Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 48 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    میشل لادروپ ستاره اسبق دانمارک و سرمربی فعلی سوانسی ولز به ستایش از رایان گیگز پرداخته است.
    رایان گیگز که با پیراهن منچستریونایتد تا به حال هزار بار به میدان رفته است اولین بازی خود برای شیاطین سرخ را در دوم مارس ۱۹۹۱ انجام داد. وی سال هاست با وفاداری و پشتکار ستودنی برای منچستریونایتد بازی می کند. گیگز ۳۹ ساله تا به حال رکوردهای مختلف و جالبی از خود به جا گذاشته است که شاید جالب ترین آنها رکورد گلزنی در تمام ۲۳ دوره از لیگ برتر جزیره است که برای منچستریونایتد به میدان رفته است. او در پیروزی ۲-۰ یونایتد در برابر QPR در هفته گذشته هم یک گل برای مردان فرگوسن به ثمر رساند.
    لادروپ، سرمربی سوانسی ولز هم که در دوران بازیگری در باشگاه های بزرگی چون رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس بازی کرده به ستایش از دوران استثنائی فوتبال گیگز پرداخته است:
    “واقعا باورنکردنی است که گیگز هنوز هم بازی می کند. او حالا یک بازیکن عادی نیست که هر هفته برای تیمش به میدان می رود. او یک بازیکن برجسته در لیگ برتر انگلیس است؛ یک استثناء! ما در مورد بازیکنی حرف می زنیم که با پیراهن یونایتد به تمام جام ها و افتخارات رسیده است و دستاوردهایی داشته که برای بیشتر بازیکنان دنیای فوتبال، رویاست!”
    وی افزود: “واقعا جالب است که او علی رغم کهولت سن هنوز هم می تواند در حدود ۷۰ درصد بازی های تیمش حاضر باشد و بیشتر اوقات به عنوان بازیکن اصلی وارد میدان می شود. بازیکنان مقابل هم احترام فوق العاده ای برای او قائل هستند و وی شخصیت قابل ستایشی در میدان فوتبال از خود به نمایش گذاشته است. گیگز یک بازیکن کلاس جهانی است و هنوز هم با تکنیک ناب و هوش سرشار خود طرفداران فوتبال را هیجان زده می کند.”

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

مسیر از منچستر به مادرید؛ این بار خاویر هرناندز!
    داستان خرید ستارگان بزرگ یونایتد توسط غول مادریدی، هر چندسال یکبار تکرار می شود. به گزارش دیلی میرور، رئال مادرید این بار خود را برای خرید چیچاریتو آماده می کند. پس از اینکه هرناندز در این فصل ترکیب ثابت یونایتد را تا حدودی از دست داده است، رئال مادرید که از عملکرد بنزما و هیگوین راضی نیست قصد دارد ستاره مکزیکی را به برنابئو ببرد. به گزارش تریبال فوتبال مدیر برنامه های هرناندز نیز احتمال انتقال او به مادرید را رد نکرده و گفته است: هر اتفاقی ممکن است در آینده رخ بدهد، رئال مادرید باشگاه بزرگی است. یونایتد هم باشگاه بزرگیست. در صورتی که منچستریونایتد از ما بخواهد ما هر پیشنهادی از رئال مادرید را بررسی می کنیم.
    با این حال مدیر برنامه های چیچاریتو در صحبت های دیگری با رادیو ESPN این مطلب را تکذیب کرد و گفت: هرناندز در شرایط مطلوبی است و رقابت در تیم بسیار بالاست. فکر نمی کنم زمان حاضر زمان مناسبی برای خروج از تیم باشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

این بار مارکو وراتی؛ بیشتر از ۳۰ میلیون پوند!
    شیاطین سرخ مدتی است مارکو وراتی، هافبک ۲۰ ساله پاریس سنت جرمن را زیر نظر دارند. اما گویا باشگاه متمول فرانسوی دوست ندارد او را از دست بدهد. وراتی که فصل گذشته در لباس پسکارا به عنوان بهترین بازیکن لیگ سری بی ایتالیا انتخاب شد، چهار سال و نیم دیگر با تیم پاریسی قرارداد دارد. لئوناردو مدیر باشگاه پاریس سنت جرمن برای اینکه ماجرای علاقمندی شیاطین سرخ به این جوان آینده دار را تمام کند در صحبت هایی اعلام کرده است: او حدود ۳۰ و یا ۴۰ میلیون پوند ارزش دارد! ما به وراتی اعتقاد داریم و نمی خواهیم او را از دست بدهیم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

فرگوسن: فردیناند هم احتمالا قراردادش را تمدید خواهد کرد.

