Design & Developed BY Patira

صفحه 17 از 38 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 378
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    منصور پور حیدری
    بازیکن محبوب
    سیاوش اکبرپور
    تشکر ها
    390
    تشکر شده 62 در 34 پست

Jadide اخبار مهم , برنامه بازیها و تحولات تیم ملی ایران

ديدار تيم ملي فوتبال مقابل كنيا قطعي شد
    تيم ملي فوتبال 24 اسفند در ديداري دوستانه به مصاف تيم كنيا مي رود.

فدراسيون فوتبال براي آماده سازي بهتر تيم ملي قبل از بازي مقابل عربستان در 8 فروردين با كشورهاي مختلفي رايزني كرد تا ديدار تداركاتي برگزار كند. ابتدا قرار بود تيم ملي 24 اسفند به مصاف قطر برود اما شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا نشد.
    در همين راستا با قطعيت يافتن مذاكرات با فدراسيون فوتبال كنيا تيم ملي 24 اسفند در ورزشگاه ازادي پذيراي تيم فوتبال اين كشور باشد

2. 12 کاربر از پست مفید hossein تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

irann

داوران ديدار دوستانه تيم ملي ايران و فلسطين

مظفري زاده ديدار ايران و فلسطين را سوت مي زند.

بازی دوستانه ایران و فلسطین روز چهارشنبه سیزدهم مهر ساعت19:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود و یک تیم داوری ایرانی این بازی دوستانه را قضاوت خواهد کرد.
    کمیته داوران سعید مظفری زاده را به عنوان داور وسط و رسول فروغی و بابک داوری کمک اول و دوم و امیر حسین فتاحی به عنوان داور چهارم این دیدار انتخاب کرده است.
    براساس توافق با فدراسیون فوتبال فلسطین تیم داوری ایرانی این بازی دوستانه را قضاوت خواهند کرد هر چند در بازی های دوستانه انتخاب داور بازی معمولا بر عهده میزبان است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

irann

تیم ملی در غیاب کی‌روش تمرین کرد.

تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران در غیاب کارلوس کی‌روش برگزار شد.

کارلوس کی‌روش پس از نشست مطبوعاتی امروز بلافاصله راهی ورزشگاه انقلاب کرج شد تا دیدار تیم‌های سایپا و سپاهان در چارچوب هفته نهم لیگ برتر را تماشا کند.

سرمربی تیم ملی در نشست خبری امروز اعلام کرد که برای دعوت از بازیکنان جدید به کرج می‌رود تا دیدار سایپا و سپاهان را تماشا کند.

تیم ملی نیز در غیاب کی‌روش در زمین چمن کمپ تیم‌های ملی به گرم کردن خود پرداخت و پس از آن در سالن این کمپ تمرینات خود را برگزار می‌کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

irann

ترابیان: آقاجانیان به عنوان استعدادیاب با تیم ملی همکاری می‌کند.

سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: مارکار آقاجانیان به عنوان استعدادیاب با کادر فنی و تیم ملی ایران همکاری دارد.

عباس ترابیان پس از جلسه خبری کی‌روش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌مارکار آقاجانیان از پیش جزو کادر فنی ما بوده و اکنون نیز به عنوان استعدادیاب با تیم ملی همکاری می‌کند و برخی از سفرها را می‌رود و بازی‌ها را تماشا می‌کند.
    وی در مورد لژیونرهای ایرانی گفت: امشب و فرداشب لژیونرها به جمع تیم ملی اضافه می‌شوند و تیم ملی کامل می‌شود.
    وی در مورد اعزام ناظر امنیتی گفت: استفاده از ناظر امنیتی امری معمول است و بر اساس معیارهای فیفا در تک بازی از ناظر استفاده می‌کند که البته در تمام مسابقات دوره‌ای نیز فیفا ناظر دارد.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

irann

در غیاب کی‌روش

تیم ملی با 13 بازیکن تمرین کرد / نوری تنها لژیونر حاضر

تمرین تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز با حضور 13 بازیکن برگزار شد.

تیم ملی که خود را برای دیدار دوستانه‌ چهارشنبه هفته جاری با فلسطین و سه شنبه هفته آینده (19 مهر) با بحرین در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 آماده می‌کند اولین تمرین خود را عصر امروز برگزار کرد.

در این تمرین 13 بازیکن حضور داشتند. علیرضا حقیقی، مهدی رحمتی، مازیار زارع، علی کریمی، پژمان نوری، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، غلامرضا رضایی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، میلاد میداودی، احسان حاج صفی و مهرداد پولادی نفرات حاضر در تمرین بودند.

جواد نکونام، هادی عقیلی و محمد رضا خلعتبری از لژیونرهای دعوت شده به تیم ملی به همراه بازیکنان سپاهان ، ذوب آهن و سایپا در تمرین امروز حضور نداشتند تا از جمع 21 بازیکن دعوت شده 13 نفر حضور داشته باشند. پژمان نوری که در تیم الامارات امارات عضویت دارد تنها لژیونر حاضر بود.

بازیکنان تیم ملی ابتدا در زمین چمن به گرم کردن خود پرداختند و سپس به سالن فوتسال آکادمی ملی رفتند و در آنجا تمرینات ریکاوری و بدنسازی خود را انجام دادند.

این تمرین در غیاب کارلوس کی‌روش برگزار شد.

سرمربی تیم ملی پس از نشست مطبوعاتی به کرج رفت تا از نزدیک دیدار سایپا و سپاهان را تماشا کند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

کی‌روش: جواب سرمربی بحرین را در زمین می دهم/زندگی من فیلم نیست

سرمربی تیم ملی فوتبال گفت:‌ از اظهارات سرمربی بحرین در خصوص شکست دادن ایران در تهران نگران نیستم و جوابش را در زمین می دهم.

کارلوس کی‌روش در نشست خبری خود که در سالن جدیدالتاسیس آکادمی ملی فوتبال برگزار شد، در مورد وضعیت تیم ملی گفت: تا این لحظه همه بازیکنان به اردو نرسیده‌اند و هنوز تیم کامل نشده است. برخی بازیکنان که دیشب بازی داشتند نیامدند و امیدوارم فردا تیم کامل شود.
    من امروز برای دیدن بازی سپاهان و سایپا به ورزشگاه می‌روم و پس از آن چند جای خالی مانده در لیست را اعلام می‌کنم تا فهرست تیم ملی تکمیل شود. اکنون 21 بازیکن داریم و جواد کاظمیان هم دعوت می‌کنیم و یکی دو بازیکن دیگر را پس از بازی امروز دعوت می‌کنم.
    سرمربی تیم ملی ایران در مورد وضعیت حضور اشکان دژاگه در تیم ملی گفت: در این زمینه تصمیم‌گیری‌هایی شده و فردا تکلیف او برای حضور در تیم ملی نهایی می‌شود اینکه او می‌تواند در این اردو حضور داشته باشد یا نه فردا مشخص می‌شود.
    آن طور که شنیده‌ام او مصدومان جزئی دارد و اگر در این اردو هم با ما نباشد در اردوی بعدی با ما خواهد بود.
    سرمربی تیم ملی در مورد اینکه آیا مربیان لیگ برتری با او تماس تلفنی گرفته‌اند تا نظراتشان را بگویند،‌گفت: بعد از بازی با فلسطین روز پنجشنبه سمیناری با تمام مربیان لیگ برتری داریم و در آن در مورد موضوعات مختلف صحبت می‌کیم. همین جا از مربیان لیگ برتری دعوت می‌کنم که برای دیدن بازی ایران و فلسطین به ورزشگاه بیایند و صبح روز بعدش در سمینار ما حاضر باشند.
    اکنون مسئله خاصی وجود ندارد که بخواهیم در مورد آن با مربیان صحبت کنیم و همه چیز خوب است تنها قاسم حدادی‌فر است که مصدوم است.
    کی‌روش در مورد خداحافظی فرهاد مجیدی از تیم ملی گفت: به اندازه کافی در مورد مجیدی صحبت کرده‌ایم و در مدتی که با ایشان کار کردم خوشحال شدم او در دو بازی همراه تیم ملی بود و مدتی هم در اردو حضور داشت. تصمیمی که گرفته است به زندگی‌اش مربوط می‌شود و من برای او در همه عرصه‌های ورزشی و زندگی‌اش آرزوی موفقیت می‌کنم.
    وی ادامه داد: این مسئله مربوط به گذشته است و ما باید به حال و آینده فکر کنیم. فقط می‌توانم بگویم از مجیدی می‌توانیم برای بازیکنان جوان مثال بزنیم و بگوییم از او الگو بگیرند. هم برای بازی در ایران و هم در امارات.
    کارلوس کی‌روش در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی درباره اعتراض جواد کاظمیان به نیمکت‌نشینی‌اش در پرسپولیس و اینکه آیا این موضوع را به عنوان یک مربی باتجربه می‌پذیرد، گفت: من از این قضیه آگاهی نداشتم. کاظمیان در کمپ دو روزه ما خیلی خوب ظاهر شد و لیاقت حضور در تیم ملی را دارد. تیم ملی نباید درباره مشکل او با باشگاهش دخالت کند.
    وی ادامه داد: وقتی اردوی تیم ملی شروع می‌شود مسائل و بازیکنان با باشگاه‌ها، نام تیم‌ها و رنگ آنها باید فراموش شود. اینها مسائلی است که بین خودشان وجود دارد. ما با دو رنگ سفید و قرمز مقابل حریفان بازی می‌کنیم و کار خوبی نیست که مسائل باشگاهی را به تیم ملی ارتباط دهیم.
    کی روش درباره اینکه استیلی در ابتدای فصل عنوان کرده بود مربی‌ای در حد او به پرسپولیس می‌آورد و آیا دعوت از کاظمیان به نوعی مقابله به مثل و لجاجت با سرمربی پرسپولیس نیست، تصریح کرد: زندگی من در فوتبال خلاصه می‌شود و دوست ندارم به این مسائل حاشیه‌ای بپردازم. این مسائل مربوط به فیلم‌ها است و زندگی من فیلم نیست و چنین مواردی در زندگی من وجود ندارد.
    سرمربی تیم ملی مبنی بر اینکه برخی مربیان از بازی دوستانه با فلسطین انتقاد کرده و این دیدار را در حد تیم ملی ندانسته‌اند اظهار داشت: من از شما می‌خواهم وقتی موضوعی را می‌گویید نام آن فرد را بیان کنید. هنگامی که خبرنگار فارس اعلام کرد پرویز مظلومی از این موضوع انتقاد کرده کی‌روش گفت من از طریق نشست خبری و کنفرانس‌ها با مربیان صحبت نمی‌کنم و ترجیح می‌دهم با خودشان حرف بزنم. این روش من است. ما اکنون در برنامه آماده سازی برای بازی با بحرین به سر می‌بریم و دیدار با فلسطین برای آماده سازی ما است.
    کی‌روش خاطرنشان کرد: برای بازی با بحرین نیاز به دیدار پرتغال و برزیل نداریم بلکه به تیمی نیاز داریم که ما را آماده کند و در غالب برنامه‌های ما بگنجد.
    سرمربی تیم ملی یادآور شد: سعی کردیم عربستان، کویت،‌عمان، سوریه و اردن و امارات را بیاوریم که هماهنگ نشد و در نهایت فلسطین برای این دیدار به تهران می‌آید. فلسطین مقابل اندونزی بازی کرده و باید به آنها احترام بگذاریم.
    وقتی برنامه کمپ را می‌ریزم بازی دوستانه را در نظر می‌گیریم و دیدار با فلسطین برای ما همانند یک تمرین است.
    سرمربی پرتغالی تیم ملی افزود: وقی شما بازی دوستانه‌ای تدارک می‌بینید قاعدتا دنبال آرژانتین نمی‌روید چرا که اولویت بازی رسمی است نه دوستانه. برای بازی با بحرین ما نیاز به رویارویی با رئال مادرید و منچستر نداریم. من به اندازه کافی تجربه دارم که بدانم استفاده از فلسطین در حال حاضر تصمیم مناسبی است.
    کی‌روش گفت: با این حال به همه نظرات احترام می‌گذارم و هرگز در رسانه‌ها از همکارانم انتقاد نمی‌کنم و از شما هم می‌خواهم مرا وارد مسائل حاشیه‌ای نکنید.
    سرمربی تیم ملی در مورد اینکه بازیکنان ایرانی 6 تا 7 کیلومتر بیشتر نمی‌دوند اما میانگین دوندگی بازیکنان اروپایی و حرفه‌ای بین 12 تا 13 کیلومتر است،‌گفت: در فوتبال نمی‌توان معجزه کرد. معجزه برای فیلم و سیرک است. در فوتبال باید کار و تمرین کنیم. ما مربیان در تیم ملی هدف‌مان این است که توانایی عملکرد و ظرفیت بازیکنان را بالا ببریم و این کار را فقط می‌توان بازی به بازی و اردو به اردو انجام داد تا بازیکنان را آماده‌تر کرد.
    وی در مورد اینکه سرمربی بحرین جنگ روانی به راه انداخته و گفته است که ما تیم ملی ایران را در ایران شکست می‌دهیم، و شما چرا در رسانه‌ها جنگ روانی به راه نمی‌اندازید، گفت: وظیفه سرمربی مشخص است. کسی انتظار دیگری از این مربی نداشته که چیز دیگری بگوید. قطعا هدف آنها این است که برای شکست ما به ایران بیایند. پس مطلب عجیبی نیست. زیرا وظیفه و مسئولیت هر مربی این است که تیمش را برای مسابقات آماده کند تا پیروز شود. اما من از این صحبت‌ها نه نگرانم و نه می‌ترسم. ما جواب بحرین را در میدان می‌دهیم. ما فقط یک هدف داریم و آن بردن بحرین است.
    وی ادامه داد: من بحرین را جلوتر از قطر می‌دانم زیرا این تیم در جام جهانی گذشته در لحظات آخر از حضور در جام جهانی باز ماند. ما این تیم را جدی می‌گیریم اما در خانه خود با بحرین بازی داریم و از حمایت هواداران برخورداریم و به تیم و بازیکنانم اعتقاد کامل دارم. 19 مهر ماه نتیجه دلخواه خود را برابر بحرین کسب می‌کنیم و آن چیزی جز پیروزی نیست.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

9. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Jadide

تیم ملی با 13 بازیکن تمرین کرد / نوری تنها لژیونر حاضر

تمرین تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز با حضور 13 بازیکن برگزار شد.

تیم ملی که خود را برای دیدار دوستانه‌ چهارشنبه هفته جاری با فلسطین و سه شنبه هفته آینده (19 مهر) با بحرین در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 آماده می‌کند اولین تمرین خود را عصر امروز برگزار کرد.
    در این تمرین 13 بازیکن حضور داشتند. علیرضا حقیقی، مهدی رحمتی، مازیار زارع، علی کریمی، پژمان نوری، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، غلامرضا رضایی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، میلاد میداودی، احسان حاج صفی و مهرداد پولادی نفرات حاضر در تمرین بودند.
    جواد نکونام، هادی عقیلی و محمد رضا خلعتبری از لژیونرهای دعوت شده به تیم ملی به همراه بازیکنان سپاهان ، ذوب آهن و سایپا در تمرین امروز حضور نداشتند تا از جمع 21 بازیکن دعوت شده 13 نفر حضور داشته باشند. پژمان نوری که در تیم الامارات امارات عضویت دارد تنها لژیونر حاضر بود.
    بازیکنان تیم ملی ابتدا در زمین چمن به گرم کردن خود پرداختند و سپس به سالن فوتسال آکادمی ملی رفتند و در آنجا تمرینات ریکاوری و بدنسازی خود را انجام دادند.
    این تمرین در غیاب کارلوس کی‌روش برگزار شد.
    سرمربی تیم ملی پس از نشست مطبوعاتی به کرج رفت تا از نزدیک دیدار سایپا و سپاهان را تماشا کند.

11. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

irann

میداودی، نوری و حقیقی امروز رودرروی خبرنگاران

برنامه مصاحبه مطبوعاتی بازیکنان تیم ملی با نمایندگان رسانه های گروهی اعلام شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی گفت: این مصاحبه ها روزهایی که تیم ملی بعدازظهر تمرین دارد، نیم ساعت پیش از شروع تمرین در محل تالار تازه تاسیس آکادمی ملی فوتبال برگزار خواهد شد. براین اساس ساعت 15:30 امروز دوشنبه پژمان نوری، میلاد میداودی و علیرضا حقیقی با خبرنگاران گفت وگو خواهند کرد.
    برنامه مصاحبه روزهای آینده، به مرور اعلام خواهد شد.

13. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Neww

نکونام به جمع ملی‌پوشان اضافه شد کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان از عصر امروز به جمع نفرات حاضر در اردوی تیم ملی برای دیدار با تیم‌های فلسطین و بحرین ملحق شد.

جواد نکونام هافبک ملی پوش تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا پس تساوی این تیم برابر رئال مایورکا در هفته هفتم رقابت‌های لالیگا‌ به جمع ملی پوشان کشورمان اضافه شد.
    این بازیکن که در جریان دیدار ایران برابر قطر در هفته دوم از مرحله انتخابی جام جهانی دچار مصدومیت شده بود، در حال حاضر مشکل خاصی ندارد و می‌تواند تیم ایران را در این دو بازی همراهی کند.
    تیم ملی فوتبال ایران روز 13 مهر در دیداری تدارکاتی برابر تیم ملی فلسطین صف آرایی می‌کند تا خود را برای دیدار 19 مهر برابر بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی آماده کند. هر دو مسابقه یادشده ساعت 19:30 دقیقه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

15. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Jadide

بازگشت تیم فوتبال امید ایران به مسابقات انتخابی المپیک 2012 نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از بازگشت تیم فوتبال امید کشورمان به جریان مسابقات فوتبال انتخابی المپیک 2012 لندن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عزیزالله محمدی افزود: به دنبال شکایت فدراسیون فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال عراق به دلیل استفاده تیم فوتبال امید این کشور از بازیکن صغرسنی بزودی نتیجه هر دو بازی رفت و برگشت تیم‌های امید ایران و عراق به سود تیم کشورمان تغییر خواهد کرد.
    وی در ادامه خاطرنشان کرد: طی دو تا سه روز آینده حکم فدراسیون بین المللی فدراسیون فوتبال اعلام می شود و تیم کشورمان در گروه b مسابقات فوتبال انتخابی المپیک در قاره آسیا جانشین عراق می شود و بازی اول این گروه بین ایران و ازبکستان تکرار می شود.
    نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال با ابراز خوش بینی از حل مشکل تیم امید خبر داد و در خصوص حل مشکل تیم سپاهان و بازگشت احتمالی این تیم به لیگ قهرمانان آسیا گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا 10 روز به باشگاه سپاهان فرصت داده است تا مدارک خود را ارسال کند.
    وی تصریح کرد: باشگاه سپاهان با تهیه مدارک و مستندات کافی و با استناد به نامه اخیر afc که در آن تاکید شده بود، علی احمدی بازیکن محروم ذوب آهن حق حضور در نخستین بازی این تیم در لیگ برتر را ندارد به دنبال تغییر نتیجه دیدار رفت با السد است که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا 3 بر صفر به سود تیم قطری اعلام شده بود.
    سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال کشورمان روز گذشته اعلام کرده بود، مهلت فدراسیون فوتبال عراق به پایان رسید و اگر مستندات این فدراسیون برای استفاده از "خالد صالح" کافی نباشد امیدهای فوتبال عراق در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل تیم کشورمان 3 بر صفر بازنده خواهند شد.

17. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

irann

حضور نکونام و كُری یاران کریمی و رحمتی در تمرین تیم ملی

مرجع خبری پرسپولیس : تمرین تیم ملی ساعت 16 در کمپ تیم‌های ملی آغاز شد.

قبل از شروع تمرین جواد نکونام که از امروز به اردوی تیم ملی ملحق شده، پس از حضور در زمین تمرین با تک تک بازیکنان دست داد و با آنها خوش و بش کرد.

* کارلوس کی‌روش 15 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد.

* سید جلال حسینی، محسن مسلمان، حسین ماهینی، جواد نکونام، محمد قاضی و کریم انصاری فرد به تنیس فوتبال مشغول شدند و سپس به سالن وزنه رفتند و سایر بازیکنان 15 دقیقه دور زمین دویدند.

* بازیکنان در دو گروه به سمت دروازه رحمتی تمرین شوت‌زنی انجام دادند.

گروه اول شامل علی کریمی، مازیار زارع، غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان و احسان حاج صفی بود و گروه دوم شامل، میلاد میداودی، محمدرضا خلعتبری، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، هادی عقیلی و پژمان منتظری.

این تمرین با كُری‌های زیادی همراه بود به خصوص وقتی گروه علی کریمی در حال ضربه زدن به سمت دروازه بودند، با مهدی رحمتی كُری داشتند.

* پس از انجام این تمرین بازیکنان در دو گروه زرد و آبی فوتبال دستگرمی انجام دادند.

19. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

صفحه 17 از 38 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)