خوشم میاد همه بحثای فوتبالی پاک میشه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایستگاه خنده 7
******* نقش زنها در موفقیت مردها *******
ساعد مراغه***ای از نخست وزیران دوران پهلوی نقل کرده بود:
زمانی که نایب کنسول شدم با خوشحالی پیش زنم آمدم و این خبر داغ را به اطلاع سرکار خانم رساندم.
اما وی با بی***اعتنایی تمام سری جنباند و گفت: "خاک بر سرت کنند؛ فلانی کنسول است؛ تو نایب کنسولی؟!"
گذشت و چندی بعد کنسول شدیم و رفتیم پیش خانم. آن هم با قیافه***ایی حق به جانب.
باز خانم ما را تحویل نگرفت و گفت: "خاک بر سرت کنند؛ فلانی معاون وزارت امور خارجه است و تو کنسولی؟!"
شدیم معاون وزارت امور خارجه که خانم باز گفت: "خاک بر سرت؛ فلانی وزیر امور خارجه است و تو ...؟!"
شدیم وزیر امور خارجه و گفت: "فلانی نخست وزیر است ... خاک بر سرت کنند!!!"
القصه آنکه شدیم نخست وزیر و این بار با گام***های مطمئن به خانه رفتم و منتظر بودم که خانم حسابی یکه بخورد و به عذر خواهی بیفتد.
تا این خبر را دادم به من نگاهی کرد؛ سری جنباند و آهی کشید و گفت: "خاک بر سر ملتی که تو نخست وزیرش باشی!!!"
تعریف دانشجو : موجودی است نحیف ، بی پول و عصبی شبیه انسان
که از تخم مرغ و گوجه تغذیه میکند و دشمنیه عجیبی با کتاب دارد !
-------------
دعاهای بنزینی:
۱- بنزین به قبرت بباره!
۲- التماس بنزین
۳- دست به هر چی می زنی بنزین شه!
۴- خدا بنزینت بده. سه لیتر در دنیا، صد لیتر در آخرت!
-----------------
اون دنيا خدا نمي پرسه مدل ماشينت چيه؟مي پرسه چند تا پياده رو سوار کردي/.....قابل توجه خانم هايي که نمي دونن نيت پسرها الهيه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه اينكه اينجا يه كم از اين متروكه بودن در بياد يه پيشنهاد دارم : 5 تا عكس آخري كه از اينترنت گرفتيد رو بذارين اينجا :
اول خودم !
![]()
من چند وقته که از اینترنت عکسی نگرفتم اما اینا آخریاشن :
![]()
رئال مادریدِ قهرمان
سفیـــــد تر از آنم که بی رنگ بمیرم ...آبی اناری نیستم که با ننـگ بمیرم ...
خسته نباشید شما ...
[/QUOTE] پ . ن : بازی یووه و میلان هر کی هست من حاضرم شرط ببندم ![/QUOTE]
خدا رو شکر اومدم و این پیام رو دیدم.
من کمتر میام اینجا و اگر وقت کنم فقط سر میزنم چون شما اینجا هستی و حواست هست.
بگذریم.
ببینم داش مهدی درست شنیدم؟
میخوای رو میلان یووه شرط ببندی؟
کی بهتر از من؟
خداحافظ اسطوره من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)