Design & Developed BY Patira

صفحه 18 از 63 نخستنخست ... 8161718192028 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

حضور او مشکلات اینتر را حل می کرد.

موراتی: لاوتزی را می خواستیم.

مالک اینتر اعلام کرد که قصد داشته مهاجم آرژانتینی ناپولی را به مه‌آتزا بیاورد.

به نقل از کوریره دلو اسپورت، ایزکوئل لاوتزی نقش بسیار مهمی در ترکیب ناپولی داشته و موجب شده تا تیمش فصل گذشته به مقام سوم سری آ برسد و به لیگ قهرمانان اروپا در سال جاری راه پیدا کند.

ماسیمو موراتی در این خصوص گفت: بله، لاوتزی را می‌خواستیم. با اورلیو دی‌لورنتیس نیز در این زمینه صحبت کردم. او بازیکن بااستعدادی است و می‌توانست در فصل پیش رو برای ما بسیار مفید واقع شود.

موراتی ادامه داد: لاوتزی فصل خوبی را با ناپولی پشت سر گذاشته و بسیار عالی ظاهر شده بود. اگر می‌توانستیم دی‌لورنتیس را برای انتقال لاوتزی راضی کنیم، بسیاری از مشکلات ما در خط حمله بر طرف می‌شد. مهاجمان ما در ابتدای فصل آسیب دیدگی‌های زیادی داشتند و اگر او به مه‌آتزا آمده بود، شاید اینتر در پایین جدول حضور نداشت.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

رانیری: اشنایدر توتی اینتر است

ستاره هلندی اینتر به دلیل مصدومیت در دیدار روز گذشته مقابل تیم سوئیسی لوگانو غایب بود

کلودیو رانیری، سرمربی اینتر، بعد از شکست 2-0 روز گذشته تیمش مقابل لوگانو در دیداری دوستانه، وسلی اشنایدر، ستاره هلندی تیمش را فرانچسکو توتی اینتر توصیف کرد.
    اشنایدر در این دیدار به دلیل مصدومیت غایب بود و آندره آ پولی به جای او، در ترکیب قرار گرفت و اولین بازی اش را برای اینتر انجام داد.
    رانیری در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من تردیدی ندارم که اشنایدر توتی اینتر است. وقتی او در زمین است، همواره می توان در انتظار یک اتفاق معجزه آسا بود."
    رانیری شکست مقابل لوگانو را چندان مهم ندانست و گفت:" این یک جلسه تمرینی خوب بود و به ما اجازه داد تا شرایط بازیکنانی که به تازگی مصدومیت را پشت سر گذاشتند، را بررسی کنیم.
    این تیم محدودیتی ندارد و می توانیم قهرمان سری آ شویم."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

پیش فرض رانيري: بايد مجسمه مورينيو را در اينتر بسازند

سرمربي فعلي اينتر از دستاوردهاي مورينيو در اين باشگاه تقدير کرد و او را شايسته بهترين ها دانست

کلودیو رانیری سرمربی باشگاه اینتر معتقد است ژوزه مورینیو به دلیل دستاوردهایی که به همراه این تیم در دوران حضورش روی نیمکت نراتزوری داشته شایسته تقدیر است.

در سال 2009 وقتی مورینیو در اینتر حضور داشت جنگ های لفظی زیادی با رانیری سرمربی اسبق رم داشت اما به نظر می رسد این جنگ ها به پایان رسیده و رانیری زبان به تمجید از آقای خاص گشوده است.

مورینیو گفته بود وقتی در سال 2004 جای رانیری را در چلسی گرفت توانست با این تیم لندنی به عناوین قهرمانی دست یابد که مربی ایتالیایی به آنها نرسیده بود.

رانیری اکنون در گفتگو با گاتزتادلواسپورت می گوید:" آدم کینه ای نیستم. وقتی مقابل زسکا به پیروزی رسیدیم مورینیو از ما تعریف کرد. به نظر من باید مجسمه مورینیو و هررا به دلیل افتخاراتی که با اینتر کسب کرده اند در آپیانو جنتیله بنا شود."

رانیری پیش از این گفته بود تیمش در این فصل یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی است.

8. 2 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

موراتي در فکربه خدمت گرفتن گوارديولا

طبق گزارش منتشره در کوريره دلوسپورت، سران اينتر در فکر ارائه پيشنهادي غيرقابل باور براي گوارديولا هستند.

