Design & Developed BY Patira

صفحه 17 از 72 نخستنخست ... 715161718192767 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 716
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

Jadid ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:44

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

امیدوارم پرسپولیس بازیشو ببره دیروز که استقلال تا دقیقه ی 3 با 1 گل عقب بود داشتیم با بچه ها میخندیدیم ولی وقتی ............ اشکمون در اومد حالا پرسپولیس باید 100 درصد بازیشو ببره تا از همین هفته ی اول عقب نیوفته به امید پیروزیه پرسپولیس
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 2 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed shahbazi نمایش پست ها
    امیدوارم پرسپولیس بازیشو ببره دیروز که استقلال تا دقیقه ی 3 با 1 گل عقب بود داشتیم با بچه ها میخندیدیم ولی وقتی ............ اشکمون در اومد حالا پرسپولیس باید 100 درصد بازیشو ببره تا از همین هفته ی اول عقب نیوفته به امید پیروزیه پرسپولیس
    من هم وقتی استقلال دقیقه سه گل خورد خیلی خنده ام گرفتولی از نوع بازی شهرداری معلوم بود که نمیتونه گل زده رو نگهداره و من مطمئن بودم استقلال بازی رو می بره!
    شکر خداپرسپولیس هم برد،با اینکه بازی خیلی جذاب نبود ولی انسجام تیمی پرسپولیس جالب توجه بود!
    محمد نوری و غلامرضا رضایی به همراه نور محمدی بهترین های دیروز بودند وبدترینشون هم کریم باقری بود!
    دیروز کریم خیلی توپ لو می داد وبه نظر من از شروع نیمه دوم باید تیاگو رو به جای کریم می آوردند!
    در کل من از بازی دیروز راضی بودم!
    تعداد پاس هایی که بین بازیکنان رد و بدل می شد خیلی خوب وبد و به این تیم میشه امید داشت!

5. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

دانلود گل غلامرضا رضایی به تراکتور :
    از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ویرایش توسط AlexDelpiero : 07-28-2010 در ساعت 10:10

9. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در جهت بدون شرح از برهانی!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

11. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    من هم وقتی استقلال دقیقه سه گل خورد خیلی خنده ام گرفتولی از نوع بازی شهرداری معلوم بود که نمیتونه گل زده رو نگهداره و من مطمئن بودم استقلال بازی رو می بره!
    شکر خداپرسپولیس هم برد،با اینکه بازی خیلی جذاب نبود ولی انسجام تیمی پرسپولیس جالب توجه بود!
    محمد نوری و غلامرضا رضایی به همراه نور محمدی بهترین های دیروز بودند وبدترینشون هم کریم باقری بود!
    دیروز کریم خیلی توپ لو می داد وبه نظر من از شروع نیمه دوم باید تیاگو رو به جای کریم می آوردند!
    در کل من از بازی دیروز راضی بودم!
    تعداد پاس هایی که بین بازیکنان رد و بدل می شد خیلی خوب وبد و به این تیم میشه امید داشت!
    سلام
    پرسپولیس خدارو شکر برد ولی خداییش شانسم اوردیم تو اون صحنه که حقیقی سوتی داد میتونستیم یه گل بخوریم و بازی مساوی میشد و اونجا خدا رو شکر محمد نوری بودو توپو جمع کرد به نظره منم بهترین های دیروز نوری - غلامرضا رضایی - شیث رضایی بودن نباید فراموش کرد تکله خوشکلی که شیث رو پای خطیبی زد.
    در کل بازی جالب نبود ولی این که پرسپولیس 3 امتیازو گرفت کافیه! ولی حال کردم خطیبی هیچ........نتونست بخوره!

13. 3 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed shahbazi نمایش پست ها
    سلام
    پرسپولیس خدارو شکر برد ولی خداییش شانسم اوردیم تو اون صحنه که حقیقی سوتی داد میتونستیم یه گل بخوریم و بازی مساوی میشد و اونجا خدا رو شکر محمد نوری بودو توپو جمع کرد
    مثل اینکه باید شیث رو مأمور کرد هر بازی یکی تو گوش حقیقی بزنه تا بفهمه چه خبره!

15. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    مثل اینکه باید شیث رو مأمور کرد هر بازی یکی تو گوش حقیقی بزنه تا بفهمه چه خبره!
    منم موافقمولی الان حقیقی 21 سالشه خداییش خیلی کم تجربس ولی 6-7 سال دیگه چه دروازبانی بشه با این تجربه هایی که کسب میکنه تا 20 سال دیگه هم میتونه بازی کنه ولی در کل نباید حقیقی رو از دست بدیم چون خودمون به اینجا رسوندیمش

17. 3 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed Shahbazi نمایش پست ها
    منم موافقمولی الان حقیقی 21 سالشه خداییش خیلی کم تجربس ولی 6-7 سال دیگه چه دروازبانی بشه با این تجربه هایی که کسب میکنه تا 20 سال دیگه هم میتونه بازی کنه ولی در کل نباید حقیقی رو از دست بدیم چون خودمون به اینجا رسوندیمش
    موافقم!
    حقیقی اگه دنبال حاشیه(الناز) نباشه میتونه به پیشرفتش ادامه بده چون با اینکه تو تیم بزرگی مثل پرسپولیس هست و جوون هم هست تا الان خیلی خوب حاشیه های دور و ورش رو جمع کرده!
    راستی آخر بازی بازیکنان پرسپولیس ایستادن که به رسم بازی جوانمردانه با بازیکنان تراکتور دست بدن ولی بازیکنان تراکتور بویی از بازی جوانمردانه نبرده بودن و از این کار امتناع کردن!
    ای کاش یک کمی از همشهریشون تیم گسترش فولاد یاد میگرفتن!

19. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

عکس های بازی پرسپولیس تراکتور (1)
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

21. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 17 از 72 نخستنخست ... 715161718192767 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع