Design & Developed BY Patira

صفحه 169 از 218 نخستنخست ... 69119159167168169170171179 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,681 تا 1,690 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal استقلال به سایپا خورد، پرسپولیس به ملوان

استقلال به سایپا خورد، پرسپولیس به ملوان

خبرگزاری فارس: مراسم قرعه‌کشی جام حذفی برگزار شد و تیم‌ها، حریفان خود را شناختند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اعلام هادی آیت‌اللهی نایب رئیس فدراسیون فوتبال مبنی بر اینکه جام حذفی با حضور تیم‌های لیگ برتری و نیمی از تیم‌های لیگ یکی و بدون حضور تیم‌های دسته پایین‌تر برگزار می‌شود مراسم قرعه‌کشی این جام برگزار شد.
    برنامه مسابقات جام حذفی به شرح زیر و نام تیم‌های میزبان اول آمده است. هنوز تاریخ مسابقات مشخص نشده است
    تراکتورسازی تبریز - آلومینیوم هرمزگان
    پارسه - داماش گیلان
    سایپای شمال - مس سرچشمه
    فجر شهید سپاسی - سنگ آهن بافق یزد
    ذوب آهن اصفهان - ملی حفاری اهواز
    شهرداری یاسوج - مس کرمان
    شهرداری تبریز - نفت تهران
    پرسپولیس - ملوان انزلی
    استقلال اهواز - گهر درود لرستان
    صبای قم - نفت مسجد سلیمان
    استقلال تهران - سایپای البرز
    ابومسلم مشهد - پیکان
    نیروی زمینی تهران - صنعت نفت آبادان
    راه‌آهن - شاهین بوشهر
    مس رفسنجان - برق شیراز
    سپاهان اصفهان - فولاد خوزستان

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal معرفی چند ورزشگاه برای برگزاری فینال جام حذفی

بهروان: به نظر باشگاه‌ها احترام گذاشتیم

معرفی چند ورزشگاه برای برگزاری فینال جام حذفی

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ با اشاره به برگزاری جام حذفی گفت: به معنی واقعی به باشگاه‌ها احترام گذاشتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس غلامرضا بهروان در خصوص جلسه هم‌اندیشی مدیران با سازمان لیگ برای برگزاری جام حذفی گفت: باشگاه‌ها در این جلسه نظرات خود را گفتند و ما همه این نظرات را یادداشت کردیم و قرار شد بدون هیچ قید و شرطی جام حذفی برگزار شود.
    وی افزود: باشگاه‌ها مصر بودند در تعطیلات نیم‌فصل چند بازی برگزار شود و البته قرار شد در کنار برگزاری جام حذفی نقل و انتقالات هم برقرار باشد. سایر بازی‌ها در لابه‌لای تقویم که فرصتی به دست آید برگزار می‌شود.
    بهروان تصریح کرد: باشگاه‌ها تاکید داشتند فینال جام حذفی قبل از پایان لیگ برگزار شود. ما ورزشگاه‌های آزادی، غدیر اهواز، یادگار امام تبریز، خلیج فارس و هرمزگان و فولاد‌شهر اصفهان را برای برگزاری فینال معرفی کردیم و قرار شد تا روز فینال یکی از این ورزشگاه‌ها را انتخاب کنیم.
    رئیس سازمان لیگ ادامه داد: برای برگزاری قرعه‌کشی جام حذفی هیچ تقسیم‌بندی‌ صورت نگرفت و طبق روال همیشگی این قرعه‌کشی انجام شد. برخی پیشنهاد دادند بر اساس مناطق شمال و جنوب قرعه کشی صورت گیرد اما این پیشنهاد رای نیاورد. مطمئن باشید فدراسیون فوتبال هم از برگزاری جام حذفی حمایت می‌کند. ما امروز به معنی واقعی به باشگاه‌ها احترام گذاشتیم.
    وی در پاسخ به این سوال که برای برگزاری جام حذفی قرار شد تیم‌های دسته 3 و دسته 2 شرکت نکنند گفت: تا پیش از این هم تیم‌های دسته 3 و 2 در جام حذفی حضور نداشتند اما به دلیل فشردگی مسابقات همین امروز 14 لیگ تیم یکی انصراف خود از حضور در جام حذفی را اعلام کردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal شکست سنگین استقلال مقابل شهرداری بم

شکست سنگین استقلال مقابل شهرداری بم

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال بانوان استقلال مقابل شهرداری بم شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین مسابقه هفته نهم لیگ برتر فوتبال بانوان امروز با برگزاری یک دیدار به پایان رسید.
    در آخرین دیدار این هفته تیم فوتبال بانوان شهرداری بم پذیرای استقلال تهران بود که با نتیجه 8 بر یک به برتری رسید.
    شهرداری بم تاکنون همه مسابقات خود را با پیروزی پشت سر گذاشته و صدرنشین این رقابت‌ها است.
    مسابقات هفته نهم به دلیل اعزام بعضی از داوران به خارج از کشور در روزهای چهارشنبه و جمعه گذشته و امروز (یکشنبه) پیگیری شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

7. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal احتمال جراحی جانواریو در صورت بهبود نیافتن

احتمال جراحی جانواریو در صورت بهبود نیافتن

خبرگزاری فارس: معاون پزشکی باشگاه استقلال از احتمال جراحی هافبک این تیم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، دکتر امین نوروزی که صبح روز یکشنبه از کنگره بین المللی فیزیوتراپی ورزشی در اتریش به تهران بازگشت بلافاصله سطح و شدت مصدومیت فابیو جانواریو را مورد معاینه و بررسی قرار داد.
    وی در این باره گفت: متاسفانه جانواریو با توجه به مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی خلفی و تورمی که در این ناحیه دارد تا 4 هفته فیزیوتراپی خواهد داشت و در این مدت نمی تواند استقلال را همراهی کند.
    دکتر نوروزی افزود: این از آسیب دیدگی هایی است که برخی بیماران توانسته اند پس از مدتی شرایط مطلوب را پیدا کنند. بر این اساس اگر پس از 4 هفته معاینات بالینی فابیو مشکلی نداشت تمریناتش را آغاز می کند ولی اگر پاسخ چیز دیگری بود، اقدامات دیگری جز فیزیوتراپی مانند جراحی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

9. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پرسپولیس و استقلال تا فینال به یکدیگر نمی‌‌خورند

پرسپولیس و استقلال تا فینال به یکدیگر نمی‌‌خورند

خبرگزاری فارس: قرعه کشی جام حذفی امروز انجام شد و تا فینال استقلال و پرسپولیس با یکدیگر روبه‌رو نخواهند شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم قرعه کشی جام حذفی فوتبال ایران در فصل 91-92 امروز در کمپ تیم‌های ملی انجام شد و تیم‌ها حریفان خود را شناختند.
    طبق این قرعه کشی تیم‌های پرسپولیس و استقلال به دلیل حضور در 2 طرف جدول، تا فینال با یکدیگر رو به رو نمی شوند.
    نمودار این مسابقات را در زیر می بینید:

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تساوی استقلال و فجر در روز بازگشت جباری

تساوی استقلال و فجر در روز بازگشت جباری

/میداوودی و صادقی مصدوم شدند

خبرگزاری فارس: دیدار دوستانه استقلال و فجر سپاسی به تساوی بدون گل انجامید.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تدارکاتی تیم‌های استقلال و فجر سپاسی از ساعت 15 در کمپ اختصاصی باشگاه استقلال آغاز شد. نیمه اول این مسابقه بدون رد و بدل شدن گل به پایان رسید. در نیمه دوم دو تیم تغییراتی را در ترکیب تیم خود به وجود آوردند اما در نهایت بازی با همان نتیجه بدون گل به پایان رسید. در دقایق پایانی بازی میلاد میداوودی به دلیل مصدومیت جای خود را به بازیکن دیگری داد.
    در این مسابقه استقلال با ترکیب سید حسین حسینی، میثم حسینی، امیرحسین صادقی، مهران قاسمی، هاشم بیک‌زاده، امین منوچهری،‌ساموئل، سیاوش اکبرپور، علی حمودی، میثم بائو و میلاد میداوودی به میدان رفت و تیم فجر سپاسی نیز با ترکیب صالح خلیل‌آزاد، مجتبی ترشیز، ماکسیمو، محمد آفند، مسعود ریگی، هادی ایمانی حمید جوکار،‌علی مولایی، عباس محمدرضایی و علی لطیفی در میدان حاضر شد.
    *مجتبی جباری که به دلیل مصدومیت مدتها بود در تمرینات استقلال حاضر نمی‌شد امروز در کمپ مرحوم حجازی حضور پیدا کرد و به دویدن دور زمین پرداخت. این بازیکن وقتی وارد کمپ شد ابتدا نزد حاج قاسم بدنساز استقلال رفت و پس از دقایقی صحبت با وی کار خود را شروع کرد.
    *حنیف عمران‌زاده که از ناحیه کمر مصدوم است در محل بازی حاضر شد اما به دلیل مصدومیت نتوانست در بازی شرکت کند و از روی نیمکت این بازی را تماشا کرد.
    *شاهرخ بیانی، سیروس دین‌محمدی، منصور پورحیدری، علی نظری جویباری، اکبر یوسفی مهاجم سابق پاس و تیم ملی تماشاگران ویژه این بازی بودند.
    *حدود 70 تماشاگر در کمپ حضور پیدا کرده بودند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    به گزارش آبیته دات کام ،دکتر کاوه ستوده پزشک تیم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت جانواریو و دوری او از فوتبال اظهار داشت: متاسفانه این بازیکن دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه رباط پای راست شده و نیاز به ۴ تا ۶ هفته فیزیوتراپی دارد.
    وی افزود: برنامه درمانی را برای او در نظر گرفته‌ایم ولی شاید حتی کار جانواریو به جراحی بکشد اما با این وجود در این مدت به صورت فشرده روی پای او کار خواهیم کرد.
    ستوده در پایان گفت: منتظر بازگشت دکتر نوروزی از سمینار پزشکی کشور اتریش هستیم اما تا آن زمان برنامه‌ها را روی جانواریو ادامه خواهیم داد.

15. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به تعطیلی مسابقات تمرینات را فاز بندی کردیم. در فاز اول آمادگی جسمانی و بازسازی بدن‌ها را قرار دادیم و کمی هم کارهای قدرتی و هوازی انجام دادیم. در فاز دوم تمرینات را یک جلسه کردیم و فردا هم یک بازی دوستانه با فجر سپاسی داریم که جا دارد از یاوری استاد خوبم و مجموعه مدیریت فجر سپاسی تشکر کنم که درخواست ما را قبول کردند. شرایط استقلال بد نیست اما ایده‌آل هم نیست.
    وی در مورد اینکه بخشی از مطالبات بازیکنان پرداخت شد و دیگر استقلال مشکل مالی ندارد، گفت: ابتدا باید از هیئت مدیره و دکتر فتح‌الله‌زاده تشکر کنم. زمانی که کار دست خود فتح‌الله‌زاده سپرده شد قراردادهای مالی را بست و هماهنگی خوبی بین ایشان و هیئت مدیره وجود دارد. در پرداخت‌ها عقب هستیم اما بازیکنان بخشی از پول خود را گرفته‌اند.
    قلعه‌نویی در مورد وضعیت جانواریو و جباری گفت: جباری از فردا می‌آید اما جانواریو در برزیل هنگام تمرین کردن زانویش دچار مشکل شده است.
    سرمربی استقلال در مورد بازگشت نظری جویباری به استقلال گفت: این افراد سرمایه‌های باشگاه استقلال هستند. همانطور که فرهاد مجیدی در بخش بازیکن سرمایه استقلال است، جویباری هم در مدیریت سرمایه استقلال است. باید این سرمایه‌ها را جذب و حمایت کنیم. از علی امیری هم تشکر می‌کنم. او در ابتدای فصل و پیش از آغاز فصل خیلی زحمت کشید و به همراه فتح‌الله‌زاده تیم خوبی بستیم. هماهنگی خوبی هم بین فتح‌الله‌زاده و معاونینش عرب و شاه‌حسینی ایجاد شده و از نظر مدیریتی تیم خوب و همدلی هستیم.
    وی در مورد بدنسازی مجتبی جباری گفت: فرم بدن‌سازی در کلینیک انجام می‌شود و جباری ۱۰ روز است که در چمن تمرین می‌کند و از فردا هم به ما اضافه خواهد شد.
    قلعه‌نویی در مورد دیدار ایران و ازبکستان و اینکه آیا می‌توانیم این تیم را ببریم، گفت: ابتدا باید به پهلوانان جوان ایرانی تبریک بگویم. تیم ملی جوانان خوب بازی کرده و نتیجه گرفته است. اکبر محمدی در این تیم و علی دوستی در تیم نوجوانان خوب زحمت می‌کشد. زمانی که من در کمیته فنی بودم این دو نفر نتیجه بدی گرفتند اما خوشحالم که از آنها حمایت کردم و نتیجه آن حمایت را اکنون می‌بینیم. امیدوارم بعد از نوجوانان تیم جوانان ما هم جهانی شود. من مسابقات آنها را پیگیری می‌کنم و خوشحالم که از محمدی و دوستی حمایت کردم.
    وی ادامه داد: تیم ملی هم شرایط خاص خودش را دارد و با وحدت و همدلی خوب مردم و رسانه‌ها می‌توانیم موفق شویم. نباید بگوییم تماشاگران یار دوازدهم ما هستند. آنها یار اول ما بعد از خدا و اهل بیت هستند. فضا هم خوب و آرام است و بازیکنان می‌توانند در این فضا راحت‌تر کار کنند.
    وی در مورد اینکه حضور در جام جهانی می‌تواند برای ما افتخار آفرین باشد، گفت: حضور در جام جهانی افتخار است. نیاز داریم فوتبال ما از این فضا خارج شود. بعد از المپیک علیه فوتبال خیلی صحبت شد. اکنون که نوجوانان ما جهانی شدند امیدوارم تیم ملی جوانان ما هم جهانی شوند. تیم ملی زحمت می‌کشد اما بانشاط بازی نمی‌کند. با این حال شانس صعود به جام جهانی را دارد. در دو بازی که پیروز شدیم حق ما برد نبود اما بهتر است ابتدا به جام جهانی صعود کنیم و پس از آن کی‌روش زحمت می‌کشد و تیم ملی هم قشنگ بازی خواهد کرد.

17. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

مهاجم تیم استقلال درباره وضعیت خود در فصل جاری گفت:خوشبختانه فکر می‌کنم شرایطم نسبت به فصل گذشته همین زمان بهتر است و خدا را شکر می‌کنمدر بازی‌های اخیر توانسته‌ام برای استقلال گل بزنم و دل هواداران را شاد کنم.
    آرش برهانی درباره مورد اینکه مربی استقلال گفته بود جای برهانی در تیم ملی خالی است، عنوان کرد: از لطف وی سپاسگزارم ولی این مساله به کادر فنی تیم ملی برمی‌گردد. این را من نباید بگویم و مردم و افکار عمومی در این باره باید قصاوت کنند اما شخصا فکر نمی‌کردم تا اینجا در بازی های مقدماتی جام جهانی به تیم ملی دعوت نشوم، با این وجود به نظرات کی‌روش احترام می‌گذارم.
    وی ادامه داد: با این وجود برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم، ضمن اینکه بر این باورم تیم ملی مهاجمان خوبی هم دارد و برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.
    وی درباره اینکه چرا مدتی تصمیم گرفته بود مصاحبه نکند، گفت: به تجربه این موضوع به من ثابت شده باید مقاطعی سکوت کنم تا تمرکزم بیشتر شود. مثل همان بحث بازی با تراکتورسازی که واقعیتش این است که از حرف من صدها تعبیر شد و مشکلاتی به وجود آمد، در حالیکه من به شخصه ارادت خاصی به مردم خوب تبریز دارم. این تصمیمی بود که گرفتم و فکر می‌کنم بد هم نبود.
    برهانی درباره رسیدنش به آمار صدمین گل در لیگ برتر گفت: لطف خدا بوده به این آمار رسیدم. من همه این گل‌ها را به یاد دارم و فکر می‌کنم هرگز آنها را فراموش نمی‌کنم. با این وجود برخی دوستان لطف دارند و سوال می‌کنند چرا برهانی این همه فرصت به دست می آورد. یا اینگونه بیان می‌کنند که برهانی فرصت‌های زیادی به دست می‌آورد و گل‌های زیادی را هم نمی‌زند اما واقعیت این است که فکر می‌کنم برای یک مهاجم اینکه خودش را در موقعیت گل قرار بدهد، کار مهمی است. در این شرایط سخت قلعه‌نوعی خیلی به من کمک کرد تا خودم را پیدا کنم. البته مربیان سابق استقلال هم در این ۶ سال برایم زحمات زیادی کشیدند و از همه آنها ممنون هستم. من به عنوان بازیکن همیشه به موفقیت استقلال نگاه کرده‌ام و بعد خودم را دیدم. این بار هم تمام تلاشم را می‌کنم تا بتوانم به تیم کمک کنم تا خاطرات خوش گذشته تکرار شود.

19. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ژنرال
    بازیکن محبوب
    میداوودی
    اسم واقعی شما
    کیوان

IranSS_TehranRealMadrid

Farhad Majidi

تشکر ها
    309
    تشکر شده 122 در 43 پست

بازدید : 738 مرتبه
    تاریخ : یکشنبه 21 آبان 1391

سرمربی استقلال گفت که جانواریو اشتباه کرده و نباید در برزیل بازی می‌کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ امیر قلعه‌نویی قبل از دیدار دوستانه امروز تیم استقلال مقابل فجر سپاسی گفت: خدا را شکر می‌کنم که مسائل مالی کم کم حل شد و خوشحالم تیم ما در حال کامل شدن است. تمرینات منظمی را پشت سر گذاشتیم و برای بازی‌های لیگ برتر آماده می‌شویم.
    سرمربی استقلال در خصوص مصدومیت جانواریو تصریح کرد: این بازیکن دچار اشتباه شد و نباید در برزیل بازی می‌کرد و فکر می‌کنم باید به صورت هوازی وکششی کار می‌کرد اما او قصد داشت خودش را آماده نگه دارد که این اتفاق برایش افتاد.
    خبرنگاری پرسید مگر جانواریو در آسفالت بازی می‌کرده که مصدوم شده و قلعه‌نویی در پاسخ گفت: آنجا آنقدر زمین دارد که کسی در آسفالت فوتبال بازی نکند.
    قلعه‌نویی در خصوص آخرین وضعیت جباری گفت: صبح امروز جباری را در کلینیک دیدم و امروز هم به بازیکنانمان ملحق شده است. او بازیکن خوبی است که سال گذشته به خاطر مردم برای استقلال بازی کرد حتی با وجود آنکه پایش دچار آسیب دیدگی شد.
    وی در خصوص آخرین وضعیت عماد رضا عنوان کرد:‌ در خصوص مسائل فنی از من سؤال کنید اما امیدوارم این بازیکن به جمع ما ملحق شود.
    قلعه‌نویی درباره اینکه محمود یاوری اعلام کرده اگر استقلال نظری را می‌خواهد باید ستون اصلی تیمش را به ما بدهد و نیازی به منوچهری نداریم اظهار داشت: مگر ما با فجری‌ها در خصوص منوچهری صحبتی کرده‌ایم که آنها چنین صحبتی می‌کنند؟ این مسائل در روزنامه‌ها نوشته شده و ما در خدمت منوچهری هستیم.
    وی در خصوص شکایت خود از باشگاه تراکتورسازی گفت: به خاطر دریافت مطالباتم از طریق قانونی از باشگاه تراکتورسازی شکایت کردم.
    سرمربی استقلال در پایان در پاسخ به این سؤال که شما به هر تیمی رفتید فصل بعد مدعی شد، گفت: روزی که به سپاهان رفتم «محمد رضا ساکت» شاهد است که به بازیکنان گفتم برای زدن بغل پا و آموزش آن به اینجا نیامدم و می‌خواهم ساختار سازی کنم تا آینده خوبی داشته باشیم. خوشحالم در تراکتورسازی نیز این کار را انجام دادم.

21. کاربر روبرو از پست مفید KING0097 تشکر کرده است .

صفحه 169 از 218 نخستنخست ... 69119159167168169170171179 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)