بعد از صحبتهای پپ گواردیولا در مورد آینده اش ، سران باشگاه اینتر به فکر جذب این مربی جوان افتاده اند.
    طبق گزارش منتشره در کوریره دلوسپورت،ماسیموموراتی، رئیس باشگاه اینتر پپ را به عنوان مربی ایده آل تیمش از ژوئن 2012 به بعد می داند.
    اخبار منتشره در ایتالیا حکایت از آن دارد که سران نرآتزوری پیشنهادی نجومی و غیرقابل رد کردن را برای مربی کاتالان در نظر دارند. اینتر که بعد از برکناری گاسپرینی، کلودیو رانیری را به عنوان مربی جدیدش در نظر گرفته، بعد از جدایی ژوزه مورینیو از نیمکت مربیگری این تیم افت چشمگیری داشت و سران این باشگاه معتقدند که بهترین راه برای بازگرداندن تیمشان به روزهای اوج به خدمت گرفتن گواردیولاست.
    این درحالی است که پپ هم علاقه زیادی به فوتبال ایتالیا دارد و همواره از فوتبال این کشور به نیکی یاد کرده. او به عنوان بازیکن فوتبال،سابقه پوشیدن پیراهن برشا و رم را در کارنامه ورزشی اش می بیند

10. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

کوریره: امروز پای طلایی به زانتی اهدا می شود.

کوریره دلو اسپورت برنده جایزه پای طلایی که به فوتبالیست های بالای 29 سال می رسد را فاش کرد. این جایزه که در هشت دوره اخیر 6 بار به نمایندگان فوتبال ایتالیا به ترتیب روبرتو باجو، پاول ندود، آندری شوچنکو، الکس دل پیرو، رونالدینیو و فرانچسکو توتی رسیده است. امسال هم این جایزه به نماینده ای دیگر از ایتالیا رسیده است و به نظر می رسد شاهزاده آلبرت دوم امشب جایزه را به کاپیتان خاویر زانتی اهدا خواهد کرد.

12. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

در مورد یونایتد حرف نزنید.

اسنایدر: دراینتر به همه آرزوهایم میرسم.

هافبک هلندی اینترمیلان به دنبال راهی است که به شایعه‌ةای انتقالش به منچستریونایتد پایان دهد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، تابستان گذشته قرار بود وسلی اسنایدر به منچستریونایتد برود ولی به دلایلی این انتقال رخ نداد و پس از آن همواره از این بازیکن در مورد نرفتن به یونایتد سوال می‌شود که موجب ناراحتی وی شده است.

اسنایدر در این مورد گفت: زمانی‌که دیدم پاتریک کلایورت توانست لیگ قهرمانان اروپا را با آژاکس فتح کند، به خودم گفتم من نیز می‌توانم این کار را انجام دهد. از اینترمیلان ممنون هستم که شرایط را برای من فراهم کرد تا بتوانم به این آرزویم برسم.

اسنایدر در ادامه گفت: دوست دارم این کار را یک بار دیگر انجام دهم. همواره به هدف‌هایم رسیده‌ام و می‌دانم که بار دیگر با اینترمیلان این کار را انجام خواهم داد. ممکن بود بتوانم با منچستریونایتد قهرمانی در اروپا را جشن بگیرم ولی انتقالم به این باشگاه میسر نشد. دیگر دوست ندارم به سوالی در مورد منچستریونایتد جواب بدهم. اکنون بازیکن اینتر هستم و تمام آرزوهایم را در این باشگاه عملی خواهم کرد.

14. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

فیگو: اینتر به زودی به کورس قهرمانی بازمی ‌گردد.

مدیر ورزشی اینترمیلان معتقد است این تیم هم‌چنان یکی از مدعیان فتح سری آ است.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، اینترمیلان در فصل جاری خوب نتیجه نگرفته و جزو پائین نشین‌های جدول است.

لوئیس فیگو مدیر ورزشی اینترمیلان در این خصوص گفت: به زودی به کورس قهرمانی باز می‌گردیم. بازگشت وسلی اسنایدر و داگلاس مایکون می‌تواند روحیه تیم را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد. دوره آسیب دیدگی‌ها در اینتر به پایان رسیده و ما به روزهای خوب می‌اندیشیم.

