Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 61415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 180
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال .::.اخبار و مصاحبه هاي مهم باشگاه آرسنال در فصل 2012-2013 .::.

به نام خدا

در اين تاپيك اخبار و مصاحبه هاي مهم بازيكنان و كادر فني باشگاه قرار ميگيرد:
    -خبر هاي غير مهم
    -اخبار نقل و انتقلات
    -بحث و تبادل نظر
    -پستهاي كوتاه
    حذف خواهد شد

با تشكر

به اميد جبران جام هاي نگرفته...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

الیویه ژیرو آقای گل فصل گذشته لیگ فرانسه در تابستان گذشته با 12 میلیون پوند از مونپولیه به آرسنال پیوسته و تا اینجا تنها موفق به زدن دو گل شده است.

نایجل وینتبرن مدافع چپ سابق توپچی ها می گوید:

" وقتی مهاجمی مثل ژیرو دارید که مثل بعضی مهاجمان قبلی تیم سریع نیست و تحرک خیلی زیادی ندارد باید روش کار خود را عوض کنید، توپ را به کناره ها ببرید و توپ را روی دروازه برای او ارسال کنید.

" به نظر من آرسنال از توانایی های ژیرو به خوبی استفاده نمی کند و در دو بازی گذشته من از عملکرد بازیکنان کناری نا امید شده ام، به نظرم آنها کیفیتی که انتظارش را داشتیم ارائه نکرده اند."

آرسنال دو بازی از سه بازی اخیر خود در لیگ برتر را با شکست پشت سر گذاشته و 10 امتیاز با چلسی صدر نشین فاصله دارد و وینتربرن می داند که این اختلاف امتیازی نکته خوبی نیست.

" همچنان معتقدم آرسنال می تواند خوب کار کند، بعد از کریسمس و در ژانویه دوست دارم ببینم آنها چهار یا پنج امتیاز با صدر نشین فاصله دارند تا ببینیم آیا می توانند برای کسب قهرمانی رقابت کنند یا خیر.

" اینکه بالاتر از تیمهای منچستر سیتی، منچستر یونایتد و چلسی کار را تمام کنید کار بسیار بسیار سختی است و من دوست دارم آنها را در آن جایگاه ببینم نه مثل اتفاقاتی که در سالهای اخیر افتاده و آنها همیشه در سایه تیمهای دیگر بوده اند، فصل گذشته آنها هیچ وقت در شرایط رقابت برای قهرمانی قرار نگرفتند.

" آنها باید هر چه زودتر امتیازات را جمع کنند و همه ما می دانیم که توانایی این کار را دارند، به هر حال آنها پس از یک شروع خوب انتظارات را از خودشان بالا برنده اند."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ونگر برای 16 سال است که هدایت آرسنال را بر عهده دارد و 15 سال متوالی به همراه این تیم در رقابت های لیگ قهرمانان حاضر بوده است. هوب استیونس که برای دومین بار است که هدایت شالکه را بر عهده دارد تحت تاثیر عملکرد ونگر در آرسنال قرار گرفته و اعتقاد دارد او از زمانی که هدایت تیم لندنی را به عهده گرفته فوق العاده کار کرده است.

" اینکه این مرد برای سالهای زیادی کار خود را به خوبی انجام داده است باور نکردنیست. او همواره بازیکنان جوانی را رو می کند. کاری که او در این باشگاه انجام داده کاملا برجسته است و من مشتاقانه در انتظار این هستم که امشب او را ببینم.

" انتظار دارم آنها امشب در همان روشی بازی کنند که تا کنون در بازی های خانگی بازی کرده اند و با فشار زیادی رو به جلو حرکت کنند. من فکر می کنم آنها تلاش خواهند کرد که امشب بار دیگر همین روش را پیاده کنند. اینجاست که دیگر به ما بستگی دارد که کیفیت واقعی خودمان را به اجرا بگذاریم."

استیونس که در زمان مربی گری خود در کلن مربی لوکاس پودولسکی بود ، به خوبی از تهدید این مهاجم گلزن آگاه است.

" در آن زمان او 19 سال سن داشت اما پیش از آن نیز یک بازیکن بین المللی بود. فکر می کنم شما باید کیفیت بالایی داشته باشید تا چنین فردی باشید.

" آن موقع ما در دسته دوم بازی می کردیم و او برترین گلزن بود. دقیقا به خاطر ندارم که او چند گل به ثمر رساند اما گل های بسیار زیادی زد. لوکاس یک استعداد برجسته بود.

" او فردی احساساتی است و فکر می کنم که شما باید از او حمایت کنید. در رابطه با ونگر ، فکر می کنم لوکاس مربی ای را دارد که این مساله را کاملا درک می کند."

سرمربی شالکه در ادامه صحبت های خود به تمجید از سانتی کازولا هافبک خلاق آرسنال نیز پرداخت.

" اعتقاد دارم که او بهترین است. او یک بازیکن تکنیکی خوب و یک پاسور خوب است. فکر می کنم که او برای آرسنلا بازیکن بسیار مهمی است. من از او شناخت دارم و می دانم که او بازیکن بسیار خوبی است. اما فقط کازورلا نیست ، دیگر بازیکنانشان هم بسیار خوب هستند."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

در مورد اشتباه مانونه در بازی با نوریچ...

بله ، خودش نیز بر این مساله واقف است. این اشتباهات ممکن است رخ دهد ، این برای هر دروازبان بزرگی اتفاق می افتد.

در مورد اینکه به استفاده از دروازبان دیگری ترغیب شده اید...

خیر. در حال حاضر بزرگترین کیفیت یک دروازبان تجربه اوست. ویتو خود در حال کسب تجربه است ، اینکه اکنون از یک دوازبان که حتی تجربه کمتری نسبت به او دارد استفاده کنیم فکر نمی کنم تصمیم درستی باشد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

این مدافع میانی ارزش زیادی به هموطنان خود می دهد و می گوید سبک بازی آنها برای بازی در لیگ قهرمانان اروپا بسیار جالب خواهد بود.

"آنها در دوران خوبی هستند.من می دانم که بازیکنان آنها کاملا خوب هستند.من بیش از 6 سال در بوندسلیگا در برابر آنها بازی کرده ام.آنها بازیکنان جدیدی را به خدمت گرفته اند.مانند ابراهیم آفلای و همینطور ما می دانیم که آنها بازیکنان خطرناکی مثل هونتلار و فارفان را در اختیار دارند."

"آنها یاران تکنیکی ای دارند و به خوبی پاس می دهند.روش بازی آنها به نوعی شبیه به بازی ما است و این به این معنی است که این مقابله جالب خواهد بود.ما در این بازی،هجومی بازی خواهیم کرد زیرا می خواهیم از فرصت خوبی که در برابر رقیب خود برای صدرنشینی در گروه داریم استفاده کنیم.3 پیروزی از 3 بازی برای ما در نیمه ی راه بسیار خوب خواهد بود."

مرتساکر در شکست 1-0 توپچی ها در برابر نوریچ در ترکیب بود و اذعان می کند که آنها در آن روز در بهترین حالت خود نبودند.او امیدوار است که امشب را پس از آن شکست به خوبی پشت سر بگذارند.

"ما خطرناک به نظر نمی رسیدیم با وجود اینکه به خوبی پاسکاری می کردیم."

"ما نمی توانستیم خود را به 1/3 زمین حریف برای ایجاد موقعیت گلزنی برسانیم و واقعا باید بگویم که فرصت های زیادی نداشتیم.ما کاملا مطمئن هستیم که بهتر و قوی تر به راه باز خواهیم گشت."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آرسنال 0 - شالکه 2

آرسنال در این دیدار با نفرات زیر در میدان حاضر شد:

ویتو مانونه - آندره سانتوس - توماس ورمالن© - پر مرتساکر - کارل جتکینسون - میکل آرتتا - فرانسیس کوکلن - سانتی کازورلا - لوکاس پودولسکی - آرون رمزی و ژروینیو

نیمه اول:

نیمه اول این دیدار بسیار کم حادثه بود. بازی از شروع بیشتر در میانه میدان دنبال می شد و دو تیم نمی توانستند موقعیت های جدی را بر روی دروازه های یکدیگر خلق کنند. مهم ترین اتفاق 30 دقیقه نخست این دیدار صحنه مشکوک واژگونی ابراهیم آفلای وینگر تیم شالکه در محوطه جریمه آرسنال بود که داور آن را تمارض تشخیص داده و آفلای با کارت زرد جریمه شد. در ادامه شالکه موقعیت مناسبی داشت تا با شوت جفرسون فارفان دروازه آرسنال را با تهدید جدی رو به رو کند اما مرتساکر با تکل فوق العاده خود شوت او را برگشت داد.

در دقایق پایانی بازی شالکه بهترین موقعیت ایجاد شده در نیمه اول را از دست داد. بازیکنان شالکه از فضای پشت سر سانتوس استفاده کرده و توپ بلندی را برای یوشیدا ارسال کردند و این مدافع راست ژاپنی بدون درنگ هانتلار را در موقعیتی عالی صاحب توپ کرد که وی با بی دقتی ضربه خود را از کنار دروازه به بیرون زد. نیمه اول با نتیجه 0 - 0 به پایان رسید.

نیمه دوم:

نیمه دوم با حرارت تر از نیمه نخست آغاز شد. در همان نخستین دقایق روی حرکت عالی کازورلا و سانتر سانتوس توپ در موقعیتی خوب به کوکلن رسید و وی با یک پاس که دروازبان را از بازی خارج کرد آرون رمزی را صاحب توپ کرده که ضربه پشت پای وی را مدافع حریف برگشت داد. شالکه پس از گذشت چند دقیقه این حمله را پاسخ داد. جفرسون فارفان با حرکت خوب خود سانتوس را از پیش رو برداشت و با پاسی دقیق بندیک هاودز کاپیتان جلو کشیده خود را صاحب توپ کرد که شوت بی دقت وی از بالای دروازه به بیرون رفت.

15 دقیقه پایانی بازی آبستن حوادث زیادی بود. روی یک غافلگیری و اشتباه در آفساید گیری توپ سرگردان در موقعیتی تک به تک به هانتلار رسید که وی با یک شوت محکم دروازه مانونه را فروریخت. آرسنال که پس از دریافت گل با ورود نبری و آرشاوین چهره تماما هجومی به خود گرفته بود اسیر ضد حمله شالکه شد و ابراهیم آفلای به راحتی پاس ارسالی دقیق فارفان را تبدیل به گل دوم نماینده قدرتمند آلمان کرد. در ادامه نبری شوت خوبی را به سمت دروازه شالکه زد که دوازبان توپ را برگشت داد و کازورلا نیز نتوانست از توپ برگشتی استفاده کند. بازی با نتیجه 2-0 به سود شالکه مهمان به پایان رسید.

نکات بازی:

- توماس ورمالن در این دیدار 100 امین بازی خود با پیراهن آرسنال را انجام داد.
    - آرسن ونگر در این دیدار نیز از روی سکوها نظاره گر بازی بود و آخرین جلسه محرومیت خود را سپری کرد.
    - ورمالن ، آرتتا ، رمزی و ژروینیو از آرسنال در این دیدار کارت زرد دریافت کردند.
    - آندره سانتوس در این دیدار نمایش پر اشتباهی داشت.
    - آرسنال جدا از شکست برای دومین بازی پیاپی عملکرد ضعیفی را از خود ارائه داد و نتوانست موقعیت های زیادی در بازی ایجاد کند.
    - آرسنال از شکست سال 2003 مقابل اینتر در هایبوری تا کنون در خانه مقابل هیچ تیم خارجی شکست نخورده بود.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

در مورد شبی نا امید کننده...

به هیچ وجه در آن سطحی که می توانیم بازی نکردیم و من فکر می کنم آن بسیار نا امید کننده است. امشب آن بازی همیشگی خود را نکردیم. به هر دلیلی کمی فاقد اعتماد به نفس هستیم اما این رقابت ها بسیار دشوار هستند و اگر منصفانه نگاه کنیم آنها از هر لحاظ تیم بسیار خوبی هستند. آنها در بازی قبلی دورتموند را شکست دادند و بسیار خوب بازی کردند. فکر می کنم که 0-0 نیز می توانست نتیجه راضی کننده ای برای ما باشد.

در مورد علل این شکست...

خسته و کم رمق به نظر می رسیدیم ، نمی دانم به چه علت. بعد از تمام شدن وقفه بازی های ملی واقعا نتوانسته ایم بازی همیشگی خود را انجام دهیم. نمی دانم که دلیلش همین است یا خیر اما ما واقعا خسته به نظر می رسیدیم. زمانی که توپ را داریم فاقد اعتماد به نفس هستیم. عدم ایجاد موقعیت های گلزنی آن چیزی نیست که ما می خواهیم و به آن عادت داریم. معمولا ما موقعیت های زیادی خلق می کردیم و در حال حاضر اینگونه نیستیم بنابراین باید این مساله را سامان دهیم.

در مورد وضعیت گروه B...

9 امتیاز پیش روی خود داریم. مهم نیست در کدام یک از بازی ها ولی باید امتیازات لازم را به دست آوریم. مطمئن هستم که دفعه بعد بسیار بهتر کار خواهیم کرد.

در مورد بازگشت ولکات ، چمبرلین و ویلشر...

در مورد ولکات مطمئن نیستم اما دو بازیکن دیگر ممکن است برای بازی روز شنبه بررسی شوند. هنوز دستمان برای تغییر باز نیست. فکر می کنم که به تغییر نیاز داریم و یک یا دو بازیکن به استراحت نیاز دارند.

در مورد تعویض ها...

مطمئنا برنامه آنها از پیش طراحی شده بود. زمانی که بازی 0-0 بود خوب کار نمی کردیم و من مایل نبودم خیلی زود دست به تغییر بزنیم. زمانی که تغییر را ایجاد کردیم گل خوردیم بنابراین مفید به فایده واقع نشد. البته ما فقدان آرسن ونگر را روی نیمکت احساس کردیم ، کسی که هدایت این باشگاه را بر عهده دارد. این تخصص و کار اوست.

در مورد فرم اخیر تیم...

فکر می کنم در بازی با وستهام سرحال و با اعتماد به نفس به نظر می رسیدیم و از زمانی که بازی های ملی را پشت سر گذاشته ایم خسته به نظر می رسیم. شاید آن روحیه و شتاب خود را از دست داده ایم. باید بار دیگر آن روجیه را بازسازی کنیم چرا که شنبه صرف نظر از موقعیت تیم ها در جدول بازی واقعا سختی داریم. ما هفته گذشته این مساله را به خوبی درک کردیم بنابراین بازی دشواری را در پیش داریم.

در مورد راه حل مشکل خستگی و بی اشتهایی تیم...

فکر می کنم در حال حاضر زدن گل اول در بازی برای ما مزیت بزرگی باشد. فکر می کنم در 5 بازی گذشته عقب افتاده ایم و گاهی اوقات دشوار است که به بازی برگردید. شاید ما به یک جلو افتادن زود هنگام نیاز داشته باشیم اما آن نیمی از راه هم نخواهد بود.

در مورد عملکرد دفاعی تیم...

شالکه تیم قدرتمندی است و ما در بین دو نیمه در مورد مشکلاتی که در بازی داشتیم صحبت کردیم. به نظر می رسید که به دلیل ترس برای مدتی طولانی در بازی گم بودیم. روی گل اول بسیار ضعیف کار کردیم و ضربه تمام کننده عالی از هانتلار بود. باید آن را دوباره ببینم اما از دیدگاه ما وضعیت دفاعی ما خوب نبود.

در مورد آندره سانتوس...

فکر می کنم از زمانی که بازی کرده عالی کار کرده است. امشب کار برای او سخت بود ، آن ها دو بازیکن بسیار خوبشان که بهترین بازیکنانشان هستند در آن سمت از زمین بودند. امشب برای ما بازی دشواری بود.

در مورد نا امیدی هواداران...

در خانه باختیم و واضح است که هواداران نا امید هستند. ما نیز همین وضعیت را داریم. ما نیز دوست نداریم که بازنده بازی شویم و باید بار دیگر خود را بالا بکشیم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

کاپیتان دوم آرسنال پس از شکست 2-0 خانگی در برابر شالکه به توپچی ها هشدار داده است که صعود به مرحله ی دوم لیگ قهرمانان اروپا کار ساده ای نخواهد بود.

این شکست باعث شد آرسنال با 6 امتیاز پس از شالکه ی 7 امتیازی تیم دوم گروه باشد.المپیاکو هم با 3 امتیاز سوم است.

با وجود اختلاف 3 امتیازی با یونانی ها آرتتا معتقد است که آرسنال باید با آنها بازی کند و این خطرناک است پس باید از بازی در آلمان با دست پر خارج شوند.

"این یک بازی کاملا دشوار بود و هیچ تفاوتی بین کیفیت بازیکنان دو تیم وجود نداشت."

"ما روی گل خورده کاملا به هم ریخته بودیم چون که نباید کسی مثل هونتلار را در محوطه ی جریمه تنها گذاشت."

"بازی ها برای ما کاملا دشوار شده است زیرا باید به آلمان برویم و 3 امتیاز را کامل بگیریم."

"ما باید این شب را هم فراموش کنیم و پس از دو شکست به راه اصلی خودمان بازگردیم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ستاره ی 25 ساله ی اسپانیایی از بازی های اخیر بارسلونا در استمفوربریج و اشبورتون به عنوان بهترین مکان هایی که در آن بازی کرده است نام می برد.

بارسلونا در سال 2009 در زمین چلسی با تک گل دقایق پایانی اینیستا پیروز شد و همینطور در سال های 2010 و 2011 در اشبورتون یک تساوی 2-2 و یک شکست 2-1 را تجربه کرد.

پیکه می گوید که هم تیمی هایش در ورزشگاه این دو تیم بیشتر از هر ورزشگاهی در دنیا فشار هوادارن را تحمل کرده اند.

او به موندو دپورتیوو گفت :"زمانی که شما در لیگ قهرمانان اروپا در آنجا بازی می کنید بهترین جو هوادارن در دنیا را خواهید دید."

"من به طور کامل در ذهنم گل آندرس اینیستا در دقایق پایانی را در ذهنم حک کرده ام.همینطور استادیوم فوق العاده ی آرسنال را به خاطرم سپرده ام.در آنجا شما بیشترین فشار را از سوی تماشاچیان احساس می کنید."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

تیم آرسنال شب گذشته در ورزشگاه امارات با نتیجه 2-0 مغلوب شالکه شد تا اولین شکست خانگی آنها در لیگ قهرمانان از سال 2009 را تجربه کنند.

آرسنال روز شنبه هم در لیگ برتر با نمایشی نا امید کننده مغلوب نورویچ سیتی شده بود و حالا توماس ورمالن کاپیتان تیم از سایر بازیکنان می خواهد تمام توان خودشان را به کار بگیرند تا تیم در بازی روز شنبه با کوئینز پارک رنجرز برنده از زمین خارج شود.

" در حال حاضر مهم است که مثل یک تیم در کنار هم بمانیم.

" البته که در حال حاضر نتیجه های خوبی نمی گیریم ولی در این زمان ها باید متحد بمانیم چون اینکه به عنوان یک گروه در کنار یکدیگر باشید شما را قدرتمند نشان می دهد و من مطمئن هستم که این تیم کیفیت بازگشت به مسیر پیروزی را دارد."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آرسنال در حالی به رقیب آلمانی باخت که نتوانست موقعیت گلزنی خاصی ایجاد کند و پارلور که 3 بار با تیم شمال لندنی لیگ را برده است می گوید آرسنال نیاز دارد که به عقب برگردد.

"آنها باید به اصل و اساس خود برگردند آنها باید فرصت های بیشتری ایجاد کنند"

"آرسنال در سالهای اخیر در هر بازی 10-15 موقعیت گل داشت و اغلب مشکل آنها این بود که از این فرصت های کمتر استفاده می کردند"

"در برابر شالکه آنها هیچ فرصتی نداشتند دروازه بان آنها باید منتظر بمب باران شدن با شوت های آرسنال می بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد"

"آنها بد بازی کردند و بد نتیجه گرفتند. نمی خواهم بگویم این[بازی] شامل نکات مثبتی است چون واقعا نیست. این یک عملکرد ضعیف بود و بازیکنان اولین کسانی هستند که به آن اذعان خواهند کرد"

ژروینیو در برابر شالکه عملکرد بدی داشت و پارلور می گوید او باید استواری بیشتری داشته باشد.

"خلاقیتی وجود نداشت کازورلا در تمام فصل عالی بوده اما او هم شب آرامی را سپری کرد ژروینیو در خط حمله بازی کرد اما واقعا در جریان بازی نبود او باید ثبات بیشتری داشته باشد پیش تر در همین فصل او در آنجا بازی کرده و بهتر کار کرده بود اما آن در اجرای آن عملکرد ثبات بیشتری نشان بدهد"

"هرگز نمی دانید قرار است از ژروینیو چه چیزی ببینید ممکن است نمره او 8 از 10 باشد یا 4 از ده"

پارلور می گوید علیرغم نتیجه ی ضعیف برابر شالکه هنوز یاران ونگر می توانند از گروه خود صعود کنند.

"آنها هنوز می توانند [از گروه خود] بالا بروند آنها در فرانسه 2-1 مونپلیه را بردند که اکنون اهمیت آن برد دوچندان شده است"

صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 61415161718 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)