چه بوی گندی میدی حالم بهم خورد.
![]()
چه بوی گندی میدی حالم بهم خورد.
![]()
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ولی اخر نیمار نیومد real ...
اصلا بهتر ،بازیکنی که دلش با تیم نیست بهتره نیاد . تا اینکه به خاطر پول بیاد...
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
بازی رو تو نیو کمپ باختیم ولی با نامردی
یه بازی مسی رو از بارسا بگیرن بارسا میشه محل توپ بازی![]()
خوب معلومه راه آهن هم این همه ستاره داشت برنده جام بود
من که از بازی رئال راضیه راضی بودم خیلی خوب بازی کردیم خصوصا گل کریس واقعا دیدن داشت
ماشالا من موندم این بارسای زپرتی اگه این مسی و نداشت چه خاکی تو سرش میریخت
آخر بازی از یه طرف خوشحال بودم به خاطر بازی قشنگمون از یه طرف ناراحت بودم بخاطر باختمون
ولی این مورنیو جیگرهمچین حال داد با اون برخوردی که با مربی بارسا داشت کاش میرفت وسط زمین یه دو سه تا لگد و مشت به این مسی و گواردیولا میزد همچین از ته دل خنک بشم
![]()
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
سلام به همه رئالي هاي عزيز.درسته اين بازيرو باختيم ولي نوع بازي تيم اميدواركننده بود.ما در مجموع هردو بازي بهتراز بارسا بوديم و ديگه مقابل بارسا از پيش باخته نيستيم.به نظر من دوران بارسا ديگه تموم شده وامسال كسي نميتونه جلوي رئال رو بگيره.تيم روز به روز بهتر و هماهنگ تر ميشه و با رسيدن نوري شاهين تركيب اصلي تيم شكل ميگيره.اگه ميتونستيم تو اين دو بازي از نوري شاهين استفاده كنيم خيلي تو روند بازي تيم تاثير داشت.خديرا فقط تو كار هاي دفاعي موفقه ولي شاهين باتكنيك و بازيسازه و اون وسطو بهتر جمع ميكنه.به اميد موفقيت غوهاي سپيد
![]()
رئال فقط یه دونه ست دردونه و تک دونست
شعری سرودم در وصف تیم گلمون و هوادارای گوگولی خودمون
![]()
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
messi1373 لطفا اين جا نظر نده كه باعث دلخوري بچه ها نشه.درضمن در مجموع دو بازي كريستين موفق تر از مسي بود و بهتر بازي كرد.البته كريس تو بازي رفت بهتر بازي كرد و مسي تو بازي برگشت ولي مسي تو بازي رفت به جز گلي كه زد{اگه ارش برهاني هم بود اون توپو گل ميكرد}خيلي ضعيف بازي كرد و كلا تو جريان بازي نبود ولي كريس با اين كه تو بازي برگشت از مسي بدتر بود اما بازي خوبي از خودش به نمايش گزاشت و به دفاع بارسا فشار زيادي وارد كرد.همچنين به والدز!بيچاره وقتي شوت كريستينو شانسي گرفت از شدت سوختن دستاش دوست داش گريه كنه
![]()
باشگاه به مسي پيشنهاد رسمي نداده و فقط در حد حرف بوده كه به نظر من ميخواستن به تمركز مسي رو واسه بازي سوپر جام به هم بزنند.تازه من ديماريارو به مسي ترجيه ميدم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)