خدارو شکر بعده 8 هفته بردیم
نسبت به بازیهای قبلی پرسپولیس بهتر بود
انشا... که تداوم داشته باشه
ولی خدایی ببین با کیا شدیم 30 میلیون هوادار
نمونش داداشه خودم که از دقیقه 1تا 90 نشسته دعا میکنه پرسپولیس ببازه چون کریمی توش نیست
خدارو شکر بعده 8 هفته بردیم
نسبت به بازیهای قبلی پرسپولیس بهتر بود
انشا... که تداوم داشته باشه
ولی خدایی ببین با کیا شدیم 30 میلیون هوادار
نمونش داداشه خودم که از دقیقه 1تا 90 نشسته دعا میکنه پرسپولیس ببازه چون کریمی توش نیست
درود
ما خوب بازی نکردیم...آلمینیوم بد بازی کرد.اگه توپ یه وری نمیشد این بازی هم مساوی می کردیم... اصلا اوضاع خوب نبود ما همون تیم بازی های قبل بودیم اگه آلمینیوم حتی تلاش می کرد راحت میتونسا از ما بگذره به این شکل
ایشالا حالا این برد باد آورده رو خدا داد بتونیم در بازی خای آینده هم باد به سما ما به وزه
WENGER 4 EVER
موشک دیشب به هامبورگ سفر کرد برای جشن تاسیس این باشگاه آلمانی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
ای بابا دیگه آقا پویان شما هم اینقدر سخت نگیر بعد چقدر برد آوردیم تو هم بیا بگو حقمون نبود اصل نتیجست که خدا رو شکر بردیم
بچه راستی مهدوی کیا امروز به عنوان یکی از11تا بازیکن برتر افتخاری هامبورگ دعوت به این جشنی که دوستمون بالا اشاره کرد شده بود
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه خوب بازی نکردیم که حقمون باشه!!!!
اگه بادی که می وزید ابرارو بیاره الان با آلمینیوم مساوی می کردیمخیلی سنگین بوده برامون
مهدی گل زد دیدین که شاکی بود معلومه میبینه با بلای طبیعی میره توپ تو گل بازیکنای گرون, قیمت هیج کاری نمیکننسپاهان اومد باز صدر را اومد چون برنامه داره..ماالان شدیم داماش و ملوان و نفت که فقط آرزو داریم نریم دسته 1...پروین جلو در باشگاه به هوادارا گفت
وقتی گندمون اینو میگه اینجا بیایم بگیم ما بردیم ما بردیم ؟؟؟ چند هفته ناکامی 40 میلیون طرفدار هم آدم هستن فصل پیش تو استادیوم خیلیا دیدن اشک ها ریختن طرفدارا من اونجا داشتم تخمه میشکوندم دیدم همه دارن گریه میکنن گریم گرفت انقدر اوضاع خرابه
بخدا هممون آرزو موفقیت داریم ولی با این شرایط هیچ جای دنیا تیمی هیچ امیدی نداره فقط خدا اون روز رو نیاره جزء اون سه تیم شیم :|
WENGER 4 EVER
این بازی هم گذشت بازی بعدی مقابل ساپیا هست!
vs
ورزشگاه آزادی
سه شنبه 11 مهر ساعت 18:15
حدس میزنم بازی مساوی بشه!
♣ The King ♣
خدایی چیزی که ژویان تو شانسی بودن برد گفت راسته دیگه
البته خیلیا با شانس میبرن اما قضیه فرق داره.فرقش اینه ما 8هفته بود نبرده بودیم فرقش این بود تیم با فرقش این بود تیم با سرمایه میلیاردی و ایضا مربی میلیاردی برای قهرمانی بسته شده بود نه این رده و نه این نوع بازی
امیدوارم با این برد روند تیم هم عوض بشه
برد سایپا و ارائه یه بازی خوب میتونه اولین قدم برای این موضوع باشه
ویرایش توسط mortezarm : 09-30-2012 در ساعت 23:52
سه شنبه هم یه بازی فوقعالده سخت مقابل سایپا داریم سایپا هم بازیکین های خوب زیاد داره نمی دونم فک کنم بازی خیلی سختی پیش رو داریم ولی خوب که هفته پیش تونستیم ببریم حداقل الان دیگه یکم با روحیه تر میتونیم بازی کنیم
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)