Design & Developed BY Patira

صفحه 171 از 450 نخستنخست ... 71121161169170171172173181221271 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,701 تا 1,710 , از مجموع 4491
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

real ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

طرفدارهای رئال همیشه قهرمان از اونجا که امکان ارسال دعوتنامه به همه شما نیست از شما میخوام خودتون درخواست بدین.
    البته فقط طرفدارهای رئال عضو میشن ها.
    بیایید با هم دیگر کاری کنیم که گروه رئال بیشترین عضو رو داشته باشه.متاسفانه از گروههای دیگه استقبال نشده.اما ما طرفدارهای رئال نشون میدیم که اینجا هم ما اولیم.

ویرایش توسط AL1reZA : 03-23-2012 در ساعت 18:04

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    خب دوباره رسیدیم به ال کلاسیکو
    خوبی این ال کلاسیکو اینه که فشار هوادار خودی رو بازیکنا و عدم بردن تو ورزشگاهه خودمون رومون نیس
    بدیش بازی تو شرایطه سخته نیوکمپه اما من که امیدوارم و میتونیم بارسا رو تو نیوکمپ حذف کنیم فقط باید تیم همبستگی سابقو پیدا کنه و با روحیه تو زمین بریم
    نظر شخصی منه.ایشالا ازش مثبت برداشت بشه.
    طبق سوابق گذشته پپ تو ال کلاسیکوها و هم چنین با توجه به پشتوانه برد در خانه حریف من فکر کنم این الکلاسیکو به نفع رئاله.البته به یه شرط و اونم چیدن ترکیب و مهره ها مثل بازی مقابل بقیه حریفانه.
    مورینیو که در ال کلاسیکوی 5.0 دیگه جلو بارسا ترکیب تدافعی حمله ای میچینه به طوری که هم کریس هم هیگوآین و هم بنزما تو زمینند و ازون طرف هم ژابی الونسو و لاسانا و په په تو کمربند خط میانی اند و این یعنی اشتباه بزرگ مورینیو در ال کلاسیکوها.
    در این ترکیب سرعت حرف اول و دقت فقط مخصوص مدافعانه و این نمیتونه واسه تیمی که دست کم تو یه فصل 100 تا گل میزنه ترکیب ایده آلی باشه.
    لاسانا و په په درسته قدرت نسبتا خوبی دارند ولی بارت و سوتیهای هر دوشون نسبت به خوب بودنشون زیاد تره.اونا پاسورهای خوبی نیستند و در نتیجه
    مهاجمها در این ترکیب خوب تغذیه نمیشن و کلا نظم تیمی به هم میریزه.و پپ گوردیولا مثل 3 ال کلاسیکوهای قبل با گرفتن نبض وصط زمین و همچین استفاده هوش و بارتهای رئال راه بردو هموارتر میکنند.
    البته این نظر من بوده.

3. 6 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط r.baggio.10 نمایش پست ها
    طبق سوابق گذشته پپ تو ال کلاسیکوها و هم چنین با توجه به پشتوانه برد در خانه حریف من فکر کنم این الکلاسیکو به نفع رئاله.البته به یه شرط و اونم چیدن ترکیب و مهره ها مثل بازی مقابل بقیه حریفانه.
    مورینیو که در ال کلاسیکوی 5.0 دیگه جلو بارسا ترکیب تدافعی حمله ای میچینه به طوری که هم کریس هم هیگوآین و هم بنزما تو زمینند و ازون طرف هم ژابی الونسو و لاسانا و په په تو کمربند خط میانی اند و این یعنی اشتباه بزرگ مورینیو در ال کلاسیکوها.
    در این ترکیب سرعت حرف اول و دقت فقط مخصوص مدافعانه و این نمیتونه واسه تیمی که دست کم تو یه فصل 100 تا گل میزنه ترکیب ایده آلی باشه.
    لاسانا و په په درسته قدرت نسبتا خوبی دارند ولی بارت و سوتیهای هر دوشون نسبت به خوب بودنشون زیاد تره.اونا پاسورهای خوبی نیستند و در نتیجه
    مهاجمها در این ترکیب خوب تغذیه نمیشن و کلا نظم تیمی به هم میریزه.و پپ گوردیولا مثل 3 ال کلاسیکوهای قبل با گرفتن نبض وصط زمین و همچین استفاده هوش و بارتهای رئال راه بردو هموارتر میکنند.
    البته این نظر من بوده.
    مرسی داداش نظرت کاملا فنی بود و منم کاملا موافقم
    ما اگه میانه میدانو بگیریم میتونیم بارسا رو راحت ببریم اما ما سعی میکنیم میانه رو برای ارسا خراب کنیم در حالی که پتانسیله گرفتنه میانه رو د اریم
    البته من احتمال میدم تو بازی برگشت هم کاکا هم اوزیل فیکس باشن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

این الکلاسیکو خیلی جذاب خواهد بود.
    رئال با هجومی خواهد بود و با ریسک بازی خواهد کرد.
    فقط یه نکته رو باید بگم که اگه یه وقت اوضاع برای رئال خوب شد نباید بره دفاع چون دقیقا این همون کاریه که بارسلونا می خواد.تاکتیک همیشگیه بارسا:تصاحب توپ و کشاندن حریف به دفاع.

HALA MADRID

7. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

به نظر من رئال تو این بازی هم باید مثل تمام بازی های دیگه جولو حرفاش بازی میکه بره تو بازی وگر نه هیچ فایده ای نداره بازم اگه بخواد مثل بازی های دیگه از په په و لاس و النسو کنار هم یا خدیرا بازی کنه هیچ نتیجه ای نمیگیره چون تو دفاع دچار مشکل میشه
    با توجه به کند بودن پهپه تو موقعیت حمله همون دفاع خیلی واسش بهتره تو این بازی باید از یک هافبک دفاعی استفاده بشه و دو هافبک بازی ساز و خلاق مثل کاکا و ازیل و کریس و بنزما ایگواین هم در خط حمله بازی کنن .
    فقط یه چیز هست که به نظر من تو بازی رئال خیلی تاثیر میزاره اونم اینکه باتوجه اینکه بازی رو خیلی خوب شروع میکنه ولی به دلیل درگیر شدن زیاد بابازیکنای بارسامخصوصا مسی بازی از دستشون در میره و فقط به فکر لگد پروندن هستن
    این کارو نکنین زشته

9. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    گاس هيدينگ,خوزه مورينيو,دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    زين الدين زيدان,ايكر كاسياس, رائول,كريستيانو رونالد
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

منم این برد رو به تمامه رئالی ها تبریک میگم من به قهرمانی مادرید شک ندارم اما ای کاش که این قهرمانی با شکست بارسا همراه باشه اونجوری بیشتر حال میده مگه تو خواب ببینند قهرمانی رو من میدونم این بازی با بارسا خاطره انگیز میشه

Real Madrid

11. 4 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

الکلاسیکویی که باختیم تنها 1جای کاره مورینیو از نظر من ایراد داشت.
    تیم ما وقتی سریع گل رو می زنه نباید بره دفاع چون وقتی بارسا گل می خوره هجومی بازی می کنه و این کاره ما رو راحت تر می کنه برای رسیدن به گل های بیشتر.
    باید در این الکلاسیکو با ریسک و هجومی بازی کنیم.
    بهترین دفاع حمله هست پس باید هجومی بازی کنیم تا بارسا نتونه کاری کنه.

HALA MADRID

13. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    الکلاسیکویی که باختیم تنها 1جای کاره مورینیو از نظر من ایراد داشت.
    تیم ما وقتی سریع گل رو می زنه نباید بره دفاع چون وقتی بارسا گل می خوره هجومی بازی می کنه و این کاره ما رو راحت تر می کنه برای رسیدن به گل های بیشتر.
    باید در این الکلاسیکو با ریسک و هجومی بازی کنیم.
    بهترین دفاع حمله هست پس باید هجومی بازی کنیم تا بارسا نتونه کاری کنه.
    داش منم با نظرت کاملا موافقم رئال وقتی گل می زنه دفاع بازی می کنه/رئال وقتی گل می زنه باید هجومی بازی کنه.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

15. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    البته این نظر من بوده.
    طبق این نقدی که سایت گل گذاشته ترکیب مورینیو خوب بوده.
    نقد(کامل و مفیدوالبته جالب)
    سیر تکامل مورینیو در ال کلاسیکو

الکلاسیکوی هشتم بود که استراتژی جدید مورینیو برابر بارسا پرده برداری شد. پرس فضا پیش از پرس توپ.

- شکست 5 بر صفر آنهم در اولین حضور مورینیو در الکلاسیکو برایش درس بزرگی داشت. آقای خاص تصور می کرد که در رئال با وجود ستارگانی همچون اوزیل، دی ماریا ، ژاوی آلونسو و رونالدو می تواند برخلاف چلسی و یا اینتر ، در برابر بارسا بر سر مالکیت توپ بجنگد. ولی ان شکست به او یاد داد که برابر بارسا بایستی تیم خود را حول زمانی که "توپ ندارد" آرایش کند.

پیروزی در کوپا دل ری فصل گذشته، معلول آن شکست بود. و البته شرایط مسابقه و زمین مستایا ولی به هر حال نبوغ مورینیو بود که با قرار دادن په په برابر خط دفاع در چیدمان اولیه و استفاده از خصوصیات دفاعی و البته روحیه تهاجمی او برای تحت فشار قرار دادن هافبک های خلاق بارسا ، جام را به موزه برنابئو برد. همانروزها بود که رئال مورینیو نشان داد، کم کم یاد می گیرد که کهکشانی باشد ولی بدون توپ ، که بجنگد برای خراب کردن توپ بارسا، برای تخریب توان تهاجمی بارسا.

2- الکلاسیکوی هشتم بود که استراتژی جدید مورینیو برابر بارسا پرده برداری شد. پرس فضا پیش از پرس توپ. هافبک های رئال به بهترین شکل ممکن، ژاوی، بوسکتس و فابرگاس را پرس فضا می کردند تا دفاع های بارسا در تدارک حملات، گزینه نزدیکی برای ارسال پاس نداشته باشند و مشکلات بارسا هم از همین جا آغاز شد. بارسا 3 بر یک برد ولی نیمه اول ، نیمه رئال بود. آلوز بعنوان اصلی ترین بازیساز بارسا در یک سوم میانی ، سایه رونالدو بالای سر خود میدید ، ژاوی و فابرگاس اسیر 3 هافبک رئال شده بودند و مسی مجبور شده بود تا زمین خودی عقب نشینی کند تا بتواند صاحب توپ شود. تدارک حملات بارسا دچار مشکل شده بود و مدافعین بارسا مجبور شدند در 45 دقیقه ابتدایی مسابقه، 15 پاس بلند به نیمه زمین رئال ارسال کنند و این یعنی DIRECT PLAY، یعنی بازی مستقیم ، نحوه ای از تدارک حملات که در بارسا کمتر دیده می شود. بنزما، دی ماریا و اوزیل، مامور بودند که حلقه محاصره را تنگتر کنند زمانیکه مدافعین بارسا به دنبال هافبکی آزاد و رها از پرس فضای رئالی ها می گشتند. پرس توپ بعد از پرس فضا شروع می شد و توپ از هافبک های بارسا دور می شد.

3- گواردیولا در شروع نیمه دوم، سیستم را 1-1-4-4 تغیر داد، بوسکتس به قلب دفاع رفت، پویول به دفاع چپ و الوز به هافبک راست. حالا بارسا می توانست از حرکات طولی آلوز در سمت راست استفاده کند و با وجود چهار هافبک در یک سوم میانی ( آلوز، ژاوی ،فابرگاس و اینیستا) و وجود یک مدافع میانی ذاتا هافبک (با مهارت ارسال پاس بالا) یعنی بوسکتس، تدارک حملات تدریجی داشته باشد. بعد از انتقال توپ به یک سوم میانی و خط هافبک، سیستم بارسا انتقال طولی پیدا می کرد.آلوز و اینیستا به جلو حرکت می کردند و تبدیل به گوش های تهاجمی می شدند ، بوسکتس مانند یک لیبرو به یک خط جلوتر منتقل می شد و به یک هافبک دفاعی تبدیل می شد و سه مدافع به مرکز شیفت می شدند و خط دفاع 3نفره ایجاد می کردند. سیستم بارسا از 1-1-4-4 به 3-4-3 با 4 هافبک لوزی شکل تبدیل می شد. "کوچینگ حین مسابقه" گواردیولا ، بارسا را پیروز الکلاسیکوی هشتم کرد

4- آخرین الکلاسیکو با بلوغ مورینیو در مقابله با بارسا همراه بود. رئال به سیستم 3-3-4 چیدمان شد و په په در پست هافبک دفاعی قرار گرفت. استفاده از 3 فوروارد نشانه شجاعت مورینیو بود و شروع پرس توپ از نیمه زمین خودی نشانه هوشمندی . بازهم پرس فضا به بهترین شکل ممکن اجرا می شد ولی اینبار مهاجمین رئال در اکثر دقایق نیمه اول، پرس توپ را از نیمه زمین خودی شروع می کردند تا اجازه دهند خط دفاع بارسا به جلو حرکت کند و منطقه هدف برای اجرای ضد حملات ایجاد شود. نکته مهم شجاعت مورینیو در پذیرفتن این موضوع بود که باید توپ را به بارسا بدهد و برای تملک مجدد در یک سوم میانی و استفاده از ضد حملات برنامه ریزی کند، آنهم در استادیوم برنابئو و برابر چشمان 80 هزار رئالی.

بازهم رونالدو مامور مهار آلوز بود با این تفاوت که اینبار در یک سوم میانی زمین این ماموریت را بر عهده داشت و این یعنی نزدیک تر شدن به خط دفاع رئال (پوشش بیشتر) و دادن فضا به آلوز و خط دفاع بارسا برای جلو کشیدن و این یعنی ایجاد فضا پشت خط دفاع بارسا برای اجرای ضد حملات. گل رئال هم به همین شکل به ثمر رسید و رونالدو در نیمه اول 5 مرتبه در این فضا صاحب توپ و موقعیت شد.

استفاده از آلتین تاپ در سمت راست خط دفاع رئال، تدبیر مناسبی برای مقابله با اینستا بود. مارکا، اینیستا را بعنوان بهترین بازیکن دیدار معرفی کرد ولی اینیستا برخلاف دیدار قبل که توانسته بود در 19 تقابل یک در مقابل یک برابر کونترائو، 13 مرتبه موفق عمل کند در این دیدار از 16 تقابل برابر آلتین تاپ تنها 5 مرتبه موفق بود.

مثلث میانه زمین رئال در نیمه اول توانست فضا را برای هافبک های بارسا کوچک کند و به همین دلیل ژاوی به عقب تر حرکت می کرد تا از زیر فشار آنها خارج شود و بتواند بازیسازی را انجام دهد. بارسا صاحب توپ بود ولی نمی توانست به باکس جریمه رئال نزدیک شود و از سوی دیگر اینیستا توسط آلتین تاپ مهار شده بود تا بارسا با مشکل مواجه شود.

5- بارسا پیروز الکلاسیکوی نهم "مورینیو و بارسا " بود. 5مرتبه کرنر بارسا به یک شکل زده شد تا سرانجام پویول با این تاکتیک ایستگاهی دروازه رئال را باز کند و خوشحالی بعد از گل گواردیولا ارزش این گل را نشان داد.

رئال برابر هوادارانش توپ را به بارسا داد و بدنبال ضد حملات و استفاده موثر در زمان انتقال "از دفاع به حمله " بود و به همین دلیل مورینیو ترسو نامیده شد ولی بدون شک این روش بهترین راه مقابله با بارسا بود. نشانه این که بارسا از راهی به گل رسید که در هر فصل شاید به اندازه انگشتان یک دست هم آنگونه گلزنی نکرده باشد.( ضربات ایستگاهی غیر مستقیم)

آمار و البته نتیجه دیدار بیانگر موفقیت بارسا بود ولی نباید فراموش کرد که عامل اصلی این موفقیت، برتری روانی بازیکنان بارسا بود که بعد از پیروزی های متوالی در برنابئو ، به سطح بالایی از اعتماد به نفس رسیده اند و در سوی مقابل بازیکنان رئال با "ترمزهای روانی" در این دیدار وارد می شوند.

درست است که مالکیت توپ بازیکنان بارسا در این دیدار بیش از ال کلاسیکوی هشتم و یا ششم بوده است ولی موقعیت های گلزنی بارسا کمتر از تمام ال کلاسیکوهای گذشته ( بغیر از کوپا دل ری فصل قبل) بوده است. مسی آمار موفقیت پایین تری نسبت به دیدارهای گذشته داشت و تنها 2 ضربه به سمت دروازه رئال داشت در حالیکه در ال کلاسیکوهای قبلی به طور متوسط 3.8 ضربه در هر دیدار داشت. مورینیو به درستی تصمیم گرفت که از دروازه بارسا دور شود ولی شانس های کمتری برای گلزنی به بارسا بدهد. به همین دلیل آمار موفقیت ضربات بارسا پایین تر از گذشته بود و البته آمار حملات رئال به دروازه بارسا هم کاهش پیدا کرده بود.

رئال مورینیو شانس بیشتری از بارسا برای کسب لالیگا دارد (زیرا بارسا در حال گذار از سیستم 3-3-4 به 3-4-3 است و در تورنمنت بلند مدت، گاهی متزلزل عمل می کند) ولی کوپا دل ری را از دست خواهد داد و احتمالا در دیدار رو در رو در جام قهرمانان اروپا هم از بارسا شکست خواهد خورد . مورینیو برای مقابله با حذف احتمالی از جام قهرمانان اروپا توسط بارسا، می بایست بر مسائل روانی تاکید کند و با "بازدارنده های ذهنی" بازیکنان رئال مقابله کند، رئالی که در دیدار رفت کوپا دل ری دیدیم ، شانس متوقف کردن بارسا در بعد تاکتیکی را دارد ولی تاکتیک همه فوتبال نیست و مطمئنا مورینیو این را بهتر از هر شخص دیگری می داند.
    خلاصه ی نقد(صرفه جویی در وقت و جمع بندی کلی)
    نیمه ی اول رئال مادرید تیم برتر میدان بود و این نیمه نیمه ی رئال مادرید بود گواردیولا با هوش فنی بالای خودش دربین دو نیمه تغییر تاکتیک دادو به گل مساوی درنیمه ی دوم رسید گل روی یک ضربه آزاد غیرمستقیم به ثمر رسید و از آن گل هایی بود که شاید بارسلونا درطول فصل 5 عدد بزنه. بعد از دریافت گل مورینیو هم تغییر تاکتیک داد تا تیمش مساوی نکنه و برنده از زمین بیرون بیاد اما شرایط روحی رئال مانع این کارشد ومسائل روحی اینبارهم موجب شکست رئال مادرید شد.اگه رئالی ها باخوردن گل مساوی درهم نمیریختن بازم مورینیو به همه ثابت میکرد چه مربیه بزرگیه.دلیل آوردن په په و لاسانا دیارا توپ گیری بهتر و برداشت ضد حمله بود.دلیل عقب کشیدن رونالدو دادن فضا به آلوس برای نفوذ و ایجاد شدن فضای پشت سر آلوس برای زدن ضدحمله رونالدو(گل اول این طورشکل گرفت).
    تحلیل زیست شناسی گونه ی من
    یک نوع مار وجود داره خودشو میزنه به مردن و اجازه میده شکار بهش نزدیک و نزدیک تر بشه تا جایی که شکار لمسش کنه ولی مار هنوز خودشو به مردن زده و حمله نمیکنه.شکار که لاشخوره مار رو بومیکنه و لیسش میزنه ولی مار حرکتی نمیکنه تا جایی که شکار یک گاز کوچیک از مار میگیره و مشغول جویدنش میشه اینجاست که مار طی حرکتی غافلگیری شکارش که ممکنه کفتار یا کرکس باشه رو خفه کرده و میبلعه این درست شبیه تاکتیک مورینیو بود.
    مورینیو توپ و میدان رو به بارسلونا داد تا بارسلونا بیاد جلو و حمله کنه و سپس از روی ضدحمله رئال مادرید زهر خودشو بریزه.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

17. 5 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

بازگشایی یک بازی آرشیو شده و پیوست خورده به تاریخ
    اینقدر گفتن و گفتن که کلیشه شده اما من اصلاً نمیتونم 1/4 نهایی سی ال 2003 ، یووه - مادرید رو فراموش کنم !

اون بازی به نظر من اصلاً ورای فوتبال بود ، یه هیجان خالص چه بازی رفتش چه برگشتش . اون زمان همه قوی بودیم میدونم ، اما واقعاً مادرید کلکسیون خاص ها بود . اصلاً بحثم ستاره نیست !
    الان بارسلون واقعاً بازیکنان خوبی داره ، شاید بعضاً لقب فوق ستاره بگیرن ولی اصلاً خاص نیستند ، اصلاً ! تقریباً هیچ تیمی تو دنیا الان ترکیبش خاص نیست ولی اون رئال واقعاً خاص بود .
    تیمی که کمبربند خط میانیش زیزو ، لوئیس فیگو و کنسسائو بود ! تو خط دفاع فرناندو هیرو و روبرتو کارلوس بود و خط حمله فوق العاده خطرناکی که رائول و رونالدو ساخته بودن ... البته تو بازی برگشت رونالدو رو نیمکت بود
    و اون مادرید دقیقاً نقش همین بارسلون فعلی رو بازی میکرد ، تیمی که مدام فینال های اروپایی و غیر اروپایی بود و یووه تیمی که همیشه تو سطح اول بوده و چند سال پیش هم فینال رو به همین مادرید واگذار کرده ...
    رونالدو قبل از بازی میگه من خیلی دوست دارم توی اولترافورد بازی کنم ، زیزو هم تو مصاحبش میگه مطمئنم لیپی تدابیر خاصی برای این بازی داره ...

بازی شروع شد ، یووه با ترزگه همون دقیقه 1 موقعیت گل ساخت اما ترزگه تو آفساید بود . یووه فشارش رو حفظ میکنه اما همین دقایق داویدز یه ایستگاهی چند متر اونور تر از خط نیمه میده به مادرید . دوربین متحرک ورزشگاه میاد از روبروی دیوار دفاعی angle میده . Shit ! روبرتو کارلوس که میاد جلوی دوربین خیز برمیداره آدم دقیقاً صحنه گلش به فرانسه براش تداعی میشه ، لعنتی !
    کارلوس کچله اینقدر میاد عقب که اینگار میخواد توپو بزنه بیرون ورزشگاه :دی فکر کنم یه 40 متری اومد عقب :پی من نگاهم به جیجی ئه ! داور سوتو میزنه ، کالوس تند تند نوک پاشو میزنه زمین ، عین آدم نمیتونه انگار ضربه آزاد بزنه هیستریک ! :اَه ! شوتو میزنه و بوفون توپ یهو تو کسر ثانیه توپ رو برمیگردونه ، اصلاً نفهمیدم چی شد فقط صدای وحشتناک ورزشگاه داره میاد و صحنه آهسته نشون میدن ، woah ! توپ کات برمیداره در حد یه ضربه با پرتاب دست ! ، و جیجی نمیدونم چطور شوتی که کارلوس با اون قدرت وحشتناکش میزنه تو اخرین ثانیه با ساعدش برمیگردونه ، خدایا این بوفون دیگه کیه !

گزارشگر داره خودش رو خفه میکنه بس که این 7-8 دقیقه سنگین و حساس بوده ، میگه اینجا دیگه آخر دنیاس ملت ! :پی
    صدای اولدترافورد رو از دل آلپی میشنویم ! من هرچی از جو ورزشگاه بگم کم گفتم ، همه ایستاده بازی رو دنبال میکنن یه لحظه شعار دادن تموم نمیشه ...
    چند دقیقه بعد نوبت الکس میرسه ، از اشتباه کارلوس استفاده میکنه از همون راه دور شوت میزنه ، نه فایده نداشت

توپ رو تودُر از دفاع میاره بالا ، یه توپ بلند برای زامبروتا ، استپ سینه میکنه درجا میده به تاکناردی اونم فقط بلند میندازه برای ترزگه ! آخه برادر من براچی الکی میزنی زیرش ! :مأیوس ! دیوید با هر زحمتی هست توپ رو میده ندود . یه تو سر توپ ، یه سانتر خیلی بلند !! :-|
    من دارم با خودم میگم ای بابا برای کی آخه و اینجاست که الکس با 173 سانتیمتر قد چنان تمیز میپره رو سر سالگادو توپ رو میکاره که با دست هم نمیشد اینقدر دقیق کاشت و جادوی دیوید ! و جادوی دوید که بازم بدون نگاه به دروازه اصلاً با یه وضعی توپ رو از کنار کاسیاس میچسبونه به تور . ورزشگاه یه هم همه ای گرفته دیدنی ، گزارشگر داره یه چیزایی راجه به دوید بلغور میکنه من نمیفهمم :دی
    تصویر موجی که با جیرائودو نشستن تو بغل همن و امبرتو آنیلی که از خوشحالی سر از پا نمیشناسه ...
    Juventus uno , real madrid zero ! اینش رو فهمیدم :پی

مادرید سراپا حمله میشه ... همون دقیقه فیگو میزنه به تو که روش خطا میکنن ، یکم بازی درگیرانه شده . اینبار زیزو توپ رو میاره پشت محوطه که تودُر میزنتش . خلاصه مادرید هی فشار میاره و یه موقعیت خیلی عالی هم رائول از دست میده به هوای آفساید ...

طبق معمول هر بازی ای یکم جو آروم تر شده و یه یه ربعی داریم تا نیمه ... فعلاً بازی ساکن تر شده ؛
    البته انتظار هر جیزی میره ...

