Design & Developed BY Patira

صفحه 175 از 470 نخستنخست ... 75125165173174175176177185225275 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,741 تا 1,750 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض زاید حدود 4 ماه در ترکیب پرسپولیس بازی خواهد کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مرجع خبری پرسپولیس : با توجه به حضور ایمن زاید در تركیب تیم لیبی در جام ملت های آفریقا، مشخص نیست از چه زمانی برای سرخپوشان بازی خواهد كرد.

باشگاه پرسپولیس دوم دی ماه خبر از عقد قرارداد با زاید داد. پس از آن این بازیكن از ایران خارج شد تا پس از گرفتن ITC (كارت بازی) و ویزای خود به ایران بازگردد.

امروز اعلام شد كارت بازی بهترین گلزن لیگ ایرلند برای حضور در پرسپولیس و سفر او به ایران در روز چهارشنبه صادر خواهد شد.

اگر این بازیكن چهارشنبه این هفته به ایران بیاید قطعا بازی روز پنجشنبه با ملوان را از دست خواهد داد و با توجه به اینكه او باید در تركیب تیم ملی لیبی در جام ملت های آفریقا نیز به میدان برود، پرسپولیس ممكن است بتواند فقط در بازی هفته نوزدهم با شاهین بوشهر از مهاجم جدید خود استفاده كند.

جام ملت های آفریقا در سال 2012 از اول بهمن ماه در دو كشور گابن و گینه استوایی آغاز می شود و تا بیست و سوم این ماه نیز ادامه خواهد داشت.

بنابراین زاید از بازی روز 26 دی ماه پرسپولیس مقابل شهرداری تبریز در ایران حضور نخواهد داشت و پس از پایان جام ملت های آفریقا به سرخپوشان می پیوندد.

قرارداد پرسپولیس با این مهاجم شش ماهه است و با این شرایط و با توجه به اینكه لیگ برتر اردیبهشت ماه به پایان می رسد این بازیكن حدود سه ماه و نیم بازیكن این تیم خواهد بود.

ایمن زاید دو بار آقای گل لیگ فوتبال ایرلند شده است و سابقه انتخاب به عنوان بهترین بازیكن جوان و بهترین بازیكن فوتبال این كشور را نیز در كارنامه خود دارد.

این بازیكن چهار مرتبه هم پیراهن تیم ملی لیبی را بر تن كرده است. وی برای بازی در پرسپولیس قرارداد 85 هزار پوندی امضا کرده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

3. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ابراهیم شکوری: یک تیم جدید از پرسپولیس خواهید دید/ شانس زیادی برای قهرمانی داریم .

مرجع خبري پرسپوليس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص تغییر و تحولات و وضعیت این تیم صحبت کرد:

*در مورد شرایط پرسپولیس در حال حاضر صحبت می کنی؟
    - فکر می کنم اوضاع ما الان خیلی خوب است. دنیزلی آمده و یک هفته است که خیلی خوب تمرین می کنیم. آقای مهدوی کیا هم از امروز به تیم اضافه شد که با رفتن و تجربه تیم به حد ایده آل رسیده و امیدوارم بتوانیم با این شرایط نتیجه بگیریم.

*از شرایط خودت راضی هستی؟

- وضعیت خودم هم خوب است و بعد از آن مصدومیتی که داشتم از وقتی آقای دنیزلی آمده خوب تمرین می کنم و امیدوارم بتوانم به روزهای خوب برگردم. امیدوارم بتوانم نظر دنیزلی را هم جلب کنم و برای پرسپولیس بازی کنم.

*کار دنیزلی را چطور دیدی؟

- تا اینجای کار که خوب بوده و مهمترین کار او ایجاد نظم در تیم است. دنیزلی طوری رفتار می کند که هم با انگیزه تمرین می کنند و این قضیه می تواند به تیم کمک کند. الان انگیزه همه بچه ها یکسان است که این اتفاق کمک زیادی به تیم می کند.

*حضور بازیکنی مثل مهدوی کیا چقدر روی پرسپولیس تأثیرگذار خواهد بود؟

- فکر می کنم آقای مهدوی کیا را همه از نظر فنی و اخلاقی می شناسند و جزو پرافتخارترین بازیکنان فوتبال ایران است و حضور ایشان به تیم ما خیلی کمک می کند. آقای کریمی و هاشمیان در تیم ما بودند و الان هم آقای مهدوی کیا آمده که همه آنها در بوندسلیگا و در بهترین تیمهای آلمان بازی می کردند. هر کدام از آنها یک وزنه برای تیم ما محسوب می شوند و ما همه می توانیم کنار این بزرگان هم از نظر اخلاقی و هم فنی چیزهای زیادی یاد بگیریم.

*چه تصوری از نیم فصل دوم داری؟

- فکر می کنم با توجه به تغییرات و انگیزه ای که بچه ها دارند نیم فصل اول را فراموش کرده ایم و نیم فصل خیلی خوبی خواهیم داشت. الان همه انتظار یک تیم خوب را از پرسپولیس دارند و فکر می کنم تماشاگران زیادی از بازی اول کنار ما خواهند بود و تلاش می کنیم تا نتایج خوبی کسب کنیم.

*به جمع مدعیان قهرمانی می رسید؟

- صددرصد می توانیم خودمان را به جمع مدعیان برسانیم. ما با 2 برد به بالای جدول می رسیم. پس هنوز شانس داریم. هنوز 17 بازی یعنی 51 امتیاز باقی مانده و به همین دلیل تیم ما برای قهرمانی شانس زیادی دارد. ما از اولین بازی دور برگشت مقابل ملوان استارت یک تیم جدید را می زنیم.

5. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

perspolis کریمی : مهدوی کیا می‌تواند به پرسپولیس کمک کند/ امیدوارم لیگ را به خوبی تمام کنیم.

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد که مهدوی کیا می‌تواند به این تیم کمک کند و گفت: با حضور دنیزلی و بازیکنان جدید پرسپولیس بهتر می‌شود.

علی کریمی پس از پایان تمرین امروز دوشنبه تیم فوتبال پرسپولیس افزود: امیدوارم نیم فصل دوم را به خوبی شروع کنیم و بتوانیم آن را به خوبی ادامه داده و لیگ یازدهم را با شرایط و نتایج مطلوبی به پایان برسانیم.
    وی در ادامه افزود: در نیم فصل آقای دنیزلی و بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شدند که امیدوارم حضور آنها بتواند به تیم کمک کند.
    کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: مهدوی کیا هم که نیم فصل به جمع بازیکنان پرسپولیس اضافه شده است تجربه بالایی دارد و می‌تواند به پرسپولیس برای کسب نتایج مطلوب یاری رساند.
    کریمی در پایان گفت: قطعا می‌توانیم با حمایت مسئولان نیم فصل دوم را به خوبی به پایان برسانیم و در مسابقات پیش رو نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.

7. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    در تیم نفت تهران مهاجم هستم
    مربی مورد علاقه
    p.mazlomi
    بازیکن محبوب
    M.rahmati
    اسم واقعی شما
    amir reza

SpainSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    2
    تشکر شده 52 در 20 پست

مهدوي‌کيا: بهتر است کريمي کاپيتان باشد

بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: و اميدوارم در نيم فصل دوم بتوانيم شرايط کنوني پرسپوليس را بهبود بخشيم و کم کاري‌هاي گذشته را جبران کنيم.

مهدی مهدوی‌کیا در رابطه با بازگشتش به پرسپولیس گفت: از اینکه بعد از 13 سال دوری از تیم محبوب دوران کودکی‌ام و بعد از نامهربانی‌هایی که با من شد توانستم به این تیم برگردم بسیار خوشحالم و امیدوارم در نیم فصل دوم بتوانیم شرایط کنونی پرسپولیس را بهبود بخشیم و کم کاری‌های گذشته را جبران کنیم.

وی در گفتگویی اظهار داشت: تیم پرسپولیس نام بزرگی دارد و من با پتانسیلی که از تیم سراغ دارم اگر شرایط روحی و روانی بازیکنان مطلوب شود حتما نتایج خوبی را خواهیم گرفت.

این بازیکن باتجربه با تاکید بر اینکه دنیزلی از مربیان خوب و باتجربه در فوتبال است، تصریح کرد: مصطفی دنیزلی مربی شناخته شده و با تجربه‌ای است و کارنامه خوبی هم دارد. امیدوارم با رهبری این مربی باتجربه تیم از این شرایط بیرون بیاید و بتوانیم در این نیم فصل نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.

وی با یادآوری اینکه در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست به حذف تیم پرسپولیس از جام حذفی و فاصله زیاد امتیازی این تیم با صدرنشین لیگ برتر اشاره کرد و افزود: هدف اصلی تیم پرسپولیس موفقیت در لیگ قهرمانان است که در آنجا بازی‌های زیادی داریم. امیدوارم با بازی‌های خوبی که در آنجا انجام می‌دهیم شرایط نیم فصل پیش را جبران کنیم باید ببینیم هفته به هفته چه اتفاقی می‌افتد، باید تا جایی که می‌توانیم خود را در جدول بالا بکشیم.

مهدوی‌کیا اظهار داشت:همه فکر می‌کنند با آمدن من همه مشکلات پرسپولیس حل می‌شود اما من هم فقط یک بازیکن هستم و فقط امیدوارم وظایفی را که در تیم به من محول می‌شود با کمک دیگر بازیکنان به نحواحسن انجام دهم.

مدافع - هافبک جدید تیم پرسپولیس در رابطه با بازوبند کاپیتانی هم گفت:‌ من دوست داشتم پیراهنی را بپوشم که تاکنون نپوشیده بودم به همین خاطر پیراهن شماره 19 را می‌پوشم و بازوبند کاپیتانی را هم قبول نمی‌کنم چون فکر می کنم خوش یمن نیست و بهتر است علی کریمی کاپیتان باشد و من به عنوان یک بازیکن به تیم کمک کنم.

زننده بهترین گل آسیا در باره ادامه همکاریش با پرسپولیس گفت: من فوتبال را از پایه شروع کرده‌ام و پله پله بالا آمده‌ام و دوست دارم اگر قرار است مربیگری را تجربه کنم برای رده‌های سنی جوانان باشد. من باید مدارج مربیگری را در آلمان طی کنم و به نظرم این یک اتفاق بسیار خوب است.

مهدوی‌کیا در صحبتی با هواداران تیم پرسپولیس گفت: موفقیت پرسپولیس بستگی به حمایت هواداران میلیونی این تیم دارد و امیدوارم که آنان شرایطی را ایجاد کنند که تیم از لحاظ روحی و روانی در شرایط قابل قبولی قرار گیرد. در اینصورت است که هواداران هم می‌توانند همان پرسپولیسی که انتظارش را داشتند، ببینند.
    انجمن آبی های 90 (ویژه استقلالی ها)

در خواست فیلم .پوستر اخبار لحظه به لحظع تیم ها

9. 3 کاربر از پست مفید Mr.Amir reza تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض رکورد بزرگ مس:پولادی 82 ونیم میلیون تومان جریمه شد!

15 درصد مبلغ كل قرارداد پولادی به میزان 525 میلیون ریال و همچنین 25 درصد از حقوق ماهیانه وی به میزان 300 میلیون ریال كه در مجموع 825میلیون ریال می شود، كسر می گردد.

سایت گل - 12ساعت بعد از مصاحبه های تنها ملی پوش مس درباره جدایی از این تیم ، مدیرعامل باشگاه مس كرمان با اشاره به اینكه 'مهرداد پولادی' تا پایان فصل درتیم فوتبال مس كرمان خواهد ماند گفت: این بازیكن به دلیل انجام برخی بی انضباطی ها 825 میلیون ریال جریمه شد.
    'به گزارش گل درحالیکه پولادی از توافق با پرسپولیس صحبت کرده است ، سید نصرالله گنجعلیخانی' روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: این جریمه به دلیل حضور نیافتن پولادی در تمرینات، مذاكره بدون اجازه با سایر باشگاه ها،انجام مصاحبه در رسانه های مختلف و ترك اردوی تیم، پیش از دیدار مقابل شاهین بوشهر،برای این بازیكن در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد:بر اساس رای كمیته انضباطی باشگاه 15 درصد مبلغ كل قرارداد پولادی به میزان 525 میلیون ریال و همچنین 25 درصد از حقوق ماهیانه وی به میزان 300 میلیون ریال كه در مجموع 825 میلیون ریال می شود، كسر می گردد.
    گنجعلیخانی خاطر نشان كرد:همچنین پولادی به دلیل انجام این بی انضباطی ها تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات تیم محروم است و از معرفی وی به تیم ملی از سوی باشگاه مس كرمان ممانعت خواهد شد. وی همچنین درباره انتقال پولادی به تیم دیگری در فصل نقل و انتقالات رقابت های لیگ برتر فوتبال اظهار داشت:مسوولان باشگاه مس كرمان در رابطه با انتقال پولادی با هیچ باشگاهی مذاكره نكرده اند و با توجه به نیاز فنی باشگاه مس به وجود این بازیكن، پولادی بر اساس قرارداد خود تا پایان فصل در تیم مس كرمان خواهد ماند.
    مدیرعامل باشگاه مس كرمان همچنین گفت: به دلیل كسب نتایج ضعیف تیم مس كرمان در نیم فصل نخست رقابت های لیگ برتر فوتبال، 10 درصد از مبلغ قرارداد تمامی بازیكنان و كادر فنی به عنوان جریمه كسر خواهد شد.

goal.com

11. 6 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

perspolis گزارش تصویری: تمرین روز سه شنبه پرسپولیس.

مرجع خبری پرسپولیس : تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس صبح سه شنبه با حضور علی پروین و حسین هوشیار پیگیری شد. گزارش تمرین سرخپوشان در درفشی فر از نگاه عکس:

perspolisnews.com

13. 6 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض قرارداد هوشیار در هیئت فوتبال تهران ثبت شد.

مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان جدید تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در هیئت فوتبال تهران قراردادش را با این تیم ثبت کرد.

حسین هوشیار دروازه بان تیم شهرداری یاسوج امروز (سه شنبه) با حضور در هیات فوتبال استان تهران، قرارداد خود را با پرسپولیس که تا پایان فصل 93 – 92 خواهد بود، به ثبت رساند.

هوشیار که در پایان تمرین امروز سرخپوشان در ورزشگاه درفشی فر حاضر شده بود تا به کادر فنی و بازیکنان تیم معرفی شود، پس از آن راهی هیات فوتبال شد و قراردادش را ثبت کرد.
    گفتنی است؛ احتمالا شماره 38 برای این بازیکن در نظر گرفته خواهد شد .

15. 6 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض دنیزلی: می‌خواهیم شروع خوبی داشته باشیم/ یک قهرمانی به هواداران بدهکارم.

مرجع خبری پرسپولیس:سرمربی پرسپولیس گفت:من یک قهرمانی به طرفداران پرسپولیس بدهکارم.

مصطفی دنیزلی در نشست خبری امروز خود که در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد گفت: 10 روز است کارمان را آغاز کرده‌ا‌یم و قصد ما از این نشست این بود که قبل از بازی با ملوان هم به رسانه‌ها و هم به طرفداران پرسپولیس اطلاع‌رسانی کرده باشیم.

وی افزود: در این مدت برای آنکه تیم را بیشتر بشناسم سعی کردم از رسانه‌ها کمی دور باشم ولی باز تکرار می‌کنم از اینکه در ایران و پرسپولیس هستم خوشحالم. سفر سختی را آغاز کرده‌ایم و چیزی که مهم است اینکه از این سفر سخت سربلند بیرون بیاییم. برای رسیدن به موفقیت وظایف سنگینی را محول کرده‌ایم که باید انجام شود.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص شرایط تیمش قبل از دیدار روز پنجشنبه با ملوان اظهار داشت: می‌خواهیم شروع خوبی با ملوان داشته باشیم. مشکلاتی داریم که مجبوریم آنها را حل کنیم. ما مصدوم و محروم داریم و اگر بتوانیم روند خوبی در ادامه راه به دست آوریم می‌توانیم مشکلات را پشت سر بگذاریم. می‌خواهم پرسپولیسی بسازم که هم طرفداران و هم دوستداران این تیم از دیدن فوتبالش لذت ببرند اما برای اینکه این کار را انجام دهیم نیاز به کمک همه داریم.
    دنیزلی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص اینکه تا چه زمانی تمرینات پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار می‌شود، گفت: روز اول صحبتی با خبرنگاران داشتم و از آنها زمان خواستم چون نیاز بود مدتی تنها باشیم. صد در صد حق مسلم شما است که اتفاقات و رویدادهای تمرینات و برنامه‌های پرسپولیس را منعکس کنید و به طرفدارانتان انتقال دهید و فکر می‌کنم به احتمال فراوان در هفته‌های آینده به جز دو تمرین آخر و قبل از بازی می‌توانید تمرینات را پوشش خبری دهید. البته این مسئله را می‌توانم بعد از بازی با ملوان به صورت دقیق‌تر به شما بگویم.

وی در خصوص تقویت نقاط ضعف پرسپولیس گفت: در چند پست نیاز به تقویت داریم و کارهایی صورت گرفته که اگر بازیکنان جدید به ما اضافه شوند، خوشحال می‌شویم و اگر آنها نتوانند بیایند از داخل خودمان مشکلات را حل خواهیم کرد.
    سرمربی پرسپولیس افزود: با رفتن علیرضا حقیقی از پرسپولیس برای گلر جدید نیاز پیدا و با به خدمت گرفتن حسین هوشیار این مشکل را برطرف کردیم. چون مدت زمان کمی تا پایان نقل و انتقالات باقی مانده امکان دارد یک بازیکن دیگر را به خدمت بگیریم.
    در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران پرسید بحث ثبت قرارداد شما حرف و حدیث‌های زیادی را به وجود آورد و حتی محمد مایلی کهن نیز به این موضوع واکنش نشان داد، نظر شما در این خصوص چیست که دنیزلی با خنده گفت: من هم این مسائل را دورادور می‌شنوم اما برای آمدن به ایران من و همسرم با هم تصمیم گرفتیم و بدانید برای آمدن به ایران مشکلات زیادی داشتیم . می‌دانم هر چقدر من ایران را دوست دارم مردم ایران هم به من علاقه دارند اما در این تصمیمی که گرفتم عشق بین من و طرفداران پرسپولیس نقش بزرگی ایفا کرد.

دنیزلی تاکید کرد: تا به حالا با پرسپولیس قهرمان نشده‌ام اما با این وجود طرفداران هنوز من را دوست دارند و این نشان می‌دهد در سال‌های گذشته تیم خوبی داشتیم و آنها از ما رضایت کافی داشتند. حالا هم می‌گویم من یک قهرمانی به طرفداران پرسپولیس بدهکارم ولی وضعیت ما در جدول به گونه‌ای است که حالا در جایگاه نهم هستیم و هدف اول ما این است که در جدول به رتبه‌ای برسیم که سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشیم. بیش از این نظری در این مورد ندارم ولی هدف اول ما فوتبال خوب و زیبا برای طرفداران است.

perspolisnews.com

17. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض دنیزلی: پرسپولیس بد بسته نشده است/ از دایی تشکر می‌کنم.

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که این تیم بازیکنان خوبی دارد و بد بسته نشده است.

مصطفی دنیزلی در ادامه نشست خبری خود در خصوص حمایت علی دایی گفت: اولین هدف من در فوتبال ایران این است که جواب توقعات را بدهم. من از علی دایی به خاطر تفکرات حرفه‌ای‌اش تشکر می‌کنم.
    خیلی‌ها مثل دایی فکر می‌کنند که من می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم و خیلی دیگر هم هستند که این فکر را نمی‌کنند که از آنها هم تشکر می‌کنم. تمام نظرات، درست یا نادرست پس از عملکرد کلی من مشخص می‌شود.
    وی عنوان کرد: می‌دانم انتظارات از من زیاد است و همه از من توقع دارند. از بازیکنان هم انتظار می‌رود که به پرسپولیس کمک بیشتری کنند. تمام تلاش من و بازیکنان پاسخ دادن به توقعات است. پیش‌بینی نمی‌کنم که چند امتیاز را در نیم فصل دوم می‌آوریم چون نمی‌توانم اما ۸ تیم از ما جلوتر هستند و اگر بخواهیم بالا برویم باید پله به پله رو به بالا حرکت کنیم.
    دنیزلی ادامه داد: منتظر هستم تا روزهای خوب را به هواداران هدیه و نشان بدهیم. هر روز که می‌گذرد با بازیکنان بیشتر آشنا می‌شوم و برخوردم با آنها بهتر می‌شود. اولین هدف من این است که بهترین فوتبال و نتیجه را برای هواداران پرسپولیس بگیرم آن وقت خوشحال می‌شوم که به هدفم رسیده‌ام. قطعا نظرات موافق و مخالف هم وجود دارد. انتقاد در فوتبال امری طبیعی است.
    سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد:‌ ۲ سال پیش در ترکیه پس از ۵۲ سال رکورد زدم. هیچ تیمی نبود که در ابتدای فصل و تا نیم فصل در رده ششم باشد اما آخر فصل قهرمان شود اما ما در ترکیه این کار را کردیم. در حال حاضر پرسپولیس در رده نهم جدول است و ما به دنبال این هستیم که سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بگیریم چون از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است. هدف بعدی من موفقیت در آسیا است و برای رسیدن به این هدف قطعا نیاز به تلاش است.
    دنیزلی در پاسخ سؤالی در خصوص انتخاب دستیارانش و شکست پرسپولیس در ۴ دربی گذشته گفت: در روزهای آینده یک مربی دروازه‌بان‌ها به ما اضافه می‌شود. اگر زمان بیشتری بود دوست داشتم کادر فنی وسیعی داشته باشم اما زمان کم است و من دوست دارم خودم با تیم همه کار را انجام دهم. در حال حاضر کادر فنی موجود کاری را که ما می‌خواهیم انجام می‌دهد و رضایت‌بخش است اما اگر در هفته‌های آینده نیاز باشد کادر فنی را وسعت می‌دهیم.
    وی اضافه کرد: جا دارد از دوستانی که از جمع ما رفته‌‌اند تشکر ‌کنم. شما می‌دانید وضعیت بد در تیم حاکم بود و مجبور شدیم تغییراتی را انجام دهیم. جدایی ناراحت‌کننده است ولی مجبور بودم این تصمیم را بگیرم.
    دنیزلی اظهار داشت: در چند مدت گذشته در ایران نبودم اما نتایج دربی‌ها را دنبال می‌کردم. هنوز پس از ۴ باخت در دربی‌های گذشته در دربی پنجم به میدان نرفتیم ولی در دربی بعدی نتایج قبلی تکرار نخواهد شد.
    سرمربی پرسپولیس در پاسخ این سؤال که آیا قبول دارید تیم بد بسته شده و تکلیف کاپیتان پرسپولیس چیست، گفت:‌ در مورد اینکه کادر تیمی پرسپولیس بد بسته شده هرکس نظر متفاوتی دارد. ممکن است یک سری نظر بدهند خوب است یا بد این مسئله‌ای عادی است اما من موافق این نیستم که تیم بد بسته شده است. ما اینجا هستیم تا از تیمی که بسته شده بهره‌وری کنیم. ما تیم خوبی داریم. طبیعت فوتبال این است هرجایی که تیم ناموفق باشد درباره آن حرف بزنند.
    دنیزلی گفت: در ایران بازیکنان خوب و تیم‌های خوبی هستند اما من و بازیکنان نباید فراموش کنیم در تیم بزرگی مثل پرسپولیس کار می‌کنیم. مجبوریم ثابت کنیم که پرسپولیس تیمی بزرگ و جامعه‌ای بزرگ است و هم من، بازیکنان، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل قدرت این را داریم که همه چیز را ثابت کنیم.
    وی افزود: در مورد کاپیتانی هم من تصمیم می‌گیرم اما تصمیمی از گذشته گرفته شده و الان قصد ندارم این تصمیم را عوض کنم.

19. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض سه بازیکن تازه نفس در فهرست 18 نفره پرسپولیس.

مرجع خبری پرسپولیس : پرسپولیس برای بازی با ملوان سه بازیکن را در فهرست 18 نفره دارد که پیش از این در بازی ها حاضر نبودند.

حمیدرضا علی عسگری که مدت زیادی به دلیل مصدومیت از بازی ها دور بود، همراه با مهدی مهدوی کیا و حسین هوشیار سه بازیکنی هستند که در فهرست 18 نفره بازی با ملوان قرار گرفته اند.
    گفتنی است؛ محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، علی کریمی، هادی نوروزی و علیرضا حقیقی پنج بازیکنی هستند که در این بازی حضور ندارند.

21. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 175 از 470 نخستنخست ... 75125165173174175176177185225275 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)