به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
خوان لاپورتا: خرید زلاتان یک اشتباه بود
خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا، اعلام کرد خرید زلاتان ابراهیموویچ در سال 2009 توسط این باشگاه اشتباه بوده است.
باشگاه کاتالانی برای به خدمت گرفتن این ستاره سوئدی مبلغ کلانی به اینتر پرداخت و ساموئل اتوئو را نیز به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد به نرآتزوری واگذار کرد اما زلاتان هرگز نتوانست به چهره ای تاثیر گذار در نوکمپ تبدیل شود و یک فصل بعد راهی میلان شد.
او در گفتگو با لا رپوبلیکا گفت:" ایبرا هرگز نتوانست با سایر اعضای تیم رابطه خوبی برقرار کند. خرید او یک اشتباه بود. بعد از اینکه او خریدیم، فشار زیادی روی او بود اما فوتبال همیشه یک ورزش جمعی است. اتحاد در تیمی مانند بارسا بیش از هر تیم دیگری اهمیت دارد."
زلاتان در رقابت های این فصل نمایش های بسیار خوبی در ترکیب میلان ارائه داده و در 23 بازی، 22 گل به ثمر رسانده است؛ او همچنین 5 بار نیز در چمپیونزلیگ گلزنی کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
تیترهای روزنامه الموندو در روز 27 مارس
پیکه : قیصر قهرمانان
اين مدافع مجدادا در بهترين فرم خود در اروپا بازي مي كند
" میلان یکی از سخت ترین رقبا خواهد بود و بازی کردن در برابر ایبرا یک چالش واقعی خواهد بود ، او مهاجم بزرگیست"
لوئیز سوارز میلان را برای ما آنالیز می کند (md)
بیل کلی*نتون " امضا" راسل رو برای بنیاد خود می خواهد
بارسا 20,000 هزار بلیط برای فینال کوپا دل ری خواهد داشت
مو انکار می کند و دلیل سکوت تیم را به عهده نمیگیرد
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
زلاتان: نمیدانم با گواردیولا دست میدهم یا نه اما گذشتهها گذشته؛ هیچ تیمی کیفیت بارسا را ندارد، حتی رئال مادرید
او همچنین گفته که بارسلونا را بهترین تیم دنیا در پنج سال گذشته میداند.
سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم میلان بهشدت منتظر دیدار رفت روسونری در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا است. اما او نمیداند با پپ گواردیولا دست بدهد یا نه.
ملیپوش سوئدی در دوران حضور در بارسا در فصل 10-2009 رابطه خوبی با مربی این تیم نداشت و حرفهای بسیاری درباره دیدار این دو در ورزشگاه سنسیرو زده شده است.
ایبرا میگوید: «نمیدانم با گواردیولا دست بدهم یا نه. اما اتفاقی که افتاده، افتاده دیگر. من و گواردیولا هنوز با هم مشکل داریم. او مشکلات خودش را دارد و من هم مشکلات خودم را. اما گذشتهها گذشته.»
خوان لاپورتا، رییس سابق بارسا گفته بود که خرید ایبرا اشتباه بود. زلاتان میگوید: «زمانی که با من قرارداد امضا کرد که حرفی در این باره نزد!»
او سپس درباره بازی چهارشنبه گفت میلان باید در بهترین شرایط خود باشد تا بتواند نتیجه خوبی بگیرد: «خودم را میشناسم و به کیفیتهایم واقفام. همینطور به کیفیتهای همتیمیهایم. من نگران نیستم و همتیمیهایم هم همینگونه. تیم باید بازی بینقصی انجام دهد؛ از جمله خود من.
ما با بهترین تیم بازی میکنیم ولی چیزی برای از دست دادن نداریم. ما باید دو بازی بینقص انجام دهیم چون بارسا بهترین تیم دنیاست. آنها این را در پنج سال گذشته نشان دادهاند.
مسی و بارسا حتی اگر در سری آ هم بازی میکردند باز هم عالی بودند. هیچ تیم دیگری در دنیا چنین کیفیتی ندارد. حتی رئال مادرید. مسی بازیکن خوفناکی است. او دارد پیشرفت میکند و همه رکوردها را دارد میشکند. امیدوارم اینگونه به کار خود ادامه دهد.»
