Design & Developed BY Patira

صفحه 18 از 41 نخستنخست ... 8161718192028 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 425

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

naft

مديرعامل باشگاه نفت آبادان گفت: تمرينات تيم از ديروز بعدازظهر با حضور تمام بازيكنان و كادر فني تيم بعد از سه روز استراحت به طور جدي از سر گرفته شد تا در ادامه راه بتوانيم عملكرد بهتري از خود به نمايش بگذاريم.

علي حكمت در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهارداشت:‌ در بازي هفته آينده مقابل شاهين بوشهر كه در آبادان برگزار مي‌شود اگر خدا كمك كند و با همت بچه‌ها و دعاي خير مردم و هواداران پيروز ميدان خواهيم شد.

وي بيان‌كرد:‌ باشگاه بعد از هر پيروزي طبق قرارداد، مبلغي به عنوان پاداش براي بازيكنان در نظر مي‌گيرد و بعضي از بازي‌هايي كه تيم در شرايط حساس مثل بازي با راه‌آهن باشد، پاداش ويژه‌اي در نظر مي‌گيريم.

مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان تصريح‌كرد:‌بعد از پيروزي مقابل راه‌آهن براي تشويق و روحيه‌دادن به بازيكنان به هر كدام 800 هزار تومان پاداش داده شد. معتقديم اين قبيل پاداش‌ها در بازي‌ بچه‌ها و جايگاه‌مان در جدول رده‌بندي رقابت‌ها تاثيرگذار است.

وي درخصوص بازي تيمش مقابل راه‌آهن گفت: كسب اين سه امتياز كه بيرون از خانه بود براي تيم و بازيكنان بسيار خوب و روحيه بخش بود و باعث شد كه رتبه ما در جدول رده‌بندي ترقي پيدا كند.

حكمت درباره مصدوميت روح‌الله عرب بيان‌كرد: باتوجه به آزمايشات انجام شده، مشخص شد رباط صليبي روح‌الله پاره شده است و بايد مدتي از ميادين به دور باشد و اين بازيكنان كماكان تحت حمايت باشگاه است.

وي ادامه‌داد: اين بازيكن هفته آينده تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد و بايد مدتي استراحت كند. فكر كنم اواخر فصل بتوانيم از اين بازيكنان استفاده كنيم.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا بازيكن ديگري به جاي عرب جذب خواهيد كرد؟ گفت: فعلا از بازيكنان جوان تيم استفاده خواهيم كرد تا در نيم‌فصل با تصميم كادر فني، يك مهاجم شش‌دانگ و تمام‌عيار در حد روح‌الله به تيم اضافه كنيم.

مديرعامل باشگاه نفت آبادان همچنين درخصوص تجهيز ورزشگاه تختي آبادان گفت: در حال حاضر تمام مشكلات اين ورزشگاه به غير از آسانسور برطرف شده است. حدود 80 درصد كار نصب آسانسور انجام شده است و فكر كنم تا قبل از هفته دهم رقابت‌هاي ليگ، كار آن به پايان برسد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

2. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

حضور نود دقیقه‌ای والری الکسانیان در دیدار ارمنستان و مقدونیه

بازیکن ارمنی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در دیدار تیم ملی کشورش در مقابل تیم ملی مقدونیه حضور یافت و با این تیم به پیروزی رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، والری الکسانیان بازیکن ارمنی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در دیدار امشب میان تیم‌های ملی ارمنستان و مقدونیه، 90 دقیقه در ترکیب تیم ملی کشورش حضور یافت.
    تیم‌های ملی ارمنستان و مقدونیه از رقابت‌های مقدماتی یورو 2012 در مقابل یکدیگر قرار گرفتند که بازیکنان ارمنستان توانستند این دیدار را با حساب چهار بر یک به سود خود به پایان برسانند.
    تیم ملی ارمنستان با انجام 9 بازی و کسب 17 امتیاز در گروه B رقابت‌ها، بالاتر از تیم‌های روسیه، ایرلند، و اسلواکی قرار گرفته است.
    دیدار بعدی تیم ملی ارمنستان در این رقابت‌ها روز سه شنبه 19 مهر ماه در مقابل جمهوری ایرلند خواهد بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

خلیلی نیا: حواس کی روش به پرسپولیس و استقلال است/پیروانی ترجیح داد در تمرین نفت باشد.

سخنگوی باشگاه نفت آبادان گفت: وقتی حواس سرمربی تیم ملی به پرسپولیس و استقلال است ما هم حواسمان به کار خودمان است.

