به نام خدا
در این تایپیک اخبار تیم رم قرار میگرند
اخبار کپی برداری شده را با ذکر منبع در این تایپیک قرار دهید
از ارسال اخبار تکراری خود داری فرمایید
لطفا بحث های خود را در تایپیک بحث و تبادل نظر هواداران آ اس رم انجام دهید
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک اخبار تیم رم قرار میگرند
اخبار کپی برداری شده را با ذکر منبع در این تایپیک قرار دهید
از ارسال اخبار تکراری خود داری فرمایید
لطفا بحث های خود را در تایپیک بحث و تبادل نظر هواداران آ اس رم انجام دهید
موفق باشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Gladiature_Roma : 06-09-2010 در ساعت 13:18
ریزیتلی به توانایی های مونتلا شک دارد
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل، روزلا سنسی، رئیس باشگاه رم در صحبتهایی از زحمات کلودیو رانیری، مربی سابق تیمش تشکر کرده و به صورت رسمی خبر انتساب وینچنتزو مونتلا به سمت مربی رم را تائید نمود
پس از اعلام استعفای رانیری، سران باشگاه رم مربی تیم زیر 15 ساله های خود را برای هدایت تیم اصلی برگزیدند.
دراین میان روزلا سنسی، رئیس باشگاه رم در این رابطه گفت:« می خواهم از کلودیو رانیری به خاطر زحماتش در دو سال اخیر و فداکاری هایش تشکر کنم.»
مونتلا تا پایان رقابتهای این فصل هدایت رم را عهده دار خواهد بود ولی روجیرو ریتزیتلی که مهاجم سابق این تیم نیز بود، به آینده جیالوروسی با مونتلا شک دارد. ریتزیتلی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« این کار بزرگی برای مونتلا که تاکنون فقط تیم جوانان را هدایت کرده، است.افراد الان می پرسند که چه کسی ترکیب تیم را تعیین خواهد کرد.البته بازی مهمی روز 4شنبه داریم و رم هنوز در کورس حاضر است. این تیم به یک شوک نیاز داشت و بازیکنان دیگر بهانه ای ندارند.»
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
پرچم رم بالا خواهد رفت!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، پس از خداحافظی شوکه کننده مرد رمی از رم، بسیاری از دوستان او از او به خاطر تمام زحماتش در 1 سال و نیم گذشته تشکر کردند و او نیز جواب محبت انها را داد.
" با تشکر از تمام کسانی که کارت تقدیر برای من می فرستند. " او در نهایت بهترین آرزو ها را برای سرمربی جوان و تازه وارد رم، وینچنزو مونتلا داشت!
" در این زمان بسیاری برای من با احترام و محبت خود پیام هایی ارسال کرده اند. آنها مردان فوتبال و همچنین مردم عادی بودند! "
" با تشکر از همه شما به ویژه روزلا سنسی به خاطر پیامی که به من داد و فرصتی که طی این زمان به من داد تا سرمربی تیم محبوبم شوم! یک بار دیگر من از تیم رم تشکر می کنم که در یک مسیر درست و به سمت موفقیت را با هم سپری کردیم. موفقیت هایی که همه دوستداران رم و مردم تریگوریا سهیم هستند. کسانی که من با آنها زندگی کردم! طرفدارانی که در لحظات حساس زندگی من و رم مرا یاری می کردند. "
" چزاره پراندلی. مردی که قبل از من تجربه همکاری با جیالوروسی ها را داشته است و حال بر روی نیمکت تیم ملی ما نشسته است. سپس از دیگر دوستانم، کارلتو، ماتزونه و نیکولا زینگارتی به خاطر لطفی که به من داشتند تشکر می کنم. "
ممنونم رم!
" وینچنزو مونتلا! ای کاش بچه ها پرچم رم را با او همیشه و همه جا بالا ببرند. "
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 02-21-2011 در ساعت 22:49
وینچنزو مونتلا بازیکن قدیمی رم و تیم ملی ایتالیا به عنوان سرمربی جدید رم برگزیده شد!
واقعا یادش بخیر، هنوز اون گلش تو دربی رم رو که از پشت محوطه جریمه چیپ زد یادمه! ایشاللا کخ تو کار جدیدش موفق باشه ولی فقط به یووه ببازه!!!!!!!!!!!!!!!!!
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
دونی شانس بیشتری دارد!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، به نظر می رسد فردا شب دونی از دروازه رم حفاظت خواهد کرد. وینچنزو مونتلا سرمربی جدید رم که از دیروز تمریناتش را با رم آغاز کرد تغییرات کوچکی را در تیم به وجود آورده است البته با همان سیستم قبل!
دونی که دو فصل (به خصوص در زمان رانیری) نیمکت نشین رم بود و حتی به دروازه بان سوم جیالوروسی ها تبدیل شده بود، نظر مونتلا را جلب کرده است. آخرین بازی او برای رم مقابل شاختار بود که فاجعه بار عمل کرد. با این حال به نظر می رسد او به خولیو سرجیو ترجیح داده شده است. مونتلا در جواب به سوال امروز در مراسم معارفه که در مورد دروازه بانان تیم پرسیده شد گفت: " شما باید یک نفر را انتخاب کنید و آن به حریف مقابل بستگی دارد. دروازه بان تیم باید مطمئن باشد چرا که پست او حساس ترین پست بازی است. من امشب با هر دوی آنها صحبت خواهم کرد و فردا یکی از آنها انتخاب خواهد شد. "
حال به نظر می رسد دونی بیشتر از هموطن خود و لوبونت رومانیایی نظر مربی جوان و جدید رم را جلب کرده است. لوبونت، دروازه بان شماره 1 اکنون از بند مصدومیت رها شده است. او مدتی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو در تمرینات تیم حضور نداشت.
این در حالیست که چندی پیش نیز دانیله دروسی، دونی را تحسین کرد و او را پس از بوفون، دومین دروازه بان برتر سری آ عنوان کرد!
نوشته شده توسط الیاس
پس از استعفای غیر منتظره کلودیو رانیری، وینچنزو مونتلا به طور موقت و تا پایان فصل سرمربی تیم شده است. از طرف دیگر آنجلوتی وضعیت مناسبی در چلسی ندارد و جدایی او قابل پیش بینی است. به همین منظور و با توجه به مصاحبه های همیشکی آنجلوتی مبنی بر اینکه او همواره اعلام کرده است آرزو دارد سرمربی رم شود. مالکان جدید در حال حاضر آنجلوتی را به عنوان اولین گزینه برای سرمربیگری جالوروسی هدف قرار داده اند.
آنجلوتی به مدت 8 فصل در تیم رم در عرصه بازیگری حضور داشته و در سال 1983 با جالوروسی موفق به کسب اسکودتو شده است. البته اخبار منتشر شده در انگلستان بر این موضوع دلالت دارد که با توجه به نتایج بسیار خوب آنجلوتی و چلسی در لیگ قهرمانان اروپا این مربی از چلسی جدا نخواهد شد.
آندره ویلاس بوآس سرمربی حال حاضر پورتو دومین گزینه برای هدایت رم است. دستیار خوزه مورینیو تنها 33 سال سن دارد و پورتو با او 90 درصد بازیهایش را با برد پشت سر گذاشته است و شاید یک مورینیو جوان دیگر در راه باشد.
رم میتواند خیلی زود رانیری را به سری آ بازگرداند!
هفته آینده رم باید به مصاف پارما برود. پارما در حال حاضر تنها 4 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد و مدیران این تیم در نظر دارند تا رانیری را به تیم سابقش بازگردانند بلکه بتوانند در سری آ ماندگار شوند. در صورتی که هفته آینده رم بتواند پارما را شکست دهد شانس رانیری برای هدایت پارما بسیار بالا می رود!
!!! No Totti No Party
وینچنزو مونتلا سرمربی جدید و ستاره سابق گرگها،در حال آماده سازی برای بازی امشب است.وی اشاره می کند،تیم برای بهبود،ابتدا باید مشکلات روانی را حل کند و اعتماد به نفس خود را بازیابد.وینچنزو مونتلا به laroma24.it گفت:”من سرمربی خوش شانسی هستم.بازیکنان عالی و قوی در اختیار داریم.،اما آنها کمی حساس هستند،با این حال خوشحالم.من به شدت به دنبال ترمیم تیم هستم.البته بعد از تنها ۲روز از شروع کارم،دشوار است که یک سیستم جدید برای تیم راه اندازی شود.نکته مهم این است که بازیکنان خود را در بهترین موقعیت ها قرار دهند.این مهم ترین گام است.توپ باید به سرعت میان خط دفاع و حمله،حرکت داشته باشد و به خط هافبک سرعت بخشد.”
وی همچنین کمی از رانیه ری گفت:”من برای برای کلودیو احترام بسیاری قائلم.من قبول دارم که این کار را باید شورو شوق زیادی ادامه داد”
!!! No Totti No Party
شاید شک و تردیدهای زیادی پیرامون توانایی و پرستیژ مونتلا در کسوت یک مربی وجود داشت اما وینچنزو بخوبی نشان داد میتواند از پس شغل جدیدش بر بیاید . در مورد این بازی همین نکته کافیست که رم، بهترین بازی خارج از خانه ی خود را انجام داد
. اتفاقی که بعد از 25هفته رخ داد .
در این بازی مونتلا کاملآ از سیستم اسپالتی الگوبرداری کرد و نتیجه ی آن یک بازی منطقی ، برتر و در نهایت کسب سه امتیاز بود . مونتلا بخوبی نشان داد توانایی مدیریت بازی را دارد ، می داند باید هر بازیکن را در چه پستی قرار دهد ، می داند در چه زمانی باید تعویض کند و خلاصه تمام ریزه کاریهای یک سرمربی را بخوبی از حفظ است و در توانایی های فنی او نقصی وجود ندارد و شاید فقط کم تجربه باشد .
رم بعد از 2سال حال و هوای خاص خود بخصوص در زمان لوچانو را به خود می دید. دونی دوباره در دروازه بود تا شاید با بازگشت به روزهای خوبش دیگر رم بخاطر قامت کوتاه سرجیو امتیاز از دست ندهد . تادی در بال راست احیا شده بود . میرکو در بال چپ بی حاشیه و مفید بازی کرد . پیزارو بعد از چندین ماه ، بار دیگر وسط زمین را در مشت گرفت و شاید عامل اصلی پیروزی بود . بریگی دیگر به دفاع نچسبیده بود و در کارهای هجومی حاضر میشد و از همه مهمتر دروسی دیگر در زمین خودی محدود نبود و به یک بازیکن آزاد تبدیل شد .
یک سیستم هجومی و قابل اتکا که با ذات رم خو گرفته است یعنی 4-2-3-1 . نکته ی جالب اینکه دیگر رم 3 هافبک دفاعی صفر نداشت و به جرئت میتوان گفت تنها هافبک دفاعی رم یعنی دروسی نیز براحتی در امور هجومی شرکت میکرد و جالب تر اینکه برخلاف بازیهای قبل که رم بعد از گل در زمین خودی محبوس می شد ، به جرئت میتوان گفت بولونیا بعد از گل به مدت 45 دقیقه هیچ وقت به دروازه ی رم نزدیک نشد و رم بازی را اداره کرد. اتفاقی که برای نخستین بار در طول این فصل دیده شد و نتیجه ی آن غلبه بر بولونیایی بود که بهترین آمار خانگی را تا قبل از این دیدار داشت .
حالا رم با 2پله صعود در رده ی ششم جدول بالاتر از پالرمو و یوونتوس قرار گرفته و در فاصله ی 6 امتیازی لاتزیو و رده ی چهارم است . میتوان انتظار داشت با توجه به اینکه لاتزیو 2دیدار سخت با کالیاری و پالرمو دارد و رم نیز باید 2بازی به نسبت آسان را مقابل پارما و لچه سپری کند و باتوجه به اینکه 3هفته ی دیگر دربی به میزبانی رم برگزار خواهد شد ، میتوان امیدوار بود تا قبل از هفته ی سی ام ، رم بار دیگر در جمع 4تیم اول جدول باشد .
ترکیب رم : دونی - مکسس - بوردیسو - کاستی - ریسه - دروسی - سیمپیلیسیو ( بریگی ) - تادی - پیزارو - ووچینیچ ( منز ) - بوریلو ( توتی )
!!! No Totti No Party
توماس دی بندتو در حال اجرای مراحل اداری برای مالکیت باشگاه رم است. فدریکو گیتزونی رئیس بانک یونیکردیت توضیح داد که هنوز یک سری مسائل اداری بر سر انتقال باشگاه قرار دارد که نیاز به تعامل و همکاری طرفین دارد و بدین ترتیب انتقال باشگاه بیش از یک ماه زمان برده است.
گیتزونی به کوریره دلا اسپورت گفت: "امیدوار هستیم زودتر کار را تمام کنیم. تا به حال یک ماه از زمان مذاکرات گذشته است ]و هنوز انتقال انجام نشده است[ در حالی که به طور معمول این کار در طول یک ماه باید تمام می شد. به هر حال هیچ تردیدی در معامله وجود ندارد."
هواداران رم استقبال گسترده ای از گروه امریکایی انجام داده اند و با پرچم هایی از کشور امریکا و همچنین پلاکاردهایی اعلام کرده اند که انتظار حضور توماس دی بندتو را می کشند. این در حالی است که تیم لیورپول چند سال متوالی به دلیل حضور یک گروه امریکایی به سختی زیر فشار قرار گرفته بود و بدهی های بالایی را بار آورده بود. هوادارن منچستر یونایتد نیز خواهان خروج گلیزرها هستند و اعتراضات وسیعی در این خصوص انجام داده اند.
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، مهاجم بی فکر و خوش گذران برزیلی رم امروز وارد رم می شود اما به نظر می رسد او روز های آخر خود با جیالوروسی را سپری می کند. آدریانو به کاهای احمقانه و مضحک خود ادامه می دهد و به طور جدی سران رم دیگر خواهان حضور او در رم نیستند! این در حالیست که او به همین دلیل از اینتر اخراج شد و به نظر می رسد رمیها نیز به همین دلیل قرارداد او را فسخ خواهند کرد.
او که یکی از بدترین خرید های رم در سال های اخیر بود امروز ابتدا وارد فرودگاه هیترو در لندن می شود. آدریانو مثلا برای دوران نقاهت خود به برزیل سفر کرده بود اما عکسهایی از او حتی در بندر لیسبون چاپ شده است. رمیها با دیدن عکسهای او با دوستانش در کافه ها و رستوران ها بسیار عصبانی شده اند. ورود او به رم 3 بار به تعویق افتاد. امپراتور سابق در حالی که دیروز در حال سوار شدن هواپیما بود با خبرنگاری به مصاحبه پرداخت و جالب این که او باز هم حتی با وجود عکسهای مختلفی که از او گرفته شده است همه چیز را تکذیب کرد و گفت: " حرف های زیادی در مورد من ساخته شده است ... "
با این حال او شنبه باید به استاد کاستاگنا دلیل تاخیر ورودش به رم را توضیح بدهد. به نظر می رسد رم دیگر تمایلی به ادامه همکاری با آدریانو ندارد. مهاجمی که در کنار بازی های ضعیفش با تاخیرش در ورود به رم سران باشگاه را بسیار شاکی کرده است. جدی ترین گزینه برای انتقال او تیم کورینتیانس برزیل بود اما پس از تلاش بی فایده ی آنها در کریسمس فعلا خبری از علاقه مندی آنها نیست و به نظر می رسد آن ها هم از آدریانو زده شده اند!
نوشته شده توسط الیاس
!!! No Totti No Party
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)