یه پاس پشت محوطه برای الکس ، هیرو man-to-man باهاش بازی میکنه اما چرخش الکس تو این صحنه کلاً هیرو رو نابود میکنه ، یهو الکس برمیگرده هیرو به خودش گره میخوره ، الکس آماده میشه یه شوت کات دار رو بزاره سه کنج دروازه که من نمیدونم دیوید یهو از کجا اومد خودش رو قاطی بازی کرد
    شوتش البته بدک نبود اما وقتی الکس داره آماده میشه برای شوت زدن که دیگه نباید بیای جلو ! توپ برگشتی هم به ندود نمیرسه و سالگادو جوری توپ رو میزنه کرنر که فکر نکنم تا الانم اون توپ پیدا شده باشه :دی

نیمه دیگه داره تموم میشه ، مادرید تمرکز نداره و سریع میخواد به گل برسه ، زیزو سریع حرکت میکنه برای ضدحمله ، میندازه برای فیگو که اگر بگیره بد ضد حمله ای خوردیم :حساس شدن ! اما نه ، تورام سریع میاد توپ رو قطع میکنه . همون توپ اینقدر ارتفاع میگیره که میرسه به الکس . یه استپ ناز
    به سبک خودش تو del piero zone ...
    الکس از گوشه میزنه تو ، راه بستس هیرو و سالگادو راهت رو بستن چیکار میخوای بکنی الکس راهی نداری بنداز برای ترزگه حداقل :استرس ...

اینک آخرالزمان ! الکس میزنه تو ، تو سرتوپ اول هیرو رو میشونه رو زمین ، سریع الکس میاره جلو اما سالگادو هنوز هست !!
    در بهترین حالت حتی 1 متر هم بین سالگادو و هیرو جا نیست ، الکس پاس بده ! :سرپا صحنه هارو دنبال کردن !
    شوت الکس سالگادو رو ولو میکنه رو زمین و خدای من ... ! چی دارم میبینم ، گل !!!! مگه میشه !؟! چطوری این توپ رفت تو گل ، الکس ...
    ورزشگاه ترکید ! یعنی ترکید که میگم ، به نظرم یه بار بعد از این گل ورزشگاه رو بازسازی کردن فکر کنم :پی
    منفجر میشه ورزشگاه ، گزارشگر دیگه داره رسماً خود زنی میکنه ... من داره از این تند صحبت کردن ایتالیایی ها عصابم خورد میشه ، مخصوصاً وقتی هیجانی میشن دیگه اصلاً حتی لغات رو هم نمیتونی تشخیص بدی :دی
    هیجان وصف نشدنیه ، همه بازیکنا ریختن سر الکس ، من دیگه فکر کنم غش کردم تو این صحنه . لیپی داره تند تند سیگار برگ معروفش رو چاق میکنه .

روزنامه گاردین فرادی اون روز راجع به این صحنه مینویسه :

نقل قول
    alessandro del piero shimmies his way into the real madrid box, wiggles his hips like john travolta in saturday night fever

:دی

هودارا رو ولشون کنی دیگه کم کم از فنسا میان بالا بریزن تو زمین ، اصلاً وضعیت رویایی ـه ...
    Juve , juve juve juve , ole ... Ole این طنینی هست که تو ورزشگاهه ...

خلاصه به هر ترتیبی هست نیمه تموم میشه ، مادرید کاملاً عصبیه تابلو ئه همه دارن سر هم غر میزنن .
    کامبیاسو جوان هم روز فوق العاده بدی رو سپری کرد ...
    چیزی که خیلی توی این بازی عجیب بود اینکه کارلوس به طرز خاصی بواسطه زامبورتا از بازی خارج بود ، اصلاً اون کارلوس همیشگی رو ندیدیم ، این موضوع خیلی مشخص بود .

خلاصه نمیه دوم هم با فشار شروع شد ، مادرید 1گل میزد ، میرفت extra time ...
    رونالدو هم بجای کنسسائو اومده بود تو زمین که دیگه رسماً ماردید واقعی رو ببینیم .
    واقعاً مادرید " میخواد " خیلی فشار بیاره ، اما نمیتونه ! اصلاً نمیتونه . فقط دارن تو زمین الکی میدَوَن . یه کرنر هم میاد رو دروازه که کاسیاس شانس میاره الکس تمرکز کافی نداره برای ضربه زدن .
    دلپیرو یه توپ خوب کنترل میکنه و میفرسته برای دیوید ، کار تمومه ؟! اَه ! بازم آفساید ...
    دقیقه 65 ، فرار رونالدو و تکل مونترو ... :خشک شدن ! یه لحظه همه فقط مجسمه شدن ! داور پنالتی گرفت ! بالاخره این رونالدو زهرش رو ریخت لعنتی :ناامید
    پنالتی رو فیگو بزنه حداقل دستاوردش اینه که میریم برای وقت اضافه ، اگر گل مساوی رو نخوریم البته ! ... ورزشگاه تنها کاری که ازش بر میاد اینه که سوت ممتد بزنه ، کر کننده هست ...

