Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما عملکرد یووه در بازار نقل و انتقالات چگونه بو

رأی دهندگان
50. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • عالی

7 14.00%
  • خوب

20 40.00%
  • متوسط

16 32.00%
  • ضعیف

4 8.00%
  • بسیار ضعیف

3 6.00%
صفحه 17 از 36 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 355
    عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus بحث و تبادل نظر هواداران یوونتوس فصل 2013-2014

باب دل را هست مفتاحی عظیم ♥♥ ♥ ♥ ♥ اوست بسم الله الرحمن الرحیم.

خب بالاخره تایپیک یوونتوسم صد صفحه ای شد و ما هم بالاخره برگشتیم صدر جدول.
    طبق مشورتی که داشتیم قرار شد تایپیک که به صفحه صد رسید تایپیک جدید راه اندازی بشه.
    به امید فعالیت مجدد دوستان.
    ویرایش:
    از بس اینجا بی صاحاب شده بود ومدیریت نداشت اسم تایپیکو بعد دو ماه خودم عوضش کردم............
    به امید موفقیت یووه در فصل جدید و فعالیت دوستان در سال جدید.

ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 07-26-2013 در ساعت 14:13

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

معرفی خرید های جدید یووه در فصل نقل و انتقالات تابستانی

نام:لوسیمار فریرا داسیلوا(Lucimar Ferreira da Silva)

تاریخ تولد:8 می 1978 (34 ساله)

محل تولد:brasilia در کشور برزیل

قد:188cm

تیم حاضر: یوونتوس

شماره :2

بین سالهای 1994–1997 در تیم جوانان Guará بازی می کرد

لیست تیم های بزرگسالانی که سابقه بازی در آنها رو داشته است

در بین سالهای 1997–2000 در تیم اینترناسیونال 49 بازی و 6 گل زده
    در بین سالهای 2001–2004 در تیم بایر لورکوزن 92 بازی 15 گل زده
    سال 2003 در تیم بایر لورکوزن 2 با 1 بازی
    در بین سالهای 2004–2009 در تیم بایرن مونیخ با 144 بازی و 7 گل زده
    در بین سالهای 2009–2012 در تیم اینتر با 96 بازی و 3 گل زده

بازی های ملی: برزیل 105 بازی و 6 گل زده

لوسیو پس از اعلام باشگاه اینتر به عنوان بازیکن آزاد در تاریخ 4 ژوئیه با قرار دادی 2 ساله به یوونتوس پیوست

لعنت به باعث و بانی این بغض

3. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

این قضیه اسکومسه خیلی داره بیخ پیدا می کنه !
    واقعا برای سران فوتبال ایتالیا متاسفم ! همه جا و همه کشورا این شرط بندی ها هست ! ولی هیچ کشوری خودزنی نمی کنه ! توی اسپانیا همه شرط بندی و تبانی صورت گرفت ولی تا دیدن پای تیمهای بزرگی مثل بارسا داره میاد وسط همه چیو ماست مالی کردن و هیچی به هیچی ...
    اما ایتالیا با کوچکترین مسائل شروع می کنند دادگاه ودادگاه بازی و مچ گیری از این اون !
    جالبه ایتالیا می بینه قدرتش وقتیه که یووه قدرتمنده ولی بازم دست از این کاراش بر نمیداره !
    بونوچی که داشت خوش می درخشید و به یکی از دفاع های برتر فوتبال ایتالیا و جهان تبدیل می شد سر این مسئله کارش به جایی داره میکشه که احتمال دوری طولانی مدت از فوتبال براش میره و این یعنی تلف شدن یک ستاره !
    محرومیتشون هم معلوم نیست چه مدلیه ؟!!!
    یووه الان هم باید دنبال یه مدافع جایگزین واسه بونوچی باشه هم یه مربی موقت ! اوایل حرف از ندود بود ولی ندود سابقه کار فنی نداشته و از طرفی آوردن یه مربی خوب به صورت موقت تقریبا محاله !
    این مارکو بارونی هم وضعیت و پیشینه جالبی هم نداشته !
    قبلا سابقه مربیگری برای تیم های زیرگروه سری C رو داشته برای شروع کار ! بعد از کار در سری C در تیم پریماورا سیه نا مشغول به کار شده ! الان هم توی پریماورای یووه مشغوله ! امیدوارم هرکی میاد بتونه دستورات کونته رو منتقل به تیم منتقل کنه ! مخصوصا این سیستم خاص و منحصر به فردی که کونته توی فصل گذشته برای یووه پیاده کرد !
    سر این جریان ما هم کونته ، هم بونوچی و هم په په رو به احتمال زیاد برای مدتی نداریمشون !
    الان فرصت خوبیه برای کراسیچ که بتونه جای په په رو تو ترکیب بگیره ! برای بازی فردا مقابل هرتا هم توی لیست هست !
    این لیست :
    Storari
    Leali
    Branescu
    De Ceglie
    Lichtsteiner
    Lucio
    Masi
    Rugani
    Untersee
    Pazienza
    Appelt
    Bouy
    Vidal
    Padoin
    Marrone
    Asamoah
    Krasic
    Matri
    Quagliarella
    Boakye
    خیلی دوست دارم کراسیچ توی تیم بمونه وخودشو ثابت کنه هر چند یه کم سخت به نظر میاد با وضعیتی که فصل پیسش داشت و مصاحبه هایی که مدیر برنامه هاش انجام داده بود !

5. 8 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    اما اسم این تاپیک برای بار n ام عوض شد
    ما یه چیزو خوب فهمیدیم هرکی مدیر میشه باید به تایپیک ما یه کرم بریزه
    بگذریم.
    مهدی راست میگه واقعا یه مدافع پخته به نام بونوچی اگه 3 سال محروم بشه که یعنی کلا باید شاهد سوختن یه استعداد باشیم.بگذریم از په په که رسما به فاک رفت
    خب ازون طرف مطرح شده بوکتی و برون آلوز و رانوکیا جانشینای بونوچیند که من رسما با بوکتی و رانوکیا موافقم هر چند که لئو یه چیز دیگه بود
    جانشین په په هم محتمله کراسیچه که ایشالا بترکونه

7. 6 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

خب دیروز یووه چهارمین بازی تدارکاتی پیش فصل و اولین بازی تدارکاتی خارجی خودش رو مقابل هرتابرلین آلمان برگزار کرد. با اینکه ملی پوشا نبودن اما یوونتوس موفق شد این تیم رو 2-0 با گلهای متری و کراسیچ شکست بده. هرچند به نظر میرسه هرتا بازی خوبی از خودش به نمایش گذاشته و حتی تونسته دو بار تیر دروزاه استوراری رو بلرزونه! اون هشت نفر ملی پوش + ووچینیچ + زیگلر هم برای ادامه تمریناشون تو تورین مونده بودن و اصلا با تیم به آلمان نرفتن.

واقعا خوشحالم میلوس تو این بازی خیلی خوب بازی کرده و تونسته یه گل بزنه. گلش هم واقعا قشنگ بود. کاش با این گل بتونه تو تیم بمونه و خودش رو اثبات کنه. به جز اون متری هم پاش به گلزنی باز شده. به نظر من حتی میتونیم از خرید مهاجم حداقل تا ژانویه منصرف بشیم و به مهاجمای خودمون مخصوصا متری اتکا کنیم؛ مطمئنم اگه یکم روحیه شو بدست بیاره میتونه به خوبی اون قسمت رو پوشش بده. اگر هم خوب جواب نداد ون پرسی میتونه تو ژانویه به تیم اضافه بشه چون به نظر میرسه آرسنالیا میخوان حداقل تا اون موقع ون پرسی رو تو تیمشون نگه دارن تا شاید بتونن نظرش رو عوض کنن وگرنه تو نقل و انتقالات زمستون میفروشنش و اون موقع حتی میشه با قیمت خیلی کمتری جذبش کرد.

اما حتی اگه ماروتا قصد فروش میلوس و متری رو داشته باشه با توجه به این بازی خوب و گلزنی و آمادگی که نشون دادن راحتتر میتونه اینکار رو انجام بده...

تو این تاپیک سه پست دیگه اضافه شده که پست آخر مربوط به بازی دیشب و گزارش اونه:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اینم هایلایت بازی از محمد-فروم یووه:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

9. 6 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    به نظر من حتی میتونیم از خرید مهاجم حداقل تا ژانویه منصرف بشیم و به مهاجمای خودمون مخصوصا متری اتکا کنیم؛ مطمئنم اگه یکم روحیه شو بدست بیاره میتونه به خوبی اون قسمت رو پوشش بده. اگر هم خوب جواب نداد ون پرسی میتونه تو ژانویه به تیم اضافه بشه چون به نظر میرسه آرسنالیا میخوان حداقل تا اون موقع ون پرسی رو تو تیمشون نگه دارن تا شاید بتونن نظرش رو عوض کنن وگرنه تو نقل و انتقالات زمستون میفروشنش و اون موقع حتی میشه با قیمت خیلی کمتری جذبش کرد.

اما حتی اگه ماروتا قصد فروش میلوس و متری رو داشته باشه با توجه به این بازی خوب و گلزنی و آمادگی که نشون دادن راحتتر میتونه اینکار رو انجام بده...

- اتفاقا باید هر چه زودتر یه مهاجم شش دونگ بگیریم ! فصل پیش توپ های زیادی رو خراب کردیم و آمار رو اگه یه بررسی سطحی کنیم می بینیم که درصد بیشتر گلهای یووه رو هافبک ها به ثمر رسوندن ؛ البته نوع بازی یووه هم این رو ایجاب می کرد ؛ ولی به هر حال توپ های زیادی روی دروازه میومد و هدر می رفت ! یه فینیشر خوب نیاز هست !
    - فن پرسی هم باشگاه آرسنال شل کن سفت کن درآورده و معلوم نیست تکلیفشون با خودشون چیه ! از یه طرف رابسون میاد میگه فروش فن پرسی به صلاح تیم هست و از یه طرف ونگر میاد میگه با بهش نیاز داریم ! دستمزد بالاش هم یه مسئله دیگس !!! اما رو چه حساب رسانه ها و بالاخص توتو اسپرت و اون کارشناسه قاطع گفتن فن پرسی و یووه کارشون تموم شده اللهُ اعلم ...
    یووتیچ هم که بازوبند رو ازش گرفته بودن و گفته می شد جداییش از فیورنتینا قطعیه یهو از لیست نقل و انتقالات ویولایی ها خارج شده ...
    - یه مدت حرف از معاوضه ماتری و یووتیچ و البته پرداخت مقداری پول از طرف یووه بود که من از این پیشنهاد به شدت استقبال می کنم ! و هیچ رقمه حاضر نیستم ماتری یووه رو به مقصد میلان ترک کنه ! میلان با از دست دادن ستاره هاش و خداحافظی بازیکنانی مثل سیدورف و نستا که از پایه های تیمشون بوده ضربه زیادی خورده و اینجاست که یووه نباید شل بگیره قضیه رو و فشار آوردن به میلان توی نقل و انتقالات خیلی به نفع خود یووه خواهد بود ! نباید برای خودمون رقیب تراشی کنیم ! اینتر ، میلان و اودینزه خیلی جالب نبوده وضعشون و ستاره های زیدی از دست دادن مخصوصا میلان و اودینزه ! الان تیم های پایتخت نشین رم و لاتزیو و تیم ناپولی خطری تر هستند ! دادن ماتری به میلان میتونه میلان رو هم وارد بازی کنه !
    - با معاوضه کوا و پاتزینی هم مخالفم ! دوست ندارم کوای دوست داشنی ور تو لباس جام دزدا ببینم ! من برتری خاصی از پاتزینی نسبت به کوا نمی بینم ! معتقدم اگر به کوا فرصت داده بشه میشه همون کوای قبل از مصدومیتش !
    - یه مساله مهم دیه هم زیگلر و ملو هستند ! زیگلر رو من موفق ترین ترانسفر فصل پیش یووه میدونستم ! بازیکنی که خیلی خوب توی سمپدوریا کار کرده بود و قابلیت هایی جز یه دفاع چپ رو هم داشت نظیر ضربات ایستگاهی و ارسال های خوب ! اما کونته اعتقادی بهش نداشت و به ترکیه قرض دادنش ! الان که به یووه برگشته و با وضعیتی که بونوچی براش پیش اومده و احتمال حضور جورجو در مرکز خط دفاعی بیشتر هست میتونیم زیگلر رو برای دفاع چپ نگهداریم ! حیفه همچین بازیکنی از دست بره !
    - ملو هم هر چقدر خوب باشه تو این ترافیک قوی خطوط هافبک یووه فک نکنم جایی براش پیدا بشه و باید غزل خداحافظ رو سر بده !
    - قرعه کشی رسی A هم خیلی بد فرمه باز ...
    برنامه کامل دیدارهای یوونتوس در سری آ

هفته اول یوونتوس - پارما

هفته دوم اودنیزه - یوونتوس

هفته سوم جنوا - یوونتوس

هفته چهارم یوونتوس - کیه وو

هفته پنجم فیورنتینا - یوونتوس

هفته ششم یوونتوس - رم

هفته هفتم سیه نا - یوونتوس

هفته هشتم یوونتوس - ناپولی

هفته نهم کاتانیا - یوونتوس

هفته دهم یوونتوس - بولونیا

هفته یازدهم یوونتوس - اینتر

هفته دوازدهم پسکارا - یوونتوس

هفته سیزدهم یوونتوس - لاتزیو

هفته چهاردهم میلان - یوونتوس

هفته پانزدهم یوونتوس - تورینو

هفته شانزدهم پالرمو - یوونتوس

هفته هفدهم یوونتوس - آتالانتا

هفته هجدهم کالیاری - یوونتوس

هفته نوزدهم یوونتوس - سمپدوریا
    بازی های سخت نیم فصل دوم رو به جز بازی با میلان باید خارج از خونه انجام بدیم که با وضعیت فرسایش بازی ها خیلی تیم رو به زحن خواهد انداخت ! و سخت ترین قسمت بازی ها هم بین هفته 11 تا 14 هست که باید تو 4 هفته باید با دو تا تیم شهر میلان و لاتزیو بازی کنیم ! شاید این برهه زمانی سرنوشت ساز ترین زمان باشه برای یووه که امیدوارم حداکثر امتیازا رو گیره !

- نمیدونم صحت این خبر در چه حده ولی جووینکو تقاضای شماره 12 رو کرده !!!!!
    به نظرم جووینکو داره به همون چیزی فک می کنه که اکثر هوادارا بهش فک می کنند ! سبا می فهمه با پوشیدن این پیراهن چه بار سنگینی روی دوشش خواهد بود و روی کیفیت بازیش تاثیر مستقیم داره و میشه جریان اون سال که لقب جانشین آله باعث شد نتونه تمرکزشو حفظ کنه ! حالا ببینیم سبا میتونه 12 رو از چنگ لیالی در بیاره یا نه !

- بازی دیشب هم من همین هایلاتی که حمید گذاشته رو ازش دیدم ! به نظر مازی سر در گم بود و روی دو تا موقعیت خوب هرتا تاثیر مستقیم داشت ! ولی استوراری نشون داد هر جایی جز یووه بود میتونست فیکس بشه و هر جایی جز ایتالیا بود می تونست دروازه شماره یک باشه ! ( همه اینا رو تو همین هایلایت کشف کردم )
    و گل کراسیچ هم واقعا زیبا بود ولی از تو چهرش ناراحتی ترک یووه رو میشد دید بعد از گل ...

11. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

مسابقات المپیک من در آستانه آغاز است.
    دیگه کم کم داره انتظارها به سر میاد مثل اینکه الکس به زودی تیم بعدیش رو معرفی خواهد کرد. خداییش واسه من یکی که اصلا فرق نمیکنه اون تیم چه تیمی باشه چون انتخاب الکسه. فقط منتظرم هر چه زودتر بفهمم خوشبخت ترین تیم دنیا کدوم تیم میشه؛ کدوم تیم لیاقت داشتن دوست داشتنی ترین کاپیتان تاریخ رو داره؛ بعضیا که لیاقت پداشتنش رو نداشتن...

اما چند تا خبر از همون بعضیا () به نظر میرسه محرومیت 3 ماهه کونته قطعی باشه و به جز اون باید 200 هزار یورو هم به عنوان جریمه پرداخت کنه. اما هنوز اینکه کونته زیر بار اعتراف و قبول مصلحتی اتهامش بره یا نه، جای سواله. اما اگه سه ماه محرومیت باشه احتمالا بازی با اینتر برمیگرده.
    اما وضعیت په په هم تقریبا مثل کونته ست احتمالا اون هم 3-4 ماه محروم میشه بونوچی هم که 1 سال رو شاخش باشه فکر کنم با این اوضاع امیدوارم با کمبود بازیکن هم مواجه نشیم چون این دو تا بازیکن خیلی میتونستن به کمک تیم بیان.

قرعه کشی سری آ رو هم که مهدی گذاشت بازیای اول خیلی شبیه فصل پیشه شاید نشونه خوبی باشه به هر حال فصل قبل برامون خوش یمن بود این مدل برنامه

با این وجود به نظر من باید اولویت اصلی یووه برای فصل بعد [البته در صورت اضافه شدن مهاجم ستاره] باید چمپیونز لیگ باشه و بعد لیگ. با همه صحبتایی که شده به نظرم ماروتا عملکرد خوبی داشته کمیت و کیفیت با هم بالا رفته و اگه آرمرو و فن پرسی هم جذب بشن نمیشه نمره ای کمتر از خوب بهش داد. امیدوارم این دو بازیکن هر چه سریعتر بیان تا با یووه با تمام قدرت تو لیگ قهرمانان حاضر بشه. حتی میتونیم به مراحل بالا و حتی فینال هم چشم داشته باشیم...

Alessandro Del Piero

13. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

من دلم برای یوونتوس (یکی از منفورترین تیمهای دوران نوجوانیم) میسوزه!!! این دادگاه ورزش توی ایتالیا خیلی سگ مصبه همش پاچه میگیره ، من قدیما بعد بارسا اینتری بودم آمار خوب دارم از قدیما (یاد ویه ری بخیر) اما اینکه یوونتوس به فاصله ی شیش سال دوبار درگیر یه اتفاق بشه برام عجیبه ، برای من یه جای کار میلنگه!!! این وسط اینتر فوتبال پاکه؟ برو بابا حال نداریم! قطعا سر یوونتوس داره این سری بریده میشه (سری پیش حقش بود ، بی تعصب میگم) و این به عوان طرفدار فوتبال ایتالیا برام سنگینه!

F a r e w e ll ... Tito

15. 3 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    من دلم برای یوونتوس (یکی از منفورترین تیمهای دوران نوجوانیم) میسوزه!!! این دادگاه ورزش توی ایتالیا خیلی سگ مصبه همش پاچه میگیره ، من قدیما بعد بارسا اینتری بودم آمار خوب دارم از قدیما (یاد ویه ری بخیر) اما اینکه یوونتوس به فاصله ی شیش سال دوبار درگیر یه اتفاق بشه برام عجیبه ، برای من یه جای کار میلنگه!!! این وسط اینتر فوتبال پاکه؟ برو بابا حال نداریم! قطعا سر یوونتوس داره این سری بریده میشه (سری پیش حقش بود ، بی تعصب میگم) و این به عوان طرفدار فوتبال ایتالیا برام سنگینه!
    اصلا یه وضعیه اینتر پاک ترین تیم تاریخ ایتالیاست

هروقت اتفاقی میفته اوضاع به نفع اینتر میشه

لعنت به باعث و بانی این بغض

17. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

در این هفته همه منتظر مشخص شدن سرنوشت آنتونیو کونته و میزان محرومیت وی بودند. اکنون پالاتزی درخواست 15 ماه محرومیت را برای او داده است که میتواند به ده یا دوازده ماه و در بهترین شرایط به 9 ماه کاهش یابد. اما تفاوت چندانی نخواهد داشت چرا که عملا تمام فصل از دست خواهد رفت. پس از آن کونته در دسترس خواهد بود. به جز زمان مسابقه او میتواند 4-5 روز هفته با تیمش در تماس باشد و فقط نمیتواند در کنار زمین حضور پیدا کند. هرچند یوونتوس باید در این فصل در رقابتهای مختلفی به میدان برود: در واقع رقابتهای اروپایی این فضا (در کنار تیم بودن) را برای مربی یوونتوس به 3-4 روز در هفته محدود تر میکند. شرایطی پیچیده و تا حدودی ترسناک که برای یک فصل به طول خواهد انجامید.

