پیروزی در صدر جدول لالیگا قرار دارد
    ترکیب اصلی رئال در دیدار امشب: کاسیاس، راموس، په په، کاروالیو، مارسلو، ژابی آلونسو، خدیرا، دی ماریا، کوئنترائو، کاکا، بنزما
    بازیکنان ذخیره: آدان، آربلوا، دیارا، اوزیل، کایه خون، رونالدو، ایگواین

2. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

real

آدبايور:سياست نگذاشت در رئال مادريد بمانم.

امانوئل آدبايور مي گويد، اگر سياست در رئال مادريد تعيين كننده نبود و كنترل نقل و انتقالات اين باشگاه در دست خوزه مورينيو بود او اكنون در اين باشگاه پايتخت اسپانيا توپ مي زد.

به گزارش ساكرنت، آدبايور كه نتوانست درتركيب ثابت منچسترسيتي قرار گيرد، اوايل سال را به عنوان بازيكن قرضي در رئال مادريد گذراند. در فصل تابستان مورينيو به او اعلام كرد كه دوران كوتاه حضور او در اين تيم پايتخت بسر آمده است.
    وي گفت: من مورينيو را درك مي كنم. رئال يكي از بزرگترين باشگاه هاي فوتبال جهان است. به لحاظ سياسي ماندن من در اين باشگاه دشوار بود چون در آن باشگاه يك نفر تصميم گيرنده نيست.
    اين بازيكن اهل توگو افزود: اگر فقط مورينيو بود من الان در مادريد بودم. از اينكه فصل گذشته در تيم او بودم خوشحالم اما او فقط مي توانست ازمن بخواهد بمانم ولي تصميم گيرنده نبود.
    آدبايور گفت كه در طول دوران تعطيلات با مورينيو در ارتباط بوده و او براي پيوستن به تاتنهام تشويقش كرده است و اكنون از اين كه در اين باشگاه است ،راضي است.
    وي گفت: او به من گفت 'بايد درباره حرفه ات فكر كني ، اگر با تاتنهام شانسي داري به آنجا برو، گل بزن و بار ديگر از فوتبال لذت ببر'.
    آدبايور افزود:‌او يك مربي خوب است كه من هميشه برايش احترام قائل هستم. حتي وقتي كه به تاتنهام آمدم، زماني كه در خواب بودم پيامي از مورينيو دريافت كردم. دريافت پيام از خوزه مورينيو هميشه لذت بخش است.
    بازيكن سابق رئال مادريد اضافه كرد: ‌او انسان شريفي است و بهترين ها را برايش در اين فصل همراه با رئال مادريد آرزو مي كنم. اميدوارم به اهدافش دست يابد كه همان قهرماني در ليگ اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا است.
    هرچند كه آدبايور از اينكه بار ديگر در تيمي با هدايت مورينيو توپ بزند نااميد است ولي مي گويد 'هري ردنپ' دقيقا همان معيارهاي مربي دلخواه او را دارد.
    وي گفت:مي خواهم بگويم كه هري همانند مورينيو است چون مانند او با بازيكنان رفتار مي كند و به آنها اعتماد به نفس مي دهد. اين همان چيزي است كه من وقتي به مادريد رفتم بدان رسيدم.
    آدبايور گفت و گوهاي خود با مورينيو و ردنپ را مقايسه كرد و گفت: مورينيو به من گفت' آدبايور تو بازيكن خلاقي هستي و مي داني كه در ميدان فوتبال چه كار بايد بكني. به آنجا برو و از فوتبال لذت ببرد. من نمي گويم برو و يا بمان چون خودت بهتر مي داني چه كار بايد بكني'.
    بازيكن سابق رئال مادريد افزود: دقيقا همين مكالمه را با ردنپ داشتم. او هم همين را به من گفت و درست چيزي بود كه به آن احتياج داشتم.
    آدبايور پيش از اين، هدف انتقاد و حمله هواداران تاتنهام قرار گرفته بود چون او را موجب صعود رئال مادريد به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا و شكست تاتنهام مي دانستند.
    بازيكن اهل توگو گفت: من همه را بخشيدم. باور كنيد اگر چنين نبود نمي توانستم الان پيراهن تاتنهام را به تن كنم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

رئال مادرید این هفته بازی در مقابل حریف گمنامش لوانته را واگذار کرد تا باز هم پایین تر از بارسا قرار بگیرد.
    مادریدی ها در حالی که برای نخستین بار کریس رونالدو را روی نیمکت داشتند ، عمده دقایق بازی را به زدوخورد با بازیکنان حریف مشغول بودند و سامی خدیرا در یکی از همین درگیری ها با کارت قرمز داور مواجه شد تا رئال 55 دقیقه ده نفره بازی کندو در نهایت بازی را با یک گل ببازد.
    ژوزه مورینیو پس از بازی در کنفرانس خبری حضور یافت و خدیرا+ داور را دلیل باخت رئال مدعی قهرمانی به تیم بدون ستاره لوانته دانست .او تاکید کرد یکی از یاران لوانته باید از بازی اخراج می شدو داور یک پنالتی هم به سود رئال اعلام نکرد.او در پایان کنفرانس با ژستی فیلسوفانه به نکته ای کلیدی اشاره کرد و گفت یک باخت در لالیگا بهتر دو مساوی است و اگر رئال بتواند بازیهای بعد را با پیروزی پشت سربگذارد و تعدا د این بردها بیشتر از سال قبل باشد ، قهرمانی در دسترس است !

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

6. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نیمار و تکذیب توافق با رئال: برای عیادت یکی از اقوام به بیمارستان رفته بودم

بعد از پیروزی 1-3 سانتوس مقابل کورینتیانس بود که نیمار در مورد آینده اش به صحبت پرداخت. این ستاره برزیلی در آن دیدار گلزنی نکرد اما در کانون توجهات خبرنگاران قرار داشت. دلیل این توجه انتشار اخباری درمورد توافق نیمار و پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی باشگاه مادریدی در سائوپائولو و زیر نظر رئیس کادر پزشکی رئال بود.
    با این وجود و همان طور که انتظار می رفت، نیمار این خبر را تکذیب کرد:« برای عیادت یکی از اقوامم به بیمارستان رفته بودم؛ برای یک کارشخصی.تمام اینهایی که منتشر می شود گمانه زنی است.»
    ستاره جوان برزیلی توافق برای امضای قرارداد با رئال مادرید را هم تکذیب کرد و گفت:« مطبوعات تا به امروز نزدیک 30 بار مرا منتقل کرده اند.هیچ یک از این اخبار صحت ندارد. من بازیکن سانتوس هستم و برای برگزاری جشن صد سالگی تیم هم همین جا خواهم بود. همه اینها گمانه زنی است.من با هیچ کسی توافقی نکرده ام و می خواهم برای جشن های صدسالگی باشگاه اینجا باشم.»

شتر در خواب بیند پنبه دانه

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

8. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

: نیمار امروز با رئال قراردادمی بندد؛ چهارمین خرید گران تاریخ رئال
    کهکشانی ها برای خرید نیمار مبلغ 60 میلیون یورو به سانتوس خواهند پرداخت و دستمزد سالانه نیمار 7 میلیون یورو خواهد بود
    گزارش منتشره برروی وب سایت رسمی روزنامه مارکا حکایت از آن دارد که نیمار، ستاره 19 ساله سانتوس امروز قراردادی با رئال مادرید به امضا می رساند. سران باشگاه مادریدی برای جذب او مبلغ 60 میلیون یورو به باشگاه سانتوس می پردازند و این بازیکن برزیلی در طول شش سال حضورش در سانتیاگو برنابئو سالانه به صورت خالص،7 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.
    او در تابستان سال 2012 و بعد از بازیهای المپیک 2012 به مادرید خواهد آمد و ستاره جدید تیم کهکشانی رئال خواهد شد.
    بدین ترتیب نیمار چهارمین بازیکن گران قیمت تاریخ رئال بعد از کریستیانو رونالدو، زیدان و کاکا خواهد بود.
    نیمار بازیکنی است که کاملا با سبک فوتبال و ایده های مورینیو مطابقت دارد و از همین رو فلورنتینو پرس این بازیکن برزیلی را خریداری کرد. این درحالی است که در هفته های اخیر سران بارسا هم برای خرید او دست به کار شده بودند و از همین رو مادریدی ها خیلی سریع این انتقال را نهایی کردند
    سران باشگاه رئال با مسئولان سانتوس به توافق رسیدند و نیمار امروز بعد از پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی در سائوپائولو زیر نظر دکتر کارلوس دیس، رئیس کادر پزشکی باشگاه رئال مادرید، قراردادی را به امضا خواهد رساند.
    البته طبیعی است که سران دو باشگاه این خبر را تکذیب کنند و این تکذیب دست کم تا زمان برگزاری انتخابات باشگاه سانتوس که در ماه دسامبر انجام خواهد شد ادامه خواهد داشت.
    بدین ترتیب با نهایی شدن این توافقات نیمار را بازیکن جدید رئال بدانیم.
    نیمار بعد از کریس رونالدو (96 میلیون یورو)، زیدان (72میلیون یورو) و کاکا (65 میلیون یورو ) چهارمین خرید گران قیمت تاریخ رئال لقب خواهد گرفت.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

10. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

مارادونا: به مورینیو گفتم آگورئرو را به خدمت بگیرد

اسطوره فوتبال آرژانتین اعلام کرد به مورینیو توصیه کردم برای رقابت با بارسلونا آگوئرو را به خدمت بگیرد

سایت گل – دیه گو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتین اعلام کرد در مهلت نقل و انتقالات تابستانی به مورینیو توصیه کرده برای رقابت با بارسلونا سرخیو آگوئرو را به خدمت بگیرد.
    آگوئرو بعد از پایان فصل قبل اعلام کرد اتلتیکومادرید را ترک خواهد کرد و باشگاه رئال مادرید نیز برای جذب او تلاش کرد اما این بازیکن آرژانتینی در نهایت به منچسترسیتی پیوست.
    مارادونا در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید:" رئال مادرید برای رقابت با بارسلونا نیازمند یک سوپر تیم است و آگوئرو می توانست در این مسیر کمک بزرگی به آنها کند."
    " چندین بار به مورینیو توصیه کردم آگوئرو را به خدمت بگیرد اما سران رئال مادرید توجه نکردند."
    "بارسلونا بسیار قدرتمندتر از رئال مادرید است، در پایان فصل اختلاف آنها کاملا مشخص خواهد شد."
    بارسلونا هم اکنون با 7 امتیاز از 3 بازی در جایگاه چهارم جدول رده بندی لالیگا قرار دارد و رئال مادرید هم با 6 امتیاز در جایگاه ششم است.
    goal.com

HALA MADRID

12. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مورينيو:تمارضهاي حريف مانع کار ما بود

آقاي خاص اميدوار است که تيمش بتواند از بازي بعدي به روند عادي اش بازگردد.

با وجود تساوی دوتیم رئال مادرید و راسینگ سانتاندر در ورزشگاه ال ساردینرو مورینیو با احساس متفاوتی در کنفرانس خبری حاضر شد. مورینیو در صحبتهایی در این کنفرانس خبری گفت:« احساس کاملا متفاوتی نسبت به بازی مقابل لوانته دارم, چون ما تنها تیمی بودیم که برای برد تلاش می کردیم. احساسات زیادی که بربازی حکمفرما بود، مانع از برد تیم ما شد.این ماجرا نگران کننده است؛ چون ما در دو بازی خارج از خانه 5 امتیاز از دست داده ایم.»

این مربی پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش نتوانست با ریتم بازی ای که در نظر داشت باشد و گفت:« با توجه به تمارضهای بازیکنان حریف و تمام کارهایی که به آنها اجازه انجامش داده می شد، نتوانستیم کارمان را بکنیم.»
    این ناکامی دیگری برای آقای خاص بود ولی این بار مورینیو به دنبال کسی نبود تا او را مقصر ناکامی رئال در پیروزی بنامد و گفت:« نباید بگوئیم که فلان بازیکن گل نزد یا فلانی ریتم بازی را برهم زد. به عنوان یک تیم، در اوج نبودیم. تلاشمان را انجام دادیم و در نهایت بازی را به سبکی به پایان بردیم که در تمام طول بازی آن را دنبال می کردیم، با دو دفاع . و در 20 یا 30 دقیقه آخر بازی کاملا تسلط بازی را در دست داشتیم.»

بعد از از دست دادن 2 امتیاز دیگر، مربی تیم مادریدی گفت:« سال گذشته ما رقابتها را با 4 شکست در بازیهای خارج از خانه شروع کردیم و الگوی ما بارسلوناست. و اگر آنها والنسیا را ببرند ( این صحبتها قبل از انجام بازی والنسیا- بارسلونا انجام شده بود) فاصله 3 امتیاز می شود نه 30 امتیاز.»

این مربی پرتغالی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« شنبه شب آماده خواهیم بود و نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا به روند پیروزی هایمان برگردیم و گلزنی کنیم. باید به روزهای عادی بازگردیم.»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

کاسیاس:نباید اجازه دهیم که امتیازات بیشتری از دستان ما خارج شود

دروازه بان رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش باید پیشرفت کند

سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید ناامیدی اش را از تساوی بدون گل تیمش در راسینگ سانتاندر ابراز کرد.
    رئال بار دیگر لغزید و در دیدار 4شنبه شب خود در ورزشگاه ال ساردینروی راسینگ نتوانست امتیازی بیشتر از یک امتیاز کسب کند.
    این دومین ناکامی رئال در دو بازی اخیر است؛ آنها در بازی قبلی شان با نتیجه 0-1 مغلوب لوانته شده بودند.
    در پایان دیدار 4شنبه شب ایکر کاسیاس از هم تیمی هایش خواست تا به روزهای اوج بازگردند. دروازه بان رئال در جمع خبرنگاران گفت:« ما در دو بازی اخیر نتوانستیم تا حریفانمان را شکست دهیم ؛ راستش را بخواهید آنها حریفانی بودند که واقعا نمی توانستند با ما رقابت کنند.»
    دروازه بان رئال گفت:« خیلی سخت است که با این موضوع کنار بیایی ولی ما باید سرمان را بالا بگیریم و ما می دانیم که عملکرد ما در بازیهای اخیر درست نیست و در حد و اندازه های رئال نیست. بازیهای زیادی باقی مانده و هنوز فاصله زیادی تا پایان رقابتها باقی است ولی ما نمی توانیم اجازه دهیم که امتیازات بیشتری از دست ما خارج شود و باید به جلو نگاه کنیم.»
    goal.com

HALA MADRID

16. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

مورينيو: فقط 5 امتياز خارج از خانه از دست داديم!
    سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل راسینگ سانتاندر در هفته پنجم لالیگا گفت: اتفاقی نیفتاده، ما فقط 5 امتیاز خارج از خانه را از دست دادیم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: متاسفانه مصدومیت‌های اخیر بر کار گروهی ما اثر بسیار مستقیمی داشته و بازیکنان در اجرای دستورات من ناتوان بودند.

وی افزود: در دو بازی خارج از خانه 5 امتیاز از دست دادیم و این پایان دنیا نیست، البته نگران کننده است و باید فکر جدی برای این وضعیت کرد.

مورینیو ادامه داد: در نیمه اول زیاد خوب بازی نکردیم؛ اما در نیمه دوم اوضاع بهتر شد و می‌شد به پیروزی برسیم، مسئله اصلی این بود که در خلق موقعیت‌های مناسب مشکل داشتیم.
    farsnews

18. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

مورينيو:بخاطر زبان،در آلمان مربيگري نمي کنم

ژوزه مورينيو ، مربي پرتغالي رئال مادريد خودش را از هدايت تيمي در آلمان دور مي بيند و معتقد است که ناتواني اش در آلماني صحبت کردن، براي او مشکل ساز خواهد شد.

این مربی پرتغالی سابقه هدایت تیم های بزرگی در 4 لیگ برتر اروپا (پورتو در پرتغال، چلسی در انگلیس، اینتر در ایتالیا و رئال در اسپانیا) را تجربه کرده و با تمام این تیمها به قهرمانی رسیده
    مورینیوی 48 ساله اکنون دومین فصل حضورش در سانتیاگو برنابئو را سپری می کند و از تابستان امسال کنترل بیشتری از امور باشگاه مادریدی را در دست گرفته.
    با این وجود گمانه زنی ها درمورد آینده او ادامه دارد و شنیده می شد که ممکن است روزی مورینیو را در بوندس لیگا ببینیم ولی خود آقای خاص این را رد می کند.

مورینیو در گفتگو با اشپورت بیلد گفت:« من از آن دسته مربیان نیستم که برای همیشه در یک تیم و در یک کشور بمانم.سبک کاری ام باعث می شود تا بهتر شوم. من الان در چهارمین کشور مختلف کار می کنم و کار کردن در کشورهایی مثل ایتالیا، اسپانیا و انگلیس تو را بهتر و بهتر می کند. من دوست دارم تا درآلمان هم به مربیگری بپردازم ولی اگر راستش را بخواهید ، از جمله مهارتهای یک مربی این است که به زبان کشوری که در آن کار می کند تسلط داشته باشد.»

مورینیو ادامه داد:« برای ارتباط با بازیکنان، برای راحتی در کنفرانس خبری به این موضوع نیاز داری؛ چرا که رسانه ها نقش مهمی در کار ما دارند و با در نظر داشتن این شرایط،فکر نمی کنم که پتانسیل کار کردن در آلمان را داشته باشم. پس این فکر را از سرم بیرون می کنم. ولی به خاطر کیفیت بازیها و خیلی چیزهای دیگر فوتبال آلمان را درک می کنم و دوست دارم که در این کشور مربیگری کنم.»

varzesh3

20. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 18 از 141 نخستنخست ... 816171819202868118 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)