هر چند عالی نبودیم اما بهترین بازی فصل پرسپولیسو به نظر من دیدیم و خدایی حقشم برد بود
همین بازی خوب امیدوار کنندس هر چند رو پنالتی که پولادی خراب کرد 2 امتیاز از دست رفت اما بازی خوب تیم تو نیمه دوم که من دیدم خودش خبر خوبیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول دوست عزیزمون بهترین بازی فصل داشتیم........ ولی با این همه بازیکن خوبی ک داریم باید تو همه بازیها اینطوری باشیم...سانتر هدف دار شوت دریبل....تو بازیهای قبلی همه منگ بودن....... پولادی هم ک دستش درد نکنه حالمونو گرفت...کاش پنالتی گل میشد اون وقت مطمعن حد اقلش 1 ل دیگ میزدیممممممممممم خیف شدددددددد
پرسپولیس با وجود مصدومیت بازیکنان و نبودن علی کریمی و شرایط روحی ضعیف بازیکنان توانست بازی خوبی انجام بده و حقش برد
بود ولی با ریپ زدن پولادی همه امیدها بر باد رفت و فکر برد را از سر بیرون انداختم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته پرسپولیس بد شانسی اورد و داوری هم به ضررش تموم شد
اما همین بازی جای امیدواری داره و حالا یکم میشه به ان تیم امید داشت
پولادی هم به خاطر اعتماد بنفس بالاش پنالتی رو خراب کرد میشه این بار از اشتباهش گذشت کلا بازیکن خوبیه برای تیم
انصاریفرد هم خیلی خوب بازی کرد یعنی میشه دوباره کیروش و مانوئل فیکسش کنن
بازی خوبی بود و در کل خوب بازی کردیم اما حیف اون پنالتی ....
پولادی بازیکن خیلی خوبیه ولی واقعا به خودش مغرور شد و اعتماد به نفس بالایی داشت!
اما درکل خوب بازی کردیم!
♣ The King ♣
بازم قربانی داوری شدیم...ولی انصافا نیمه دوم عالی بازی کردن ولی حیف...
خوب بودیم نسبت به بازی های قبلی خیلی خوب بودیم ولی اگه کریمی برگرده که دیگه غوغا میشه با این بازی که من از اینا دیدم مقابل سایپا دارم کم کم به قهرمانی امیدوار می شم زنده باد پرسپولیس.
اینم یه شعر خوشجل برای پرسپولیس تو دنیای ِزمین و توپ رنـگی / یه پرسپولیس داریم به چه قشنگی
اسم قشنگش روی تخت جمشید / از اون قدیم ندیـما می درخشید
رنگ آتیش غیرت پیـرهنـش / میاره افتخار واسه میهنش
طرفداراش سر به فلک می کشن / عاشق ِرنـگ ِمث ِآتیشِشَـن
دفاع ِمحکمـش مث ِیــه سّده / هـر کسـی از جونش نـذاره، ردّه
بهترینه
به نظر من پرسپولیس کار خوبی میکنه نیمه اول بسته بازی میکنه نیمه ی دوم حمله میکنه.....
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)