به جز اینها مشکلات دیگری هم وجود دارد؛ دوری از نیمکت در حین مسابقه و دوری از رختکن تیم قبل از بازی، بین دو نیمه و سریعا بعد از بازی. هیچ کدام از اینها ممکن نخواهد بود. مربی یوونتوس باید توانایی انجام چند کار را داشته باشد؛ او باید مدتی قبل از بازی به بازیکنانش انگیزه و روحیه زیادی بدهد و توانایی بازیخوانی سریع را از جایگاه داشته باشد. مطمئنا این ضربه سنگینی برای یووه خواهد بود. المانهای زیادی مثل شخصیت، تجربه و کاریزما، با دوری کونته از زمین مسابقه از یوونتوس کاسته خواهد شد. ممکن است افرادی مثل بوفون، پیرلو و بقیه به ذهن بیایند اما اینها کافی نیستند.

این شرایط که به نظر میرسد متاسفانه به زودی جامه عمل به خود خواهد پوشید، ذهن را به سمت برخی احتمالات بعید متبادر میکند، هر چند برخی از آنها شدنی به نظر می رسند. یوونتوس تا همین چند هفته گذشته المان بزرگی از انسانیت و اسلحه فنی در اختیار داشت: الساندرو دل پیرو. حضور او روی نیمکت، در لباس بازیکن (چون هنوز بازیکن است) و یا حتی درون زمین، ممکن است بتواند خلا کونته را پوشش دهد، و نیاز تیم به تجربه و کاریزما را به طور کامل برطرف خواهد کرد. یک لیدر ورزشی کامل و حتی کسی که در زمین هم میتواند تعیین کننده باشد و دستور های لازم را به بقیه برساند. در عین حال این میتواند به جو دلسردکننده ای که از توهینها و تحقیرها بوجود آمده است، شور و اشتیاقی تازه وارد کند.

درباره اش فکر کن پرزیدنت: منطقی است که از کسی که یوونتوس را دوباره احیا کرده حمایت کنی و او را رها نکنی (کونته)؛ اما در عین حال این نکته هم بسیار حیاتی است که برای تیم ضمانت و پشتیبانی واقعی معین کنی تا آنها فصل را با آسودگی خاطر دنبال کنند.
    دل پیرو هنوز به عنوان یک بازیکن و در واقع کمی هم به عنوان مربی. راه حلی رمانتیک و زیبا. و سوای همه اینها، پشتیبان و جایگزینی برای کونته در روی نیمکت.
    درباره اش فکر کن، پرزیدنت...

By Andrea Antonio Colazingari | Tutto Juve

قشنگترین مطلبیه که این روزا درباره یووه خوندم...
    یعنی واقعا امکانش هست؟

Alessandro Del Piero

19. 8 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

تا لحظه آخر امیدوار بودم میلوش با یووه ادامه بده ... بعد از این دوگلی هم که زد یه جرقه های امیدی زده شد ... خیلی دلگیر شدم ! بعد از آله حس خاصی ؛ حتی خاص تر از جیجی ؛ به کراسیچ داشتم !
    دیروز یه خبر کار شد از فن پرسی که کارش با یووه تموم شده و مونده رضایت باشگاه ! نت من هم قطع شد و تا امروز ظهر ! سریع اومدم یه چک کنم وضعیت فن پرسی به کجا کشید که با این عکس رو به رو شدم ! داغون شدم ! موفق باشی میلوش عزیز
    Ciao Milos

پ . ن : حمید ؛ اگه می شد ... ولی مطمئنا آله از تصمیمی که گرفته برنخواهد گشت و حتی اگر آله هم بخواد آنیلی لعنتی ...

21. 8 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 17 از 36 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)