من اصلاً نمیگم بوفون تو این صحنه خوب بود یا بد بود ، هرچی ؛ اما به عمرم ندیده بودم لوئیس فیگو اینقدر مزخرف پنالتی بزنه و اینجاست که میشه فهمید حتی بازیکنی در کلاس لوئیس فیگو هم نمیتونه زیر بار اونهمه فشار دووم بیاره .. چه میکنه این دل آلپی ، چه میکنی این جو خارق العاده ، جیجی توپ رو که میگیره انگار که یووه گل زده ، خودش کم مونده از هیجان بره بغل تماشاگرا :دی من که دیگه اینجا تو کما هستم خیلی چیزی یادم نمیاد :پی

( اینو تو پرانتز میگم ، داور با کدوم منطق به مونترو کارت قرمز هیچی ، کارت زرد هم نداد ؟ :دی اصلاً نمیفهمم من :پی )

یه فرصت برای الکس هم ایجاد میشه . شوت الکس ، گل ؟! نه ... ! ( به سبک خیابانی :دی )
    یعنی واقعاً تو این صحنه کاسیاس با سر و گوش و دست و دماغ و دهن و دستکش و همه چی اومد جلوی این توپ ، خودش هم نفهمید چطوری این توپ رو گرفت :دی

کادر فنی و ذخیره های مادرید یعنی پیچ شدن به نیمکت ، اصلاً حال بلند شدن هم ندارن ... دل بوسکه فکر چیه فقط خودش میدونه ...

و لحظه ای که باید آهنگ pirates of the caribbean sea زیر صدای این صحنه بشه ! استپ زامبروتا و پاس فضائیش برای ندود ... ندود ...
    استارت میزنه ، انگار موتور به کفشهاش بستند !
    اینجا گزارشگر داره هیجانی میشه : Nedved , nedved .... Goallllllllllllll !!! Pavel nedved .
    باز هم ورزشگاه میترکه . پرش ندود از روی تبلیغات زمین خودش صحنه خیلی جالب و خاطره انگیزی هست ... عجب شبیه ، پسر عجب شبیه
    جیجی با لگد یتاپرنده میزنه تو تیرک :دی اصلاً هیچکس تو حال خودش نیست ...

دقایق آخر هم زیزو یه گل میزنه برای تلطیف فضا ؛ خلاصه این شب با هر وضعیتی بود تموم میشه و خیلی فاز میده
    کلاً شب فراموش نشدنی بود . من سعی کردم یه سری اطلاعات رو به خاطراتم اضافه کنم که همچین جالبتر و جذاب تر باشه
    اینو یکی از بر و بچ فروم یووه گذاشته بود گفتم حالا که بحث ال کلاسیکوهاست و طرفدارانی شاید دلسرد شده باشند گفتم اینو بذارم تا بچه ها حس واقعی یک طرفدارو خوب درک کنند.
    یادتون نره این نوشته از حضور یک ایرانی در ورزشگاه دل آلپی نشات گرفته و اگه حرفهایی مبنی بر تئهین توشه که نیست به بزرگی خودتون ببخشید و همیشه یک رئالی بمونید.

19. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    یوآخیم لو
    بازیکن محبوب
    فلیپ لام.سرجیو راموس.مسعوت اوزیل.غلام رضا رضایی
    اسم واقعی شما
    alma

GermanyRealMadridBayern

تشکر ها
    299
    تشکر شده 603 در 161 پست

به نظر من مورینیو باید از مسوت اوزیل استفاده کنه و باید مثل همیشه بازی رو خوب شروع کنه ووقتی گل زد دوباره سعی کنه گل های بیشتری بزنه اینجوری می تونه بازی رو ببره با اختلاف 2 گل

21. 2 کاربر از پست مفید Girl Soccer تشکر کرده اند .

صفحه 171 از 450 نخستنخست ... 71121161169170171172173181221271 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع