به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش آبیته دات کام ، حنیف عمرانزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص ناراحتیاش و اینکه گفته میشود کادر پزشکی استقلال سراغی از وی نگرفته، اظهار داشت: متاسفانه سوء تفاهمی به وجود آمده بود و با توجه به اینکه شماره تلفنی قبلیام را واگذار کرده بودم دکتر نوروزی شماره جدیدم را نداشت و من تصور میکردم آنها سراغی از من نمیگیرند.
وی افزود: تصور میکردم که کادر پزشکی استقلال شماره جدیدم را دارد و به همین خاطر ناراحت بودم چون واقعا از ناحیه کمر احساس درد میکردم و از همین رو مصاحبه انجام دادم.
مدافع استقلال گفت: از همین جا از کادر پزشکی تیم استقلال عذرخواهی میکنم، زیرا آنها پیگیر حالم بودند اما تصور من چیزی دیگری بود. انشاءالله از فردا زیر نظر اعضای کادر پزشکی روند درمانم را آغاز خواهم کرد.
عمران زاده در خصوص اینکه چه زمانی در تمرینات تیم استقلال شرکت میکند، گفت: در این چند روز فقط استراحت کردم و خوشبختانه خیلی بهتر شدم. هنوز مشخص نیست از چه زمانی در تمرینات شرکت خواهم کرد اما این نظر کادر پزشکی است و قطعا آنها پس از معاینه نظر نهایی را اعلام خواهند کرد.
حنیف عمران زاده در دقیق ۳ دیدار تیمهای استقلال و گهر درود دچار آسیب دیدگی شدید شد و پس از ترک زمین جای خود را به سیدمیثم حسینی داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تیم استقلال پس از ۴ روز تعطیلی از ساعت ۱۵:۳۰ امروز در کمپ زندهیاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.
* امیر قلعهنویی در تمرین امروز تیم استقلال حضور نداشت و جانواریو هافبک برزیلی آبیپوشان باز هم در تمرینات حاضر نشد. البته گفته می شود این بازیکن به زودی به ایران باز می گردد.
* آرش برهانی که از ناحیه مچ پا دچار آسیبدیدگی است با لباس شخصی در تمرینات حاضر شد اما تمرین نکرد و راهی کلینیک شد این بازیکن فردا را به فیزیوتراپی خواهد پرداخت و از دوشنبه در کارهای گروهی شرکت می کند، حنیف عمران زاده نیز از دیگر غایبین تمرین تیم استقلال بود.
* منصور پورحیدری و شاهرخ بیانی به همراه مهدی فنونیزاده در تمرین امروز استقلال حضور داشتند.
* دویدن دور زمین، گرم کردن بدنها و ارسال از جناحین از اصلیترین برنامههای تمرینی امروز تیم استقلال بود که مجید صالح و ستار همدانی آنها را بر عهده داشتند.
* تمرینات تیم استقلال از فردا در دو نوبت برگزار خواهد شد.
*اعضای کادرفنی، پزشکی و بازیکنان استقلال پس از پایان تمرین راهی منزل امیر قلعه نویی شدند تا به مناسبت عید غدیر به سرمربی تیم خود تبریک بگویند.
امین نوروزی پزشک استقلال در مورد وضعیت جباری می گوید:«روند بهبود جباری به بهترین شکل در حال طی شدن است و او دویدن را هم آغاز کرده است. فکر می کنم مجتبی یک هفته دیگر هم به این روند ادامه خواهد داد و پس از آن ، به تمرین تیم اضافه میشود تا دوره بدنسازی خود را آغاز کند. تلاش جباری ستودنی است و او با انگیزه برای بازگشت لحظهشماری میکند و همین مساله کار را قطعا تسریع میبخشد.»
او در پاسخ به این سوال که آیا جباری به بازی استقلال مقابل سپاهان در هفته پانزدهم لیگ برتر خواهد رسید تاکید می کند:«جباری در این بازی حضور نخواهد داشت اما از مسابقه هفته شانزدهم با فولاد که روز سه شنبه ۷ آذر برگزارمیشود میتواند استقلال را همراهی کند.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خسرو حیدری با حضور در نوزدهمین دوره نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در خصوص شرایط تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: خداراشکر که با یک بازی کمتر نسبت به سایر تیمها در صدر جدول قرار داریم، اما به خوبی میدانیم که راه زیادی برای قهرمانی در پیش داریم.
وی با بیان اینکه باید فاصله خوبی با حریفان ایجاد کنیم، ادامه داد: شرایط توزی را نمیدانم، اما جانواریو بازیکن بسیار بزرگ و خوبی است و قطعا به ایران بازخواهد گشت. امیدوارم با بازگشت جانواریو بتوانیم نتایج خوب خود را ادامه دهیم.
حیدری در مورد جدایی احتمالی حمودی از استقلال خاطرنشان کرد: اصلا در جریان این موضوع نیستم.
هافبک تیم فوتبال استقلال در مورد بازی تدارکاتی تیم ملی با تاجیکستان عنوان کرد: چون سبک بازی این تیم نزدیک ازبکستان است میخواهیم برابر این تیم به میدان برویم. بازیکنان به خوبی میدانند که بازی حساسی برابر ازبکستان در پیش داریم و قطعا باید با کسب ۳ امتیاز از زمین مسابقه خارج شویم.
وی افزود: تمام بازیکنان با انگیزه هستند، مخصوصا بازیکنانی که به تازگی به ترکیب تیم ملی اضافه شدهاند. به هر حال امیدوارم در دیدار برابر ازبکستان دست پر از زمین خارج شویم.
گزارش تمرين استقلال
غيبت قلعه نويى و جانواريو
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب سرمربى اين تيم و چند بازيكن ديگر برگزار شد. تيم استقلال پس از ۴ روز تعطيلى از ساعت۱۵ و ۳۰ دقيقه ديروز در كمپ زنده ياد حجازى تمرينات خود را پيگيرى كرد.امير قلعه نويى در تمرين ديروز تيم استقلال حضور نداشت و جان واريو هافبك برزيلى آبى پوشان باز هم در تمرينات حاضر نشد. البته گفته مى شود اين بازيكن به زودى به ايران باز مى گردد.آرش برهانى كه از ناحيه مچ پا دچار آسيب ديدگى است با لباس شخصى در تمرينات حاضر شد اما تمرين نكرد و راهى كلينيك شد اين بازيكن امروز را به فيزيوتراپى خواهد پرداخت و از دوشنبه در كارهاى گروهى شركت مى كند، حنيف عمران زاده نيز از ديگر غايبين تمرين تيم استقلال بود.
منصور پورحيدرى و شاهرخ بيانى به همراه مهدى فنونى زاده در تمرين ديروز استقلال حضور داشتند.دويدن دور زمين، گرم كردن بدن ها و ارسال از جناحين از اصلى ترين برنامه هاى تمرينى ديروز تيم استقلال بود كه مجيد صالح و ستار همدانى آنها را بر عهده داشتند. تمرينات تيم استقلال از امروز در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.اعضاى كادرفنى، پزشكى و بازيكنان استقلال پس از پايان تمرين راهى منزل امير قلعه نويى شدند تا به مناسبت عيد غدير به سرمربى تيم خود تبريك بگويند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
مراسم چهلم درگذشت مادر قلعه نويى روز سه شنبه برگزار خواهد شد
مراسم چهلمين روز درگذشت مادر سرمربى تيم استقلال روز سه شنبه برگزار خواهد شد. اين مراسم روز سه شنبه هفته جارى از ساعت ۲۰ در سالن نگار واقع در خيابان پاسداران برپا مى شود.امير قلعه نويى،چندى پش در غم از دست رفتن والده خود به سوگ نشست.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
روشن:عادت كرده ايم در مراسم عزا همديگر را ببينيم
حسن روشن پيشكسوت باشگاه استقلال با اشاره به برگزارى مراسمى براى نزديكى بيشتر اهالى فوتبال و از بين رفتن كدورت ها گفت: برگزارى مراسم جشن ملى فوتبال و گردهم آمدن پيشكسوتان خوب است چون ما عادت كرده ايم همديگر را فقط در مراسم عزا و كفن و دفن ببينيم. وى با اشاره به برگزارى جشن ملى فوتبال و آشتى كنان اهالى فوتبال تصريح كرد: هرچه اين مراسم بيشتر برگزار شود به نفع فوتبال ما خواهد بود. ما پيشكسوتان و دوستان خود را بايد تا كى در ورزشگاه شيرودى و هنگام تشييع جنازه ملاقات كنيم؟او افزود: ما عادت كرده ايم همديگر را يا در ورزشگاه شيرودى ببينيم يا در مراسم عزاى يكى از دوستان مان. اين براى اولين بار است كه پيشكسوتان جايى غير از مراسم كفن و دفن دور هم جمع مى شويم.پيشكسوت باشگاه استقلال تاكيد كرد: برگزارى اين مراسم حتى اگر يك دقيقه هم باشد، خوب است و بايد ادامه يابد. به نظرم اين مراسم بايد هر ماه يا هر سال يكبار برگزار شود تا اگر اهالى فوتبال مشكلى هم دارند با كمك همديگر برطرف كنند.روشن همچنين در خصوص آشتى كردنش با افرادى كه مشكل دارد، گفت: با هيچ شخصى مشكل ندارم. من فقط حرف راست را مى زنم و اصلا توهين نمى كنم. ولى متاسفانه كسانى كه خودشان كج هستند از صحبت هاى ما بد برداشت مى كنند!
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
رده بندى باشگاههاى جهان اعلام شد
استقلال؛ بهترين تيم ايران و چهارم آسيا
تيم فوتبال استقلال همچنان نخستين تيم ايرانى در رده بندى بهترين تيم هاى باشگاهى جهان است. فدراسيون بين المللى تاريخ و آمار فوتبال رده بندى تيمهاى باشگاهى جهان در ماه اكتبر ۲۰۱۲ را اعلام كرد.بر اين اساس، در تازه ترين رده بندى فدراسيون بين المللى تاريخ و آمار فوتبال استقلال با كسب ۱۲۰ امتياز در رده صد و سوم بهترين تيم هاى جهان قرار دارد.آبى پوشان در حالى اين رتبه را به دست آورده اند كه در رده هاى پايين تر ازاستقلال،تيمهايى نظير اورتون انگليس، اشتوتگارت آلمان، بشيكتاش تركيه، رن فرانسه و ...قرار دارند.استقلال كه تيم نخست ايران در رده بندى است در ميان تيمهاى آسيايى هم پس از اولسان هيونداى ،پوهانگ و چونبوك هيونداى هر ۳ از كره جنوبى در رده چهارم بهترين| تيم هاى قاره كهن قرار دارد.سپاهان اصفهان در اين رده بندى با ۱۰۴ امتياز تيم صد و چهل و سوم جهان است.تيم پرسپوليس هم با كسب ۷۴ امتياز در رده ۲۹۶ جهان قرار دارد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در ديدارى دوستانه
استقلال يكشنبه آينده به مصاف ذوب آهن مى رود
تيم فوتبال استقلال در تعطيلات ليگ برتر ۲ ديدار تداركاتى برگزار مى كند. در يكى از اين ديدارها استقلال روز يكشنبه هفته آينده در كمپ مرحوم ناصر حجازى به مصاف تيم ذوب آهن اصفهان مى رود. ديگر ديدار تداركاتى استقلال احتمالا با يك تيم دسته اولى خواهد بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
راى عقد قرارداد رسمى با استقلال
«عمادرضا» سه شنبه به ايران مى آيد
مهاجم عراقى براى عقد قرارداد با استقلال روز سه شنبه به تهران مى آيد. عماد رضا به پيشنها امير قلعه نويى و موافقت فتح الله زاده به جمع استقلالى ها اضافه شده تا خط حمله اين تيم تقويت شود.گفتنى است؛ وى هم اكنون در عراق بسر مى برد و روز سه شنبه به تهران مى آيد تا قرارداد رسمى اش را به امضاء برساند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)