Design & Developed BY Patira

صفحه 174 از 218 نخستنخست ... 74124164172173174175176184 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,731 تا 1,740 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal باشگاه استقلال و هانوفر تفاهم‌نامه امضا کردند+ متن نامه

باشگاه استقلال و هانوفر تفاهم‌نامه امضا کردند+ متن نامه

خبرگزاری فارس: با توافق باشگاه‌های استقلال و هانوفر، این 2 باشگاه ایرانی و آلمانی با هم تفاهم‌نامه امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در اردیبهشت سال جاری که گذشت از سوی دکتر امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال به پورفسور سمیعی معاون رئیس موسسه بین المللی علوم اعصاب باشگاه هانوفر جهت همکاری بیشتر 2 باشگاه پیشنهادی مبنی بر اینکه برای نزدیک شدن 2 باشگاه تلاش بیشتری صورت گیرد، مطرح شد.
    وی از سمیعی خواست تا در زمینه ارتباطات فرهنگی و ورزشی و فنی 2 باشگاه و همچنین تبادل مربی و بازیکن، تربیت کادرفنی و برگزاری بازی های دوستانه حتی دیدار تدارکاتی با تیم ملی ایران زمینه سازی لازم را با باشگاه هانوفر ایجاد کند.
    پورفسور سمیعی نیز پس از رایزنی های صورت گرفته در نامه ای به دکتر امیدوار رضایی اعلام آمادگی باشگاه آلمانی را برای عقد تفاهم نامه بین این باشگاه با استقلال اعلام کرد. در این نامه که از سوی سمیعی ارسال شده آمده که ضمن امضای عقد قرارداد تفاهم نامه همکاری بین دو باشگاه، در آلمان یا تهران در یکی از دو زمان پیشنهادی اردیبهشت یا مرداد سال آینده این بازی تدارکاتی برگزار شود.
    پرفسور سمیعی استاد دکرت امیدوار رضایی در سال های 1990 تا 1992 بوده است.
    همچنین عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال رئیس موسسه بین المللی سلامت دکتر سمیعی در ایران است.
    در سمت چپ این خبر نامه پرفسور سمیعی به امیدوار رضایی قرار گرفته است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    امیر قلعه نوعی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: چنین خبری صحت ندارد من تمام فکر و ذهنم با استقلال است، از بعضی از افرادی که دوست دارند به قلعه نویی و استقلال ضربه بزنند هشدار می‌دهم دست از خبرهای کذب بردارند، من به عنوان سرمربی سپاهان درجام باشگاه های آسیا چند بار با مربی ازبکستان بازی داشتم ۲ مساوی و ۲ برد مقابل این مربی داشتم و ۹ گل زده، من خواهش می‌کنم از قلعه نویی چنین ننویسند.
    برای کارشناسان فوتبال متاسفم
    وی در خصوص برخی از کارشناسان فوتبال اظهار داشت: برخی از کارشناسان فوتبال ما حقایق را به مردم نمی‌گویند، بعضی از کارشناسان ما متخصص بعد از بازی و بعضی ها قبل از بازی هستند، آن کارشناسی که در تلویزیون عنوان می‌کند تیم ملی رشد تاکتیکی داشته است اگر با دانستن ۲۰ دقیقه خوب بازی کردن می‌شود گفت، تیم ملی ایران رشد فوتبالی داشته است من برای این کارشناس تیم ملی ایران متأسفم مادر تمامی خطوط مشکلات زیادی داریم،
    حقایق را به مردم بگوئید
    وی اذعان داشت: چون مسئولیتی ندارم در تیم ملی بازگو نمی‌کنم، در حال حاضر اتفاقی که نباید می‌افتاد افتاد و حالا وقت گلایه کردن نیست، باید از فدراسیون تا آخر حمایت کرد، امیدوارم ۳ بازی آینده همه چیز نفع ایران شود و ایران به جام جهانی برود، اما در آخر باز هم از کارشناس فوتبال خواهش می‌کنم حقایق را برای مردم بیان کنند، و دلخوشی و امیدواری کاذب به مردم ندهند.
    وی در ادامه اظهار داشت: خوشحالم از اینکه بعد از مدت ها دوری به اصفهان می‌روم جایی که مردمان خوبی دارند مثل ساکت و رحیمی باعث شدند، سپاهان تا این رده پیشرفت کند.
    ما در این مدت مشکلات زیادی داشتیم رفتن توزی، دیر آمدن فابیو اما با این حال تمام تلاش خود را می‌کنیم برنده از زمین خارج شویم.

6. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

آرش برهانی مهاجم استقلال یکی از امید‌های گلزنی این تیم در دیدار با سپاهان اصفهان است.
    این مهاجم در آستانه این بازی از شرایط خوب تیم‌شان می‌گوید: «اگرچه تعطیلات لیگ به نفع تیم‌های مدعی‌ای مثل استقلال نبود اما با این حال این وقفه چندروزه برای تمامی تیم‌ها بود و در این میان کادر فنی‌مان سعی کردند با در نظر گرفتن یکسری تمرینات آمادگی تیم را حفظ کنند که خوشبختانه موفق به انجام این کار هم شدند. در حال حاضر شرایط خوبی بر تیم‌مان حاکم است و آماده بازی با سپاهان هستیم».
    این روز‌ها انتقادات زیادی به مهاجمان استقلال وارد است. برهانی هم در برهه‌ای از این انتقادات بی‌نصیب نماند. این مهاجم در این خصوص می‌گوید: «قبول دارم که تا به این هفته می‌توانستم بهتر از این باشم اما به هر حال این شرایط برای هر بازیکنی پیش می‌آید. در این مدت هم عده‌ای بیش از حد روی عملکرد خط حمله تیم‌مان زوم کردند و چشم‌شان را به روی عملکرد کلی تیم بستند. از آقای قلعه‌نوعی ممنونم که اعتمادشان را نسبت به من از دست ندادند و سعی می‌کنم از این به بعد بهتر بتوانم جواب اعتمادشان را بدهم.»
    به جرات می‌توان گفت که دیدار سپاهان- استقلال از مهم‌ترین مسابقات سال است. مهاجم تیم آبی‌پوش پایتخت هم به این مسئله اشاره می‌کند: «شرایط دو تیم در جدول مسابقات باعث دوچندان شدن حساسیت‌های آن شده است. تا حدی که می‌توانم بگویم این دیدار حتی حساس‌تر از داربی است. می‌توانید عنوان حساس‌ترین بازی نیم‌فصل را به این دیدار بدهید. در این بازی شاهد یک جنگ تمام‌عیار یا‌‌ همان جنگ گلادیاتور‌ها خواهید بود. هر دو تیم برای صدر خواهند جنگید. درست است که این بازی در اصفهان برگزار می‌شود اما با این وجود شانس پیروزی تیم‌مان را بیشتر از سپاهان می‌دانم. صدر جدول را به آسانی به دست نیاورده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم که سپاهانی‌ها به صدر برسند. برای شکست سپاهان به اصفهان می‌رویم. به هواداران‌مان قول می‌دهم که با دست پر بازگردیم.»
    برهانی از انگیزه‌اش برای گلزنی در این دیدار می‌گوید: «با گلی که برابر گهر به ثمر رساندم ۵ گله شدم و دنبال این هستم تا دروازه سپاهان را هم باز کنم. انگیزه زیادی برای گلزنی در این دیدار حساس دارم و با انگیزه‌ای که دارم فکر نمی‌کنم سپاهانی‌ها از پس مهارم بربیایند.

8. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

استقلال یک دربی دیگر از پرسپولیس را برد ؛ این بار با تیم جوانان! دیدار استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ جوانان باشگاههای تهران با نتیجه ۲-۱ به سود استقلال به پایان رسید. در این بازی که عصر پنج شنبه برگزار شد، میلاد وظیفه شناس و عرفان رواسا برای استقلال و مسعود دارابی برای پرسپولیس گلزنی کردند. مربیگری تیم جوانان استقلال بر عهده ایوب اصغرخانی بازیکن سابق استقلال است که مورد علاقه ناصر حجازی بود!
    در دربی های تیم های پایه دو باشگاه در فصل جاری، پرسپولیس هنوز موفق به شکست استقلال نشده است. استقلال هر دو دربی رفت و برگشت در رده امیدها را با ۶ گل برد، در جوانان بازی رفت ۲-۱ شد و در بازی برگشت استقلال پیروز شد، در نوجوانان بازی رفت را استقلال ۴-۱ برد و در نونهالاان نیز بازی رفت ۱-۱ شد که هنوز بازی برگشت این دو رده برگزار نشده است.

10. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

من دوست دارم که توضیحاتی در مورد واقعیت مشکل زانوی خود بدهم:نمی دانیم که چطور اخبار نادرست در مورد زانوی آسیب دیده من پخش شد.این اخبار توسط فردی دروغگو انتشار یافته است.
    من همواره سعی کرده ام که فردی صادق باشم و دلیلی نمی بینم که اطلاعاتی که از جانب من منتشر می شود نادرست باشد.واقعیت این است که در ابتدای فصل مقداری از ناحیه زانو دچار مشکل بودم؛ اما خیلی جدی نبود؛ این مشکل به گونه ای نبود که مانع تمرین و بازی من شود اما خوب نیازمند مراقبت بود.
    همواره زمانی که در برزیل هستم برنامه تمرینی خود را برای اینکه از لحاظ تکنیک و بدنسازی در وضعیت خوبی بمانم ادامه می دهم. اما این بار از بد حادثه دچار تشدید مصدومیت شدم.
    کادر فنی استقلال در مدت اقامتم در برزیل از من خواسته بودند که به تمریناتم ادامه دهم که این مشکل بوجود آمد.
    من تقاضا دارم که در این مدت من را به عنوان یک بازیکن حرفه ای بپذیرید.
    من واقعا بابت آنچه اتفاق افتاده متاسفم و شدیدا پیگیر وضعیت درمان خود می باشم.
    امیدوارم که هر چه سریعتر به تمرینات و شرایط بازی برگردم تا تیم محبوب خود را بار یاری کنم.
    با تشکر

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

کاپیتان تیم ملی و هافبک تیم استقلال تهران گفت:از اینکه مردم چهارشنب شب ورزشگاه آزادی را ناراحت ترک کردند ناراحتم و قول می دهم در ادامه جبران کنیم.
    جواد نکونام درباره شکست تیم ملی مقابل ازبکستان اظهار داشت:به نظر من ما این بازی را به برد در تاشکند باختیم.نیشی مورا داور ژاپنی معمولا برای تیم های ایرانی خوب قضاوت نمی کند اما در بازی رفت با ازبکستان،داوری خوبی داشت.آن صحنه هم که توپ از دروازه ایران گذشت توسط کمک داور دیده نشد اما خود نیشی مورا داوری خوبی در آن بازی داشت.
    وی ادامه داد:نمی دانم چه اتفاقی رخ داد اما هر چه بود در بازی برگشت،داوری صد در صد علیه ایران بود.گل صد در صد سالم ما را مردود اعلام کردند و در شرایطی که بازی را خیلی خوب شروع کرده بودیم،روند بازی مان با مشکل روبرو شد.من فکر می کنم آنهاییکه فوتبال را می شناسند و مغرضانه قضاوت نمی کنند،می دانند تیم ملی در بازی چهارشنبه شب عملکرد خوبی داشت و بازیکنان زحمتشان را کشیدند.
    کاپیتان تیم ملی در ادامه تاکید کرد:از دید من هنوز چیزی تمام نشده است.خوشبختانه تکلیف دو تیم در عید و زمانیکه ما استراحت داریم،تقریبا مشخص می شود و چون ما بعدش بازی داریم،می توانیم نتایج موردنظر را کسب کتیم.
    وی ادامه داد:از اینکه مردم ناراحت از ورزشگاه بیرون رفتند،ناراحتم.آنها در روزی که هوای تهران بارانی بود برای حمایت از تیم کشورشان به ورزشگاه آمدند و قول می دهم جبران این نتیجه را بکنیم و در ادامه نتایج خوبی بگیریم و به جام جهانی برویم.
    هافبک تیم استقلال درباره بازی این تیم مقابل سپاهان عنوان کرد:سپاهان تیم خوبی است و در شهرش هم بازی دارد اما ما هم آماده هستیم تا نتیجه موردنظر را کسب کنیم.سپاهان توسط کادر فنی آنالیز شده و نقاط ضعف و فوتش را می دانیم.
    نکونام در پاسخ به این پرسش که آیا به دلیل وضعیت تیم ملی،شرایط روحی مساعدی برای بازی با سپاهان ندارد گفت :بحث بازی های ملی با باشگاهی جداست.خوشبختانه ما در لیگ برتر در صدرهستیم و من به عنوان یک بازیکن حرفه ای به بازی ها به صورت مستقل نگاه می کنم.من آماده بازی با سپاهان هستم.
    وی درباره اینکه آیا از پست بازی اش در استقلال راضی است یا می خواهد کمی جلوتر بیاید اظهار داشت:نه،از پستم در استقلال راضی هستم و اینجا راحت تر بازی می کنم.

14. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

آراي جديد کميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، آراي خود را درباره پرونده ها و شکايات رسيده صادر کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، آراي کميته انضباطي به شرح زير صادر شده است:

* استقلال به پرداخت 51 ميليون تومان محکوم شد

بر اساس شکايت هادي زرين ساعد از باشگاه استقلال به خاطر مطالبه وجه، کميته انضباطي، باشگاه استقلال را به پرداخت 48 ميليون تومان بابت اصل شکايت و سي ميليون ريال بابت هزينه دادرسي در وجه هادي زرين ساعد محکوم کرد. اين حکم قابل تجديد نظرخواهي در کميته استيناف است.

* محروميت يک جلسه اي براي اکبرپور، غفوري و کريمي

بر اساس گزارشهاي داور و ناظر بازي تيم هاي استقلال تهران و نفت تهران در چهارم آبان ماه 91، تيم‌هاي استقلال و نفت هر کدام با سه و يک دقيقه تاخير وارد زمين شدند و به همين دليل نفت تهران به پرداخت سه ميليون ريال و استقلال تهران به پرداخت نه ميليون ريال جريمه محکوم شد. همچنين سياوش اکبرپور و وريا غفوري در اين بازي مرتکب تخلفاتي شدند که هر دو بازيکن به مدت يک جلسه از همراهي تيمشان محروم و پرداخت 2 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شدند. همچنين يعقوب کريمي بازيکن تيم نفت تهران که مرتکب اهانت به داور و با تصميم داور از زمين اخراج شده بود، يک جلسه از همراهي تيمش در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. آراي صادره قطعي هستند.

همچنين باشگاه استقلال در ديدار مقابل گهر درود در تاريخ 8 آبان با 4 دقيقه تاخير وارد زمين شده و برهمين اساس به پرداخت 12 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شده است. راي صادره قطعي است.

16. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal فدراسيون فوتبال : مذاكره با قلعه نويى كذب محض است

فدراسيون فوتبال : مذاكره با قلعه نويى كذب محض است

فدراسيون فوتبال با تكذيب مذاكره با گزينه هاى ايرانى براى بر عهده گرفتن هدايت تيم ملى تاكيد كرد كه كارلوس كى روش تا پايان قراردادش سرمربى تيم ملى ايران باقى خواهد ماند. پس از سفر كارلوس كى روش به پرتغال برخى سايت هاى خبرى از خداحافظى هميشگى كى روش با فوتبال ايران خبر دادند و حتى اين سايت ها با ارسال گسترده پيامك، اين خبر را اعلام كردند. اين سايت ها همچنين از مذاكره على كفاشيان با امير قلعه نويى خبر داده اند اما اميرحسين حسينى مدير روابط عمومى فدراسيون فوتبال با رد اين شايعه ها گفت: فدراسيون فوتبال به چنين پروژه سازى هايى عادت كرده و متاسفانه به محض اينكه سرمربى تيم ملى پايش را از ايران به بيرون مى گذارد برخى سايتها چنين شايعه هايى را به منظور ضربه زدن به منافع ملى آغاز مى كنند. يكى از اين سايتها مدعى شده آقاى كفاشيان با آقاى قلعه نويى مذاكره كرده كه ما با وجود احترامى كه براى آقاى قلعه نويى و سوابق اين مربى قائل هستيم اين شايعه را تكذيب مى كنيم. ضمن اينكه اصلا رييس فدراسيون فوتبال به دليل جلسه كميته فوتسال فيفا در ايران نيست كه بخواهد با كسى مذاكره اى انجام دهد.حسينى با تاكيد بر بازگشت كارلوس كى روش به ايران گفت: پيش از ديدار مقابل ازبكستان، فدراسيون فوتبال بليت سفر سرمربى تيم ملى را به پرتغال و بازگشتش به تهران فراهم كرده بود و مرخصى ايشان طبق هماهنگى با فدراسيون فوتبال بوده و در زمان مقرر سرمربى تيم ملى به ايران بازخواهد گشت.وى افزود: با وجود اينكه فدراسيون فوتبال به دروغ پردازى هاى برخى رسانه هاى بى نام و نشان عادت كرده اما از اين پس فدراسيون تمامى اين اخبار كذب را تا احقاق حق پيگيرى مى كند. در مورد اخير هم حتى اگر اين سايت مذكور خبرش را از خروجى اش بردارد، پرينت اين خبر و پيامكى كه ارسال كرده موجود است و فدراسيون فوتبال از طريق مراجع قضايى نسبت به اين خبرپردازى كذب اقدام مى كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal قلعه نويى: هيچ پيشنهادى براى سرمربيگرى تيم ملى به من نشده است

قلعه نويى: هيچ پيشنهادى براى سرمربيگرى تيم ملى به من نشده است

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: هيچ پيشنهادى در مورد سرمربيگرى تيم ملى به من نشده است.وى در حاشيه تمرين ديروز استقلال در مورد شايعه پيشنهاد على كفاشيان رئيس فدراسيون به او براى هدايت تيم ملى به او گفت: هيچ پيشنهادى در مورد سرمربيگرى تيم ملى فوتبال ايران به من داده نشده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برنامه امروز استقلال

برنامه امروز استقلال

تمرين در تهران و صرف نهار در هتل المپيك

تيم استقلال آخرين تمرين خود پيش از بازى با سپاهان را در تهران برگزار خواهد كرد. آبى پوشان ساعت ۱۱ امروز با حضور در كمپ زنده ياد ناصر حجازى آخرين جلسه تمرينى خود پيش از بازى با سپاهان را در اين محل برگزار خواهند كرد. استقلالى ها سپس به هتل المپيك مى روند و بعد از صرف نهار براى سفر به اصفهان به فرودگاه مهرآباد خواهند رفت. استقلال در هفته پانزدهم ليگ برتر فردا در فولادشهر به مصاف سپاهان مى رود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 174 از 218 نخستنخست ... 74124164172173174175176184 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)