فرگوسن گفت: به احتمال فراوان قبل از اتمام فصل ریو هم قراردادش را تمدید می کند. من فکر می کنم او فصل خوبی را پشت سر می گذارد. او به خوبی خود را مدیریت کرده است و ما هم در آماده شدنش به او کمک کرده ایم.

فرگوسن افزود: من فکر می کنم آگاهی ما از بازی بهتر شده است. در ابتدای فصل ما گل های زیادی می خوردیم به طوری که احساس می شد مدافعان مطمئنی نداریم. در بازی ابتدایی فصل ما مجبور شدیم کریک را در پست دفاع مرکزی بازی دهیم چون چهار مدافع ما مصدوم بودند. این مسئله تاثیر خود را گذاشته بود ولی در چند هفته اخیر تغییر محسوسی در تمرکز و آگاهی از این مسئله که این بازی ها مهم هستند در عملکرد ما مشاهده می شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

رونالدو با مدیر برنامه هایش اتمام حجت کرد: تابستان امسال باید به یونایتد بازگردم.

به گزارش سان کریستیانو رونالدو می خواهد همین تابستان به منچستریونایتد برگردم. او قصد دارد با تخفیفی ویژه در دستمزدش سران مادرید را راضی به این انتقال کند. همزمان پاریس سنت جرمن با پیشنهادی که مجموعا حدود ۱۳۰ میلیون پوند می شود به دنبال جلب رضایت اوست. اما رونالدو به مدیر برنامه هایش اعلام کرده است که برای پیوستن به یونایتد از هر دستمزدی چشم پوشی خواهد کرد، حتی اگر در یونایتد نصف آن دستمزد را دریافت کند. منچستریونایتد هم به دلیل آگاهی از خواسته رونالدو، با نمایندگانش مذاکراتی را انجام داده است. منچستریونایتد در نظر دارد دستمزد رونالدو را که هم اکنون ۲۱۵ هزار پوند در هفته است را به ۲۵۰ هزار پوند به علاوه ی پاداش و حق تصویر، افزایش دهد.

ماجرای بازگشت رونالدو، بازی مدیر برنامه های او بود.

سر الکس فرگوسن بار دیگر پیوستن رونالدو در انتهای فصل را تکذیب کرد و گفت: این یک امید بیهوده است. تا جایی که من اطلاع دارم مورد خاصی وجود ندارد. من اندکی به بازگشت او دلگرم شده ام ولی فکر نمی کنم به هیچ عنوان اتفاق خاصی در پیش باشد.
    فرگوسن افزود: او دو سال دیگر قرارداد دارد. حقیقت این است که آنها در حال مذاکره برای قراردادی جدید هستند. من فکر می کنم مدیر برنامه های او این بازی را آغاز کرد، و این مسئله ای است که دوست ندارم درباره آن صحبت کنم.

فرگوسن به تیم مادریدی هشدار داد: شما نمی توانید عملکرد سه شنبه گذشته را تکرار کنید.
    سر الکس فرگوسن که هفته گذشته از نزدیک پیروزی رئال مادرید مقابل بارسا را تماشا کرد در صحبت هایی گفت: آنها فوق العاده بودند. تمام قسمت های بازی آنها دقیق اجرا شد. تیم ها برخی اوقات اینچنین بازی می کنند. من هم این را تجربه کرده ام. شما به ۱۱ بازیکن نیاز دارید که وظایفشان را به درستی انجام دهند، اما گاهی هم اینچنین نمی شود. من فکر نمی کنم این هفته هم بتوانند در آن سطح بازی کنند. این عملکرد همیشگی نیست. آنها هنوز هم خوب بازی می کنند و ما هم باید خوب بازی کنیم.

فرگوسن افزود: ما مشکلی نداریم چون این بازی یک بازی متفاوت است. ضدحملات آنها وحشتناک است. ما این مسئله را می دانیم و خود را برای مقابله با آن آماده می کنیم.

فرگوسن: ما باید زودتر از این فن پرسی را به خدمت می گرفتیم.

سر الکس فرگوسن به نشریه اکیپ گفت: من فقط به بازیکنانی علاقمند می شوم که دوست دارند در یونایتد بازی کنند، بازیکنانی که دوست نداشته باشند ببازند، بازیکنانی شبیه به خودم. فن پرسی این ویژگی ها را داراست. او خیلی سریع خود را وفق داد. او خیلی زود متوجه شد که من ایده ای در سر دارم و آن پیروزی بود. او اکنون با فردیناند، ویدیچ، اورا، گیگز، اسکولز، کریک و دیگر بازیکنان بازی می کند. آنها همیشه پیروز هستند.

فرگوسن افزود: او همیشه با این ذهنیت سروکار دارد و بدون شک به خودش می گوید که باید زودتر به اینجا می آمدم. او وقتی ۱۸ ساله بود مورد توجه ما قرار گرفت. ما یکی از بازی های تیم ذخیره های فاینورد را دیدیم و او از بازی اخراج شد. جیمی رایان که بازی را می دید گفت: او استعداد فوق العاده ای دارد، اما باید رفتارش را بهتر کند و بر روی آن کنترل داشته باشد. ما او را رها کردیم. و این اشتباه ما بود. ولی ما این اشتباه را به ندرت تکرار می کنیم. رونی در ۱۸ سالگی به اینجا آمد و در اولین بازیش در مقابل فنرباچه هت تریک کرد و گیگز در ۱۷ سالگی در اولین بازیش گلزنی کرد.

رایان گیگز بازی با نوریچ را از سکوها تماشا کرد تا به گفته فرگوسن هزارمین بازی او، یک دیدار رویایی باشد. گیگز سه شنبه شب در تئاتر رویاها مقابل رئال مادرید، برای هزارمین بار وارد مستطیل سبز می شود

6. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سر الکس : " فکر نمیکنم خبری باشد تا انجایی که من میدانم چیزی وجود ندارد که من را ترغیب کند که وی به یونایتد بر میگردد . فکر نمیکنم این خبرها اصلا حقیقت داشته باشد .

او هنوز دو سال دیگر با رئال قرارداد دارد و الان هم که در حال مذاکره برای تمدید قراردادش هستند . انتظار بازگشت رونالدو به یونایتد یک امید کاذب است .

شاید این ها بازی مدیر برنامه اش است .

هوادارا سه شنبه ازش به خوبی استقبال میکنند . تمام بازیکنان سابقمان که بازیکنان بزرگی بودند به خوبی ازشان در گذشته استقبال شده است .

منچستر یونایتد باشگاهی است که کارهایی که بازیکنان برایش انجام داده اند را فراموش نمیکند . البته به محض شروع بازی تشویق رونالدو باید متوقف شود .

رونالدو از ان موقعی که از پیش ما رفت بازیکن بهتری شد است چون الان 28 سالست و به بلوغ کامل رسیده است . با توجه به امادگی بدنی که دارد تا 32 یا 33 سالگی هم در اوج خواهد ماند .

من یک برنامه برای متوقف کردنش دارم و ان یک کارد بزرگ و سنگین نام دارد !

نقشه دوم مسلسل است !

8. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد فيل جونز، مدافع- هافبک جوان تيمش، شانس چنداني براي حضور در ديدار برگشت مقابل رئال مادريد ندارد.

روز گذشته گزارش هايي در مورد تلاش جونز براي رساندن خود به ديدار برگشت مقابل رئال از مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ منتشر شده بود.

او در ديدار مقابل ردينگ در جام حذفي دچار آسيب ديدگي شد و اکنون فرگوسن تاييد کرد که اين بازيکن احتمالا علاوه بر ديدار مقابل کيو پي آر، بازي حساس برابر رئال را نيز از دست خواهد داد.

فرگوسن به خبرنگاران گفت:" فيل جونز يکي از بازيکناني است که ما براي ديدار مقابل رئال به او نياز داريم. ما به سختي تلاش مي کنيم تا او را به اين ديدار برسانيم اما او شانس زيادي ندارد.بايد صبر کنيم و ببينيم او مي تواند خود را به ديدار برگشت برساند يا خير. اتفاقات زيادي مي تواند رخ بدهد. اما شانس او زياد نيست. به جز او، بقيه بازيکنان آماده هستند."

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ همچنين در مورد انتخاب ترکيب تيمش براي ديدار با کيو پي آر گفت:" ما با توجه به آمادگي بازيکنان، در انتخاب ترکيب اصلي دچار مشکل مي شويم اما اين مشکلي است که ما از آن استقبال مي کنيم.کيو پي آر براي بقا تلاش مي کند و مي دانيم که ديدار دشواري خواهيم داشت.آنچه نياز داريم اين است که کار خودمان را درست انجام بدهيم. "

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ديويد بکام در آستانه بازي رئال مادريد با منچستر يونايتد به منچستري ها هشدار داد مراقب کريستيانو رونالدو باشند.

به گزارش ايسنا، منچستريونايتد و رئال ما دريد سه شنبه هفته آينده در ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر ديدار خواهند کرد. ديداري که ميتواند تحتالشعاع حضور کريستيانو رونالدو در بازي باشد.

بکام 37 ساله که سابقه بازي براي هر دو تيم را دارد و تيمش فرداي اين ديدار با والنسيا ديدار خواهد داشت درباره بازگشت رونالدو به اولدترافورد گفت: بازي بسيار حساس و شب خاصي براي رونالدو خواهد بود. منچستر در قلب رونالدو جاي خاصي دارد. هواداران او را دوست دارند، همه اينها ميتواند اتفاقات ويژهاي را رقم بزند.

بکام ادامه داد: مطمئن هستم بازي مقابل تيم سابق رونالدو را ترغيب خواهد کرد و انگيزه او را براي گل زدن دوچندان ميکند، هرچند پيشبيني اين ديدار سخت است.

بکام همچنين درباره بازي پاري سن ژرمن و والنسيا در ليگ قهرمانان اروپا گفت: براير پاري سن ژرمن حضور در جمع 8 تيم پاياني اتفاق زيبايي خواهد بود. با پيروزي در بازي رفت در خانه حريف موقعيت خوبي داريم و توانايي صعود به مرحله بعد را داريم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

خبرگزاری فارس: مدیر ورزشی سابق رئال مادرید معتقد است که رویارویی این تیم با منچستریونایتد در دور برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا بزرگ ترین مسابقه سال قوهای سپید است.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، خورخه والدانو در آستانه بازی سه شنبه شب رئال مادرید مقابل منچستریونایتد در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: هیچچیز مهمتر از فتح لیگ قهرمانان و کسب دهمین افتخار در این مسابقات نیست. رئال مادرید پس از پیروزی مقابل بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپادلری و قبل از بزرگترین بازی سالش در اولدترافورد مقابل من یونایتد مملو از اعتماد به نفس است.
    والدانو ادامه داد: بارسلونا تیم 4 سال پیش نیست. گواردیولا مدام تیم را وصله میزد و تغییراتی ایجاد میکرد که حریف را به هم میریخت. رئال مادرید دیگر چیزی ندارد که مقابل بارسلونا نشان دهد.
    از نظر والدانو اولین گل بازی به گلهای بعدی رئال مقابل بارسا کمک کرد: اگر رئال مادرید در 10 دقیقه ابتدایی گل زنی کند شانس زیادی برای زدن گلهای دوم و سوم دارد.
    به هر حال مدیر ورزشی سابق رئال مادرید خاطرنشان کرد: مسابقه در اولدترافورد تاکتیکیتر از بازی بارسلونا خواهد بود. هواداران خانگی مقابل رئال مادرید تصمیم فرگوسن برای محافظه کارانه بازی کردن را میفهمیدند و من فکر میکنم فرگوسن همین کار را خواهد کرد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

خبرگزاری فارس: بازیکن برزیلی رئال مادرید معتقد است که هر بازیکنی دوست دارد در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد به میدان برود.

به گزارش خبرگزاری فارس، ریکاردو کاکا در آستانه دور برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد اظهار داشت: فکر میکنم تمام بازیکنان منچستر خوب هستند اما اگر مجبور باشم از چند بازیکن اسم ببرم، خواهم گفت رونی و فانپرسی.
    بازیکن برزیلی در پاسخ به اینکه بهترین خاطرهاش از لیگ قهرمانان چیست، گفت: لحظهای که جام را در سال 2007 همراه با میلان بالای سر بردم.
    کاکا در آن مسابقات به عنوان برترین گلزن رقابتها نیز انتخاب شد.
    وی بر این باور است که رئال میتوانست بازی را در سانتیاگو برنابئو با پیروزی پشت سر بگذارد اما با وجود تساوی در بازی خانگی معتقد است: تیم مطمئن است که میتوانیم در اولدترافورد به پیروزی برسیم.
    این در حالی است که اعتماد به نفس رئالیها با 2 پیروزی پیدرپی مقابل بارسلونا بیشتر شده است.
    بازیکن برزیلی رئال مادرید بر رضایت مورینیو از پیروزیهای اخیر مقابل بارسلونا و امیدواری به بازی در اولدترافورد تأکید کرد و گفت: اولدترافورد به خاطر جو و تماشاگرانش هیجانانگیز است. هر بازیکنی دوست دارد در چنین بازیهایی در این ورزشگاه به میدان برود.

صفحه 16 از 48 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع