سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
نمیدونم چرا ولی یک جورایی حس میکنم پپ از ترکیب مسی سانچز و سسک خوشش نیومد.منم زیاد خوشم نیومد.سسک تمام کنندگی پایینی داره و توی مثلث سانچز مسی سسک متحرک ترین راس سسک هست که خیلی هم جلو بازی میکنه هم میاد عقب هم میره جناحین.من از سبک بازیش پشت مسی و کنار الکسیس خوشم نیومد.اگه یک خط جلوی ژاوی بازی کنه یا به عنوان هافبک دفاعی که قابلیت طراحی داره میتونه بهتر کمک کنه به تیم.درسته خوب گل زده ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد سسک پاس گل نمیدهسسک فصل پیش تو ارسنال به اندازه ژاوی و اینیستا پاس گل داده بود با اینکه کم بازی کرده بود.این فصل کاملا یک مهاجم بوده و فقط 6 پاس گل داده.به نظرم اگه یکم عقب تر بازی کنه و حرکات سرعتی رو به مسی و الکسیس واگزار کنه بهتره
ویرایش توسط spiderkiller : 02-07-2012 در ساعت 17:27
قبول دارم سسک تو چند بازی اخیر یکم تو بازی گمه و زیاد در جریان بازی نیست ولی دوندگی زیادی تو بازی داره و با تغییر پستش و به عقب برگشتنش خیلی به تیم کمک میکنه که حتی وقتی بازیش به چشم هم نیاد مدافعان حریف رو گیج و خسته میکنه و بازیکن های دیگه میتونن از این فرصت استفاده کنن
امیدوارو مسی هم روحیه خودش رو بعد بازی با سوسیداد بدست آورده باشه و شاهد درخشش باشیم
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
مطمئنا وظایفی که ونگر از سسک میخواست با پپ فرق داره .
ونگر تو تیمش زیاد پاسور نداشت و سسک این نقش رو ایفا میکرد ولی تو بارسا پاسور زیاد داریم و پپ بیشتر سعی میکنه از جلو کشیدن ها و تغییر پست دادن های سسک استفاده کنه و اونو به عنوان یک مهاجم کاذب بازی بده
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ترکیب احتمالی
![]()
![]()
![]()
![]()
پینتو
پیکه-------پویول
آلوس---------------------آبیدال
ماسچرانو
ژاوی-------------فابرگاس
مسی
سانچس-----------تلو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
مسلما منطقی ترین ترکیب همینه ولی به نظر من باید ادامه فصل رو یکم چالش برانگیز ادامه بدیم.منظورم اینه که تو بازی ها از چند بازیکن جوون یا ذخیره استفاده کنیم.مثلا ادریانو و ایکوئنکا.البته این نظر منه و ممکنه با این روش جام از دست بدیم
واقعا بازی قشنگی هست و فکر کنم پر گل هم میشه چون والنسیا که تنها امیدش برای قهرمانی همین کوپا هست به نظرم به معنای کلمه انتحاری بازی میکنه.یعنی تعجب نمیکنم اگه 4 تا بازیکنشون همش تو زمین بارسا باشن و مدام توپ رو پشت مدافع ها بریزن.امیدوارم بچه ها به خودشون اومده باشن.راستی چرا شبکه 3 بازی به این مهمی رو نمیذاره؟
چه شبکه هایی بازی رو میذارن؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)