امیدوارم که به دسته دو سقوط نکنه
امیدوارم که به دسته دو سقوط نکنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوساسونا بخت خوبی برای حضور در رقابتهای اروپایی سال بعد دارد. آنها حتی میتوانند به لیگ قهرمانان هم برسند.
لوانته صفر – اوساسونا 2
گلها: گارسیا (16)، نینیو (79)
به این ترتیب بخت اوساسونا برای رسیدن به رقابتهای اروپایی بیشتر شد. آنها در حالی بردند که لوانته (تیم پنجم جدول) به خود آنها باخت، و اسپانیول (تیم هفتم فعلی) هم شکست خورد. به این ترتیب اوساسونا با 43 امتیاز ششم است و با حفظ این رتبه به لیگ اروپای فصل بعد راه مییابد. لوانته 44 امتیازی است و اسپانیول 40 امتیازی. آنها همچنین نیمنگاهی به لیگ قهرمانان دارند، هرچند که برای رسیدن به آن باید مالاگا، تیم چهارم که 47 امتیاز دارد را پشت سر بگذارند.
جواد نکونام در بازی امشب حضور نداشت.
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 03-26-2012 در ساعت 01:03
نکونام کاملترين گلزن لاليگا معرفي شد!
با توجه به اينكه جواد نكونام در ليگ اسپانيا توانسته در شرايط مختلف گل هاي مهمي را براي اوساسونا به ثمر برساند از نظر تلويزيون ملي اسپانيا به عنوان كاملترين گلزن لاليگا معرفي شده است.
به گزارش فوتبال آنلاین، تلويزيون ملي اسپانيا عنوان كرده كه نكونام تنها بازيكن لاليگا است كه توانسته گل هاي مهمي را با اشكال مختلف در كارنامه خود ثبت كند كه اين گل ها با ضربات سر ، شوت بغل پا ، كاشته از چپ و راست و گلزني با پاي چپ و راست را در كارنامه خود به ثبت رسانده و به عنوان كاملترين گلزن لاليگا شناخته شده است.
گفتني است : جواد نكونام از اين حيث حتي بالاتر از مسي و كريس رونالدو قرار گرفته كه افتخار بزرگي براي ستاره فوتبال ايران محسوب مي شود.
لازم به ذكر است : نكونام در سالهايي كه در لاليگا مشغول به كار است 24 گل براي تيم اوساسونا به ثمر رسانده كه آمار گلزن ترين هافبك تدافعي را به خود اختصاص داده است.
در پايان شايان به ذكر است : مهمترين گل نكونام در جام يوفا به تيم فوتبال بوردو زده شده و هنوز هم صحنه هاي اين گل بارها و بارها از تلويزيون اسپانيا پخش مي شود ./
ali
only
karimi
کهکشاني ها به دنبال پايان دادن رکورد6 بازي شکست ناپذيري ميزبانپيش بازي: اوساسونا- رئال مادريد
ژوزه مورينيو و شاگردانش به دنبال آن هستند تا با کسب سه امتياز بازي شنبه شبشان، صدرنشيني مقتدرانه شان را ادامه دهند.
*مارک برترا درجریان این بازی روی نیمکت ذخیره ها خواهد نشست. کیکه سولا و مسعود شجاعی همچنان مصدومند ولی جواد نکونام بعد از پشت سرگذاشتن یک جلسه محرومیت از حضور در ترکیب اوساسونا، آماده بازگشت به ترکیب تیمش است.
* رئال دراین بازی خوسه کایخون (مصدومیت از ناحیه قوزک پا)، ریکاردو کاروالیو و لاسانا دیارارا به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت ولی آنخل دی ماریا که از ماه فوریه تاکنون از میادین ورزشی به دور بود، دراین بازی قادر به همراهی رئال خواهد بود.
*مسعوت اوزیل و ژوزه مورینیو هم دوران محرومیتشان را سپری کرده اند. آنها بعد از اخراج در دیدار با ویارئال، در بازی با رئال سوسیداد غایب بودند و دراین بازی مورینیو روی نیمکت قرار خواهد گرفت و اوزیل هم آماده حضور در ترکیب رئال است.
*رافائل واران هم در غیاب په په که دومین جلسه محرومیتش را پشت سر می گذارد، در قلب خط دفاع رئال به میدان خواهد رفت.
* خطرات کارت زرد در پامپلونا مشهود است. مورینیو محرومیتش را پشت سر گذاشته اما در مرحله سخت لیگ، راموس، ژابی و کریستیانو را در خطر می بیند چرا که فقط یک مرحله تا پنج کارته شدن فاصله دارند و اگر شنبه برابر اوساسونا کارت بگیرند، بازی در برنابئو با والنسیا را از دست می دهند. پس از آن نیز رئال باید به زمین های اتلتیکو، اسپورتینگ و بارسلونا برود.
*کریستیانو فقط چهار کارت زرد در لالیگا گرفته است. آخرین کارت زرد او در روز 28 ژانویه توسط ایتورالده برابر ساراگوسا بود و از همین رو رونالدو سعی می کند تا جایی که می تواند خطا نکند. از آن زمان به بعد فقط 8 خطا انجام داده است.
*راموس دور دومش است که در آستانه پنج کارته شدن است. دفعه قبل بازی با ساراگوسا در برنابئو در هفته 21 را از دست داد. سپس سه هفته پیاپی برابر لوانته، راسینگ و رایو کارت گرفت و در ال مادریگال نیز دو کارت زرد گرفت که کمیته یکی را بخشید.
*ژابی نیز برای دومین بار در آستانه 5 کارته شدن است. دفعه قبل در هفته پانزدهم در ال مولینون بود که این اتفاق برای او رخ داد. از آن زمان برابر بارسا، رایو، ویارئال و سوسیه داد کارت گرفت.
این سه باید خیلی مواظب باشند. این سه در کنار کاسیاس، بیشترین دقایق بازی را در تیم داشته اند. کوئنترائو هم چهار کارته است اما در رینو فیکس نخواهد بود. ایگواین و کاکا نیز دو کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند.
*اوساسونا که در رده ششم جدول قرار دارد، در شش بازی اخیرش شکست نخورده و به سه تساوی و سه شکست دست یافته.
*اوساسونادر رقابتهای این فصل تنها در دو دیدارخانگی شکست خورده که این شکستها مقابل اتلتیکومادرید و راسینگ سانتاندر بوده.
*اوساسونا و راسینگ بیشترین تساوی ها را در رقابتهای این فصل به دست آورده اند .این دو تیم در طول فصل به 13 تساوی دست یافته اند.
*رئال مادرید در سه سفر اخیرش به زمین اوساسونا، دو بار شکست خورده و آخرین برد آنها در رینو د ناواررا، در ماه می سال 2008 به دست آمد.
*میانگین گل رئال در هر بازی 3.3 گل است که این بهترین آمار گلزنی در لالیگاست.
ali
only
karimi
نكونام: شايد همين امسال به ايران برگردم/ به ژاوي گفتم تلاشمان را ميكنيم/ ليگ تركيه هميشه گزينه خوبي است
![]()
سايت گل- جواد نكونام همچنان بهترين و موفقترين لژيونر ايراني حاضر در اروپا است. كاپيتان تيم ملي كه گفته
ميشد به ژاوي قول داده همراه با يارانش رئال مادريد را متوقف كنند هفته قبل شكست سختي مقابل كهكشانيهاي مادريد متحمل شد. او در اين مصاحبه از موضوع صحبتش با ژاوي، از كارنامه تيمش در سه بازي اخير و از مراسم تحويل سال نو در غربت حرف زده است.
سال 91 را چطور آغاز كردهايد؟ سال خوبي بوده و خوب شروع شده. اميدوارم تا پايان هم سال خوبي باشد. هر چند هنوز چيزي از شروع سال جديد نگذشته و در پايان سال بايد قضاوت كرد كه چطور بوده است.
سال تحويل را كجا بوديد؟ اينجا سال تحويل صبح زود بود. اما من بيدار شدم و كنار همسرم سال را تحويل كرديم.
سال تحويل دور از خانواده در اين سالها براي شما آزاردهنده نبوده؟ دوري از خانواده هميشه ناراحتكننده است. اما همسرم اينجا در كنار من است و اين موضوع باعث دلگرمي ميشود. از طرف ديگر من 6 سال است اين شرايط را تجربه ميكنم و ديگر براي من عادي شده است.
در سال 91 تا اينجا 3 بازي انجام دادهايد. كمي درخصوص بازيها براي ما صحبت كنيد. ابتدا مقابل ختافه در يك بازي سخت خانگي به تساوي بدون گل رضايت داديم. ختافه ميل به گلزني نداشت و سيستم دفاعي اين تيم اجازه نزديك شدن به دروازه را به ما نميداد. بازي بعدي يك برد خوب بيرون از خانه بود. مقابل تيمهايي كه تهاجمي بازي ميكنند هميشه راحتتر بازي كردهايم. لوانته تهاجمي بازي ميكرد و اين موضوع باعث باز شدن فضاهاي دفاعي اين تيم شده بود و ما هم از فرصت نهايت استفاده را كرديم.
بعد از يك برد بيرون از خانه، مقابل رئال شكست سختي را پذيرفتيد. ابتداي بازي با رئال يك گل استثنايي خورديم. شبيه اين گل را چندين سال پيش ماركو فانباستن زده بود و حالا كريم بنزما آن را تكرار كرد. اين گل زودهنگام تيم را به هم ريخت و رئال روي ضدحملات كه شگرد دارد توانست به ما ضربه بزند. ما نيمه دوم را خوب شروع كرديم و توانستيم يك گل به رئال بزنيم اما در نهايت با نتيجه سنگيني بازي را واگذار كرديم.
به قولي كه به ژاوي داده بوديد عمل نكرديد. جايي خوانده بوديم قول داده بوديد كه رئال را هم مانند بارسا شكست خواهيد داد تا بارسا از كورس قهرماني جا نماند. قول نداده بودم. بعد از بازي با بارسلونا ژاوي به من گفت: اميدوارم مقابل رئال هم مانند ما بازي كنيد و من هم گفتم ما تمام تلاشمان را خواهيم كرد اما بازي با رئال واقعا سخت بود. به هرحال اين تيم در حال حاضر صدرنشين لاليگا است. هر چند قبلا رئال را شكست داده بوديم اما تكرار اين كار بسيار سخت بود.
بازي بعد بايد بيرون از خانه مقابل رايووايكانو بازي كنيد. فكر ميكنيد بتوانيد اين باخت را جبران كنيد؟ رايووايكانو تيم خوبي است و اين فرصت را دارد كه از موقعيت ميزباني و هواداران استفاده كند. مطمئنا آنها به برد فكر ميكنند اما ما هم به امتياز اين بازي نياز داريم و براي برد خواهيم رفت.
در حال حاضر در جايگاه ششم جدول هستيد و فاصله كمي تا به دست آوردن سهميه ليگ قهرمانان اروپا داريد. به نظر شما اوساسونا اين پتانسيل را دارد؟ امتيازها خيلي نزديك به هم است و هيچ چيز غيرممكن نيست. قبلا هم گفتهام براي به دست آوردن اين سهميه همه تلاش خود را خواهيم كرد. تيم ما اين پتانسيل را دارد و بايد كمي تمركزمان را روي بازيهاي پيشرو افزايش دهيم.
راستي جريان پيشنهاد گالاتاسراي به كجا رسيد؟ من هم در روزنامهها خوانده بودم كه گالاتاسراي به من پيشنهاد داده است.
يعني چنين خبري وجود نداشته است؟ پيشنهاد گالاتاسراي براي زماني بود كه قرارداد من با اوساسونا به پايان رسيده بود يعني فصل گذشته. اما اين فصل و در طول مدت قراردادم با اوساسونا هيچ صحبتي با مدير برنامههاي من از جانب اين تيم نشده است.
شما به لحاظ فني در روزهاي اوج خود به سر ميبريد. فكر ميكنيد در اين شرايط انتقال از بهترين ليگ دنيا به ليگ تركيه كار درستي باشد؟ چراكه نه!؟ تركيه ليگ و باشگاههاي قدرتمندي دارد. بازيكنان خيلي خوبي در ليگ اين كشور شاغل هستند. خيلي از اين بازيكنان از لاليگا به تركيه رفتهاند. در زندگي حرفهاي بايد شرايط مادي و آينده كاري را نيز در نظر گرفت. ليگ تركيه هميشه گزينه خوبي است.
پس با اين نگرش احتمال حضور شما در ليگ برتر ايران هم بعيد نيست؟در فوتبال چيزي به اسم غيرممكن وجود ندارد. همه چيز احتمال دارد. اگر شرايط به شكلي باشد كه تشخيص دهم مناسب است احتمال حضورم در ليگ برتر ايران هم وجود دارد.
يعني اگر پيشنهادي از لاليگا هم داشته باشيد با توجه به شرايط حاضر خواهيد شد ليگهاي پايينتر را انتخاب كنيد؟اولويت من بازي در اسپانيا و لاليگا است. اينجا بازي در سطح اول فوتبال دنيا خيلي سخت است و دوست دارم باز هم ادامه دهم. تا جايي كه از توانم خارج نباشد در اسپانيا و لاليگا خواهم ماند.
در مورد تيم ملي و حريفان پيش رو تا صعود به جام جهاني چه نظري داري؟خيليها ميگويند كه حريفان تيم ملي آسان هستند. نميتوانم بگويم اين گروه سخت است يا آسان اما ميشود گفت اين گروه از گروه ديگر بهتر است و قرعه خوبي به ما خورده است
ali
only
karimi
كانال هاي پخش زنده بازي اوساسونا و رايو والكانو
شنبه 19 فروردين / 7 آوريل(اكنون در حال برگزاري)
ساعت 20 و 30
رايو والكانو - اوساسونا
لیگ اسپانیا - هفته 32
Al Jazeera Sport +7
C+ Fotball (norway)
C+ Sport 1 (sweden)
~ C+ Sport HD (nordic)
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 04-08-2012 در ساعت 14:19
شجاعي براي بازگشت به ميادين آماده مي شود
مسعود شجاعي بازيکن ايراني باشگاه اوساسونا به دليل مصدوميت از ناحيه پا مدتهاست که از ميادين فوتبال دور شده و او روزهاي تلخي را پشت سر گذاشت. حالا شجاعي رفته رفته خودش را براي بازگشت به ميادين آماده ميکند و مطمئنا اين موضوع براي او خوشحالکننده است.
شجاعی بعد از عملهایی که روی پایش انجام داد، دوران سختی را پشت سر گذاشت و حتی برای مدتی طولانی از کفش مخصوص و عصا استفاده میکرد. این بازیکن اما چند هفته پیش عصا را کنار گذاشت تا مشخص شود که درصد زیادی از مصدومیت او بهبود یافته و مسعود میتواند خودش را آماده بازگشت به میادین کند.
شجاعی در گفتوگو با خبرآنلاین از شروع تمرینات اختصاصی خود خبر داده و میگوید:«به امید خدا از دو، سه روز دیگر در سالن کار کردن با دوچرخه ثابت را آغاز خواهم کرد و این شروع تمرینات من خواهد بود. اگر همه چیز خوب پیش برود بعد از دو هفته دیگر میتوان نرمدویی را آغاز کنم و امیدوارم هر چه زودتر به شرایط بازی نزدیک شوم.من دارم برای بازی کردن در لالیگا لحظه شماری می کنم.»
منبع :
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازگشت شجاعي به ميادين تا دو ماه ديگر
هافبک ايراني مصدوم تيم فوتبال اوساسونا تا دو ماه ديگر به ترکيب اين تيم بازميگردد
![]()
مسعود شجاعی که فروردین سال گذشته از ناحیه انگشت پای چپ آسیب دید تا به حال چهار بار عضو مصدوم خود را به تیغ جراحان سپرده است.
بر پایه گزارش سایت پرشن فوتبال، این بازیکن تا دو ماه دیگر (ژوئن) به ترکیب اوساسونا بازخواهد گشت. مسعود شجاعی امیدوار است از سوی کارلوس کی روش به تیم ملی ایران دعوت شود با این حال چنانچه این اتفاق روی دهد به بازیهای تیم ملی در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 که خرداد ماه برگزار می شود، نخواهد رسید.
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 04-09-2012 در ساعت 17:48
غيبت نکونام در بازي امشب مقابل اسپانيول
ستاره ايراني باشگاه اوساسونا به دليل مصدوميت در پاي چپش در بازي امشب حضور نخواهد داشت.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، جواد نکونام و سرخیو فرناندس، دو بازیکن اوساسونا هستند که در دیدار امشب این تیم در ورزشگاه رینو دناوارا قادر به همراهی تیمشان در مصاف با اسپانیول نخواهند بود.
جواد نکونام عصر روز دوشنبه در جلسه تمرینی تیمش در مجموعه ورزشی تاخونار دچار مصدومیت شد که مصدومیت او استخوانی و از ناحیه پای چپ است .
اخبار دقیق تر در مورد مصدومیت نکونام به زودی منتشر خواهد شد.
ali
only
karimi
كانال هاي پخش زنده بازي
يكشنبه 27 فروردين / 15 آوريل
ساعت 18 و 30
رئال بتیس - اوساسونا
Al Jazeera Sport +10
C+ Aitio (finland)
C+ Liga 2
ali
only
karimi
بازگشت نکو به تمرینات اوساسونا
جواد نکونام بازیکن ایرانی اوساسونا که بدلیل آسیب دیدگی دو بازی قبلی تیمش را از دست داده بود به تمرینات این تیم برگشته است و می تواند قرمزهای دی ناوارا را دربازی با مالاگا همراهی کند .
نکونام از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شدیدی شده بود که او را از دو بازی محروم کرد و در نبود هافبک ایرانی اوساسونا این یک برد و یک شکست را تجربه کرد . نکونام فقط در چهار بازی این فصل اوساسونا حضور نداشته است
![]()
ali
only
karimi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)