او درباره تفاوت فوتبال در اسپانیا و ایتالیا هم صحبت کرد و گفت سری آ هنوز یکی از بهترین لیگهای دنیاست: «فوتبال در اسپانیا ظرافت و زیبایی و تکنیک بیشتری دارد، اما سری آ یکی همچنان از بهترین لیگهای دنیاست. برای یک مهاجم بازی در ایتالیا بسیار دشوارتر از اسپانیا است. من ایتالیاییها و ذهنیت ایتالیایی را دوست دارم. خانوادهام از حضور در اینجا راضیاند و میخواهند در این شکور بمانند. کودکانم حتی از من هم ایتالیاییتر شدهاند.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
یادداشت روز:آلگری، ایبرا یا گواردیولا، مسی
شکست بارسا و حذفش از معتبرترین جام باشگاهی در جهان می تواند سرآغاز دیگری برای رشد فوتبال باشد! تولد دورانی که بارسلونا هم می تواند بازنده باشد
سایت گل - آث میلان- بارسلونا. چه تیمی سر بلند است؟ تقابل بزرگان در دیداری بس بزرگ. به بزرگی چمپیونز لیگ. میلان پر افتخار، میزبان زیباترین فوتبال روز دنیا. نبرد اندیشه های ناب با چاشنی مُدل های خاص و انگیزه های تمام ناشدنی برای موفقیت. آلگری در برابر پپ. قهرمان اروپا می خواهد سنت شکنی کند. تیم رویایی بارسلونا در فکر تکرار عنوان قهرمانی خود، تا ثابت کند تیمی فراتر از زمان است. کاری که در دو دهه ی اخیر و شکل جدید بازی ها هیچ تیمی موفق به انجامش نشده است.
نکته ای که شاید علت رشد هر ساله ی فوتبال اروپا در همین موضوع نهفته باشد. اصلاً شاید قرعه ی سخت بارسلونا برای رسیدن به قهرمانی این فصل از بازی ها نیز حاکی از سیاست یوفا و مشتاق بودن ادامه همین روند است. اما تیمی که مدعی بهترین تیم تاریخ است باید بتواند این مساله را هم حل کند. پس بهانه ای وجود ندارد. البته همان قدر که بارسایی ها می خواهند سنت شکنی کنند و جاودانه شوند، دیگر تیم ها نمی خواهند و اگر بتوانند، نمی گذارند. پس چهارشنبه شب در سن سیرو هر کسی که طرفدار آبی اناری ها نیست، طرفدار برد میلان است! چرا که اگر قرار باشد تیمی جلوی تاریخ سازی شاگردان گواردیولا را بگیرد بی شک آن تیم، همین تیم بسیار بزرگ و با سابقه ی میلان است.
میلانی که حالا آلگری با استعداد و تیم پر ستاره اش را در حالی دارد که زلاتان در بهترین فرم خود است و روسونری برای بازگشت به جایگاهش منتظر این لحظه بود. انگیزه های بالای آنها حالا جنبه ی انتقامی نیز دارد. آنها خیلی خوب می دانند یک ایبرای فوق العاده آماده که از بارسایی ها زخم خورده است می تواند به تنهایی یک شب باشکوه را در سن سیرو رقم بزند و نام خود را در تاریخ هر دو باشگاه میلان و بارسا جاودانه کند!
شکست بارسا و حذفش از معتبرترین جام باشگاهی در جهان می تواند سرآغاز دیگری برای رشد فوتبال باشد! تولد دورانی که بارسلونا هم می تواند بازنده باشد. اما نمی شود تصور کرد کاتالونیایی های متعصب به راحتی پا پس بکشند. اگر میلان به دنبال رسیدن به شکوه و عظمت تاریخی باشگاهش است، بارسا نیز در پی جاودانگی و تاریخ سازی است. مسی در کنار دی استفانو، کرویف، گرد مولر، پیتر شیلتون، ریورا. چرا که نه؟ اُعجوبه، سلطان بی چون و چرای کنونی اروپاست. کاری نیست که در مستطیل سبز از ساق های هنرمند شماره 10 آبی اناری ها برنیاید. حالا هنرنمایی درون زمین مسی را با تفکرات فلسفی پپ در خارج از زمین مخلوط کنید. این همان فرمول رسیدن به معجون موفقیت و تاریخ سازی است. کاری بی نهایت سخت. ولی چه کسی بهتر از آنها!
پس اگر در یک سمت، میلان پر افتخار با آلگری باهوش و ایبرای کاملاً آماده حضور دارند در طرف دیگر هم بارسای رویایی گواردیولای متفکر و مسی نابغه هستند. دلیلی که فوتبال را غیر قابل پیش بینی می کند حضور همین آدم هایی است که خود غیر قابل پیش بینی اند. پس شما را به فستیوال نبرد بهترین ها در سن سیروی زیبا دعوت می کنیم.
هفته ای جذاب برای اتفاقاتی در انتظار فوتبال!
بارسلونا هفته ای پر مشغله را با دو بازی بسیار جذاب پیش رو دارد. بازی روز چهارشنبه لیگ قهرمانان در ایتالیا مقابل میلان و پس از آن در روز شنبه بازی لالیگا در نیوکمپ مقابل اتلتیک بیلبائو.
با رسیدن به اواخر ماه مارس، تیم پپ گواردیولا دو بازی بزرگ پیش رو خواهد داشت. پس از پیروزی روز یکشنبه در مایورکا، بازیکنان صبح روز گذشته در سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداختند. آن ها امروز، سه شنبه، به میلان پرواز خواهند کرد و عصر امروز در ساعت 19:00 در جوزپه مئاتزا تمرین خواهند کرد.
وز چهارشنبه در ساعت 20:45 (به وقت محلی) میلان و بارسا در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان با یکدیگر دیدار خواهند کرد که بارسا برای دهمین برد خود تلاش می کند.
تا جمعه در میلان
پیش از بازگشت صبح روز جمعه برای تمرین ساعت 13:00 در نیوکمپ، بازکنان تا روز پنج شنبه در ایتالیا خواهند ماند و ظهر آن روز در سنترو اسپورتیو فاچتی واقع در حوالی میلان تمرین خواهند کرد.
بازی مقابل بیلبائو در روز شنبه
روز شنبه ساعت 12:30 آخرین تمرین بازیکنان پیش از رویارویی با اتلتیک بیلبائو -در ساعت 10 شب- در نیوکمپ انجام خواهد گرفت. فردای آن روز تیم شروع به آماده سازی در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر برای بازی برگشت روز سه شنبه مقابل میلان خواهد کرد.
ونگر: ميلان هيچ شانسي برابر بارسا ندارد
آرسن ونگر سرمربي توپچي هاي لندن بر اين باور است که ميلان ايتاليا اين فصل از ابزار لازم براي بردن در ليگ قهرمانان اروپا برخوردار نمي باشد.
روسونری ها موفق شدند تا در دور قبل با نتیجه پر گل 4-3 از سد آرسنال عبور کنند اما این مرد فرانسوی اصرار دارد که میلان به اندازه کافی سلاح مورد نیاز برای پیروزی را ندارد.
ونگر در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت گفت: " بارسلونا یکی از مدعیان اصلی و شماره یک قهرمانی در اروپاست. میلان در قالب تیم بسیار خوب عمل میکند و آن ها میتواند بر روی بازیکن بزرگی چون زلاتان نیز حساب باز کنند اما شخصا فکر نمیکنم آن ها سطح لازم برای پیروزی در این بازی برخوردار باشند. آنها در برخی نقاط دچار ضعف هستند."
روسونری باید فردا شب در ورزشگاه سن سیرو دور رفت مرحله یک چهارم نهایی برابر بارسلونا را برگزار کند.
آلگري: به بارسا حمله مي کنيم
سرمربي ميلان در آستانه ديدار با بارسا گفت: ما دو مسابقه خيلي سخت در پيش داريم چرا که آنها بهترين تيم دنيا هستند و شما بايد خودتان را براي مقابله با آنها از هر نظر آماده کنيد
ماسيميليانو آلگري در آستانه يکي از مهمترين مسابقات عمر حرفهاي خود قرار دارد اين مربي با انگيزه که با هدايت ميلان و کسب عنوان قهرماني ايتاليا درخشيده است، تيمي را سازماندهي کرده که ميتواند ادعاي يک مدعي جدي براي کسب عنوان قهرماني اروپا باشد. آنها امشب مقابل بارسلونا قرار خواهند گرفت که قويترين تيم اروپا در چند فصل گذشته بوده است، تيمي با ستارههاي هماهنگ و سريع که بازي مقابل آنها دشوار و کابوسبرانگيز است. اما آلگري به تيمش اميدوار است او در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي بارسلونا گفت:«مقابل بارسا بايد اشتباهاتمان را به حداقل برسانيم ما ميخواهيم تهاجمي بازي کنيم چرا که بايد براي نتيجه گرفتند بايد گل بزنيم.»
او ادامه داد:« ما نميتوانيم کاري را که ژوزه مورينيو در نيوکمپ انجام داد را تکرار کنيم. آنها تيم فيزيکيتري هستند و ما تکنيکيتري. اين ميلان تيمي نيست که براي دفاع ساخته شده باشد و همه در محوطه جريمه دور نقطه پنالتي سنگر بگيرند.»
آلگري ادامه داد:«ما دو مسابقه خيلي سخت در پيش داريم چرا که آنها بهترين تيم دنيا هستند و شما بايد خودتان را براي مقابله با آنها از هر نظر آماده کنيد.»
او که در جوي نسبتا مثبت با خبرنگار ايتاليايي و بينالمللي صحبت ميکرد درباره غيبت تياگو سيلوا مدافع برزيلي هم صحبت کرد و گفت:«تياگو يک قهرمان است و ما واقعا در بازي بارسا به او احتياج داشتيم و بدون شک غيبت او ما را آزار خواهد داد اما نستا آماده بازي است و ما بازيکنان ديگر هم داريم که در اين بازي جاي تياگو را پر کند. من دوست داشتم با بارسا در شرايطي روبهرو شوم که همه نيروهايم را در اختيار داشته باشيم. اما اين بدان معنا نيست که تيم فعلي من هم مشکلدار و ضعيف است. بوآتنگ و ابراهيمويچ در ترکيب اصلي خواهند بود و من فقط بايد زوج ايبرا در خط حمله را مشخص کنم. اگر روبينيو شرايط خوبي داشته باشد او در ترکيب است و در غير اين صورت الشراوي و لوپز آماده بازياند.»
آخرين جمله آلگري هم ستايش از زلاتان ابراهيمويچ ستاره بزرگ سوئدي بود او گفت:« اين خيلي ساده است که مربي ايبرا باشيد او استثنايي است و چيزهاي مختلفي را به تيمش و سرمربي ميدهد.»
گوارديولا: ميلان مي تواند مارا حذف کند
مربي آبي اناري ها معتقد است که بازي رفت سن سيرو، بازي کليدي و مهمي خواهد بود.
پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا قبل از مصاف تیمش با میلان در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در کنفرانس خبری شرکت کرد وبه این نکته اشاره کرد که میلان می تواند تیمش را حذف کند.
گواردیولا دراین باره گفت:« اگر در قرعه به تیمی مثل میلان خوردی، یا باید یک بازی فوق العاده را به نمایش بگذاری و یا اینکه شانس زیادی نخواهی داشت. من دوست ندارم که خیانت کنیم؛زمانی که مقابل میلان بازی می کنی، می دانی که تیم حریف می تواند تو را حذف کند ولی دست کم می دانیم که باید مثل همیشه بازی کنیم.»
مربی ابی اناری ها در مورد بازی امشب تیمش گفت:« درانتظار بهترین میلان ممکن هستم؛تیمی تهاجمی که در بازیها به پیروزی می رسد و ما را به شدت تحت فشار خواهد گذاشت. میلان بازی ترکیبی خوبی را اجرا می کند؛ یک بازی متشکل از بازی هوایی با یک بازیکن مثل ایبراهیموویچ که همیشه مشکل گشاست. ما برای انجام یک مبارزه خوب و کسب یک نتیجه مطلوب آمده ایم.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، پپ درپاسخ به این سوال که ایا ممکن است تیمش با 3 دفاع مقابل میلان قرار بگیرد دراین باره گفت:« یک دفاع 7 نفره در زمین خواهم گذاشت. جدای از بحث اینکه با 3 دفاع بازی خواهیم کرد یا با 4 دفاع، باید به فکر مهار کردن قدرت میلانی ها بود. آن قدرتی که آن را می شناسیم یا دست کم فکر می کنیم که می شناسیم.ما سعی می کنیم که در جوی خوب و آرام قدرتمند ظاهر شویم. باید برای لحظات سخت و دشوار آماده باشیم و مطمئنم که بدین ترتیب می توانیم به دور بعد برسیم. به ثمر رساندن گل در خارج از خانه خیلی مهم است.»