علیرضا خلیلی نیا در پاسخ به این سؤال که چرا غلامحسین پیروانی در جلسه مربیان لیگ برتری با سرمربی تیم ملی شرکت نکرده ، اظهار داشت: پیروانی گفت می خواهد در تمرینات تیم حاضر باشد.
    وی در مورد اینکه بهتر نبود به دعوت کی‌روش احترام گذاشته می شد، گفت: این حرف درست است اما طبق نظر باشگاه وقتی سرمربی تیم ملی به تیم های شهرستانی اهمیتی نمی دهد بهتر است که سرمان به کار خودمان باشد.
    خلیلی نیا تاکید کرد: نظر پیروانی را نمی دانم اما باشگاه معتقد است در تیم نفت بازیکنانی بودند که می توانستند در تیم ملی باشند. وقتی حواس سرمربی تیم ملی به پرسپولیس و استقلال است بهتر است که ما هم حواسمان به تیم خودمان باشد.

6. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

دیدار تدارکاتی صنعت نفت آبادان با استقلال اهواز

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در دیداری تدارکاتی امروز به مصاف تیم استقلال اهواز در ورزشگاه تختی آبادان رفت و از این دیدار پیروز بیرون آمد.
    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادن، بعد از امروز ساعت 17:45 دو تیم فوتبال صنعت نفت آبادان و استقلال اهواز در دیداری تدارکاتی به منظور حفظ آمادگی خود، به مصاف یکدیگر رفتند که طلایی‌پوشان آبادان با حساب 2 بر 1 از این دیدار پیروز بیرون آمدند.
    این دیدار با سرعت بالا در نیمه اول و پر برخورد در نیمه دوم انجام شد و همه بازیکنان اصلی و ذخیره تیم صنعت نفت آبادان در این دیدار حضور یافتند.
    گلهای تیم آبادانی را فونیکه سی و حجت چهارمحالی به ثمر رساندند.
    تیم صنعت نفت آبادان روز شنبه 23 مهر ماه در چهارچوب رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس در ورزشگاه تختی آبادان از ساعت 17:45 به مصاف تیم فوتبال شاهین بوشهر خواهد رفت.

8. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

دشتی: حمایت مدیریت از پیروانی رمز موفقیت صنعت‌نفت است.

سرمربی اسبق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: حمایت هیئت مدیره باشگاه نفت آبادان از غلام حسین پیروانی، دلیل اصلی موفقیت تیم صنعت نفت در چند هفته اخیر بوده است.
    حسن دشتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: با توجه به این موضوع که فوتبال این روزها با کسب آرامش به نتیجه‌گیری ختم می‌شود اعتماد کردن به مربی دلیل اصلی موفقیت مجموعه‌های ورزشی است.
    وی با اشاره به نتیجه‌گیری مناسب تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در چند هفته اخیر اضافه کرد: در فصل نقل‌ و ‌انتقالات سرمربی تیم صنعت نفت بازیکنانی را به مجموعه اضافه کرد که مخالفت‌هایی را به همراه داشت ولی در ادامه راه نشان داد که با پافشاری به اعتقاد به بازیکن، می‌توان نتیجه لازم را کسب کرد.
    سرمربی اسبق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان افزود: باید با این واقعیت کنار بیاییم که فوتبال آبادان با روزهای خوب سال‌های دور خود فاصله زیادی گرفته و باید به مربیانی که برای کار کردن به شهر ما می‌آیند فرصت داد.
    وی همچنین از حمایت هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت از سرمربی این تیم تمجید کرد و گفت: شک نکنید که علت اصلی موفقیت نماینده آبادان در لیگ برتر در چند هفته اخیر حمایت مدیریت این باشگاه از غلام حسین پیروانی بوده است.
    دشتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چند مربی جوان آبادانی در کنار غلام حسین پیروانی فعالیت می‌کنند که حضور این مربیان می‌تواند به تجربه آنها افزوده و در آینده به کمک آنها بیایید.
    وی در ادامه تصریح کرد: فکر می‌کنم با توجه به مصدومیت روح‌الله عرب، تیم صنعت‌نفت در ادامه راه احتیاج به جذب یک مهاجم داشته باشد ضمن اینکه در خط هافبک نیز حضور یک بازیکن مقتدر ضروری است.
    بازیکن تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در دهه 50 در پایان اضافه کرد: شریفی‌نسب، ممبینی و نوید کیا در صورتی که به لحاظ روحی و جسمی در شرایط خوب قرار بگیرند می‌توانند یکی از بهترین خط هافبک‌های لیگ برتر را تشکیل دهند.
    تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در چارچوب هفته دهم مسابقات لیگ برتر کشور روز بیست و دوم مهر ماه میزبان شاهین بوشهر است.

10. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

برزگری: موفقیت‌های نفت شانسی نیست.

عبدالرضا برزگری، پیشکسوت فوتبال آبادان و صنعت نفت گفت: اعتقاد دارم که موفقیت‌های نفت شانسی نیست بلکه زردپوشان منظم‌تر از دو سال گذشته شده‌اند.
    عبدالرضا برزگری، پیشکسوت فوتبال آبادان و صنعت نفت در مورد تیم سابقش و روند حرکتی این تیم گفت: قبول دارم که شانس یکی از پنج معیار موفقیت در فوتبال است و شکی در آن نیست؛ امّا اعتقاد دارم که موفقیت‌های نفت شانسی نیست بلکه زردپوشان منظم‌تر از دو سال گذشته شده‌اند و این یک واقعیت بدیهی است. نفت اگر رنگ آرامش را به خود ببیند، مطمئناً به روزهای اوجش بازخواهد گشت.
    برزگری 52 ساله یکی از مردانی است که هم سو از نظراتش منفی بر عدالت بوده است و اعتقاد بر ارائه اظهار نظراتش جایگاه بسیار مهمی دارد.
    منبع: روزنامه کارون دوشنبه 18 مهر 1390

12. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

مديرعامل باشگاه نفت آبادان گفت: آلفردو كاسيميرو از باشگاه مبلغي طلبكار است كه ما آن را پرداخت خواهيم كرد منتها وي ابتدا بايد بدهي و مشكلات مالياتي‌اش را برطرف كند.

علي حكمت در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهارداشت: طلب اين مربي از باشگاه‌ زير 50 ميليون تومان است و ما در پرداخت آن هيچ مشكلي نداريم ولي اين مبلغ پس از بررسي نهايي به وي پرداخت خواهد شد.

وي با بيان اين‌كه از شكايت اين مربي از باشگاه بي‌اطلاع هستم، گفت: بدهي اين مربي به باشگاه درخصوص وسايل منزلش بوده كه حدود 10 ميليون تومان است. البته اين مربي بايد بدهي مالياتي خود در قبال باشگاه را پرداخت كند. كاسيميرو وقتي بدهي‌اش را به باشگاه پرداخت كرد طلبش را نيز از باشگاه دريافت خواهد كرد.

مديرعامل باشگاه نفت آبادان تصريح‌كرد: ما اين موارد را به خود او اعلام كرديم و در صورت موافقت و كسر بدهي او از طلبش، باشگاه مبلغ تعيين شده را به او پرداخت خواهد كرد.

عليرضا خليلي‌نيا، سخنگوي باشگاه نفت آبادان نيز در اين خصوص به خبرنگار ايسنا گفت‌: مبلغ طلب كاسيميرو از باشگاه تقريبا همان 50 ميليون تومان است كه بعد از تاييد نهايي، باشگاه اين مبلغ را به او پرداخت خواهد كرد. البته ابتدا بايد بحث مالي و نقدينگي باشگاه برطرف شود.

وي تصريح‌كرد: مبلغ وسايل منزل او كه متعلق به باشگاه بوده است و همچنين بدهي‌هايي كه قطعا بايد به باشگاه پرداخت كند از طلب او كسر خواهد شد و مابقي آن پرداخت مي‌شود.

خليلي‌نيا در پاسخ به اين پرسش كه آيا باشگاه در پرداخت طلب اين مربي مشكل خاصي ندارد؟ گفت: در حال حاضر مشكل ما بي‌پولي است. اگر پول باشد اين مبلغ را پرداخت خواهيم كرد ولي قطعا بيش‌ از يك هفته طول مي‌كشد تا ما اين مبلغ را به كاسيميرو بدهيم.

وي ادامه‌داد: پيش از آغاز رقابت‌هاي ليگ به ما و هشت تيم ديگر اعلام كردند كه بدهكار هستيد و بايد تسويه‌حساب كنيد در غير اين صورت اجازه شركت در ليگ را به شما نمي‌دهيم و قرارداد بازيكنان‌تان ثبت نمي‌شود.

سخنگوي باشگاه نفت آبادان افزود: ما با همه تسويه و بدهي‌هاي خود را پرداخت كرديم اما ديگر باشگاه‌ها اين كار را نكردند و هيچ اتفاقي هم رخ نداد.

14. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

خلیلی‌نیا: مهاجم آسیایی در آستانه پیوستن به صنعت نفت

سخنگوی باشگاه نفت آبادان از پیوستن یک مهاجم آسیایی جدید به تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در آینده نزدیک خبر داد.

علیرضا خلیلی‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: بازی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در مقابل شاهین بوشهر که قرار بود روز جمعه برگزار شود به خاطر مسابقه تیم ملی در مقابل بحرین و استراحت بیشتر بازیکنان ملی‌پوش به روز شنبه بیست‌وسوم مهر ماه موکول شد. وی در همین خصوص اضافه کرد: تیم فوتبال شاهین بوشهر با توجه به تغییرات ایجاد شده مدیریتی و فنی با کادری جدید به دیدار صنعت نفت می‌آید ولی با تمام این مسائل شک نکنید که ما در روز شنبه با حریف سختی مسابقه می‌دهیم. سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان از بازی این تیم در مقابل شاهین بوشهر گفت و افزود: به دنبال آن هستیم که با پیروزی در مقابل شاهین، روند ترتیبی به پیروزی‌های خانگی داده و هواداران خود را خوشحال کنیم. وی از آخرین وضعیت تیم فوتبال صنعت نفت آبادان قبل از رویارویی با شاهین بوشهر گفت و خاطرنشان کرد: امید شریفی‌نسب را به دلیل سه اخطاره بودن در اختیار نداریم، علی ممبینی به دلیل مسائل انضباطی از سوی غلامحسین پیروانی از حضور در این مسابقه محروم شده و والری آلکسانیان نیز در برای حضور در مسابقه تیم ملی کشورش راهی ارمنستان شده است. خلیلی‌نیا با اشاره به وضعیت حبیب دهقان؛ دروازه‌بان تیم فوتبال صنعت نفت گفت: این بازیکن از ناحیه کمر آسیب‌دیده ولی مشکلی برای بازی در روز مسابقه مقابل شاهین نداشته و در صورت صلاحدید سرمربی می‌تواند بازی کند. وی در ادامه از احتمال حضور یک بازیکن جدید به ترکیب تیم فوتبال صنعت نفت خبر داد و افزود: یک مهاجم سرعتی آسیایی را با توجه به مصدومیت روح‌الله عرب به لیست خود اضافه می‌کنیم. عضو هیئت مدیره باشگاه نفت آبادان تصریح کرد: تنها منتظر تایید نهایی این بازیکن از سوی پیروانی بوده ولی با توجه به اینکه احتمال جذب این مهاجم از سوی دیگر تیم‌ها نیز وجود دارد، ترجیح می‌دهیم تا هفته آینده نام و ملیت وی را اعلام نکنیم. تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفته دهم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور روز شنبه بیست‌وسوم مهر ماه، میزبان شاهین بوشهر است.

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

برگزاری دوره مربی‌گری فوتبال پایه توسط فیفا

مدیر تیم‌های پایه صنعت نفت آبادان در دوره مربی‌گری فوتبال پایه که توسط فیفا در ایران برگزار خواهد شد، شرکت می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، مهدی غفاری مدیر تیم‎های پایه این موسسه در دوره مربی‌گری فوتبال پایه که توسط فیفا در تهران برگزار می‎شود، حضور خواهد داشت.

این دوره از روز سی‌ام مهر تا پنجم آبان ماه به صورت تئوری و عملی در محل کمپ تیم‎های ملّی برگزار خواهد شد.

مهدی غفاری مدیر تیم‌های پایه صنعت نفت آبادان و داریوش فرخ‌نیا از استان خوزستان در این دوره شرکت خواهند کرد.

18. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

شاهینِ رفت و برگشت

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان از رقابت‌های هفته دهم لیگ برتر، روز شنبه به مصاف تیم شاهین بوشهر خواهد رفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، دو تیم صنعت نفت آبادان و شاهین بوشهر روز شنبه، بیست و سوم مهر با یکدیگر مصاف خواهند داد.

این دیدار در ورزشگاه تختی آبادان و از ساعت 17:45 روز شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.

در فصل گذشته رقابت‌های لیگ برتر، تیم صنعت نفت آبادان موفق شد تیم بوشهری را در هر دو بازی رفت و برگشت در بوشهر و آبادان شکست دهد.

تیم صنعت نفت آبادان در این مسابقه، امید شریفی‌نسب را به دلیل محرومیت و روح الله عرب مهاجم گلزن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.

قضاوت این دیدار را سعید بخشی‌زاده با کمک‌‌های داود رفعتی و علیرضا کناری برعهده خواهند داشت. قاسم واحدی داور چهارم، مسعود مرادی نیز ناظر این دیدار خواهد بود.

20. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 18 از 41 نخستنخست ... 8161718192028 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع