[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اصلا از نصرتی خوشم نمیاد. بهتر که رفت! ولی یه مشکلی هست ما فقط نباید به سید مهدی رحمتی دلخوش باشیم.3-4 سال پیش فقط وحید گلرمون بود تو هربازی سنگربان اول بود و ما هیچ جاگزین مناسبی براش نداشتیم. نامداری نمی تونست شماره 1 باشه و همه می ترسیدیم یه وقت وحید مصدوم بشه. این 2 ساله که محمد اومده دروازه امنه و مطمئنیم هردو در حد شماره یک هستند و می تونن جای هم بازی کنن. اگه و حید و محمد هر دو برن، میمونه سید مهدی که اونم داخلی امضا کرده، اگه مثل نصرتی بپیچونه! رسما بدون گلر می مونیم. یا اگه ثبت رسمی کنه. بازم با یه دونه دروازه بان.....
عاقلانه نیست!
استقلال من مکتبه عشقه / طرفداراش پاکن عین فرشته
کاملا با نظرت موافقم ولی اینجا یه فرقی بین رحمتی و نصرتی هست و اونم اینه که نصرتی خودش رو به همه میچسبونه و با همه مذاکره میکنه و آخرش با نامردی سر از یه تیم دیگه در میاره(البته در مورد استقلال مردونگی کرد که رفت!) ولی رحمتی حداقل یه نمه تعصبی به استقلال داره نه مثل نصرتی که یه روز میگه من استقلالیم بعد میگه من پاسیم نه پرسپولیسی آخرش بعد از امضا قرارداد با قرمزا میگه خوشحالم که به خونم برگشتم..!!!
یه چیز دیگه هم اینه که با توجه به اینکه مبلغ قرارداد رحمتی نسبتا بالاست نمیاد مثل نصرتی بی عقلی کنه و با یه باشگاه دیگه امضا کنه
آره ........ نصرتی اصلا آدم نیست بابا !!!!!!! اومد استقلال گفت یک سال حضور در پرسپولیس به معنای پرسپولیسی بودن نیست !
ولی وقتی برگشت پرسپولیس گفت به خانه ام برگشتم !!!!!یک سال تبریز بوده روش تاثیر گذاشته !!!!
سید مهدی هرچی بگیره نوش جونش !
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
تقريبا همه اهالي فوتبال معتقدن كه استقلال قهرمان فصل نقل و انتقالاته. جذب جاسم كرار، علي حمودي، آندرانيك تيموريان و ميثم حسيني قطعي شده و مسوولان باشگاه وعده دادن كه سيدمهدي رحمتي، سيدجلال حسيني و خسرو حيدري هم بعد از بازگشت از اردوي تيم ملي تو اتريش قرارداد خودشون رو با اين باشگاه امضا میکنن و اين يعني تشكيل يه استقلال رويايي واسه ليگ يازدهم! البته تجربه سالهاي گذشته اين نكته رو به ما يادآوري ميكنه كه تا وقتي قرارداد بازيكني تو هيات فوتبال به ثبت نرسه نبايد رو حضورش تو يه تيم به صورت قطعي اظهار نظر كرد، همونطور كه محمد نصرتي هم قرارداد داخلي با استقلال امضا كرده بود ولي چند روز پيش سر از اردوي تيم رقيب درآورد و مجددا سرخپوش شد. اما با فرض اينكه تمام بمبهاي وعده داده شده علي فتحا...زاده درست عمل كرده و به موقع منفجر بشن، جاي هيچ بهونهاي واسه پرويز مظلومي باقي نميمونه و اين استقلال پرستاره چارهاي جز قهرماني تو ليگ يازدهم و قدرتنمايي تو ليگ قهرمانان آسيا نداره. با فرض تحقق تمام خريدهاي وعده داده شده توسط مسوولان استقلال سراغ تركيب رويايي اين تيم تو ليگ يازدهم ميريم. البته پر واضحه كه با توجه به طولاني بودن ليگ و مسايل مختلف تاكتيكي و مشكلاتي از قبيل محروميتها و مصدوميتها تركيب استقلال مثل هر تيم ديگه ای تو طول ليگ يازدهم دچار تغييرات بسياري میشه و به عنوان مثال ميشه از محروميت 6 جلسهاي جاسم كرار در ابتداي ليگ كه سوغات پرخاشگري و حاشيهسازي تو تراكتورسازيه، به عنوان يكي از تغييرات اجباري آبيها ياد كرد. به هر حال تو اين مقال كه به نوعي بازي با اسم ستارهها و ساخت يه تركيب آرماني البته روي كاغذ است به سراغ استقلال ليگ يازدهم ميريم.
( عنایتی ، فرهاد مجیدی ، برهانی ،بیگ زاده و.... با پرسپولیس داخلی بسته بودند ولی سر از اس اس در آوردند ! فرهاد مجیدی پرسپولیسی دو آتیشه بوده !ولی عابدینی مدیر وقت پرسپولیس به دلیل شرایط عجیب و غریب مجیدی اونو پس زده بود !
)
اینا رو یکی از دوستان پرسپولیسیمون تو تاپیک خودشون نوشته بودند !!!!!!
آیا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یکی این پرسپولیسی ها رو از توهم خارج کنه !!!!!!
خودشون هم نمیدونن چی میگن !!!!!![]()
دیگه تو این فصل با این همه ستارههای نام دار استقلال روباید کهکشانی صدا زد![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)