اینجا رو با شادی های خود منور کردیم
اما یه حرف بد جوری رو دله من سنگینی میکنه بزار اینم خطاب به مرحوم بالوتلی بگم
why Always Spain
اینجا رو با شادی های خود منور کردیم
اما یه حرف بد جوری رو دله من سنگینی میکنه بزار اینم خطاب به مرحوم بالوتلی بگم
why Always Spain
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نميدونم اونايي كه ميگفتن دوره اسپانيا به سر رسيده،به چه علت اين حرفو ميزدن....اين تيم كه من ميبينم،تازه داره شروع ميشه!
خيلي دلم ميخواد فني بحث كنيم اما الان انقدر هيان زده ام كه نميدونم چي بگم..ايشالا از فردا ميريم رو بحث فني!
راستي 2 تا صحنه خيلي بهم چسبيد،يكي اين كه راموس پيرهن با عكس ويا تنش كرد،يكي هم اين كه پويول و ويا انقدر از برد مطمئن بودن كه بازي تموم نشده(فكر كنم نتيجه هم 2-0 بود)رفته بودن سر وقت تويي تراشون!![]()
راستي يه سوال!الان كي آقاي گل شد و كي بهترين پاس گل دهنده؟!!!
تبریک به اسپانیا و طرفداراش.
ممنون که ایتالیا رو تحقیر کردید![]()
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
تبريك به همه ي اسپانياييا..
ايتاليا تيمه دوست داشتني هست.
حيف شد قهرمان نشد.
البته اسپانيا حقش بود كه قهرمان بشه و شد.
اگه اسپانيا يه مسي داشت چي ميشد....
راز باش
ولي فاش نشدني!
دوستان ماتادور قهرمانی تبریک میگم
ایتالیام همچین آش دهن سوزی نبود،پ چرا یه تیم پیدا نمیشه حریف ما شه
حداقل آلمان میومد بالا،کلاس فینال نمیومد پایین ،والا!
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
دوست گرامی بازی دوستانه اسمش روشه"دوستانه"هدف اصلا نتیجه گیری نیس اگه به این نتیجه ها باشه اسپانیا از پرتغال هم 4 تا گل خورد تو بازی دوستانه و خب مقابل تیمای بسیاری ناکام بود اما تو تورنمنت اصلی فقط یه گل خوردو 12 گل زد این اما فوق العادس و خب این دوره استرس بالای رکورد شکنی روی اسپانیا بود که خدا رو شکر هم اسپانیا تو تاریخ جاودانه شد هم ویسنته و هم اتحاد اسپانیایی ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)