به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
50 ميليون يورو براي ترغيب مربي بارسا
بنابه نوشته يک روزنامه مهم چاپ انگليس مالک روسي و ثروتمند چلسي خواهان استخدام سرمربي تيم فوتبال بارسلونا است.
به نقل از سان، رومن آبراموویچ بسیار علاقمند است تا مقام نخست لیگ قهرمانان اروپا را از آن تیمش ببیند. وی در چند سال گذشته با صرف هزینه های کلان تلاش چشمگیری در این زمینه انجام داده اما به خواسته خود نرسیده است.
در شرایطی که وی سه هفته قبل حتی عذر آندره ویاس بواس ، مربی جوان پرتغالی تیمش را خواست و مسئولیت هدایت بازیکنان تیم نخست باشگاه را به صورت موقت بر عهده روبرتو دی ماتئو قرارداد، اما سعی فراوان در جذب یک مربی درجه یک دارد.
آخرین اخبار در این زمینه حکایت از تلاش او به منظور برقراری تماس با پپ گواردیولا، مربی بارسلونا دارد.
مطابق این گزارش آبراموویچ برای آنکه رویای قهرمانی چلسی در قاره سبز را به چشم بییند، حتی حاضر است سرکیسه را شل کرده و رقمی معادل 50 میلیون یورو برای حضور مربی بارسا خرج کند.
گوارديولا: بردهاي رئال از الان شروع مي شود
مربي بارسا در صحبتهايي اعلام کرد که نگاه کردن به جايگاه رئال، کار بي فايده اي است.
پپ گواردیولا مربی بارسلونا الان دیگر قهرمانی در رقابتهای لالیگا را ممکن می داند؛ هرچند که اعتقاد دارد که کار بسیار دشواری است.
بارسا در دو هفته اخیر فاصله اش با رئال را به 6 امتیاز کاهش داده. گواردیولا دراین باره گفته:« پیروزی در هر 10 دیدار باقی مانده کار آسانی نیست و رئال از همین الان به روند بردهایش ادامه خواهد داد.شش امتیاز، خیلی زیاد است؛ هرچند که شخصا فاصله 6 امتیازی را به فاصله 10 امتیازی ترجیح می دهم.»
مربی بارسا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که نگاه کردن به جایگاه رئال بی فایده است:« زمانی که فهمیدم که رئال مساوی کرده، خوشحال شدم؛ این طبیعی است ولی این روزها و در حال عادی، انگار که آنها برده اند. من نظری در مورد بازی رئال مقابل ویارئال ندارم ؛چون بازی را تماشا نکردم. من خودم خانواده و فرزند دارم.به علاوه کانال 2 فیلم خوبی در آن ساعت نشان می داد.»
بارسا امشب مقابل مایورکا بازی می کند و گواردیولا در مورد تیم خواکین کاپاروس گفت:« نمی توانیم بازی رفت را به عنوان الگوی مناسبی برای ارزیابی این بازی در نظر بگیریم. چون کاپاروس در آن زمان تازه روی نیمکت مربیگری تیمش قرار گرفته بود. او توانست مایورکا را آن طور که می خواست سرو سامان دهد. او در مایورکا رد پایش را گذاشت و تیمهای او همیشه تیمهای خوبی هستند. مایورکا در بهترین لحظاتش دراین فصل است وبعد از پیروزی مقابل اتلتیکو و اسپورتینگ، از قعر جدول فاصله گرفته. بازی مقابل آنها برای ما کار دشواری است، مثل همیشه.»
گواردیولا در مورد مسی و رکورد گلزنی اش هم صحبت کرد و گفت:« هر کسی گلزن است، گلزن است. و این ربطی به حضور من روی نیمکت مربیگری تیم ندارد.»
مربی جوان بارسا معتقد است که بازی بعدی ال کلاسیکو، سرنوشت رقابتهای لالیگا را تعیین خواهد کرد و گفت:« هنوز زمان زیادی تا بازی برگشت ال کلاسیکو مانده، هر دو تیم بازیهای سختی را تا قبل از آن بازی خواهند داشت. هر چقدر که با رئال فاصله داشته باشیم، برای برد مقابل مایورکا به میدان می رویم و این فاصله تغییری در برنامه های ما ایجاد نخواهد کرد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط fcb10 : 03-24-2012 در ساعت 21:13
کاپاروش: به پيروزي مقابل بارسا خوشبينم
کاپاروش معتقد است اگر بتوانند بهترين بازي شان را ارائه دهند، مي توانند آبي و اناري ها را متوقف کنند.
خواکین کاپاروش ، سرمربی مایورکا، معتقد است در دیدار این هفته تیمش مقابل بارسا هر اتفاقی ممکن است.
دیدار دو تیم امشب در خانه مایورکا برگزار خواهد شد و شانس بارسا بسیار بیشتر از حریف به نظر می رسد اما کاپاروس معتقد است اگر بتوانند بهترین بازی شان را ارائه دهند، می توانند حریف را متوقف کنند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیروزی مقابل بارسا دشوار است اما در فوتبال هرچیزی ممکن است. ما باید هم در حمله و هم در دفاع باید در بالاترین سطح بازی کرده و از شانس های مان استفاده کنیم.
وقت صاحب توپ نیستیم باید خیلی خوب دفاع کنیم و بدانیم که به طور تیمی چطور دفاع کنیم. نباید فراموش کنیم که بارسا رقبای کوچکش را له می کند اما امیدواریم این اتفاق برای ما رخ ندهد."
سرمربی سابق بیلبائو همچنین لیونل مسی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او در هر بازی بهترین بازیکن است و همیشه ما را با یک کار جدید متعجب می کند. او با نبوغش در دیدار مقابل سویا ما را هیجان زده کرد و سپس در دیدار بعدی، هت تریک کرد.
امیدوارم بعد از دیدار مقابل ما، تنها نبوغ او را در خاطر نداشته باشیم؛ به هر حال او هم انسان است و می تواند یک روز ضعیف داشته باشد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پيروزي 2 بر صفر بارسلونا مقابل مايورکا
آبي و اناري ها مايورکا را شکست دادند تا رئالي خطر را بيش از پيش احساس کنند .
در این دیدار بارسا از دقیقه 57 و با اخراج تیاگو آلکانتارا 10 نفره شد اما آبی و اناری ها در نهایت توانست در پالما د مایورکا، میزبان شان را شکست دهند.
بعداز سپری شدن دقایق ابتدایی، بارسا رفته رفته جریان بازی را در دست گرفت و اشتباه مدافعان میزبان مسی را در موقعیت گلزنی قرار داد. اما ستاره آرژانتینی بعد از گذشتن از خوسه نونس، نتوانست دودو آنواته را مغلوب کند.
در مقابل مایورکا بهترین موقعیت نیمه اولش را در پاسخ به این حمله ایجاد کرد اما ضربه سر خیمنس راهی به چهارچوب دروازه والدس نداشت.
سرانجام در دقیقه 25 مسی توانست قفل دروازه حریف را باز کند و تیمش را پیش بیندازد. البته دخالت الکسیس سانچس در لحظه ورود توپ به دروازه باعث شد تا بعضی از خبرگزاری ها نام مهاجم شیلیایی را به عنوان زننده گل اعلام کنند.
شاگردان خواکین کاپاروس نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و اخراج تیاگو آلکانتارا به دلیل خطای هند عمد، شرایط را برای میزبان بهتر کرد اما حملات این تیم از قدرت لازم برای باز کردن دروازه بارسا برخوردار نبود.
در واکنش به اخراج پدرو، گواردیولا، مونتویا و کیتا را جانشین فابرگاس و پدرو کرد تا تیمش توان بیشتری برای مقابله با حملات حریف را داشته باشد.
در فاصله 10 دقیقه به پایان بازی، پیکه گل دوم تیمش را روی همکاری مسی و پویول به ثمر رسید تا خیال گواردیولا از کسب سه امتیاز این دیدار راحت شود.
مسي گل زد يا آلکسيس؟
ليو مسي باز هم درخشيد و پايه گذار برد امروز تيمش در مسابقه دشوار مقابل مايورکا شد.
به گزارش گل مسی در نیمه اول با یک ضربه کاشته مواج از 22 متری توپی را روی دروازه مایورکا فرستاد که توپ از خط دروازه گذشت.اما قبل از عبور توپ از روی خط به نظر می رسید که آلکسیس سانچس اثر کوچکی روی توپ گذاشته است. برخی خبرگزاری ها این گل را به نام آلکسیس سانچز نوشته اند اما سایت بارسا گل را به نام مسی نوشته است.مسی با این گل بهترین گلزن تاریخ بارسا در یک فصل می شود.
![]()
مایورکا صفر-2 بارسا؛صدای نفس آبی اناری!
آبی و اناری ها مایورکا را شکست دادند تا رئالی خطر را بیش از پیش احساس کنند
ارسا با پیروزی 2-0 در خانه مایورکا، به 3 امتیازی رئال رسید در این دیدار بارسا از دقیقه 57 و با اخراج تیاگو آلکانتارا 10 نفره شد اما آبی و اناری ها در نهایت توانست در پالما د مایورکا، میزبان شان را شکست دهند.
بعداز سپری شدن دقایق ابتدایی، بارسا رفته رفته جریان بازی را در دست گرفت و اشتباه مدافعان میزبان مسی را در موقعیت گلزنی قرار داد. اما ستاره آرژانتینی بعد از گذشتن از خوسه نونس، نتوانست دودو آنواته را مغلوب کند.
در مقابل مایورکا بهترین موقعیت نیمه اولش را در پاسخ به این حمله ایجاد کرد اما ضربه سر خیمنس راهی به چهارچوب دروازه والدس نداشت.
سرانجام در دقیقه 25 مسی توانست قفل دروازه حریف را باز کند و تیمش را پیش بیندازد. البته دخالت الکسیس سانچس در لحظه ورود توپ به دروازه باعث شد تا بعضی از خبرگزاری ها نام مهاجم شیلیایی را به عنوان زننده گل اعلام کنند.
شاگردان خواکین کاپاروس نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و اخراج تیاگو آلکانتارا به دلیل خطای هند عمد، شرایط را برای میزبان بهتر کرد اما حملات این تیم از قدرت لازم برای باز کردن دروازه بارسا برخوردار نبود.
در واکنش به اخراج پدرو، گواردیولا، مونتویا و کیتا را جانشین فابرگاس و پدرو کرد تا تیمش توان بیشتری برای مقابله با حملات حریف را داشته باشد.
در فاصله 10 دقیقه به پایان بازی، پیکه گل دوم تیمش را روی همکاری مسی و پویول به ثمر رسید تا خیال گواردیولا از کسب سه امتیاز این دیدار راحت شود.
ویرایش توسط fcb10 : 03-25-2012 در ساعت 03:09
مارادونا:مسی مثل یک کامپیوتر است
دیگو آرماندو مارادونا در گفتگو با روزنامه ای ایتالیایی به تمجید از ستاره باشگاه بارسا پرداخته
سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین که این روزها در دوبی هدایت تیم الوصل امارات را در دست دارد در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه گاتزتا دلوسپورت ایتالیا به تمجید از لیونل مسی پرداختهسرمربی سابق آلبی سلسته درمورد ستاره 24 ساله بارسا گفت:« مسی سرعت فکر بالایی دارد. این توانایی او ذاتی است ؛مسی مثل یک کامپیوتر است. اگر من می توانستم که با سرعتی که او فکر می کند، حرف بزنم، هر دوی ما فوق العاده می شدیم.»مارادونا در ادامه درمورد سرخیو آگوئرو، دامادش که در منچسترسیتی توپ می زند هم صحبت کرد و گفت:« از نظر من او در جمع ده بازیکن برتر حال حاضر دنیای فوتبال است و البته او در حال پیشرفت و پیشروی است.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، مارادونای 52 ساله حدود 40 میلیون یورو به دولت ایتالیا بدهکار است و این بدهی به عدم پرداخت مالیات در دوران حضور او در ناپولی (در طول سالهای 1984 تا 1991 برمی گردد). مالیاتی که روزانه مبلغ 3هزار یورو به آن افزوده شده.مارادونا دراین باره گفت:« من از زیر مالیات فرار نکرده ام و از کسانی که این کار را انجام می دهند نفرت دارم واز همین رو در شرایطی قرار گرفته ام که سختی و تلخی اش برایم دو برابر شده. من در سال 1994 مدرکی را دریافت کردم که گویای آن است که من هیچ بدهی ای ندارم و درک نمی کنم که چطور الان اوضاع تغییر کرده و چرا.»مارادونا ادامه داد:« این مشکلات قضایی، تقصیر مسئولان وقت باشگاه ناپولی است که اوضاع را به موقع به من منتقل نکردند. من فقط می خواهم به ناپولی بازگردم .»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
Argentina te quiero para siempre
عکس روز: مسی،قهرمان تورنمنت پلی استیشن در مایورکا
ستاره آرژآنتینی نه تنها در دنیای فوتبال حرف اول را می زند،بلکه در پلی استیشن هم یک قهرمان است
سایت گل- کاروان باشگاه بارسلونا برخلاف همیشه که در روز برگزاری بازی اش به شهر میزبان بازی سفر می کند، این بار یک روز زودتر روانه مایورکا شداین سفر زودهنگام به این دلیل بود که مسابقه تیم بارسلونا مقابل مایورکا زود و ساعت 18 به وقت محلی آغاز می شد و از همین رو بارسا در روز جمعه روانه این جزیره شدهمین سفر زودهنگام باعث شد تا بازیکنان بارسلونا ساعاتی وقت آزاد داشته باشند و باهم به بازی پلی استیشن پرداختند.بازیکنان در تیمهای دو نفره بازی می کردند و تیم قهرمان، تیمی بود متشکل از لیونل مسی و مارک مونیه سا. ستاره آرژانتینی نه تنها درزمین چمن می درخشد ،بلکه حتی در بازیهای کامپیوتری هم حرف اول را می زندخود مسی ،این عکس را درصفحه تویئترش قرار داد. او و مونیه سا، قهرمان تورنمنت پلی استیشن در هتل محل اقامت بارسا در مایورکا شدند
گواردیولا:مدتی است که به داوران احترام گذاشته نمی شود
وقتی ده نفره بودیم فرصتهای گلزنی بیشتری را در مقایسه با وقتی 11 نفره بودیم خلق کردیم
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در حالی که کاملا خوشنود و راضی به نظر می رسید، قدم به سالن کنفرانس خبری گذاشت. او در پایان دیدار شنبه شب تیمش مقابل مایورکا به خبرنگاران گفت:« به پیروزی مهمی دست یافتیم که به ما کمک می کند تا با ریتم مناسبی خودمان را برای بازی مان در لیگ قهرمانان اروپا مقابل حریفی مثل میلان اماده کنیم.»گواردیولا درمورد بازی شنبه شب تیمش مقابل مایورکا گفت:« اخراج بازیکن ما، روند بازی را به صورت کامل تغییر داد. بوسکتس و اینیستا خیلی خوب بازی کردند.»
پپ درادامه اعلام کرد که قبل از آغاز این بازی هم از سختی های مصاف با مایورکا مطلع بود:« تیمهای خواکین کاپاروس همیشه خیلی خوب آماده می شوند. این تیم دفاع باتجربه وخوبی داشت و تیمی قوی و متحد بود. درابتدای بازی، چمن زمین، کار را برای ما سخت کرد. بعد از گلزنی توانستیم کنترل بازی را در دست بگیریم.»گواردیولا دراین کنفرانس خبری فرصت را غنیمت شمرد تا درمورد تصمیمات کمیته داوری صحبت کند:« الان مدتهاست که داوران و کمیته داوری از احترام برخوردار نیستند. ما الان در مسیری هستیم که شک و شبهات زیادی مطرح می شود. تمام تصمیمات، به نظر با شک و ابهام همراهند. باید دوباره احترام به داوران بازگردد تا در این بساط گیر نیفتیم.»
پپ درادامه به تحلیل بازی پرداخت و گفت:« برایم جالب بود که ما با ده بازیکن توانستیم از چالش بازی با مایورکا موفق بیرون بیائیم. وقتی ده نفره بودیم در مقایسه با زمانی که یازده بازیکن در زمین داشتیم موقعیت گل بیشتری را خلق کردیم و من به این تیم افتخار می کنم. ما 75% موقعیت توپ را در اختیار داشتیم. تیاگو زمین را ترک کرد و اگر این اتفاق افتاد حتما بنا به دلیلی بوده.»گواردیولا دربخش پایانی صحبتهایش که در روزنامه مارکا بازتاب یافت به تمجید از مربی حریف پرداخت و گفت:« عملکرد کاپاروس قابل تحسین است. تیمهای او سرشناس و خوب هستند.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
پدر مسی: هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که پسرم درسن جوانی،رکورد گلهای بارسا را بشکند
خانواده ستاره آرژانتینی از اینکه پسرشان برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسا نام گرفته غرق در شادی هستند
سایت گل- خورخه مسی پدر لیونل مسی در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت تصورش را هم نمی کرده که پسرش، لیونل درسن تا این حد جوانی عنوان برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا را مال خود کند و از این بابت احساس غرور می کند.
مسی که این روزها دراوج فوتبالش است ، در دیدار با گرانادا برای بارسا هت تریک کرد و تعداد گلهایش را به عدد234 گل رساند تا بدین ترتیب از رکورد گلزنی سسار رودریگس برای تیم کاتالان پیشی بگرد.
پدر مسی در صحبتهایی که در گل دات کام اسپانیا بازتاب یافت گفت:« انسانها همیشه رویاپردازی می کنند ولی من هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که مسی دراین سن و سال بتواند به این رکورد دست بیابد. پیوستن به تاریخ باشگاهی مثل بارسلونا خیلی مهم است ولی مهم تر این است که الان بارسا هنوز در نبرد برای قهرمانی در لالیگا زنده و امیدوار است.»
پدر مسی ادامه داد:« پسرم هنوز باید با تیم ملی کشورش در جام جهانی به قهرمانی برسد. لئو همیشه این ارزو را در سر دارد.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)