چرت نگو عمو ... تا الان بدون شک بهترین بازیکن پرسپولیس مهدوی کیا بوده !
تو این بی برنامگی و مزخرف بازی کردن های پرسپولیس تمام موقعیت های پرسپولیس از روی ارسال های مهدوی کیا بوده !
هر وقت فرق چپ و راست رو فهمیدی بعد بیا در مورد مهدوی کیا صحبت کن !
چرت نگو عمو ... تا الان بدون شک بهترین بازیکن پرسپولیس مهدوی کیا بوده !
تو این بی برنامگی و مزخرف بازی کردن های پرسپولیس تمام موقعیت های پرسپولیس از روی ارسال های مهدوی کیا بوده !
هر وقت فرق چپ و راست رو فهمیدی بعد بیا در مورد مهدوی کیا صحبت کن !
حالا فعلا که پرسپولیسیا اون ته جدول حال می کنن واسه خودشون مخصوصا بازیکنای جوون و تازه واردش ولی اگه کسی هم دلش به حال تیمو هواداراش بسوزه همین علی کریمی و مهدوی کیای با غیرتن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا بس کنید بحثه رویانیانو کریمی و مهدوی کیارو دیگه
خدایی خودتون خسته نشدین هر روز یک کامنته تکراری
فعلا بچسبین به پرسپولیس ----سپاهان
سپاهان - پرسپولیس هم که چه عرض کنم. فصل پیش(تو آزادی) چهارتا خوردیم. این فصل در زمین سپاهان ....
اگه مشکل از مدریت یک سردار نباشه خوب حتما مشکل از بازیکنه و همین طور مربی پرسپولیس واقعا داره رو اعصاب هوادراش راه میره
به نظرم به جای این بازیکن بی غیرت ایرانی باید بازیکن خارجی بیارن یکی مثل همین ایمون زائد
ژوزه ایمون رو تو دربی نیاورد خیلی ناراحت نبود که نتونست در دربی بازی کنه ما به همچین بازیکن هایی نیاز داریم.
درمورد بازیکنایی مثل کریمی و مهدوی کیا بگم درسته این بازیکن ها در گشته یکی از بهترین بازیکن های ایران بودن اما بابالا رفتن سنشون واقعا نسبت به گذشته افت کردن اما همین روحیه و بازی کردنشون با این بازیکنا هم خوبه دردی رو دوا نمی کنه ولی خوبه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
رفتم جدل لیگ برتر دیدم........ خند م گرفت......اول فصل با اون همه بازیکن با اون مربی میلیاردی ته جدول.........
کم کم دارم حسمو نسبت به این تیم فعلی از دست میدم.........
کاظمیان قاضی کریمی رضایی نوری مهدوی کیا ماهینی نور محمدی ........ تا اینجای کار خوب بازی کردن نسبت ب بقیه عالی بودن
زاید اصلا نتونست فرصت پیدا کنه بازی کنه معلوم نیست داره چ غلطی میکنه این مربی ب شعور
اینم حرفیه !!!
من مطمئنم با سپاهان میبریم
اوایل فصل همش می باختیم بعدش چند باز هست مساوی میکنیم این هفته احتمالا یا نهایتش هفته دیگه همش میبریم !!!!
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
میبریمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممم![]()
خوب نیمه اول که تموم شد ایمدوارم نیمه دوم پرسپولیس بتونه سپاهان رو شکست بده.....
Just Real Madrid & Man Utdl
اين باخت نتيجه بي اعتمادي و بي روحيه اي تيم پرسپوليس بود اميدواريم هرچه زود تر مشكل برطرف بشه
Perspolis
تشکر میکنم از بازیکنا که با این بازی حماسی یک باخت دیگر را به ارمغان آوردند
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)