ولی به نظر من بازی یه طرفه میشه
یا آرسنال بد جور میبره / / یا چلسی
ولی یه حسی عجیب بهم میگه آرسنال می بره
شنبه منتظرم که اینطوری خوشحالی کنیم
ولی به نظر من بازی یه طرفه میشه
یا آرسنال بد جور میبره / / یا چلسی
ولی یه حسی عجیب بهم میگه آرسنال می بره
شنبه منتظرم که اینطوری خوشحالی کنیم
اولا این برد رو به همه ی آرسنالی های واقعی تبریک میگم /
//مخصوصا دوست های عزیزم اقا عبدالله و آٔقا حسن گل //
//منم این برد رو تبریک میگم//واقعا نا حقی بود اگه ارسنال این بازی رو نمیبرد
ولی حدسم تا یه حدی درست در اومد / ولی کاش چلسی 6 تایی میشود
//وای دوست دارم فردا برم و هرچی دوست دارم و طرفدارار چلسی ان رو قیافه هاشون رو ببینم//![]()
ولکات: آرسنال می تواند هر تیمی را در اروپا شکست دهدتئو ولکات ستاره جوان تیم آرسنال بر این باور است که پیروزی 5 بر 3 آرسنال مقابل چلسی ثابت می کند این تیم به روزهای اوج خود بازگشته و قادر است هر تیمی را در اروپا شکست دهد.
در پی جدایی پیش از فصل سسک فابرگاس و سمیر نصری از تیم آرسنال آرسن ونگرسرمربی این تیم
به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود و شکست تحقیر کننده 8 بر 2 این تیم مقابل منچستر یونایتد آرسنال را دچار بحران کرد اما آرسن ونگر موفق شد تیمش را به گونه ای بازسازی کند که پس از شکست چلسی تنها سه امتیاز از صدر جدول فاصله داشته باشد.
تئو ولکات گفت:" ما نمی خواهیم در مورد آینده دور صحبت کنیم و بگوییم در انتهای فصل کجای جدول خواهیم بود اما با بازی که در حال حاضر انجام می دهیم بر این باورم قادریم هر تیمی را شکست دهیم."
ولکات در ادامه افزود:" ما از فوتبالمان لذت می بریم کار ما اکنون خیلی خوب است و قصد داریم این روند را ادامه دهیم. ما پیش از پایان نیمه اول با شکست ناامید کننده دو بر یک روبرو شدیم اما خوب فوتبال بازی کردیم و هر چند خیلی سخت به نظر می رسید اما ما به تلاشمان ادامه دادیم و می شد تعداد گلهای ما به هفت یا هشت برسد . این یکی از آن بازی های دیوانه کننده ای بود که من هرگز فراموش نخواهم کرد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
من ضمن امیدواری به برد شیرین توپچی ها با توجه به شرایط فکر میکنم 1 به 1 شه
البته من بازی من یونایتد و سیتی هم 2 به 2 پیش بینی کردم
به این ترتیب ارسنال 4 به 1 میبره![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی دوس دارم انتقام اون بازی رو که تو ورزشگاه امارات از چلسی فک کنم 3 تا خوردیمو باختیم رو شنبه تو ورزشگاه استمفوربریچ بگیریم
پیش به سوی برد توپچیها
یه روز خوب میاد ...
آرسنال-چلسی با تاخیر هم پخش نمیشه!!!
تو سایت زده شنبه ساعت 3:30 پرسپولیسو میزارن
با تاخییر آخر شب هم رم-میلان
آخه رم هم شد تیییییم؟؟؟؟؟؟؟
اگه هم بخوان مثلا بگن تو کمتر از 1 هفته 2بازی از 1تیم نشون نمیدن قابل توجهشون تو سایتشون زده
-مسابقات لیگ ایتالیا –میلان و پارما
زمان پخش :چهارشنبه 4/8/90-ساعت 22:15
و
حالا تو کمتر از 5 روز میخوان بازیشون با رم رو هم بخش کنن
-مسابقات لیگ ایتالیا – رم و میلان (پخش با تاخیر )
زمان پخش : یکشنبه 8/8/90-ساعت 00:30بامداد
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟ ):
تورو خدا پیامک بزنید اعتراضتونو بگید
300003
این نوشته های من نیست
از سایت arsenal.ir کپی کردم
لطفا به کسی برنخوره
شما هم برید اس بدید
فک کنم نمیخوان بازی رو نشون بدن
![]()
یه روز خوب میاد ...
100 % age arsenal bebare khafif mibare , va 100 & age chelsea bebare ba ekhtelafe bishtar az 2ta mibare
vali fek nemikonam arsenal goal bokhore defa ghool shode
vermaelen - santos - koscielny - mertesacker
be nazare man bazi 2-1 be nafe arsenal mishe
shayad 2-0
IN ARSENAL WE TRUST
پـ نـ پـ !!!
Arsenal 4 Ever is in my heart
Arsenal and NeverMore
لمپارد دقیقه ی 14 گل زد و فان پرسی هم دقیقه ی 36 گل زد
اهتری دفیفه ی 46 گل زذ
الان بازی2 بر 1 است
استرس دارم![]()
یه روز خوب میاد ...
واقعا به ارسنال و ونگر تبریک میگم.این ارسنال شاید ضعیف ترین ارسنال 20 سال اخیر باشه.ولی با این حال تونستن 3-2 جلو بیوفتن.حتی اگه این بازی رو هم ببازن لایق اول تا سوم شدن لیگ برتر رو دارن چون واقعا کاری که ونگر میکنه خیلی کار بزرگیه اگه این جوانگرایی رو درست کنه و یکم درست خرید کنه واقعا بهترین تیم انگلیس رو میسازه
میگم مطمئنین آرسنال تو بحرانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بُرد رو تبریک میگم به آرسنالی های عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)