فیگو ادامه داد: نرآتزوری هم‌چنان به دنبال رسیدن به موفقیت است و همواره این موضوع را ثابت کرده است. مطمئن هستم ما به زودی به یکی از مدعیان تبدیل خواهیم شد. اکنون کلودیو رانیری سرمربی اینتر است و سران باشگاه نیز به او اطمینان کافی دارند.

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

خاویر زانتی دو فصل دیگر را نیز بازی می کند خاویر زانتی، کاپیتان تیم فوتبال باشگاهی اینترمیلان ایتالیا گفت قصد دارد بعد از چهل سالگی دو فصل دیگر بازی کند.

قرارداد زانتی سی و هشت ساله در تیم اینترمیلان سال دو هزار و سیزده به پایان می رسد ولی وی گفت پایان مدت قرارداد به معنی پایان دوره فعالیت وی نیست.
    زانتی بعد از دریافت جایزه کفش طلایی در موناکو گفت: "اگر پاهایم یاری دهد دوست دارم قراردادم را دوازده ماه دیگر تمدید کنم. من برگه سفیدی را امضا می کنم و ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه، میزان حقوق مرا تعیین می کند."
    زانتی که برای اولین بار در سال 1995 با پیراهن تیم اینتر در رقابت های سری آ ایتالیا شرکت کرد هفده فصل را برای این تیم بازی کرده است.
    به گزارش آسوشیتدپرس از موناکو، این بازیکن آرژانتینی که در خط دفاع بازی می کند 760 بار با پیراهن تیم اینتر به زمین رفته و بیست و یک گل را برای این تیم به ثمر رسانده است. وی نود بازی را نیز در رقابت های لیگ قهرمانان انجام داده است.

www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

18. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

سزار به بازی کاتانیا می‌رسد.

دروازه‌بان اینتر می‌تواند در بازی با کاتانیا تیمش را همراهی کند.

به نقل از اسکای، خولیو سزار دروازه‌بان برزیلی اینترمیلان که در دیدار تیم ملی کشورش آسیب دیده بود، به ایتالیا بازگشته و مورد مداوای کادر پزشکی این تیم قرار گرفت و مشخص شد می‌تواند نرآتزوری را در بازی این هفته با کاتانیا همراهی کند.

سزار در این مورد گفت: فکر می‌کنم آسیب دیدگیم بر طرف شده و می‌توانم به میدان بروم. ماهیچه‌ پایم کشیده شده بود و در دیدار برزیل با کاستاریکا تعویض شدم. تصور می‌کردم تا چند هفته نتوانم برای اینتر به میدان بروم ولی کادر پزشکی به من اطمینان داد که آسیب دیدگیم جدی نیست.

وی ادامه داد: تا بازی روز شنبه فرصت دارم تا بهتر شوم و بتوانم در بازی با کاتانیا به بالاترین میزان آمادگی برسم. اکنون نیز آماده هستم و در دسترس.

20. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

منابع خبری اسپانیا فاش کردند؛

اوزیل از اینترمیلان پیشنهاد رسمی دریافت کرده است.

بازیکن ترکتبار تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا از باشگاه اینترمیلان پیشنهاد رسمی دریافت کرده است.

به نقل از آس اسپانیا، مسعود اوزیل که درخشش پیش بینی شده‌ای در ترکیب رئال مادرید داشته از باشگاه اینترمیلان پیشنهاد دریافت کرده است.

اینترمیلان از وسلی اسنایدر راضی نیست و تلاش می‌کند از طریق نفوذ موراتی در میان مقامات رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات زمستانی مسعود اوزیل را به خدمت بگیرد.

رئال مادرید در بیانیه‌ای که رسانه‌ای شدنش باعث دلخوری فلورنتینو پرس شده به مقامات اینترمیلان قول همکاری داده اما در قدم اول دی‌ماریا را به این تیم پیشنهاد کرده است.

از طرفی اگر رئال مادرید گوتزه، معروف به لیونل مسی بوندس‌لیگا را به خدمت بگیرد دیگر دلیل چندان قانع کننده‌ای برای حفظ اوزیل نخواهد داشت.

خرید بازیکن ترک‌تبار آلمان مانند آلتین‌توپ، اوزیل و نوری شاهین برای رئال مادرید یک شکست نقل و انتقالاتی بزرگ محسوب می‌شود.

صفحه 18 از 63 نخستنخست ... 8161718192028 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)