به نام خدا
در این تاپیک مهمترین و آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان قرار میگیرد.
نکته مهم:تمامی خبر ها را با ذکر منبع قرار دهید.
به نام خدا
در این تاپیک مهمترین و آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان قرار میگیرد.
نکته مهم:تمامی خبر ها را با ذکر منبع قرار دهید.
توافق بايرن براي خريد مدافع مونشن گلادباخ
دانته يکي از بهترين مدافعان اين فصل بوندس ليگا بود.
به گزارش نشریه تی زد، باشگاه بایرن مونیخ حاضر شده که مبلغ مورد نظر باشگاه مونشن گلادباخ برای آزاد کردن دانته را بپردازد و این مدافع در تابستان راهی آلیانس آره نا خواهد شد.
این مدافع برزیلی در رقابت های این فصل نمایش های بسیار خوبی ارائه داده و نقش مهمی در رقم خوردن رکورد 12 گل خورده در 21 بازی تیمش داشته است.
به گزارش این روزنامه، براساس بندی که در قرارداد دانته وجود دارد، او می تواند با پرداخت 4.6 میلیون یورو مونشن گلادباخ را ترک کند و اکنون باشگاه بایرت حاضر به پرداخت این مبلغ شده است.
پیش از بایرنی ها قصد داشتند بندیکت هوودس، مدافع شالکه را به خدمت بگیرند و حتی با این باشگاه به توافق هم رسیدند اما باشگاه گلزن کرشنی تغییر عقیده داد و باعث شد تا بایرنی ها به دنبال مدافع گلادباخ باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بايرن در صدد تمديد قرارداد با آرين روبن
کارل هاينتز رومنيگه، رئيس باشگاه بايرن مونيخ ابراز اميدواري کرد آرين روبن قرارداد خود را با اين تيم تمديد کند.
روبن 28 ساله که از سال 2009 از رئال مادرید به بایرن مونیخ پیوست یکی از بازیکنان کلیدی این تیم محسوب میشود.این درحالی است که آسیب دیدگیهای پیاپی این بازیکن بتازگی باعث شده که فرانتس بکن باوئر و ماریو باسلر از این بازیکن به عنوان فردی خودخواه یاد کنند.
روبن تا سال 2013 با بایرن قرارداد دارد اما شایعه شده که مسئولان این تیم آلمانی به دنبال جذب خردان شکیری، بازیکن تیم باسل سوئیس به جای او هستند اما رومنیگه تاکید کرده که بایرن علاقمند است تا این ملی پوش هلندی به حضور خود در آلیانتس آرهنا ادامه بدهد.
رئیس باشگاه بایرن در گفتگو با کیکر اظهار داشت: من نسبت به این موضوع بدبین نیستم. ما راه حلی برای آن پیدا خواهیم کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گوتزه با دورتموند تمدید کرد
ماریو گوتزه بازیکن مستعد و جوان دورتموند قرارداد خود را با دورتموند تمدید کرد.
این هافبک 19 ساله ی آلمانی که از سوی رئال مادرید ، آرسنال و منچستر یونایتد به طور جدی پیشنهاداتی داشت با تمدید قراردادش با دورتموند تمامی این باشگاهها را ناکام گذاشت .
آرسنال به طور جدی در تابستانی که گذشت به دنبال جذب این ستاره ی آلمانی بود اما گوتزه اکنون قرارداد خود را تا سال 2016 با دورتموند تمدید کرد تا خیال مسئولان دورتموند را از بابت ماندن در این تیم راحت کند .
او میگوید :
" همه میدانند من تا چه اندازه در دورتموند راحت هستم و همچنان میخواهم بخشی از پیشرفت و توسعه ی خود را در اینجا طی کنم .
زورک ، مدیر ورزشی دورتموند نیز میگوید :
" بسیار خوشحال هستیم که میتوانیم گام دیگری به طور مشترک با گوتزه در آینده برداریم
ديه گو اميدوار به بازگشت به وولفسبورگ
ديه گو ستاره تيم اتلتيکومادريد اسپانيا از شرايط خود در اين تيم ابراز خوشحالي کرد و از شرايط زندگي خود در مادريد ابراز رضايت نمود. با اين حال اعلام کرد که براي بازگشت به تيم سابقه خود يعني وولفسبورگ هيچ گونه مشکلي ندارد و بسيار اميدوار است تا زمينه حضور مجددش در اين تيم فرآهم شود.
مهاجم ملی پوش برزیلی تیم وولفسبورگ که از سال 2011 بطور قرضی راهی مادرید اسپانیا شد و تا پایان فصل امسال در ورزشگاه ویسنته کالدرون حضور خواهد داشت و بعد از آینده مبهمی را برای ماندن در مادرید و یا بازگشت به فولکس واگن آرنا خواهد داشت.
دیه گو در 27 آگوست سال 2010 با مبلغ 15.5 میلیون یورو از یوونتوس راهی وولفسبورگ آلمان شد. اما پس از آنکه فیلیکس ماگات در سال 2011 مسئولیت نیمکت وولفسبورگ را برعهده گرفت، اعلام کرد که این بازیکن هیچ آینده ای در ترکیب گرگ ها نخواهد داشت. در این شرایط بود که بازیساز برزیلی ترجیح داد تا راهی مادرید شود.
دیه گو با اعلام این مطلب که آینده او در هاله ای از ابهام است گفت: من برای بازگشت به وولفسبورگ و کار با فیلیکس ماگات هیچ گونه مشکلی ندارم و البته بسیار امیدوار هستم که موانع بر سر راه حضور من در وولفسبورگ از میان برود.
این مهاجم 27 ساله در مصاحبه با مجله کیکر گفت: من از شرایط خودم در مادرید بسیار راضی و خوشحال هستم، اما شرایط حضور در وولفسبورگ را با تمام مشکلات موجود ترجیح می دهم.
من در وولفسبورگ دچار اشتباهات ریز و درشتی شدم که مرا از ترکیب گرگ ها دور کرد، اما رابطه من با ماگات هیچ مشکلی ندارد.
این مهاجم و بازیساز ارزنده اتلتیکومادرید، 33 بار پیراهن تیم ملی برزیل را برتن کرده است و 4 گل ملی نیز در کارنامه دارد.
اشکان تابستان پدر میشود/دژاگه: حالا احساس میکنم بالغ شدهام
بازیکن تیم ملی بسیار خوشحال است که به زودی پدر می شود.
به گزارش خبرآنلاین؛اشکان دژاگه، بازیکن محبوب وولفسبورگ و ملیپوش جدید فوتبال کشورمان، هشتم فروردینماه در گفتوگو با بیلد از خوشحالی زایدالوصف خود بابت باردار بودن همسرش خبر داد و اعلام کرد دخترش اوایل تابستان به دنیا خواهد آمد. دژاگه پس از پیروزی وولفسبورگ مقابل هامبورگ که با درخشش او حاصل شد، به بیلد گفت: در کنار این پیروزی من بسیار خوشحالم که زندگیام در حال پیشرفت است و بهزودی پدر خواهم شد. همسرم شقایق باردار است و دخترم در ماه ژوئن (تیر) به دنیا خواهد آمد. حالا احساس میکنم که بزرگ و بالغ شدهام.
بیلد در پایان مصاحبه با دژاگه نوشت: اشکان دسامبر (دی) گذشته با شقایق، نامزد ایرانی خود ازدواج کرد و حالا در انتظار ورود دخترش به زندگیاش است. این در حالی است که در کنار زندگی شخصی و زندگی حرفهای، او نیز در حال رسیدن به بلوغ است. دژاگه که اخیراً پیراهن تیمملی ایران را بر تن کرده، در این فصل برای وولفسبورگ خوش درخشیده و پس از بازی مقابل هامبورگ مورد تمجید سرمربی خود نیز قرار گرفت. ماگات پس از این دیدار گفت: اشکان عالی بود. او نابغه است و در این بازی سنگین بارها و بارها نبوغ خود را نشان داد. او در این دیدار بدون اشتباه ظاهر شد و با دریبل زیبا و نفوذ عالیاش، پاس گل ارزشمندی به اندزوکیچ داد و زمینهساز پیروزی ما شد.
بیلد در پایان نوشت: همه اینها در حالی است که قرارداد دژاگه با وولفسبورگ ژوئن 2013 به پایان خواهد رسید اما به گفته رضا فاضلی، مدیر برنامههای او ماگات خواهان ادامه همکاری با این بازیکن است و امکان تمدید این قرارداد وجود دارد.
ناگفته نماند اشکان دژاگه و همسر ایرانیاش هر دو متولد تهران هستند و 2 دیماه سال گذشته مراسم عروسی خود را در هتلی در رم ایتالیا برگزار کردند، مراسمی باشکوه با آیین و سنّت کاملاً ایرانی.
نتايج ديدارهاي بوندس ليگا
با نتايجي که در بازي هاي امشب رقم خورد، تغييري در صدر جدول ايجاد نشد.
در آغاز رقابت های هفته بیست و نهم بوندس لیگا، دقایقی پیش 6 دیدار برگزار شد که در مهمترین دیدارها، تیم های بایرن مونیخ و دورتموند، مقابل رقبایشان به پیروزی رسیدند تا اختلاف در صدر جدول همچنان سه امتیاز باقی بماند.
اشتوتگارت هم مقابل ماینس به پیروزی پرگل 4-1 رسید تا روند نتایج خوبش ادامه پیدا کند
نتایج کامل دیدارهای امشب:
بایرن مونیخ 2-1 آگسبورگ
گل ها: ماریو گومز 1 و 60 (بایرن) کو 23 (آگسبورگ)
فرایبورگ 2-2 نورنبرگ
گل ها: کالیگیوری (پنالتی) 53، ماکیادی 79 (فرایبورگ) داویدی 8، پخارت 45 (نورنبرگ)
کایزرسلاترن 1-2 هوفنهایم
گل ها: بوگرا 86 (کایزرسلاترن) صالیهوویچ (پنالتی) 26، ووکسویچ 71 (هوفنهایم)
کلن 1-1 برمن
گل ها: جمال 39 (کلن) روزنبرگ 24 (برمن)
اشتوتگارت 4-1 ماینس
گل ها: هاینال 7، ایسبسویچ 49 و 85، کوزمانوویچ 66 (اشتوتگارت) ایوانشیتس (پنالتی) 3 (ماینتس)
وولفسبورگ 1-3 دورتموند
گل ها: ماندزوکیچ 61 (وولفسبورگ) لواندوفسکی 22 و 90، گوندوگان 49 (دورتموند)
نتايج بوندسليگا: برد ماينس، تساوي گلادباخ
در ديدارهاي اين هفته بوندسليگا نتايج زير حاصل شد:
*آگسبورگ 1 – اشتوتگارت 3
گلها: رافائل (5، پنالتی) برای آگسبورگ، تاسچی (24)، هارنیک (34) و ایبیشویچ (84) برای اشتوتگارت
*هرتابرلین 1 – فرایبورگ 2
گلها: هوبنیک (81) برای هرتا، هوبنیک (7، گل به خودی) و فرایس (68) برای فرایبورگ
*ماینس 4 – کلن صفر
گلها: پولانسکی (20، پنالتی)، زیدان (31)، مولر (37) و سالای (54)
*وردربرمن 2 – بروسیا مونشن گلادباخ 2
گلها: روزنبرگ (18)، نالدو (74) برای برمن، هانکه (52 و 67) برای گلادباخ
اخراج: بونیش (27) از برمن
پيروزي بروسيا دورتموند برابر بايرن مونيخ
بروسيا دورتموند توانست گامي بلند به سوي قهرماني در بوندسليگا بردارد. در حالي که بايرن تنها با پيروزي مقابل دورتموند ميتوانست به صدر جدول برسد، مقابل اين تيم شکست خورد و اختلاف امتيازات به شش امتياز رسيد، چيزي که جبران آن در فاصله تنها چهار هفته به پايان رقابتهاي بوندسليگا عملا محال است.
اکنون بایرن در رقابتهای داخلی چشم به فینال جام حذفی دارد که آن بازی هم مقابل دورتموند برگزار میشود.
بازی دو تیم بسیار جذاب بود و روبرت لواندوفسکی با گلی که در دقیقه 77 زد سرنوشت بازی را مشخص کرد. آرین روبن هم یک پنالتی را از دست داد و اکنون دورتموند است که دست بالا را دارد.
بازی بسیار جذاب آغاز شد و در همان پنج دقیقه آغازین سه موقعیت عالی نصیب دو تیم شد. ابتدا ضربه سر ماریو گومز را رومن وایدنفلر مهار کرد و سپس یاکوب «کوبا» بلاشچیکوفسکی موقعیت تک به تک با مانوئل نویر را به بیرون زد. نویر لحظاتی بعد با واکنشی فوقالعاده مانع گلزنی کوین گروسکروتس شد و در برگشت ضربه لواندوفسکی را هم دفع کرد.
در اواسط نیمه اول بود که ابتدا ضربه تونی کروس با فاصلهای اندک به بیرون رفت و سپس کوبا که با دزدیدن توپ از فرانک ریبری موقعیت خوبی یافته بود ضربه بدی به توپ زد.
لواندوفسکی در دقیقه 37 به هوا بلند شد و با ضربه سری دیدنی توپ را به تیر سمت چپ دروازه کوبید.
دورتموند در ابتدای نیمه دوم موقعیتهایی به دست آورد اما سپس بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد. در اواسط نیمه دوم بود که بایرن مونیخ داشت به تدریج شتاب میگرفت. آنها توپ را بیشتر در اختیار داشتند و از پاسهای اشتباه دورتموند استفاده میکردند تا ضدحمله بسازند.
اما دورتموند در دقیقه 77 بر خلاف جریان بازی به گل رسید. ضربه گروسکروتس به لواندوفسکی رسید و او با پشت پا نویر را مغلوب کرد. ابتدا به نظر میرسید او در موقعیت آفساید بوده اما تصاویر آهسته نشان میداد آرین روبن پشت سرش قرار داشته.
بایرن دست به حملات بیوقفه زد و در دقیقه 86 یک پنالتی به دست آورد که آرین روبن آن را نتوانست به گل تبدیل کند و وایدنفلر که خودش روی روبن خطای پنالتی را به شکلی بیدلیل انجام داده بود توپ را دفع کرد.
روبن در دقایق پایانی موقعیتی عالی را در مقابل دروازه دورتموند از دست داد. سانتر ریبری را نون سوبوتیچ به تیر دروازه خودی زد و روبن در برگشت نتوانست این فرصت فوقالعاده را به گل تبدیل کند. در برگشت ضربه لواندوفسکی از مانوئل نویر پیشتاخته گذشت و به تیر دروازه برخورد کرد.
دورتموند اکنون 69 امتیاز دارد و بایرن در همان 63 امتیاز باقی ماند. دورتوند شنبه در خانه شالکه بازی میکند و بایرن میزبان ماینس است.
پيروزي بروسيادورتموند برابر بايرنمونيخ
بروسيا دورتموند توانست گامي بلند به سوي قهرماني در بوندسليگا بردارد. در حالي که بايرن تنها با پيروزي مقابل دورتموند ميتوانست به صدر جدول برسد، مقابل اين تيم شکست خورد و اختلاف امتيازات به شش امتياز رسيد، چيزي که جبران آن در فاصله تنها چهار هفته به پايان رقابتهاي بوندسليگا عملا محال است.
اکنون بایرن در رقابتهای داخلی چشم به فینال جام حذفی دارد که آن بازی هم مقابل دورتموند برگزار میشود.
بازی دو تیم بسیار جذاب بود و روبرت لواندوفسکی با گلی که در دقیقه 77 زد سرنوشت بازی را مشخص کرد. آرین روبن هم یک پنالتی را از دست داد و اکنون دورتموند است که دست بالا را دارد.
بازی بسیار جذاب آغاز شد و در همان پنج دقیقه آغازین سه موقعیت عالی نصیب دو تیم شد. ابتدا ضربه سر ماریو گومز را رومن وایدنفلر مهار کرد و سپس یاکوب «کوبا» بلاشچیکوفسکی موقعیت تک به تک با مانوئل نویر را به بیرون زد. نویر لحظاتی بعد با واکنشی فوقالعاده مانع گلزنی کوین گروسکروتس شد و در برگشت ضربه لواندوفسکی را هم دفع کرد.
در اواسط نیمه اول بود که ابتدا ضربه تونی کروس با فاصلهای اندک به بیرون رفت و سپس کوبا که با دزدیدن توپ از فرانک ریبری موقعیت خوبی یافته بود ضربه بدی به توپ زد.
لواندوفسکی در دقیقه 37 به هوا بلند شد و با ضربه سری دیدنی توپ را به تیر سمت چپ دروازه کوبید.
دورتموند در ابتدای نیمه دوم موقعیتهایی به دست آورد اما سپس بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد. در اواسط نیمه دوم بود که بایرن مونیخ داشت به تدریج شتاب میگرفت. آنها توپ را بیشتر در اختیار داشتند و از پاسهای اشتباه دورتموند استفاده میکردند تا ضدحمله بسازند.
اما دورتموند در دقیقه 77 بر خلاف جریان بازی به گل رسید. ضربه گروسکروتس به لواندوفسکی رسید و او با پشت پا نویر را مغلوب کرد. ابتدا به نظر میرسید او در موقعیت آفساید بوده اما تصاویر آهسته نشان میداد آرین روبن پشت سرش قرار داشته.
بایرن دست به حملات بیوقفه زد و در دقیقه 86 یک پنالتی به دست آورد که آرین روبن آن را نتوانست به گل تبدیل کند و وایدنفلر که خودش روی روبن خطای پنالتی را به شکلی بیدلیل انجام داده بود توپ را دفع کرد.
روبن در دقایق پایانی موقعیتی عالی را در مقابل دروازه دورتموند از دست داد. سانتر ریبری را نون سوبوتیچ به تیر دروازه خودی زد و روبن در برگشت نتوانست این فرصت فوقالعاده را به گل تبدیل کند. در برگشت ضربه لواندوفسکی از مانوئل نویر پیشتاخته گذشت و به تیر دروازه برخورد کرد.
دورتموند اکنون 69 امتیاز دارد و بایرن در همان 63 امتیاز باقی ماند. دورتوند شنبه در خانه شالکه بازی میکند و بایرن میزبان ماینس است.
کلوپ: مقابل بايرن شايسته برد بوديم
يورگن کلوپ مربي بوروسيا دورتموند معتقد است که تيمش به شايستگي با نتيجه 0-1 مقابل بايرن مونيخ به پيروزي رسيده است.
دو تیم بوروسیا دورتموند و بایرن مونیخ 4 شنبه شب در سیگنال ایدونا پارک مقابل هم قرار گرفتند و تک گل روبرت لواندوفسکی سه امتیاز این بازی را به حساب دورتموند واریز کرد تا این تیم با6 امتیاز برتری نسبت به بایرن درصدر جدول قرار بگیرد
درپایان این دیدار کلوپ به خبرنگاران گفت:« بخش پایانی بازی فوق العاده بود. من به احترام تیمم کلاه از سر برمی دارم که خیلی بهتر از حریف بازی کرد. فکر می کنم که به شایستگی به این پیروزی دست یافتیم و واقعا خوشحالم.»
کلوپ ادامه داد:«الان تنها 3 روز دیگر فرصت داریم تا خودمان را برای بازی بعدی آماده کنیم. بازی بعدی مقابل دوستانمان در گلزن کرشن (شالکه).»
دورتموند بعد از بازی با شالکه مقابل مونشن گلادباخ، کلن و فرایبورگ قرار خواهد گرفت.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
هاينکس: ميتوانستيم دورتموند را ببريم
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: با استفاده از دو موقعيت بسيار خوب ميتوانستيم با برد از دورتموند خارج شويم.
یوپ هاینکس پس از شکست یک بر صفر در جدال مهم با بورسیادورتموند در هفته سی ام بوندس لیگا گفت: این دیدار صحنه جدال دو تیم با کلاس بود. در نیمه اول دورتموند برتر بود. آنها خیلی خوب جنگیدند و دقیق عمل کردند. در نیمه دوم ورق برگشت و ما نبض بازی را در دست گرفتیم. می توانستیم از یک ضربه ایستگاهی نهایت استفاده را برای گلزنی ببریم.
وی که تیمش مغلوب گل دقیقه 77 لوواندوسکی شد، افزود: با آن ضربه پنالتی که توسط روبن خراب شد، می توانستیم گلزنی کنیم. این بهترین فرصت بود تا پس از گل میزبان بازی را به تساوی بکشانیم. ما می توانستیم با برد زمین را ترک کنیم. با این حال نباید بازیکنی مثل روبن را ملامت کنیم. در فوتبال از اینگونه اتفاقات زیاد می افتد.
تیم تحت رهبری وی پس از این باخت در امتیاز 63 و در رده دوم باقی ماند. در حالی که بورسیادورتموند در رده نخست با 69 امتیاز توانست فاصله امتیازاتش را افزایش دهد.
هاينکس: ميتوانستيم دورتموند را ببريم
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: با استفاده از دو موقعيت بسيار خوب ميتوانستيم با برد از دورتموند خارج شويم.
یوپ هاینکس پس از شکست یک بر صفر در جدال مهم با بورسیادورتموند در هفته سی ام بوندس لیگا گفت: این دیدار صحنه جدال دو تیم با کلاس بود. در نیمه اول دورتموند برتر بود. آنها خیلی خوب جنگیدند و دقیق عمل کردند. در نیمه دوم ورق برگشت و ما نبض بازی را در دست گرفتیم. می توانستیم از یک ضربه ایستگاهی نهایت استفاده را برای گلزنی ببریم.
وی که تیمش مغلوب گل دقیقه 77 لوواندوسکی شد، افزود: با آن ضربه پنالتی که توسط روبن خراب شد، می توانستیم گلزنی کنیم. این بهترین فرصت بود تا پس از گل میزبان بازی را به تساوی بکشانیم. ما می توانستیم با برد زمین را ترک کنیم. با این حال نباید بازیکنی مثل روبن را ملامت کنیم. در فوتبال از اینگونه اتفاقات زیاد می افتد.
تیم تحت رهبری وی پس از این باخت در امتیاز 63 و در رده دوم باقی ماند. در حالی که بورسیادورتموند در رده نخست با 69 امتیاز توانست فاصله امتیازاتش را افزایش دهد.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)