Design & Developed BY Patira

صفحه 17 از 41 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 425

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

naft

پزشك تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: 'روح الله عرب' مهاجم اين تيم ادامه بازي هاي اين فصل را بدليل مصدوميت از دست داد.

'فريد شياسي' عرب از ناحيه رباط صليبي پا چپ دچار آسيب ديدگي است كه به همين دليل ادامه ليگ برتر را از دست داد.
    وي اظهار داشت: بعد از عكس رنگي كه از پا آسيب ديده عرب گرفتيم متوجه پارگي رباط صليبي زانوي چپ وي شديم.
    پزشك تيم فوتبال نفت آبادان گفت: پا آسيب ديده عرب بايد حدود يك ماه ديگر مورد عمل جراحي قرار گيرد.
    عرب در بازي هفته گذشته تيم فوتبال نفت آبادان مقابل تراكتور سازي تبريز در دقيقه شش بازي پس از برخورد با بازيكن حريف آسيب ديد و ادامه بازي هاي ليگ را از دست داد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

2. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

پیام تقدیر رییس هیئت مدیره از کادر فنی، بازیکنان و هواداران

رییس هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان، به خاطر کسب نتایج اخیر به کادر فنی، بازیکنان، و هواداران تبریک گفت.
    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، اسماعیل امیری رییس هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت و گو با سایت این باشگاه، اظهار داشت: تیم صنعت نفت در هفته‌های اخیر عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشته است و جای دارد از کادر فنی و بازیکنان این تیم تقدیر و تشکر نمایم.
    امیری ادامه داد: در موفقیت‌های اخیرِ ما، حمایت‌های هواداران کاملاًَ تاثیرگذار بوده و بنده به نمایندگی از هیئت مدیره باشگاه از تک تک آنها تشکر می‌کنم و دستشان را به گرمی می‌فشارم و امیدوارم بتوانیم پاسخ‌گوی احساسات زیبای آنها باشیم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

اجرای قانون حضور مدیر رسانه‌ها روی نیمکت‌ها

در نوشته شبکه فوتبال نیمه دوم شهریور ماه با عنوان «تعامل فوتبال با رسانه در مستطیل سبز» می‌خوانیم.

رسانه‌ها نیز هم چون هواداران، مسئلان و بازیکنان نقش مهمی در امر موفقیت مسابقات لیگ حرفه‌ای بر عهده دارند. مسابقات لیگ می‌تواند از نظر پوشش رسانه‌ای به جایگاه بهتری دست یابد. سازمان لیگ حرفه‌ای کشور به کمک تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ تلاش خواهند کرد، با فراهم نمودن شرایط و امکانات مورد نیاز، رسانه‌ها را در انجام وظایف مهمی که بر عهده دارند یاری نمایند.
    این درحالی است که رسانه‌ها بخش اعظم توجه خود را بر روی تیم‌های شرکت کننده متمرکز می‌کنند. ذهنیت و نوع رفتار تیم‌ها و بازیکنان حاضر در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای با رسانه‌ها، نقش مهم در انعکاس و تاثیرگذاری رفتار و نوشتار رسانه‌ها دارد. تیم‌های در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای به همراه بازیکنان و کادرشان باید از مسئولیت خود نسبت به رسانه‌ها آگاه بوده و باید بدانند که رسانه‌ها مجاز به انجام وظایف خود، بدون هرگونه خطا و تخلف هستند.
    هم چنین رسانه‌ها باید بداندد که مرز حقوق آنها از کجا آغاز شده و در کجا پایان می‌یابد، به نحوی که هر دو طرف، از یک سو تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ و از سوی دیگر رسانه‌های حاضر در این رقابت‌ها از همکاری و ارتباط مثمر ثمری در طول مسابقات با حفظ حقوق متقابل بهره‌مند شوند.
    فصل یازدهم لیگ برتر با اجرای قوانین جدید سازمان لیگ برای ارتباط بیشتر تیم‌ها و رسانه‌های گروهی همراه شد. قوانینی که جز107 ماده AFC برای برگزاری نشست‌های خبری سرمربیان و کاپیتان‌های تیم‌های میزبان و مهمان پیش و پس از انجام مسابقه و از همه مهم‌تر حضور مدیران رسانه‌ها در نشست‌های خبری سرمربیان و کاپیتان‌های تیم‌ها قوانینی لازم الاجراست که جز تاکیدات AFC برای برگزاری مسابقات لیگ است.

6. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

خليلي‌نيا: دايي ميخواهد شکستش را توجيه کند .

سخنگوي باشگاه نفت آبادان گفت: دايي بزرگ است ولي مي خواهد شکست تيمش را توجيه کند.

علیرضا خلیلی نیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد برتری 2 بر صفر نفت آبادان برابر راه آهن اظهار داشت: کاش این بازی از طریق تلویزیون پخش می شد تا همه ببینند که بازی 70 به 30 به سود نفت بود.

وی افزود: راه آهن دو سه موقعیت داشت اما ما باید 10 گل می زدیم. بازی دست ما بود به خصوص در نیمه دوم که کاملا یک طرفه بود. من وقتی صحبت های دایی در نشست خبری را خواندم تعجب کردم. او آدم بزرگی است و باید این باخت توجیه شود. ما که به لحاظ فنی چیز زیادی از راه آهن ندیدیم.

سخنگوی باشگاه نفت آبادان در خصوص مصدومیت عرب گفت: عرب برای تیم نفت خیلی زحمت کشیده و آبادانی ها او را دوست دارند و دیگر برای ما آبادانی محسوب می شود. به او گفته ایم با خیال راحت به درمان پای خود بپردازد و برای سال بعد هم در نفت می ماند.

خلیلی نیا خاطرنشان کرد: نفت آبادان کم حاشیه ترین تیم لیگ برتر است و هر از گاهی هم اگر هواداری علیه تیم شعار می دهد طبیعی است. همه تیم ها موافق و مخالف دارند. مسیر برای نفت هموارتر از قبل شده و می توانیم خود را در جایگاه های بهتری قرار دهیم.

8. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

پارو: پیروزی را به روح‌الله عرب تقدیم می‌کنیم.

سرپرست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: پیروزی مقابل راه‌آهن را به روح‌الله عرب، مهاجم مصدوم تیم صنعت نفت تقدیم می‌کنیم.
    احمد پارو اظهار کرد: بر خلاف عقیده سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن به نظر من این تیم صنعت نفت بود که در مسابقه جمعه شب بر حریف برتری داشت.
    وی با اشاره به بازی هفته نهم تیم فوتبال صنعت نفت آبادان اضافه کرد: دو موقعیت خوب دیگر را نیز توسط امید شریفی‌نسب و سیامک کوهنورد از دست داده که این موضوع نشان می‌دهد که لیاقت کسب هر سه امتیاز را داشتیم.
    سرپرست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در ادامه از آخرین وضعیت روح‌الله عرب؛ مهاجم مصدوم این تیم گفت و افزود: این بازیکن از ناحیه زانو و رباط صلیبی دچار مشکل شده و تا پایان فصل از حضور در ترکیب تیم فوتبال صنعت نفت محروم شد.
    وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: روح‌الله عرب شش سال برای تیم فوتبال صنعت نفت آبادان زحمت کشیده و تصمیم هیئت مدیره مبنی بر این است که حمایت‌های لازم را از این مهاجم به عمل آورند.
    پارو تصریح کرد: به هر حال نبود این مهاجم گلزن به لحاظ روحی برای همبازیان وی مشکل ایجاد کرد ولی همه بازیکنان قبل از بازی مقابل راه‌آهن هم‌ قسم شده تا برنده میدان شده و این پیروزی را به روح‌الله عرب تقدیم کنند.
    وی هم چنین از بازی مهرداد بشاگردی؛ دروازه‌بان تیم صنعت نفت در مقابل راه‌آهن تقدیر کرد و افزود: بشاگردی یکی از بهترین بازیکنان تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر کشور بود.
    سرپرست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان اضافه کرد: با توجه به اعتقاد غلام حسین پیروانی به بازیکنان جوان، مهرداد بشاگردی می‌تواند با حضور در ترکیب تیم صنعت نفت به یکی از بهترین دروازه‌بان‌های ایران تبدیل شود.

10. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

خلیلی‌نیا: بازیکنان تیم فوتبال نفت آبادان پاداش ده میلیون ریالی دریافت کردند.

مدیر رسانه‌ای باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان گفت: پس از پیروزی تیم نفت برابر راه آهن به هر یک از بازیکنان و کادر فنی تیم ده میلیون ریال پاداش داده شد.
    علیرضا خلیلی نیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هیات مدیره باشگاه پس از پیروزی تیم برابر راه آهن شهر ری و برای تشویق و ارج نهادن به تلاش بازیکنان برای هر یک از بازیکنان و کادر فنی تیم پاداش قابل توجهی در نظر گرفت.
    وی اظهار داشت: ده میلیون ریال مبلغ پرداختی پاداشی بود که هیات مدیره برای پاسخ به زحمات تیم در نظر گرفته بود.
    سخنگو و مدیر روابط عمومی باشگاه صنعت نفت گفت: این پیروزی برای تیم لازم بود زیرا با کسب این سه امتیاز تا حدود زیادی وضعیت خود را در جدول بهبود بخشیدیم.
    خلیلی نیا ادامه داد: با کسب این سه امتیاز جهش خیره کننده ای در جدول داشتیم و با ادامه این روند جایگاه بهتری به دست خواهیم آورد.
    وی در خصوص مصدومیت روح الله عرب مهاجم این تیم گفت: عرب از بازیکنان تاثیر گذار و کلیدی صنعت نفت است که سالها برای این تیم زحمت کشیده و فصل آینده حتما قراردادش را تمدید خواهیم کرد.
    تیم فوتبال نفت آبادان روز جمعه هفته گذشته و از هفته نهم لیگ برتر در تهران با دو گل تیم راه آهن را شکست داد و با 13 امتیاز به رده پنجم جدول صعود کرد.

12. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

خلیلی‌نیا: ضرورت دید بهتر کمیته انضباطی به هواداران آبادانی

سخنگو و دبیر هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باید دید بهتری نسبت به هواداران آبادانی داشته باشد.

علیرضا خلیلی‌نیا سخنگو و دبیر هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت‌وگو با سایت این باشگاه اظهار داشت: از سوی کمیته انضباطی در روزهای گذشته خبری در رسانه‌ها اعلام شد که در آن باشگاه صنعت نفت را به دلیل شعارهای هوادارانمان در بازی مقابل تراکتورسازی 30 میلیون ریال جریمه کرد و هشدار داده بودند در صورت تکرار، مجازات آن کسر امتیاز می‌باشد.
    خلیلی‌نیا ادامه داد: در روز بازی با تراکتورسازی تبریز شاهد بودیم جو ورزشگاه سالمترین و آرامترین حالت ممکن را داشت و بر خلاف بسیاری از بازی‌ها، این مسابقه با جوی سالم، صمیمی و پرشور برگزار گردید.
    سخنگوی طلایی‌پوشان تصریح کرد: ما در سایر ورزشگاه‌ها اتفاقات و توهین‌هایی به مراتب بدتر و بیشتر از ورزشگاه تختی آبادان را شاهد هستیم ولی نمی‌بینیم که برخورد قاطعی با آنها انجام شود.
    وی تاکید کرد: تماشاگران آبادانی جز بهترین تماشاگران ایران و حتی دنیا هستند که همیشه احترام به تیم مهمان را سرلوحه تشویق‌های خود قرار می‌دهند که شاهد اخیر آن تشویق اسطوره فوتبال ایران، علی دایی در ورزشگاه راه‌آهن است. و فصل گذشته نیز به عنوان بهترین تماشاگران لیگ برتر اتخاب شدند. حال باید ببینیم چه اتفاقی افتاد که به یک باره بهترین تماشاگران لیگ برتر را این گونه تهدید به کسر امتیاز می‌کنند.
    خلیلی‌نیا خاطر نشان کرد: باشگاه صنعت نفت آبادان ضمن اعتراض به این تصمیم کمیته انضباطی انتظار دارد این کمیته دید بهتری نسبت به هواداران آبادانی داشته باشند و اگر اتفاقات رخ داده در سایر ورزشگاه‌های کشور نیز را پیگیری کنند، متوجه می‌شوند جو حاکم بر ورزشگاه تختی آبادان همیشه سالم و صمیمانه است.

14. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

اعتراض نفت آبادان به کمیته انضباطی

مدیر عامل باشگاه صنعت نفت به رای صادر شده از سوی کمیته انضباطی در خصوص دیدار با تراکتورسازی تبریز اعتراض کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، علی حکمت مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان، صبح امروز طی نامه‌ای مراتب اعتراض خود را در خصوص رای صادره کمیته انضباطی در خصوص بازی تراکتورسازی تبریز مورخ 3/7/90 اعلام کرد و خواستار بازبینی و بررسی بیشتر در این خصوص شد.
    به موجب این رای باشگاه صنعت نفت آبادان می‌بایست مبلغ 30 میلیون ریال به عنوان جریمه به کمیته انضباطی پرداخت کند. این حکم در حالی صادر شده است که در روز دیدار با تراکتورسازی تبریز، سکوهای ورزشگاه تختی یکی از بهترین و آرام‌ترین روزهای خود را سپری کرد.

16. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

سرپرست تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: تمرينات تيم بعد از سه روز تعطيلي از صبح امروز سه شنبه آغازشد.

'احمد پارو' كادر فني تيم بعد از بازي با راه آهن تهران كه روز جمعه هفته گذشته انجام شد تمرينات تيم را به مدت سه روز تعطيل كرد.
    وي اظهار داشت: بعد از تعطيلي دو هفته اي ليگ اين استراحت را براي ريكاوري بازيكنان در نظر گرفت.
    سرپرست تيم نفت آبادان ادامه داد: تمرينات تيم از صبح امروز پس از سه روز تعطيلي از سر گرفته شد.
    پارو افزود: در اين تمرينات امروز همه بازيكنان به جز روح الله عرب كه مصدوم است حضور داشتند.
    تيم فوتبال صنعت نفت آبادان با 13 امتياز در رده ششم جدول رده بندي ليگ برتر قرار دارد
    .

18. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

خلیلی‌نیا: تابوی تساوی‌های خانگی صنعت ‌نفت شکسته می‌شود.

سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: با پیروزی مقابل تیم فوتبال شاهین بوشهر در هفته دهم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور، تابوی تساوی‌های خانگی را می‌شکنیم.
    علیرضا خلیلی‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: روح‌الله عرب سال‌های زیادی را در تیم فوتبال صنعت نفت آبادان توپ زده و زحمات وی قابل تقدیر است.
    وی درهمین خصوص اضافه کرد: باشگاه صنعت نفت آبادان به منظور سپاس از زحمات این مهاجم مصدوم خود از وی حمایت کامل کرده و تمام هزینه‌های درمانی عرب را متقبل می‌شود.
    سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان با اشاره به وضعیت قرارداد روح‌الله عرب افزود: این بازیکن با تیم ما قرارداد داشته و باشگاه صنعت نفت آبادان به تعهدات مالی که به این بازیکن دارد پایبند است.
    وی از آغاز دور جدید تمرینات تیم فوتبال نفت آبادان گفت و خاطرنشان کرد: آبادانی‌های تیم فوتبال صنعت نفت روز گذشته تمرین خود را زیر نظر مجتبی مرتضوی آغاز کرده و سایر بازیکنان نیز از امروز به تمرینات ما اضافه می‌شوند.
    خلیلی‌نیا در ادامه از بازی بعدی تیم فوتبال صنعت نفت در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر گفت و تصریح کرد: شاهین بوشهر تیم خوبی است که نتیجه نگرفتن این مجموعه در چند هفته گذشته کار ما را دشوارتر می‌کند.
    وی اضافه کرد: امیدوار هستیم با حمایت تماشاگران آبادانی و ارائه یک بازی خوب، تابوی تساوی‌های خانگی را در دیدار مقابل شاهین بوشهر بشکنیم.
    عضو هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان همچنین به آخرین وضعیت مالی این مجموعه اشاره کرد و افزود: قسط اول بازیکنان را پرداخت کرده و تنها چند بازیکن 10 درصد از مبلغ قسط اول را دریافت نکرده‌اند.
    وی در پایان یادآور شد: هنوز هم به حمایت مالی وزارت نفت احتیاج داشته و امیدواریم با تصویب بودجه از سوی این وزارت بتوانیم مشکلات مالی تیم را حل کنیم.
    تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفته دهم مسابقات لیگ برتر از ساعت 17و 45 دقیقه روز بیست و دوم مهر ماه به مصاف شاهین بوشهر می‌رود.

20. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

صفحه 17 از 41 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع