Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 28 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 285

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal قرارداد ۶ بازيكن استقلال در هيات فوتبال ثبت شد

قرارداد ۶ بازيكن استقلال در هيات فوتبال ثبت شد

دبيرهيات فوتبال تهران گفت:قرارداد ۶ بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران ديروز (دوشنبه) در هيات فوتبال اين استان به ثبت رسيد. رضا عابدينى با بيان مطلب فوق افزود: هاشم بيك زاده، ايمان مبعلى، اميرحسين صادقى، سياوش اكبرپور و ميثم بائو بازيكنانى هستند كه به تيم استقلال پيوسته اند و قرارداد يكساله خود را به طور رسمى با اين باشگاه ثبت كردند.وى افزود: ميلاد ميداودى نيز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استقلال تهران به مدت يك فصل ديگر تمديد كرد. امين منوچهرى بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال سايپا كه به تيم استقلال پيوسته است، هنوز قرارداد رسمى خود را با آبى پوشان به ثبت نرسانده است.هر چند حنيف عمران زاده، آرش برهانى و خسرو حيدرى بازيكنان تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را يكسال ديگر با آبى پوشان تمديد كرده اند اما قرارداد آنان هنوز به طور رسمى در هيات فوتبال ثبت نشده است. سايت باشگاه استقلال پيشتر از تمديد قرارداد سيدمهدى رحمتى سنگربان ملى پوش تيم فوتبال استقلال نيز خبر داده بود اما على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال امروز (دوشنبه) اعلام كرد كه توافق با رحمتى صورت گرفته و قرارداد داخلى او با باشگاه استقلال امروز (سه شنبه) منعقد مى شود.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal خلعتبرى:منتظرى خواست استقلالى شوم

تا شنبه تصميم مى گيرم

خلعتبرى:منتظرى خواست استقلالى شوم

محمدرضا خلعتبرى مهاجم ايرانى تيم الوصل امارات گفت:با توجه به حضور مارادونا انگيزه زيادى براى ادامه حضور در الوصل دارم.وى درباره انتشار اخبارى مبنى بر توافق نهايى با استقلال براى پيوستن به اين تيم اظهار داشت:براى ديدن خانواده ام به شمال رفته ام و نمى دانم چطور در اين شرايط استقلالى شده ام!باز هم مى گويم و براى صدمين بار تاكيد مى كنم از طرف مسئولان استقلال با من به صورت رسمى صحبتى نشده است.او ادامه داد:روز شنبه به تهران مى آيم و سپس به امارت مى روم و از آنجا كه مسئولان الوصل خواهان ادامه حضورم در اين تيم هستند،پس از مذاكره نهايى با اين تيم تصميمم را خواهم گرفت.البته با توجه به اينكه مارادونا در الوصل مى ماند،من هم انگيزه زيادى براى ماندن در اين تيم دارم.به هر حال تا شنبه تصميم نهايى ام را مى گيرم.خلعتبرى در پاسخ به اين پرسش كه آيا پژمان منتظرى خواهان حضور او در استقلال شده يا نه عنوان كرد:در امارات با هم بوديم و او از من خواست به استقلال بروم اما باز هم مى گويم با استقلال مذاكره اى نداشته ام و تيم آينده ام معلوم نيست.متاسفانه در اين مدت شايعات زيادى برايم راه افتاد اما همه مى دانند محمد رضا خلعتبرى اهل بازار گرمى نيست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    morinio
    بازیکن محبوب
    lampard
    اسم واقعی شما
    mamas

ItaliaSS_TehranChelsea

تشکر ها
    43
    تشکر شده 6 در 4 پست

فتح‌الله‌زاده: پرسپوليس دو گل جلو است اما بازي تازه شروع شده/ خلعتبري استقلالي مي‌شود، گتوسو را هم مي‌آوريم جاي آندو!

ما که نفهمیدیم اسم گتوسو چطور از دفتر ما به روزنامه‌ها درز کرد ولی با ایجنت‌اش مذاکرات اولیه را داشتیم و روند گفت‌وگوهای‌مان صعودی است

سايت گل- حتي اگر در عمل مقابل خريدهاي رقيب عقب مانده باشد، يك خصوصيت ويژه دارد كه باعث مي‌شود در حرف زدن و كري خواندن از او كم نياورد. صحبت از علي فتح‌الله‌زاده است. مديرعاملي كه مي‌گويد براي جانشيني آندو تيموريان قرار است گنارو گتوسو را به استقلال بياورد و اگر بخواهد خلعتبري را جذب كند حتي مارادونا هم جلودار او نيست!به گزارش گل به نقل از خبرآنلاين علی فتح‌الله‌زاده ساعتی پس از تغییرات جدید در هیات مدیره باانگیزه‌تر از قبل به نظر می‌رسد. او می‌گوید تازه نیمه دوم فصل نقل و انتقالات شروع شده و استقلال می‌خواهد هت‌تریک کند تا بازی را از پرسپولیس برده باشد: «چرا وقتی عکس 6 بازیکن استقلال را که رفتند هیات فوتبال ثبت کردند منتشر کردید؛ ننوشتید توفان فتح‌الله‌زاده؟ بازی تازه از الان شروع شده. ما تازه وارد بازی نقل و انتقالات شدیم. حالا هی بروید بگوید حاجی فصل نقل و انتقالات را باخته است. بابا بازی تازه وارد نیمه دومش شده. از امروز تازه ما وارد شدیم بایستید ببینید چه بمب‌هایی در راه است!»مدیر آبی‌ها در حالی از بمباران سخن می‌گوید که پرسپوليس تقریبا هرچه ستاره در لیگ بوده را خریده؛ «بابا حالا دوستان‌مان در پرسپولیس دو تا گل نیمه اول زدند، فکر کردند بازی تمام شده. فوتبال 90 دقیقه است. الان تازه رسیدیم به نیمه مربیان. من تازه وارد بازی شدم.»
    اما این بمب‌ها چه کسانی هستند؟ مثلا قرار است استقلال خلعتبری را بگیرد؟ بازیکنی که مارادونا خواسته تا دوباره جذب الوصل شود؟ او می‌گوید: «چرا که نه؟ ما تا حالا فکر می‌کردیم دوستان پرسپولیسی خلعتبری را می‌خواهند برای همین وارد مذاکره با او نشدیم اما الان واقعا مذاکرات خوبی داشتیم. مارادونا هم تا وقتی ما هستیم باید بزند کنار و برود گاراژ!(می‌خندد) فکر می‌کنم که خلعتبری استقلالی می‌شود البته اگر در ایران به فوتبالش ادامه بدهد.»
    گزینه دیگر استقلالی‌ها نکونام است؛ «آقاجواد می‌گوید می‌خواهد فوتبالش را در اروپا ادامه بدهد ولی من از او خواستم تا اگر به ایران آمد به استقلال بیاید. او افتخار فوتبال ماست. ما خیلی دوست داریم که این دو بازیکن یعنی خلعتبری و نکونام را در تیم‌مان داشته باشیم. غیر از این دو با دو یار سرشناس خارجی هم در حال مذاکره هستیم که فردا می‌توانم اطلاعات دقیق‌تری درباره‌شان بگویم چون مذاکرات‌مان با آنها جدی‌تر از قبل شده است.»
    یکی از این دو بازیکن گنارو گتوسو هافبک دفاعی سال‌های نه‌چندان دور تیم ملی ایتالیا و میلان است که سال قبل را در لیگ اسکاتلند حضور داشته. نامی که فتح‌الله‌زاده درباره‌اش می‌گوید: «ما که نفهمیدیم این اسم چطور از دفتر ما به روزنامه‌ها درز کرد ولی با ایجنت‌اش مذاکرات اولیه را داشتیم و روند گفت‌وگوهای‌مان صعودی است. واقعا پریدن آندو برایم گران تمام شد و خیلی دنبال این هستم که به جای او بازیکنی بیاورم که در بالاترین سطح فوتبال دنیا حضور داشته تا خیال طرفداران هم راحت شود. گتوسو و یک بازیکن سرشناس دیگر هم در لیست ما هستند که یکی از این دو به زودی راهی استقلال می‌شوند. هواداران منتظر باشند که خبرهای خوبی از نقل و انتقالات برای‌شان دارم.»
    استقلال قرار بود امروز قرارداد رحمتی را تمدید کند اما...؛ «مهدی با ما می‌ماند یک روز دیر یا زود که مهم نیست. درباره ساموئل هم بگویم که رقمش را باید کم کند اگر می‌خواهد در استقلال باشد.»

6. کاربر روبرو از پست مفید mmmz تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

منتظري قراردادش را با استقلال تمديد کرد

مدافع استقلال قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.

پژمان منتظري صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت يک سال ديگر تمديد کرد. قرارداد وي بايد در هيئت فوتبال هم به ثبت برسد.

مسئولان استقلال پيش از اين اعلام کرده بودند منتظري يک پيشنهاد خوب مالي از قطر دارد اما با رد اين پيشنهاد در استقلال ماندني مي شود.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی
    اسم واقعی شما
    وحید

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    1
    تشکر شده 6 در 2 پست

رحمتي قراردادش را با استقلال تمديد کرد

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را با اين تيم تمديد کرد.

مهدي رحمتي که چند روز قبل به صورت تلفني با مسئولان باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد به توافق رسيده بود امروز با حضور در دفتر علي فتح الله زاده قراردادش را به مدت يک سال ديگر تمديد کرد.

فتح الله زاده پيش از اين اعلام کرده بود رحمتي در استقلال مي‌ماند و بدين ترتيب به وعده‌اش عمل کرد.

رحمتي به احتمال زياد فردا با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را ثبت مي‌کند.
    تکيه بر دوست مکن محرم اسرار کسي نيست ما تجربه کرديم کسي يار کسي نيست

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پژمان منتظری در استقلال ماندنی شد

پژمان منتظری در استقلال ماندنی شد

خبرگزاری فارس: مدافع استقلال قراردادش را با این تیم تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان منتظری صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد. قرارداد وی باید در هیئت فوتبال هم به ثبت برسد.
    مسئولان استقلال پیش از این اعلام کرده بودند منتظری یک پیشنهاد خوب مالی از قطر دارد اما با رد این پیشنهاد در استقلال ماندنی می شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal یوسفی: با استقلال توافق کردم، امروز تمدید می‌کنم

یوسفی: با استقلال توافق کردم، امروز تمدید می‌کنم

خبرگزاری فارس: هافبک فصل گذشته استقلال گفت که با مسئولان این تیم به توافق نهایی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن یوسفی هافبک فصل گذشته تیم استقلال که تاکنون با مسئولان این باشگاه به توافق نرسیده بود امروز قرارداد خود را تمدید می‌کند.
    یوسفی در این باره به خبرنگار ورزشی فارس گفت: روز گذشته با مسئولان استقلال صحبت کردم و مذاکرات نهایی انجام شد و فکر نمی کنم مشکلی برای تمدید قراردادم وجود داشته باشد. قرار است امروز با مسئولان استقلال جلسه داشته باشم و قراردادم را تمدید کنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal رحمتی قراردادش را با استقلال تمدید کرد

رحمتی قراردادش را با استقلال تمدید کرد

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی که چند روز قبل به صورت تلفنی با مسئولان باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد به توافق رسیده بود امروز با حضور در دفتر علی فتح الله زاده قراردادش را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

فتح الله زاده پیش از این اعلام کرده بود رحمتی در استقلال می‌ماند و بدین ترتیب به وعده‌اش عمل کرد.
    رحمتی به احتمال زیاد فردا با حضور در هیئت فوتبال قراردادش را ثبت می‌کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مذاكره على انصارى با مجتبى جبارى

مذاكره على انصارى با مجتبى جبارى

از باشگاه استقلال خبر مى رسد كه يكى از نزديكان متمول فتح الله زاده باب مذاكره با جبارى را باز كرده است. مبلغ پيشنهادى فتح الله زاده به جبارى با آنچه مدنظر وى بود تفاوت بسيارى داشت به همين خاطر مذاكرات ناتمام ماند.تماس هاى طرفين تاكنون به نتيجه اى نرسيد تا اينكه على انصارى،از سهامداران عمده بانك تات با جبارى وارد مذاكره شده است.انصارى كه با جبارى رابطه نزديكى دارد مذاكرات اوليه را با وى انجام داده و تا حدودى او را راضى كرده است.قلعه نويى در مصاحبه هاى خود اعلام كرده كه جبارى را مى خواهد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مبلغ بالا جذب هافبك پرتغالى را منتفى كرد

مبلغ بالا جذب هافبك پرتغالى را منتفى كرد

ترنتينى ۸۰۰ ميليون تومان مى خواست

يك منبع اگاه در باشگاه استقلال گفت:دليل اصلى عدم توافق با ترنتينى مبلغ بالاى قرارداد وى است. وى افزود:اين بازيكن براى يك فصل حدود ۸۰۰ ميليون تومان مى خواست كه در توان ما نبود.ترنتينى پرتغالى مورد تأييد كادر فنى استقلال قرار داشت اما به علت مشكل بودجه،وى حاضر به عقد قرارداد نشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 16 از 28 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)