با سلام
یه درخواست از مدیریت سایت داشتم که اگر امکان داره وضع آب و هوا را در صحفه تاریخچه بازیها اضافه کنند تا پیشاپیش بدونیم در کدوم وضع آب و هوایی با کدوم تیم بازی داریم
در این شهر صدای پای مردمی است که همچنان که تو را می بوسند، طناب دارت را می بافند، مردمی که صادقانه دروغ می گویند و خالصانه به تو خیانت می کنند، در این شهر هر چه تنهاتر باشی پیروزتری
پول این هفته واریز نشده اگه میشه پیگیری کنید؟؟؟
من یه پست گذاشتم اما حذف شد
گفتم اگه میشه
یک دروازه بان
یک یا دو مدافع
یک مهاجم به تیم ها اضافه کنید
که تقریبا بازیکنای هرتیم میشن 29یا30
مرسی از مدیریت محترم سایت
![]()
خب تبلیغ نمیکنم
من تو همین سایت تیم دارم خودم و دوستامو برادرام
اما چند سایت که سر زدم بیشا زاین تعداد میتونستی بازیکن جذب کنی
بازیکنای کمتر از 17 سال و اینا که رو استعداد و... کا میکنی تا بیاد بالا
واگه تعداد بشه 29یا30 اگه تیمی بخواد 4-5-1 بازی کنه مسلما 8تا مدافه داره که اگه 5تا رو بزاره تو بازی اگه بخواد تو بازی بعد تعویض کنه باید یک بازیکن خسته رو تو ترکیب باره چون 5تا خسته هستن
سلام
جعفر خان نظر ما عملی میشه؟![]()
سلام
نتیجه بازی تیم من در روز گذشته هنوز اعلام نشده و من نمی دونم باید برای بازی بعد ترکیب بچینم یا صبر بدم نتیجه اعلام بشه
اسم تیم من : Qara Papaq و تیم حریف: Bum Academy و تو داشبورد از ساعت 17 روز چهارشنبه که باید بازی برگزار می شد نوشته در حال گرم کردن حالا یه بازی اینهمه گرم کنن فکر کنم واسه سلامتی بازیکنان مضر باشه
در ضمن من هفته پیش تو لیگ 7 قهرمان شدم و به لیگ 6 صعود کردم ولی به تعداد هوادارن تیم دریغ از اضافه شدن یه نفر
البته ایمیل هم زدم به ایمیلی که دادین و اسم تیم و لینک تیم رو هم گذاشتم و با ایمیلی که ثبت نام کردم ایمیل زدم ولی واسه اون ایمیل هم دریغ از یه جواب
انشالله که اینجا دیگه جواب بگیرم
ممنون از لطفتون
در این شهر صدای پای مردمی است که همچنان که تو را می بوسند، طناب دارت را می بافند، مردمی که صادقانه دروغ می گویند و خالصانه به تو خیانت می کنند، در این شهر هر چه تنهاتر باشی پیروزتری
سلام خسته نباشید.
میگم یک فکری به حال سیستم جوانان و رشدشون نمیکنید؟یکم سایت با موزیلا مشکل داره یک فکری به حالش بکنید ممنون میشم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)