قطعا همینطوره
من نگفتم توانایشو ندارن گفتم توانایشون بیشتتر نفوذه و حرکت رو به جلوست تا پرس کردن
در ضمن با حضور این 2 معمولا یکی از هافبگ دفاعی ها کم میشه که این هم تاثیر گذاره ولی در مجموع موافقم که یکم کم تر کار میکنن رئالی ها در برخی بازی ها البته خب انگیزه هم خیلی دخیله
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 10-04-2011 در ساعت 22:39
درسته تواناییشون بیشتر رو به جلوست ولی اگه بیشتر بدوند این مشکل حل میشه
همون طور که اوزیل و کاکا و دیماریا در بازی های الکلاسیکو بیشتر می دوند و موفق هم بودند.
اخرین بازی رو که نگاه کردم بازیکن حریف چندین بار امد کنار رونالدو رد شد و رونالدو هیچ حرکتی انجام نداد درسته رونالدو بهترینه ولی باید در کارهای دفاعی هم کمک کنه.
HALA MADRID
داداش اگه كاكا و ازيل بازي كنند بازم 2تا هافبك دفاعي داريم چون كاكا جاي ديماريا بازي ميكنه! به نظر من ديماريا واسه نيمه دوم بهتره! بعدشم داداش از اين به بعد بارسا بايد به فكر بستن فضا هاي زمين باشه!همون طور كه تو بازيهاي سوپركاپ ديديد رئال به حدي رسيده كه بتونه هجومي تر از بارسا بازي كنه!حالا اين بارساس كه بايد از رئال و سرعتش و بازيكوناش و تاكتيكش بترسه و به فكر كنترل رئال باشه! با اومدن كاكا رئال هم از لحاظ كار تيمي و خلاقيت تو بازي بهتر شده و هم از لحاظ رواني رئال واسه حريفا وحشتناك تر شده
من كه خيلي اميدوارم امسال بارسارو له كنيم يعني قاطع ببريمشون
به اميد روزي كه از بارسا برده باشيم و بيايم تو سايت ببينيم چه خبره!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
قابل توجه علیرضا و مرتضی موافقان و مخالفان استفاده همزمان اوزیل و کاکا
من با علیرضا موافقم استفاده همزمان اوزیل و کاکا به رئال درحفظ توپ درزمین حریف کمک میکنه یه ضرب المثل تو کشتی وجود داره که میگه بهترین دفاع حمله است دقت کردید و دیدیدکه استفاده این دو بازیکن درکنارهم سرعت بازی رو چقدر زیاد کرده و به بازی رئال زیبایی بخشیده؟استفاده کاکا دروسط و پشت مهاجمین و اوزیل به عنوان یارآزاد درکناررونالدو این فرصت رو برای رئال ایجاد میکنه که باران توپ رو دردروازه حریفان بریزه نمونش بازی با اسپانیول.بازی گرفتن ازاین دو دربازی با بارسا گواردیولا رو مجاب میکنه تا تیمشو دستور بده بازی مستقیم انجام بدن چون میدونه که اگه دربازی همیشگی فقط یک پاسشون درمیاه میدان یا نزدیک 18 قدم رئال لو بره رئال هم سرعتشو داره و هم مهرشو که از هرضد حمله اش یه گل بسازه پپ میدونه دادن پاس 40 متری برای شاهین کاری نداره و رونالدو ازسرعتی ترین بازیکنای دنیاست و اوزیل وکاکا مغز های متفکرند و هیگواین هم یک چارچوب شناس به معنای واقعی رو نیمکت هم رئال مهاجم فرانسوی بنزما رو داره که رو اوجه و حمید آلینتوپ که دیگه ازش نگیم بهتره حمید میتونه درصورت جلو افتادن رئال کاری کنه بارسلونا اصلا جرات حمله کردن نداشته باشه و درآخردیماریا هم رونیمکته که منتظر خودنمایی با تکنیک نابشه. یه بازیکن دیگه هم به نام کونترائو تو زمینه که میتونه بجای مارسلو بازی کنه و سمت چپ رئالو از شرپدرو یا سانچز راحت کنه. چون تو هجوم رئال دیگه با وجود شاهین نیازی به پیستون سرعتی برزیلی خود نداره.
رمز رئال برای بردن یک مربی باهوشه که اونم داره فقط مونده اعتماد به نفس و خود باوری که به صراحت میگم اگه نداشته باشه یه شکست دیگه تو ال دربی در راهه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
البته داداش من کاملا موافقم که هر دوی این بازیکنا تو زمین باشن و به نظرم قدرت رئال خیلی خیلی بالا میره
و همینطور کاملا موافق حمله به جای پرس تو ال کلاسیکو هم هستم و گفتم چه بسا بارسا در این حالت چندتایی بشه
من فقط حرفی که میزنم اینه که با حضور اوزیل و کاکا قدرت پرسینگ رئال کمی پایین میاد
اما قدرت حملش چندبرابر بالا میره و منم موافق این تاکتیکم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
![]()
رئال مادرید - رئال بتیس
هفته هشتم لالیگا
شنبه ، 23 مهر 1390
استادیوم : سانتیاگوبرنابئو
ساعت 19:30
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
Arzu TV
C+ Aitio (finland)
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
C+ Spain
C+ Sport (france)
C+ Sport (poland)
Canal 9 (denmark)
Digi Sport 2 (romania)
Duhok TV
Idman TV
NTV Spor
NTV+ Football
OTE Sport 1
Sky Calcio 2
Sky Sports *RED button
Sky Sports 1 (uk/ireland) /2H
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 2 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Spain HD
~ C+ Sport Extra HD (nor***)
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Calcio HD2
~ Sport 1 HD (net
لینک آنلاین بازی هم قبل از بازی گذاشته میشه.
![]()
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 10-14-2011 در ساعت 23:21
لینک آنلاین بازی امشب
رئال مادرید - بتیس
HALA MADRID
ضمن تبریک به همه بروبچ رئالی
بازی خوبی بود و نتیجه از اونم بهتر بازهم کاکا بسیار تاثیرگذار بود هرچند میتونست زودتر گلزنی کنه
هیگواین هم با سومین هتریک پیاپیش به همه نشون داد که هیگواین واقعی برگشته
واقعا برد دلچسبی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)