گواردیولا با اشاره به بازی قبلی تیمش در میلان در مرحله گروهی رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا گفت:« احساس می کنم که در آن بازی خوب از عهده کارهایمان برآمدیم و فرصتهای گلزنی فراوانی را در خانه میلان خلق کردیم.در بازی قبلی مان در سن سیرو میلانی ها برای پیروزی به زمین آمده بودند تا تیم اول جدول گروهی باشند. اگر دربازی امشب بازی بدی را انجام دهیم، کارمان در بازی برگشت سخت خواهد شد. گاهی وقتها بازی رفت مهم تر از بازی برگشت است. باید ببینیم که نتیجه به چه ترتیب خواهد شد.»
گواردیولا درادامه صحبتهایش درمورد مسی صحبت کرد که با گلزنی درمیلان می تواند رکورد دیگری را به نام خودش ثبت کند:« مسی دوست دارم بازی کند و من هم ترجیح می دهم تا او را در زمین ببینم. مسی آماده است و شرایط خوبی دارد.این موفقیت بزرگی است که دوباره در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا هستیم. من همیشه سعی می کنم تا به مسی کمک کنم تا بیشترین توپهارا دریافت کند.فکر می کنم که خوب است که افراد برای تماشای بازی به ورزشگاه بیایند وامیدوارم که از تماشای بازی لذت ببرند.»
مربی جوان بارسلونا در مورد زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی حریف که رابطه چندان گرم و دوستانه ای هم با پپ ندارد، گفت:«زلاتان خیلی خوب با بازی ارتباط برقرار می کند و با عمق بازی می کند. در بازی هوایی شکست ناپذیر است وخیلی توپ را در انحصار خودش در می آورد و با حفظ مالکیت توپ، بازی حریف را از کار می اندازد. زلاتان بازیکن مهمی برای ما بود. او به ما کمکهای زیادی رساند و شش ماه اول حضورش در بارسا فوق العاده بود. بخشی از قهرمانی بارسا در رقابتهای آن فصل لالیگا به خاطر زلاتان بود.»
این مربی جوان درمورد سن سیرو گفت:« سن سیرو یکی از بزرگترین ورزشگاه های دنیاست. زمانی که هواداران حاضر در ورزشگاه فریاد می زنند، صدای فریاد عجیبی به گوش می رسد. آمدن و بازی کرد دراین ورزشگاه افتخار بزرگی است.»
این مربی جوان در پاسخ به سوالی درمورد احتمال کسب جامهای سه گانه دراین فصل گفت:« من فراتر از بازی4شنبه شب نمی روم. در آن سالی که افتخارات فراوانی را کسب کردیم هم فکرش را هم نمی کردم که به این همه جام برسیم. اگر در بازی 4شنبه به نتیجه خوبی نرسیم و در بازی شنبه شبمان پیروز نشویم، دو جام قهرمانی را از دست داده ایم؛ این احتمال، بیشتر از احتمال فتح جامهای سه گانه است.باید گام به گام برویم، مرحله بعدی مرحله مهمترین است.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آلبرتینی: میلان-بارسا،یک فینال زودهنگام است؛بارسا مدعی برد و مدعی قهرمانی است
دمتریو آلبرتینی بازیکن سابق دو تیم میلان و بارسا در صحبتهایی به آنالیز دیدار امشب سن سیرو پرداخته
سایت گل- دمتریو آلبرتینی، بازیکن سابق تیمهای میلان و بارسلونا در آستانه دیدار حساس این دو تیم که امشب در سن سیرو برگزار می شود به تحلیل و آنالیز این بازی زیبا پرداختهآلبرتینی در صحبتهایی گفته:« هر تیمی رویای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا را دارد ولی میلان- بارسلونا یک فینال زودهنگام است. هرچند که این را می توان در مورد مصاف آتی رئال یا چلسی هم بگوئیم.»ستاره سابق یم ملی ایتالیا ادامه داد:« میلان صدرنشین سری آ است و اعتماد به نفس زیادی دارد و انگیزه های زیادی هم برای رویارویی با بهترین تیم دنیا که بارسلوناست دارد. ولی یک غایب ممکن است برای تیم ایتالیایی خیلی مهم باشد و آن هم غیبت تیاگو سیلوا است. چون او غیبتی اساسی برای تیمش است.»
دمتریو شک و شبهه ای درمورد بارسا ندارد:« بارسلونا بهترین تیم دنیاست ولی سرنوشت اوضاع در زمین مسابقه رقم می خورد. میلان می تواند بارسلونا را حذف کند.»اسطوره سابق تیم ملی ایتالیا درمورد زلاتان ایبراهیموویچ گفت:« درحال حاضر ایبرا یکی از قدرتمندترین بازیکنان دنیای فوتبال در کنار مسی و رونالدو است. اگر او در بارسلونابه موفقیت نرسید، به خاطر بی کیفیتی اش نبود، بلکه به این خاطر بود که سبک بازی بارسلونا با سبک فوتبال او تفاوتهای زیادی دارد. فکر می کنم که ایبرا سختی های زیادی را برای پیکه و پویول ایجاد خواهد کرد. میلان شانس خوبی برای حذف کردن بارسا و قهرمانی در لالیگا را دارد.»آلبرتینی درمورد بارسا هم گفت:« همه می گویند که در بارسلونا، اولین نفر پپ است و بعد از او هم لیونل. سبک کاری گواردیولا می تواند در کالچو پیاده شود، البته او به تیمی نیازدارد که این سیستم را بپذیرد. » آلبرتینی درمورد آینده پپ گفت:« او مربی بزرگی است که ثابت کرده که می تواند درهر جایی که می رود موفق باشد. فکر می کنم که اوضاعش در بارسلونا خیلی خوب است.»یکی ازدوستان صمیمی آلبرتینی در بارسلونا، پویول است:« فکر می کنم که پویول می تواند چندسال دیگر در بالاترین سطح ممکن فوتبالش را دنبال کند. پویی نشان داده که یک ستاره بزرگ است. فکر می کنم که تیاگوسیلوا هم کیفیت لازم برای بازی کردن در بارسا را دارد ولی میلان به آسانی به او اجازه جدایی نخواهد داد.»
آلبرتینی دوباره برروی بازی امشب تمرکز کرد و گفت:« بارسلونا مقابل میلان مدعی است و مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا نیز هست. بارسا تمام ویژگی های لازم برای بالای سر بردن جام قهرمانی را داراست. »او درمورد شرایط بارسا در لالیگا هم گفت:« بارسلونا وابسته به رئال مادرید است و این موضوع ممکن است برروی بازی بارسا مقابل میلان تاثیر بگذارد. این طور به نظر می رسد که رئال ممکن است شانس قهرمانی در لالیگا را از دست بدهد.»طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا،بخش پایانی صحبتهای آلبرتینی درمورد مورینیو بود:« ما مورینیو را می شناسیم. او مربی بزرگی است ولی سبک کاری اش، آن طوری که من دوست دارم نیست. هرکسی سبک کاری خودش را دارد.من با مورینیو خیلی متفاوتم ولی می گویم که او مربی بزرگی است.»
پاپین:بایرن درسطح رئال است و تنها بارسا از این دو تیم بهتر است
ستاره سابق تیم ملی فرانسه معتقد است که تنها تیم کاتالان از بایرن مونیخ بهتر است
سایت گل- ژان پیر پاپین معتقد است که بایرن مونیخ در حد و اندازه های رئال مادرید است و تنها بارسلونا برتر از این دو تیم استمهاجم سابق بایرن مونیخ در صحبتهایی به تمجید از قدرتهای تهاجمی بایرن مونیخ پرداخت و اعلام کرد که آنها توانایی لازم برای حذف کردن المپیک مارسی در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را دارند.پاپین در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بایرن مونیخ منتشر شد گفت:« در کل فکر می کنم که بایرن مونیخ در سطحی برابر با رئال مادرید است و تنها بارسلونا اندکی از این دو تیم بهتر است. فکر می کنم که خط حمله ، تفاوتها را در بازی با مارسی رقم خواهد زد. بایرن با ماریو گومز، آرین روبن، توماس مولر و فرانک ریبری بهترین خط حمله اروپا را دارد.»او در پیش بینی نتیجه بازی گفت:« من درانتظار یک تساوی بدون گل در بازی رفت هستم. من دیدیه دشام را خیلی خوب می شناسم و انتظار دارم که او تیمش را کاملا تدافعی به زمین بفرستد. فکر می کنم که این سخت ترین بازی مارسی در طول چندین سال اخیر باشد.»پاپین در طول سالهای 1986 تا 1992 پیراهن مارسی را برتن می کرد و در طول این مدت بیش از 100 گل برای این تیم به ثمر رساند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)